Jamesc Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 επανερχομαι με το θεμα των γρατζουνιων... ειχα πει την πρωτη μερα οτι η οθονη μου γρατζουνιστικε μεσα στην τσεπη...γενικα ειμαι πολυ προσεχτικος κ οθονη δεν εχω γρατζουνισει ποτε...ενας φιλος ειπε για την υδροφοβικη επιστρωση μηπως και ειναι αυτο..τελικα μαλλον αυτο ειναι...γτ αμα καθαρισω με πολυ προσοχη την οθονη γινεται καθρεφτης...το θεμα ιενια οτι τα σημαδακια εχουν πολλαπλασιαστει πλεον και εμφανιζονται οταν περασει η λιπαροτητα του δερματος απο πανω...συμβαινει και σε σας η επεσα σε ευαισθητη επιστρωση? Δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί χρησιμοποιώ αυτή τη θήκη http://www.amazon.com/Nokia-CP-620-BLK-Leather-Cover/dp/B00DN5MAJI. Πάντως δε νομίζω οτι γρατζουνίζεται αυτή η οθόνη εύκολα... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 2 βδομάδες και καθόλου προσεκτικός με τα κινητά (+ οτι ο 5χρονος υιος το έχει λιωσει στο Game) δεν έχει το παραμικρό σήμαδι. Μήπως να το δέι κανα Nokia care ? αφου gorila II οθόνη έχει που έχει αντοχες (εδω το 900 με την Ι και δεν έχει ιχνός η οθόνη) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris999 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Τελεια! :( Το παραγγειλα χτες απο την σελίδα του γερμανού (250ε) και σήμερα με πήρανε τηλ οτι δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα και δεν ξέρουν ποτε και εαν θα ξαναφέρουν...ωραίοι ειναι!!! :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Εγώ θέλω να μάθω για την μπαταρία του Τηλεφωνα πολλά, φωτογραφίες αρκετές, ιντερνετ (wifi) καμιά ώρα τη μέρα, λίγη μουσική, λίγο viber, γρήγορη ματιά μου πηγαίνει όπως στη φωτογραφία. Αν χρησιμοποιήσω Drive, πέφτει στη μιάμιση μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Εγώ θέλω να μάθω για την μπαταρία του Τηλεφωνα πολλά, φωτογραφίες αρκετές, ιντερνετ (wifi) καμιά ώρα τη μέρα, λίγη μουσική, λίγο viber, γρήγορη ματιά μου πηγαίνει όπως στη φωτογραφία. Αν χρησιμοποιήσω Drive, πέφτει στη μιάμιση μέρα. Πολύ καλή επίδοση. δε την έχω πιάσει ποτέ. :rolleyes: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 κ εμενα με wifi παντα ανοιχτο, βγαζει γυρω στη μιαμιση μερα...καλη επιδοση δε το λες και ασχημα... ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2 βδομάδες και καθόλου προσεκτικός με τα κινητά (+ οτι ο 5χρονος υιος το έχει λιωσει στο Game) δεν έχει το παραμικρό σήμαδι. Μήπως να το δέι κανα Nokia care ? αφου gorila II οθόνη έχει που έχει αντοχες (εδω το 900 με την Ι και δεν έχει ιχνός η οθόνη) δεν ειναι γρατζουνια στην οθονη...ειναι σε αυτη την επιστροση μονο και φαινεται με τις δαχτυλιες...αμα καθαρισω την οθονη με πανι φαινεται κρυσταλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) Επανέρχομαι στο θέμα του gps. Μετά και το hard reset θέλησα να το τεστάρω περισσότερο για να το αξιολογήσω και πάλι. Θεωρώ οτι τα σκαλώματα που τρώει ώρες ώρες το here drive κατά τη διάρκεια της διαδρομής δε δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση.. Βασικά δε θεωρώ οτι με gps, A-gps και glonass είναι λογικό να κολλάει το στίγμα. Όποιος το χρησιμοποιεί καθημερινά σχεδόν μπορεί να το επιβεβαιώσει. Ευελπιστώ σε κάποιο update και φυσικά στα 8.1 που πιθανόν να λύσουν οριστικά το θέμα. Edited March 15, 2014 by Jamesc Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Τελεια! :( Το παραγγειλα χτες απο την σελίδα του γερμανού (250ε) και σήμερα με πήρανε τηλ οτι δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα και δεν ξέρουν ποτε και εαν θα ξαναφέρουν...ωραίοι ειναι!!! :mad::mad: Και εγώ το ίδιο έπαθα φίλε μου! Ψάχνω να το βρώ πουθένα αλλού αλλα τίποτα...Αμα το βρείς αλλού στην ίδια τίμη σφύρα μου..:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris999 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Και εγώ το ίδιο έπαθα φίλε μου! Ψάχνω να το βρώ πουθένα αλλού αλλα τίποτα...Αμα το βρείς αλλού στην ίδια τίμη σφύρα μου..:( Ναι, ασε. Να δούμε αν το ξαναφέρουν. Θα δωσω σήμα...ελπίζω να κάνουν το ίδιο και οι συμφοριτες! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Γιατί δεν κοιτάτε καμιά αγγελία ? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Γιατί δεν κοιτάτε καμιά αγγελία ? Ίσως να μην έχουν δικαίωμα πρόσβασης... Υπάρχουν και τα pm;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Σημερα κ ενω το αφηνω πανω στο τραπεζι για 10'...εσβησε. με μπαταρια γυρω στο 40%, δεν εβλεπα τιποτα στην οθονη, μαυρο..ουτε η καμερα αναβε, μονο τα 3 κουμπια αφης κατω.....τωρα πριν λιγο, επανηλθε, ολα οκ...any ideas για το τι μπορει να εγινε? Πρωτη φορα το κανει...δεν ειχα κανενα προβλημα ως τωρα. Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Ίσως να μην έχουν δικαίωμα πρόσβασης... Υπάρχουν και τα pm;) Σωστό αυτό αλλά υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές... :lol: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Σωστό αυτό αλλά υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές... :lol: Σε περιμένουμε διπλα.....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Πιο πιθανό το βλέπω να βρεθούμε στην επόμενη ναυαρχίδα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Σημερα κ ενω το αφηνω πανω στο τραπεζι για 10'...εσβησε. με μπαταρια γυρω στο 40%, δεν εβλεπα τιποτα στην οθονη, μαυρο..ουτε η καμερα αναβε, μονο τα 3 κουμπια αφης κατω.....τωρα πριν λιγο, επανηλθε, ολα οκ...any ideas για το τι μπορει να εγινε? Πρωτη φορα το κανει...δεν ειχα κανενα προβλημα ως τωρα. Μου το κάνει κι εμένα σπάνια. Νομίζω ότι τρώει κάποιο κόλλημα η glance screen. Αν το αφήσεις, σε δύο λεπτά επανέρχεται μόνο του. Εναλλακτικά, κάνε του μια κλήση, θα ξεκολλήσει άμεσα. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris999 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Σε περιμένουμε διπλα.....;) ??? :confused: ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Μου το κάνει κι εμένα σπάνια. Νομίζω ότι τρώει κάποιο κόλλημα η glance screen. Αν το αφήσεις, σε δύο λεπτά επανέρχεται μόνο του. Εναλλακτικά, κάνε του μια κλήση, θα ξεκολλήσει άμεσα. Δε μου το χει κάνει ποτέ πρώτη φορά τ ακουω... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Επειδή ψήνομαι να πάρω αυτό το τηλεφωνάκι, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο θέμα που με καίει (γιατί δεν ακούω και τα καλύτερα γι' αυτό): από πλευράς μπαταρίας τι λέει; Για κάποιον που κάνει κάτι παραπάνω από μέτρια χρήση. Βγάζει μια ολόκληρη μέρα; Εσείς τι εντυπώσεις έχετε; Επίσης, στο μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα (αν και λογικά δεν τα έχω ψάξει όλα, τουλάχιστον όμως έχω ψάξει τα μεγαλύτερα) που το δίνουν 249€ είναι στον Γερμανό. Παίζει πουθενά αλλού; Όχι τίποτα άλλο δεν έχουν το χρώμα που θέλω. Ή τώρα πια είναι πιο ακριβό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Επειδή ψήνομαι να πάρω αυτό το τηλεφωνάκι, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο θέμα που με καίει (γιατί δεν ακούω και τα καλύτερα γι' αυτό): από πλευράς μπαταρίας τι λέει; Για κάποιον που κάνει κάτι παραπάνω από μέτρια χρήση. Βγάζει μια ολόκληρη μέρα; Εσείς τι εντυπώσεις έχετε; Δε θα χεις πρόβλημα την βγαζει ανετα τη μέρα. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Δε θα χεις πρόβλημα την βγαζει ανετα τη μέρα. Γραφείς και εσύ με tapatalk απο το wp? Γιατί μου βάζει και εμένα τέτοια κενά στα ποστ Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Επειδή ψήνομαι να πάρω αυτό το τηλεφωνάκι, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο θέμα που με καίει (γιατί δεν ακούω και τα καλύτερα γι' αυτό): από πλευράς μπαταρίας τι λέει; Για κάποιον που κάνει κάτι παραπάνω από μέτρια χρήση. Βγάζει μια ολόκληρη μέρα; Εσείς τι εντυπώσεις έχετε; Επίσης, στο μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα (αν και λογικά δεν τα έχω ψάξει όλα, τουλάχιστον όμως έχω ψάξει τα μεγαλύτερα) που το δίνουν 249€ είναι στον Γερμανό. Παίζει πουθενά αλλού; Όχι τίποτα άλλο δεν έχουν το χρώμα που θέλω. Ή τώρα πια είναι πιο ακριβό; Άφοβα !! εμένα βγάζει άνετα 36-40 ώρες , όταν βοήθα και ο γιος μου βγάζει κανα 20αρώ ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 μιαμιση μερα βγαζει περιπου με wifi ανοιχτο ολη μερα και χρηση ιντερνετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Δυστυχώς, τέρμα κι από Γερμανό -ήταν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων- και τώρα δεν μπορώ να το βρω πουθενά με 250€. Έχει κανείς υπόψη του μήπως πού μπορώ να το βρω σ' αυτήν την τιμή, για να το τσιμπήσω άμεσα; Edited March 17, 2014 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingminos Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Καλημέρα. Πείτε μου παρακαλώ πως να κατεβάσω την black. Το έχετε ξαναγράψει και ποιό πίσω αλλά δεν μπορώ να το βρώ. Επίσης πείτε μου πως να μου δείχνει η μπαταρία πόσο % έχει. Παράθεση Nokia 7610 - Nokia N70 - Nokia N82 - Nokia Lumia 925 Κουρείο η σταθερότης-Δημήτρης Τρεμουλοχέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts