montoya_42 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Δεν είχα κανένα θέμα μέχρι τώρα με τις αναβαθμίσεις. Ούτε λιγότερη μπαταρία στο ρεσταρτ ούτε αυξημένη κατανάλωση... Θα το έχω υπο παρακολούθηση... Το παράξενο είναι πως δεν είχα θέμα μπαταρίας τόσους μήνες και ξαφνικά απέκτησα..... Το έβγαζα το πρωί απο την φόρτιση και όταν γυριζα σπίτι είχα μπαταρία κοντά στο 90% (με παρα πολλα τηλέφωνα). Δυο μέρες τώρα γυριζω σπίτι με 75% (ίδια χρήση βέβαια). Ολοκλήρωσα το νέο update και αυριο τσεκάρω παλι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Το παράξενο είναι πως δεν είχα θέμα μπαταρίας τόσους μήνες και ξαφνικά απέκτησα..... Το έβγαζα το πρωί απο την φόρτιση και όταν γυριζα σπίτι είχα μπαταρία κοντά στο 90% (με παρα πολλα τηλέφωνα). Δυο μέρες τώρα γυριζω σπίτι με 75% (ίδια χρήση βέβαια). Ολοκλήρωσα το νέο update και αυριο τσεκάρω παλι. Πως μπορω να κανω και εγω το Update ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Περαστηκε τελικα η Lumia black εκδοση και σαν firmware τωρα δειχνει αυτο του 925 της Cosmote Ελλαδος 3051.40000.1345.1004 Μετα την πρωτη επανεκκινηση και το ξανασεταρισμα του κινητου πεταξε μηνυμα οτι "δεν υπαρχει sim" και **********, αλλα μετα απο αλλη μια manual επανεκκινηση εστρωσε.. Ειμαι κομπλε λοιπον? Ουτε επιστροφες χρηματων, ουτε χαθηκε εγγυηση ουτε εχω καποιο θεμα επειδη περασα ετσι την Lumia Black σωστα? Edited February 22, 2014 by impreza_sti Απαγορεύονται οι άσεμνες εκφράσεις Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Περαστηκε τελικα η Lumia black εκδοση και σαν firmware τωρα δειχνει αυτο του 925 της Cosmote Ελλαδος 3051.40000.1345.1004 Μετα την πρωτη επανεκκινηση και το ξανασεταρισμα του κινητου πεταξε μηνυμα οτι "δεν υπαρχει sim" και ***********, αλλα μετα απο αλλη μια manual επανεκκινηση εστρωσε.. Ειμαι κομπλε λοιπον? Ουτε επιστροφες χρηματων, ουτε χαθηκε εγγυηση ουτε εχω καποιο θεμα επειδη περασα ετσι την Lumia Black σωστα? Πως την περασες αν ειναι ευκολο ? Edited February 22, 2014 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Ή πας σε Nokia care ή διαβασε το παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377547 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Ή πας σε Nokia care ή διαβασε το παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377547 Φλασάροντας τη συσκευή μας χάνεται η εγγύησή της Χανω την εγγυηση δηλαδη αν βαλω τη Lumia Black ? επισης τι προσφερει η Lumia Black παραπανω απο την ROM της Vodafone που εχω τωρα ? Επισης πριν φλασαρω, εχω φτιαξει το Desktop με τα εικονιδια μου οπως με βολευουν, πως το κραταω αυτο να το ξαναβαλω οταν περασω τη νεα ROM? Edited February 22, 2014 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) http://forum.xda-developers.com Ακολουθω αυτον τον οδηγο, αλλα και τον ελληνικο απο εδω το my phone, παντου ομως αν βαλω το product code κλπ κλπ μου βγαζει τη rom της Vodafone... το θεμα ειναι να απαλλαγω απο αυτην σωστα ? Και επισης δεν βλεπω να λεει καπου Lumia Black Έχω την έκδοση που τέλειωνει σε 1007 Edited February 22, 2014 by impreza_sti Απαγορεύεται η δημοσίευση συνδέσμων προς copyrighted υλικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Χρησιμοποιησα Nokia Software Recovery tool. Απλα συνδεσα την συσκευη με το pc ετρεξα το προγραμμα, και μου εμφανισε οτι υπαρχει firmware για εγκατασταση. Αυτο που ανεφερα παραπανω. Και απλα πατησα εγκατασταση. Δεν χανω εγγυηση οπως αναφερθηκε παραπανω γιατι ηταν το firmware που αντιστοιχουσε στο product code της συσκευης μου, το οποιο λογικα ειχε κολλησει και θα μου ερχοταν αργοτερα απο μονο του.. Ελπιζω να τα λεω καλα. Edited February 23, 2014 by Skrillex Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Καλά τα λες. Και όπως αποδείχτηκε είχες από την αρχή Cosmote branded τηλέφωνο, όπως ήταν και αναμενόμενο! Δεν χάνεις καμιά εγγύηση, απλά αναβάθμισες "χειροκίνητα" στην τελευταία έκδοση Black , αφού μάλλον είχε κολλήσει το αυτόματο update. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 http://forum.xda-developers.com Ακολουθω αυτον τον οδηγο, αλλα και τον ελληνικο απο εδω το my phone, παντου ομως αν βαλω το product code κλπ κλπ μου βγαζει τη rom της Vodafone... το θεμα ειναι να απαλλαγω απο αυτην σωστα ? Και επισης δεν βλεπω να λεει καπου Lumia Black Έχω την έκδοση που τέλειωνει σε 1007 Πάτησε ρυθμίσεις-προσθετα+πληρογοριες και θα δεις ότι έχεις την Black. Με το φλασαρισμα θα αλλάξεις τον και θα απαλλαγείς απο το σήμα της Vodafone ενώ θα αποκτήσεις και data sense. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rst88 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Και όπως αποδείχτηκε είχες από την αρχή Cosmote branded τηλέφωνο Φίλε skrilex 2 ερωτήσεις: το τηλέφωνο τώρα όταν το ανοίγεις γράφει cosmote? Data sense έχεις; ή έχει κάνει καμιά εξυπνάδα κι η cosmote? Παράθεση Just because I rock Doesn't mean I'm made of stone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Καλά τα λες. Και όπως αποδείχτηκε είχες από την αρχή Cosmote branded τηλέφωνο, όπως ήταν και αναμενόμενο! Δεν χάνεις καμιά εγγύηση, απλά αναβάθμισες "χειροκίνητα" στην τελευταία έκδοση Black , αφού μάλλον είχε κολλήσει το αυτόματο update. Ναι κατι τετοιο φαινεται. Ελπιζω να μην χρειαστει να κινηθω χειροκινητα και για τα επομενα updates. Φίλε skrilex 2 ερωτήσεις: το τηλέφωνο τώρα όταν το ανοίγεις γράφει cosmote? Data sense έχεις; ή έχει κάνει καμιά εξυπνάδα κι η cosmote? Εδω τωρα ερχεται και η δικια μου απορια.. Κατα την εκκινηση δεν υπαρχει κανενα logo Cosmote.. Περιεργο αν όντως εχω το firmware number του 925 της Cosmote Ελλαδος να μην εχουν τουλαχιστον logo της εταιριας. Data Sense εχει κανονικα και ειχε επισης πολλες εφαρμογες της Bing (Bing weather, bing αθλητικα, bing ειδησεις, bing οικονομικα) και το Zinio (online magazines) που στο vodafone branded 1020 μου δεν υπηρχαν. Καλημερα. Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Εδω τωρα ερχεται και η δικια μου απορια.. Κατα την εκκινηση δεν υπαρχει κανενα logo Cosmote.. Περιεργο αν όντως εχω το firmware number του 925 της Cosmote Ελλαδος να μην εχουν τουλαχιστον logo της εταιριας. Data Sense εχει κανονικα και ειχε επισης πολλες εφαρμογες της Bing (Bing weather, bing αθλητικα, bing ειδησεις, bing οικονομικα) και το Zinio (online magazines) που στο vodafone branded 1020 μου δεν υπηρχαν. Καλημερα. Αν πας παλι στα προσθετα και πληροφοριες θα δεις πως εξακολουθεις να εχεις το σλοβακικο firmware. Slovakia Lumia 925 Country variant 3051.40000.1345.1004 Υποθετω πως οι συσκευες της Cosmote χρησιμοποιουν το συγκεκριμενο firmware χωρις καποια τροποποιηση. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Anyway.. Ολα καλα λοιπον. Θεωρω το θεμα μου λήξαν. Ευχαριστώ για τις πολυτιμες βοηθειες! Γλυτωσα αρκετη κρεβατομουρμουρα. Πριν λιγες μερες της το κανα δωρο.. να κατεληγα να το παρω πισω για να ο παω στο Γερμανο και να περιμενουμε να ρθει καινουργιο απτη vodafone, δεν θα 'ταν και οτι καλυτερο. Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Παιδια καλημερα, με το Battery Saver ( εξοικονομηση ενεργειας ) ανοιχτο γιατι δε μπορω να λαμβανω ειδοποιησεις απο το WhatsApp οταν εχω κλειστη την οθονη ? Μπορω να το αλλαξω αυτο ? Μονο για το συγκεκριμενο προγραμμα θελω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Με έχει προβληματίσει πολύ το ζήτημα με τις αυτόματες επανεκκινήσεις της συσκευής. Υπάρχει κάποιος τρόπος να εντοπιστεί το ζήτημα από που προέρχεται; Με την πρόσφατη επανεγκατάσταση του firmware, δεν είχα προβλήματα για αρκετό καιρό, μέχρι χτες. Το θέμα όμως είναι ότι στην περίπτωση που κάνει επανεκκίνηση και δεν το πάρεις πρέφα αμέσως, μπορεί να χάσεις αρκετές κλήσεις μέχρι να βάλεις το πιν και να ανοίξει. Υπάρχει feedback προς την MS/Nokia γι αυτό το ζήτημα, μήπως και με το επερχόμενο update σε 8.1 λυθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Παιδια καλημερα, με το Battery Saver ( εξοικονομηση ενεργειας ) ανοιχτο γιατι δε μπορω να λαμβανω ειδοποιησεις απο το WhatsApp οταν εχω κλειστη την οθονη ? Μπορω να το αλλαξω αυτο ? Μονο για το συγκεκριμενο προγραμμα θελω! με ta 8.1 θα μπορεις τωρα οχι Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 με ta 8.1 θα μπορεις τωρα οχι Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Εμένα συνέπεσε το UNbrand με τις καινούργιες ενημερώσεις και κάποιες διαφορές δεν μπορώ να ξέρω που οφείλονται. Με το Voda λογισμικό σ' ένα μήνα είχα δυο επανεκκινήσεις. Μέχρι στιγμής από την αλλαγή και μετά δεν είχα καμία (αλλά είναι πολύ λίγος ο χρόνος για συμπεράσματα). Κι εμένα με το που έκανα το update της αφής και το πέρασα στο αθόρυβο έκανε επανεκκίνηση ζεστάθηκε και η μπαταρία κατέβηκε αρκετά. Πάντως είναι πολύ καλύτερα σαν αίσθηση χωρίς τη δόνηση. Παρατήρησα, ότι η γρήγορη ματιά είναι πιο ευαίσθητη αν δεν της έχω βάλει και φωτογραφία (σκέτο η ώρα και πλέον και οι ειδοποιήσεις). Ειδικά όταν σκοτινιάζει με φωτογραφία πρέπει να του κάνω κουπε πε πε αρκετές φορές για να ξυπνήσει, ενω χωρίς φωτογραφία είναι πολύ καλύτερα. Το double tap ακούει πάντα, άλλες φορές ανοίγει άμεσα, άλλες έχει μια μικροκαθυστέρηση 2-3 δευτερολέπτων. Μήπως οι φίλοι που παραπονιούνται δεν περιμένουν λίγο και νομίζουν ότι δεν δουλεύει; Με τη μπαταρία μετά τις δύο πρώτες μέρες από το UnBrand που το ξαναέστηνα στα μέτρα μου, την επόμενη φορά με πάλι αρκετή χρήση με πήγε στη μιαμιση μέρα. Σήμερα κι αύριο θα δω αν σε σχέση με πριν πάει καλύτερα ή χειρότερα (θα τεστάρω και το Drive+ που είχε ένα θέμα ξαφνικά πριν από μέρες). Επίσης είχα συνηθίσει με το smart cam που το είχα κρατήσει, αλλά τώρα δεν το έχει κι ούτε μπορώ να το εγκαταστήσω. Και μια ερώτηση γενικότερου περιεχομένου. Μιλάω για την ασύρματη φόρτιση. Αλήθεια δεν βλέπω ότι προσφέρει κάτι. Να γινόταν μέσω pc ας πούμε ok (να το πλησίαζες στον υπολογιστή και να φόρτιζε ένα πράγμα). Αλλά τώρα ποια η διαφορά με την κανονική; Πάλι δεν θές κάτι (φορτιστή) στη πρίζα και να βάλεις το τηλέφωνο επάνω στο ξέρω γω μαξιλαράκι; Είναι τόσο καλύτερα επειδή δεν συνδέουμε το κινητό δηλαδή; Σε δουλειά να βρισκόμαστε μου κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Επίσης είχα συνηθίσει με το smart cam που το είχα κρατήσει, αλλά τώρα δεν το έχει κι ούτε μπορώ να το εγκαταστήσω. To smart cam ενσωματωθηκε στην εφαρμογη Nokia Camera.. Ανοιγοντας την εφαρμογη rollαρεις στο δεξι πανελ που δειχνει την επιλογη για video/φωτο/smart cam προς τα πανω και voila.. Smart cam! Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Το δικό μου firmware τι είναι; Έτσι για να γνωρίζω και εγώ. 8.0.10517.150 3051.40000.1345.1006 Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Με έχει προβληματίσει πολύ το ζήτημα με τις αυτόματες επανεκκινήσεις της συσκευής. Υπάρχει κάποιος τρόπος να εντοπιστεί το ζήτημα από που προέρχεται; Με την πρόσφατη επανεγκατάσταση του firmware, δεν είχα προβλήματα για αρκετό καιρό, μέχρι χτες. Το θέμα όμως είναι ότι στην περίπτωση που κάνει επανεκκίνηση και δεν το πάρεις πρέφα αμέσως, μπορεί να χάσεις αρκετές κλήσεις μέχρι να βάλεις το πιν και να ανοίξει. Υπάρχει feedback προς την MS/Nokia γι αυτό το ζήτημα, μήπως και με το επερχόμενο update σε 8.1 λυθεί; Έχεις κομμένη sim ? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Όχι πλέον. Την είχα αλλαξει μετά τις πρώτες επανεκκινήσεις. Αφου δεν διορθώθηκε ούτε τότε το θέμα, ακολούθησα την συμβουλή σου, και πέρασα το firmware πάλι, με το updater. Και μετά από 20 μέρες, πάλι τα ίδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Παιδιά μια βοήθεια, πως βγάζω από τα soft keys την δόνηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 (edited) Παιδιά μια βοήθεια, πως βγάζω από τα soft keys την δόνηση; Tα capacitive εννοείς ... απο το Ρυθμίσεις > Αφή. Εγώ που το δοκίμασα πάντως δεν με βόλεψε. Έχω συνηθίσει το feedback της δόνησης. Edited February 23, 2014 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts