Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω αλλαξει πανω απο 50 συσκσυες τα τελαυταια 2 χρονια αλλα ποτε δεν πηρα αιφον και δεν σκοπευω...σε συγκριση με ολα τα αλλα που ειχα ομως αυτο κοντευει να μου δημιουργησει φοβια στο να το χρησιμοποιω για να μην μεινει απο μπαταρια..τετοια κατασταση ειχα ζησει με το one x ,lg 4x και το νεξους 4...μιλαμε για απιστευτω ξεζουμισμα ...8-14 % ανα ωρα:mad::mad::mad:
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να παραθεσω και γω την γνωμη μου...Το κινητο ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ(υποκειμενικο βεβαια αυτο) και με θεσπεσια οθονη ΑΛΛΑ τολμω να πω πως η αυτονομια του ειναι απλα τραγικη..εχω διαβασει ολα τα τιπς για να αυξησω την διαρκεια τα εχω κανει αλλα ακομα παλευω να βγαλω μια μερα αξιοπρεπους χρησης...Και δεν ειμαι κανα σκληρος χρηστης...Σημερα για παραδειγμα απο το πρωι στις 11 και μεχρι τωρα με ουτε ωρα ιντερνετ και λιγο φατσοβιβλιο κανα μιασαωρο και μιση ωρα μουσικη και σκαλισμα της καμερα αλλο ενα τεταρτο και μου εχει φτασει μετα απο ενα 12ωρο στο 32%..Δεν ξερω πραγματικα αν μου διαφευγει κατι που τρεχει στο προσκηνιο αν και το εχω σκαλισει αλλα τετοιο χαλι ουτε με το one x δεν ειχα.Ευελπιστω οτι με την 8.1 θα δουμε λιγο καλυτερα πραγματα γιατι το κινητο πραγματικα αδικειται μονο και μονο απο αυτο το κομματι...

Δεν ξέρω τι εννοείς ότι θέλεις να σου βγάλει μέρα αλλα όπως τα λες αυτο συμβαίνει. Δηλαδή, το βγάζεις απο την πρίζα το πρωί και μέχρι το βραδυ που θα πας για ύπνο έχεις ένα 30%. Δεν σου αρκει? Σε σχεδόν 13 ώρες έχασες 70%. Νομίζω πως αν παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις (πχ συγχρονισμός mail) θα τα πας αρκετά καλύτερα. Για μένα το ζητούμενο είναι να μου βγάλει μέχρι το βράδυ και τα καταφέρνει. Θα μπορούσε και καλύτερα βέβαια.

Παιδιά προσέχετε λίγο με το WiFi. Τη γονατίζει τη μπαταρία. Καλύτερα να έχετε ένα καλό πρόγραμμα data και να μη το έχετε αναγκη. Γενικα χρησιμοποιέιτς το WiFi μόνο όταν πραγματικά το χρειάζεστε.

Διαφωνώ κάθετα. Το σερφαρισμα με data καταναλώνει τρελα σε σχέση με το WiFi. Έχει σχέση και η ποιότητα σήματος βέβαια

Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Διαφωνώ κάθετα. Το σερφαρισμα με data καταναλώνει τρελα σε σχέση με το WiFi. Έχει σχέση και η ποιότητα σήματος βέβαια

Ναι αυτο εχω παρατηρησει και εγω ... και με τεραστια διαφορα.

Τα ΣΚ που ειμαι αρκετη ωρα σπιτι και εχω το WiFi μονιμα ανοιχτο βγαζω το 2ημερο με μια φορτιση. Τις καθημερινες που χρησιμοποιω αρκετα συνδεση με 3G-4G πρεπει να το φορτιζω καθε βραδυ.

Παντως προσωπικα εκτος απο 1 περιπτωση αδικαιολογητου drain δεν ειχα ποτε προβλημα στο να με βγαλει μια ημερα η συσκευη.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Υπάρχει κάποιος browser που όταν σε μια ιστοσελίδα πατάς κάπου όπου σου ανοιγει επιλογές να το κάνει?γιατι με ότι έχω δοκιμάσει δεν γινεται.δεν ξέρω αν εγινα καθόλου κατανοητός,απλα δεν ξέρω πως ακριβως να το περιγράψω.

Καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια κάπως γενική ερώτηση:

Όταν είμαστε σε κίνηση (π.χ. μέσα στο αυτοκίνητο) η σύνδεση στο internet (φυσικά με δεδομένα κινητής 3G) κάνει διακοπές;

Χρησιμοποιώ το plex για να ακούω on the go τη μουσική που έχω στο σπίτι και μου έκανε διακοπές όταν ήμουν σε κίνηση στο αμάξι...

Αντίθετα με το spotify (που στην ουσία κι αυτό streaming κάνει) δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα.

Μπορούμε με κάποιο τρόπο να δούμε την ποιότητα του σήματος των δεδομένων κινητής, όπως βλέπουμε το κλασικό gsm σήμα με τις μπάρες;;

Παιδιά στο phone arena καθώς και στα support forums του nokia 925 οι πλειοψηφία μιλάει για φτωχή ποιότητα κλήσεων, το έχετε παρατηρήσει και στο δικό σας;
Sent neither from iphone nor android phone

Ρε παιδιά τι γίνεται με το 925 και τα media markt ξερει κανείς; Πριν απο περίπου μια εβδομάδα το είδα στο σκρουτζ να το έχει 300 ευρώ (το 16αρι) που ήταν η πιο φτηνή τιμή στο σκρουτζ. Μπήκα στο site και ήταν πράγματι έτσι. Το είχε σε απόθεμα μάλιστα, μόνο που έλεγε ότι δεν είναι διαθέσιμο για παραλαβή από το κατάστημα (από οποιοδήποτε κατάστημα). Μετά από μια μέρα είχε και επιλογή για παραλαβή από το κατάστημα. Σήμερα (09/2) μπαίνω και το βλέπω στα 250 ευρώ!! Αλλά και πάλι γράφει ότι παραλαβή από το κατάστημα δεν είναι διαθέσιμη. Κάποιος υποψιασμένος που να ξέρει τι μπορεί να παίζει?? Σκέφτομαι να πάω να το παραγγείλω...

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/NOKIA-Lumia-925-White,99452,397537,871336.html?langId=-18&et_lid=476&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=94&etcc_ori=stix.gr

Just because I rock Doesn't mean I'm made of stone...

Στην συνεχεια των μηνυματων για την αυτονομια σημερα εκλεισα το συγχρονισμο των μειλς και απο το πρωι στις 11 μεχρι τωρα και μαλιστα με λιιγο περισοτερη χρηση απο οτι τις αλλες μερες ειναι στο 50%!!!!δηλαδη 15 ωρες με μιση μπαταρια..Δεδομενου οτι θα την πεσω σε λιγο θα με βγαλει ανετα μια μερα και κανα 3-4ωρακι επιπλεον...Αν λοιπον συνεχισει με αυτους τους ρυθμους τοτε θα ειμαι πραγματικα ικανοιποιμενος...Μακαρι γιατι ειχα αγχωθει αρκετα με το θεμα τις μπαταριας...
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Παιδιά στο phone arena καθώς και στα support forums του nokia 925 οι πλειοψηφία μιλάει για φτωχή ποιότητα κλήσεων, το έχετε παρατηρήσει και στο δικό σας;

Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.

Αναφέρεται κάποιο συγκεκριμένο... θέμα ή γενικά;

3>4

Το 925 έχει μέτρια (για top Nokia συσκευή) ποιότητα αλλά και ένταση κλήσεων από το ακουστικό.

Σαφώς κάτω από μοντέλα όπως τα τελευταία Samsung (S4,S4 mini, note 3 etc) αλλά και από το 1020.

Πάντως ίσως παιζει ρόλο και σε τι συσκευή θα τύχεις καθώς είχα 2 το ένα ήταν μέτριο απλά ενώ το άλλο λίγο καλύτερα τα πράγματα, πάντως και στις 2 περιπτώσεις δεν υπήρχε θέμα ούτε να χάνω κλήσεις, ούτε να μην ακούω τον άλλο, απλά επειδή είχα και τα άλλα μοντέλα που περιγράφω μαζί φαινόταν η διαφορά

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Φιλαράκια, έχω την εντύπωση ότι όταν περάσει ο καιρός, π' όλο στο χέρι τόχουμε και το σκαλίζουμε, θα πάψουν και τα παράπονα για τη μπαταρία.

Πλέον με βγάζει με απλή καθημερινή χρήση άνετα από το ένα πρωί μέχρι το βράδυ της επόμενης.

Με "σκληρή" χρήση, είναι στη μέρα (σε γεμάτη μέρα)

Απλή καθημερινή χρήση: Πολλές κλήσεις κι sms, σερφάρισμα (με wifi), λίγο Viber, λιγότερο Skype, τακτική ενημέρωση mails και αρκετό ραδιόφωνο.

Μη φοβάστε ότι θα μείνετε χωρίς τηλέφωνο, αν το ζορίσετε και πέσει η μπαταρία στα επίπεδα του +- 20%, είναι υπεραρκετή για πολλές κλήσεις ακόμη., απλά μη κάνετε άλλα πράγματα.

Το HereCityLens είναι εντυπωσιακότατο, αλλά πρέπει να είναι μακράν ο Νο1 μπαταριοφάγος (λογικό αφού δουλεύουν μαζί ένα κάρο πράγματα).

Από προσωπική εμπειρία, αν κι όλοι λένε ότι δεν πάιζει ρόλο στις καινούργιες μπαταρίες:

Δεν τη βάζω-βγάζω στο φορτιστή σε πρώτη ευκαρία.

Το φορτίζω όταν πέσει κάτω από 20 τουλάχιστον και τη φορτίζω μέχρι το 100%.

Εντάξει μπορεί να παρουσιαστεί ανάγκη για ενδιάμεση φόρτιση (πας ταξίδι κι είσαι στο 50 ας πούμε) αλλά αυτός δεν είναι ο κανόνας.

Νομίζω ότι ένα καλό τσεκ, αν υπάρχει κάτι που "τρώει" μπαταρία, είναι οι ώρες του ύπνου.

Πλέον όλη τη νύχτα μου καταναλώνει από 0 έως 1%. Αν δείτε μεγάλη κατανάλωση εκεί, ρίχτε μια ματιά στις ρυθμίσεις και στο παρασκήνιο.

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα το ξέρουν οι περισσότεροι εδώ μέσα: Το ξυπνητήρι δουλεύει με κλειστό το τηλέφωνο, ή όχι όπως τα Android;

Καλημέρα σας.

Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους 2 πραγματάκια που με ενδιαφέρουν σε μια πιθανή αγορά του τηλεφώνου:

- Εφαρμογή ανάλογη του Aldico ή κάποιου άλλου αντίστοιχου reader που να υποστηρίζει epub αρχεία υπάρχει?

- Το ραδιόφωνο παίζει χωρίς το handsfree (όπως σε κάποια symbian s40) ?

- Φαντάζομαι OTG δεν υποστηρίζει...

- Υπάρχει τρόπος υποστήριξης flash σε ιστοσελίδες ?

Παιδιά πήγα mediamarkt και το αγόρασα τλκ με 250 ευρώ. Η ******* είναι ότι είναι branded vodafone ενώ η πωλήτρια μου είπε ότι δεν είναι! Επίσης έχω δύο παρατηρήσεις. Το πίσω κάλυμα δεν έχει απόλυτα καλή εφαρμογή στις επάνω γωνίες. Μιλάμε για χιλιοστό και ούτε. Η δεύτερη παρατήρηση είναι ότι πήγα να το ενεργοποιήσω και δεν άνοιγε. Βέβαια μετά που το έβαλα στη φόρτιση άνοιξε κανονικά. Αλλά σε όσα unboxing έχω δει οι συσκευές έχουν έστω λίγη μπαταρία για να ανοίξει το τηλέφωνο. Τι λέτε είναι ανησυχητικά αυτά???

Σκέφτομαι να πάω να το επιστρέψω γιατί δεν ήθελα branded συσκευή και σπάστηκα αρκετά με το ψέμα της πωλήτριας. Τι λέτε?

Just because I rock Doesn't mean I'm made of stone...

Παιδιά πήγα mediamarkt και το αγόρασα τλκ με 250 ευρώ. Η ******* είναι ότι είναι branded vodafone ενώ η πωλήτρια μου είπε ότι δεν είναι! Επίσης έχω δύο παρατηρήσεις. Το πίσω κάλυμα δεν έχει απόλυτα καλή εφαρμογή στις επάνω γωνίες. Μιλάμε για χιλιοστό και ούτε. Η δεύτερη παρατήρηση είναι ότι πήγα να το ενεργοποιήσω και δεν άνοιγε. Βέβαια μετά που το έβαλα στη φόρτιση άνοιξε κανονικά. Αλλά σε όσα unboxing έχω δει οι συσκευές έχουν έστω λίγη μπαταρία για να ανοίξει το τηλέφωνο. Τι λέτε είναι ανησυχητικά αυτά???

Σκέφτομαι να πάω να το επιστρέψω γιατί δεν ήθελα branded συσκευή και σπάστηκα αρκετά με το ψέμα της πωλήτριας. Τι λέτε?

Μπορείς να πας σε ένα nokia care και να περάσεις δωρεάν υnbranded. Μπορούν επίσης να σου κοιτάξουν και το πίσω κάλυμμα.

Δηλαδή δεν είχε μπαταρία όταν το πήρες !? Κακό αυτό... Βέβαια δεν σημαίνει 100% ότι έχει θέμα, αλλά αυξάνονται οι πιθανότητες... Μίλα με Nokia Care και ρώτα τους ό,τι απορίες έχεις...

:rtfm:

Εγώ λέω να πας και να σου δώσουν αλλη συσκευή.....πιεσε τους για unbranded,αν πάλι δεν έχουν δεν τρέχει μια,αλλα να σου κάνουν αντικατάσταση....ετσι κιαλλιως το πλήρωσες....δεν στο χαρίσανε....

Παιδια καλησπέρα θα χρειασθω μια μικρη βοηθεια χρειαζομαι το συνδεσμο της Nokia που βαζεις το IMEI και σου βγαζει τη χωρα που προοριζεται η συσκευη.

Μπορείς να πας σε ένα nokia care και να περάσεις δωρεάν υnbranded. Μπορούν επίσης να σου κοιτάξουν και το πίσω κάλυμμα.

Δεν χανεις ετσι την εγγυηση?

Oι τυποι του mediamarkt ειναι για πολυ ξυλο.. Και μενα τα ιδια μου ειπαν 2 φορες πριν παραγγειλω! ΕΛΕΟΣ

Τους ρωτησα 5 φορες σε καθε τηλεφωνο αν ειναι branded και vodafone ειδικοτερα!! Και μου απαντουσαν οχι ειναι κανονικο της νοκια

Δεν μου εχει ερθει ακομα αλλα υποψιαζομαι οτι θα την παθω οπως και ο φιλος παραπανω.. Ε ρε βρισιδια που θα πεσουν

Edited by gilas

Δεν χανεις ετσι την εγγυηση?

Oι τυποι του mediamarkt ειναι για πολυ ξυλο.. Και μενα τα ιδια μου ειπαν 2 φορες πριν παραγγειλω! ΕΛΕΟΣ

Τους ρωτησα 5 φορες σε καθε τηλεφωνο αν ειναι branded και vodafone ειδικοτερα!! Και μου απαντουσαν οχι ειναι κανονικο της νοκια

Δεν μου εχει ερθει ακομα αλλα υποψιαζομαι οτι θα την παθω οπως και ο φιλος παραπανω.. Ε ρε βρισιδια που θα πεσουν

Ίσως να θεωρούν ότι το branded λειτουργεί μόνο με κάρτες της vodafone και γι αυτό να λένε όχι.

Εγω ειχα παρομοιο περιστατικο στον γερμανο, τους ρωταω αν ειναι branded, 3 φορες και μου λενε οχι, τους ξαναλεω, δεν θα μου βγαζει κοσμοτε κτλ και παλι οχι. Ωραια το παιρνω τοτε. Με το που το ανοιγω στο σπιτι και βλεπω το κοσμοτε τρωω μια ξενερα και την αλλη ημερα το πηγα πισω. Βαζουν να δουλεξουν ατομα που δεν ξερουν τιποτα απο κινητα.

Παιδια καλησπέρα θα χρειασθω μια μικρη βοηθεια χρειαζομαι το συνδεσμο της Nokia που βαζεις το IMEI και σου βγαζει τη χωρα που προοριζεται η συσκευη.

Δες απ το product code στο sim tray για που προορίζεται η συσκευή ή στην συσκευασία...

:rtfm:

Να ρωτήσω εγώ κάτι που δεν κατάλαβα.

Όλα τα Branded Voda είναι 32άρια έτσι δεν είναι;

Υποθέτω πώς δεν υπάρχει 16άρι branded.

Οπότε αν βρούμε ένα 32άρι κανονικά πρέπει να το γνωρίζουμε πως θα είναι branded 100%.

Εκτός αν δεν έχω καταλάβει κάτι καλά.

3>4

Να ρωτήσω εγώ κάτι που δεν κατάλαβα.

Όλα τα Branded Voda είναι 32άρια έτσι δεν είναι;

Υποθέτω πώς δεν υπάρχει 16άρι branded.

Οπότε αν βρούμε ένα 32άρι κανονικά πρέπει να το γνωρίζουμε πως θα είναι branded 100%.

Εκτός αν δεν έχω καταλάβει κάτι καλά.

Ολα τα branded Voda ΔΕΝ ειναι 32αρια. Ολα τα 32αρια ειναι branded Voda ;)

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8