tsouf Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Ρε παιδιά πώς μπορώ να βρω τι "έκδοση" είναι η συσκευή μου. Δηλαδή εάν είναι Αγγλική, Ιταλική, κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 (edited) Ρε παιδιά πώς μπορώ να βρω τι "έκδοση" είναι η συσκευή μου. Δηλαδή εάν είναι Αγγλική, Ιταλική, κτλ. Μπορεις να πας στο ρυθμισεις (συστημα) > προσθετα+πληροφοριες > περισσοτερες πληροφοριες και να δεις τι γραφει κατω απο το "mobile operator" ... πχ εμενα που ειναι 32αρι αγγλικο vodafone γραφει VOD-GB Edited November 23, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 (edited) Και πάλι αν έχει περαστεί άλλο firmware θα βγάζει το αντίστοιχο mobile operator του firmware! Εμένα για παράδειγμα η συσκευή μου είναι δανέζικη αλλά αφού της έχω βάλει γερμανικό firmware γράφει 000-DE. Μπορεί το κατάστημα που πούλησε την συσκευή να την έχει φλασάρει με άλλο firmware για να την πουλήσει ως unbranded. Ο πιο έγκυρος τρόπος είναι να βρεις το product code που είναι τυπωμένο πάνω στη συσκευή. Στο 920 είναι στο συρταράκι της sim (όχι στο πλαστικό που μπαίνει η sim αλλά στο συρταράκι που βγαίνει αφού αφαιρέσεις το πλαστικό- δεν νομίζω να έχει διαφορά στο 925). Edited November 23, 2013 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsouf Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Βοηθάνε καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Πες μας το product code της συσκευής... Το NWE AV δεν έχω ιδέα τι είναι. Αν ξέρεις κάποιος άλλος έχει καλώς... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Ποιο χρώμα του πήγαινει περισσότερο? Στα review οι περισσότεροι προτείνουν το μαύρο...ξέρω ότι το χρώμα είναι υποκειμενικό βέβαια αλλά στην Καστοριά δεν μπορώ να το δω πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Βοηθάνε καθόλου; Το firmware νομιζω ειναι καποιο generic ευρωπαικο. Ισως να μην αντιστοιχει σε συγκεκριμενη χωρα. Θυμαμαι οταν εψαχνα για να φλασαρω το 820 και ειχα διαβασει αναφορες πως το "000-33" ηταν διαδεδομενο σε developer συσκευες. Ποιο χρώμα του πήγαινει περισσότερο? Στα review οι περισσότεροι προτείνουν το μαύρο...ξέρω ότι το χρώμα είναι υποκειμενικό βέβαια αλλά στην Καστοριά δεν μπορώ να το δω πουθενά. Εγω στις αρχες εψαχνα για το γκρι, αλλα απο κοντα το μαυρο μου αρεσει περισσοτερο τελικα. Εννοειται πως ειναι καθαρα θεμα γουστου. Edited November 24, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Εγω στις αρχες εψαχνα για το γκρι, αλλα απο κοντα το μαυρο μου αρεσει περισσοτερο τελικα. Εννοειται πως ειναι καθαρα θεμα γουστου. Από τα video δείχνει ωραία η αντίθεση που κάνει το αλουμίνιο από μπροστά τόσο στο γκρι όσο και στο άσπρο. Στο μαύρο δεν φαίνεται αλλά λένε ότι είναι ωραίο και σε σκούρο. Επίσης κάποιο δοκιμασμένο screen protector? Edited November 24, 2013 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Εγώ το έχω σε άσπρο... Και για μένα είναι το καλύτερο χρώμα... Και το γκρι συμπαθητικό. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=436672889774588&l=3cbaafd9f4 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=436672926441251&l=55a1825028 Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 και εγώ το μαύρο επέλεξα Από τα video δείχνει ωραία η αντίθεση που κάνει το αλουμίνιο από μπροστά τόσο στο γκρι όσο και στο άσπρο. Στο μαύρο δεν φαίνεται αλλά λένε ότι είναι ωραίο και σε σκούρο. Επίσης κάποιο δοκιμασμένο screen protector? http://www.ebay.com/itm/281146396211?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 είναι Matte που σημαίνει οτι αλλοιώνει αρκετά την οθόνη αλλά δεν αφήνει ίχνος δαχτυλιάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Έχω συνηθίσει τις crystal clear ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Έχω συνηθίσει τις crystal clear ;) είχα πριν βάλω την matte και γέμιζε δαχτυλιές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vantonof Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 http://www.ebay.com/itm/Nokia-Lumia-925-16GB-Unlocked-Window-Phone-8-Smartphone-Black-/301021188760?pt=Cell_Phones&hash=item461642d298#shpCntId καλημέρα παιδιά, τι λέτε να το πάρω; Αξίζει τα λεφτά του ; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vantonof Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Oύτε να το διανοηθείς! Είναι της T-Mobile και οι συχνότητες του 4G είναι διαφορετικές από τις ευρωπαϊκές! το unlocked που γράφει δεν ισχύει λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Ποιο χρώμα του πήγαινει περισσότερο? Στα review οι περισσότεροι προτείνουν το μαύρο...ξέρω ότι το χρώμα είναι υποκειμενικό βέβαια αλλά στην Καστοριά δεν μπορώ να το δω πουθενά. Εγώ το πήρα μαύρο γιατί το θελα 32gb αλλά και 16gb πάλι μαύρο θα το παιρνα. Είναι μια κλάση πάνω σκούρο. Το αλουμίνιο στα πλάγια είναι ανθρακί και ταιριάζει τρομερά με τιν οθόνη. Σε άσπρο και γκρι δε μου άρεσε. Φθήναινε το τηλέφωνο. Μαύρο και πάλι μαύρο. Μια σκάλα πάνω σε πολυτέλεια και το κινητό είναι κόσμημα... :) Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 http://www.ebay.com/itm/Nokia-Lumia-925-16GB-Unlocked-Window-Phone-8-Smartphone-Black-/301021188760?pt=Cell_Phones&hash=item461642d298#shpCntId καλημέρα παιδιά, τι λέτε να το πάρω; Αξίζει τα λεφτά του ; :rolleyes: 314 ευρώ, θεωρητικά δεν θα έχεις θέμα με τελωνείο αλλά στα 350 το βρίσκεις Ελλάδα και θα έχεις και ήσυχο το κεφάλι μου με εγγύηση. Για μένα αν είναι να το πάρω από Κίνα κτλ θέλω δελεαστικότερη τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) τσεκάρετε κι εδω παιδιά που ειναι δοκιμασμένος ο σελλερ http://www.ebay.com/itm/SALE-BRAND-NEW-NOKIA-LUMIA-925-4G-LTE-WINDOWS-SMARTPHONE-UNLOCKED-BLACK-LUMIA925-/221289900239?pt=AU_Mobile_Phones&hash=item3385e7e8cf. αν δειτε το θεμα του g2 οσα παιδιά πήραμε απο κει δεν ειχαμε θεμα με τελωνειο edit: τώρα ειδα οτι ειναι το 16αρι οποτε δεν πολυαξίζει... Edited November 25, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) Παιδιά λέω να ανοίξουμε μια κουβέντα για την μπαταρία και πως το χειρίζεται ο καθένας για να κρατάει περισσότερο ή ποιες λειτουργίες τη γονατίζουν και εφαρμογές. Εγώ το έχω καμιά 15αριά μέρες μπορώ να πω πως τη παλεύει κανα 24ωρο περίπου αν δε το σκίσω. Έχω ενεργοποιημένο το douple tap αλλά τη γρήγορη ματιά την απενεργοποίησα νομίζω πως τη ρούφαγε τη μπαταρία. Επίσης σχεδόν όλη μέρα wifi και φυσικά 3g. Επίσης αρκετά τραβάει το gps το έχω κλέιστό αν δε το χρειάζομαι και φυσικά αν παίζεις παιχνίδια πέφτεις αρκετά γρήγορα. Τι λέτε υπάρχει κανένα μυστικό που να την καλυτερεύσουμε; Θεωρώ πως το double tap τραβάει αρκετά αλλά είναι τόσο βολικό που λέω να μη το πειράξω. Edited November 25, 2013 by Jamesc Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vantonof Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 ευχαριστώ, αν κατά λάθος δείτε κανένα 32άρι ενημερώστε και μένα :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 ευχαριστώ, αν κατά λάθος δείτε κανένα 32άρι ενημερώστε και μένα :/ Το χω μπροστά μου στο γραφείο μου φίλε, αλλά δυστυχώς για σένα είναι δικό μου.... :lol: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vantonof Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Το χω μπροστά μου στο γραφείο μου φίλε, αλλά δυστυχώς για σένα είναι δικό μου.... :lol: να το χαίρεσαι, θα βρεθεί και κανένα για μένα, που θα πάει, ε; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 να το χαίρεσαι, θα βρεθεί και κανένα για μένα, που θα πάει, ε; :worry: Στο εύχομαι το συντομότερο! :) Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Καλησπέρα παιδιά...πήγα σε ενα κατάστημα και περιεργάστηκα το 925.....μου άρεσε πάρα πολυ..στο μόνο που κολάω ειναι οτι διάβασα εδω στο forum για πολλα LUMIA μερικά προβλήματα που δεν μου άρεσαν...οπως πχ οταν γίνεται επανεκκινηση ,η update λειτουργικού κολλάει το κινητό και σε μερικούς έκανε.....δύο μερες να επανεκκινησει...και για τη μπαταρία...ισχύουν και στο 925? Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά...πήγα σε ενα κατάστημα και περιεργάστηκα το 925.....μου άρεσε πάρα πολυ..στο μόνο που κολάω ειναι οτι διάβασα εδω στο forum για πολλα LUMIA μερικά προβλήματα που δεν μου άρεσαν...οπως πχ οταν γίνεται επανεκκινηση ,η update λειτουργικού κολλάει το κινητό και σε μερικούς έκανε.....δύο μερες να επανεκκινησει...και για τη μπαταρία...ισχύουν και στο 925? Σας ευχαριστώ Αν κάτσεις και μπαίνεις στα forum για όλα τα κινητά , θα δεις προβλήματα. Συνήθως βλέπεις να γράφουν αυτοί που έχουν προβλήματα για να βρουν λύσεις. Μη μασάς. Η συσκευή πετάει. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Κι αν έχεις δε θα είναι κάτι περισσότερο από το μέσo όρο όλων των brands. Οπότε πάρτο αφού σου άρεσε. Εγώ έιμαι ερωτευμένος πάντως :D Edited November 26, 2013 by Jamesc Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Αν κάτσεις και μπαίνεις στα forum για όλα τα κινητά , θα δεις προβλήματα. Συνήθως βλέπεις να γράφουν αυτούς που έχουν προβλήματα για να βρουν λύσεις. Μη μασάς. Η συσκευή πετάει. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Κι αν έχεις δε θα είναι κάτι περισσότερο από το μέσo όρο όλων των brands. Οπότε πάρτο αφού σου άρεσε. Εγώ έιμαι ερωτευμένος πάντως :D Ευχαριστώ φίλε μου Σαν λειτουργία ειναι κορυφή..καμμιά σχέση με ANDROID η πλάκα είναι οτι μου αρεσε η λειτουργία των LUMIA απο τα 610 και 710 που εχουν συνάδελφοι...αλλά δεν μου άρεσαν και δεν προχώρησα λογω λειτουργικού...7.1 νομίζω? που είταν κλειστο ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts