DonJuan Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Διαφωνώ για τις βραδινές. Μήπως δεν ρυθμίζεις αναλόγως την κάμερα? Για το μαρκετ έχεις ένα δίκιο (ούτε χάλια ούτε σούπερ) και τα υπόλοιπα όπως είπες είναι σχετικά. Θα το κοιτάξω, πάντως με τις ρυθμίσεις στο αυτόματο δεν έχει και τεράστιες διαφορές η κάμερά του με αυτή του G όσον αφορά τις βραδινές λήψεις .. Το πρωί είναι απόλαυση .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Εγώ αγόρασα αυτές τις θήκες , ήρθαν σε 4 μέρες από Σιγκαπούρη ..... http://www.ebay.co.uk/itm/2x-Rubber-Rubberized-Skin-Cover-Hard-Case-LCD-Film-Nokia-Lumia-925-UQZBE51-/400611554175?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item5d464f337f Προσθέτουν ελάχιστα στις διαστάσεις της συσκευής, έχουν μια απίστευτα μαλακή αίσθηση και δεν γλυστράνε... Κόστος 3,8 ευρώ ;-) Eγώ προτίμησα αυτού του τύπου ακριβούτσικη βέβαια αλλά και το 925 θέλει μεταξωτά βρακιά! Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Eγώ προτίμησα αυτού του τύπου ακριβούτσικη βέβαια αλλά και το 925 θέλει μεταξωτά βρακιά! εμένα δεν με βολεύουν καθόλου αυτές. Κάνω (και δέχομαι) πάρα πολλά τηλεφωνήματα οπότε δεν μπορώ διαρκώς να βγαζω-βάζω. Το 920 είχε μακράν την καλύτερη μιας και δεν καταλάβαινες καν ότι την φοράει. Θα το κοιτάξω, πάντως με τις ρυθμίσεις στο αυτόματο δεν έχει και τεράστιες διαφορές η κάμερά του με αυτή του G όσον αφορά τις βραδινές λήψεις .. Το πρωί είναι απόλαυση .. περιμένω νέα σου. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 App folder απο την Sasmung στο Nokia Lumia 925 με αγάπη :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 App folder απο την Sasmung στο Nokia Lumia 925 με αγάπη :lol: Σε εχει βολεψει ? Το ειχα βαλει στο 820 μου, αλλα δεν το χρησιμοποιησα ποτε οποτε στο 925 δεν ασχοληθηκα. πχ στο screenshot που εχεις βαλει ποιος ο λογος να ειναι η 4αδα σε φακελο αφου ακριβως στα ιδια σημεια μπορεις να τα βαλεις με τα μικρα tiles και να εχεις πιο αμεση προσβαση. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Σε εχει βολεψει ? Το ειχα βαλει στο 820 μου, αλλα δεν το χρησιμοποιησα ποτε οποτε στο 925 δεν ασχοληθηκα. πχ στο screenshot που εχεις βαλει ποιος ο λογος να ειναι η 4αδα σε φακελο αφου ακριβως στα ιδια σημεια μπορεις να τα βαλεις με τα μικρα tiles και να εχεις πιο αμεση προσβαση. Στον φάκελο Media που βλέπεις έχω 8 εφαρμογές :) Θα το δουλέψω λίγο να δω αν με βολεύει. Καλύτερα να το έχουμε και αν δεν βολεύει το βγάζουμε :) Μήπως έβαλες με τον ίδιο τρόπο κι εφαρμογές της htc? Θέλω να δοκιμάσω τον καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Στον φάκελο Media που βλέπεις έχω 8 εφαρμογές :) Θα το δουλέψω λίγο να δω αν με βολεύει. Καλύτερα να το έχουμε και αν δεν βολεύει το βγάζουμε :) Μήπως έβαλες με τον ίδιο τρόπο κι εφαρμογές της htc? Θέλω να δοκιμάσω τον καιρό. Ναι φυσικα, οτι υπαρχει καλο ειναι κι ας βολευει 1 στους 100. Αλλωστε 4-5 στους 100 ειμαστε οι χρηστες WP δεν εχουμε πολυτελειες για απωλειες :lol: Με εφαρμογες της HTC δεν ασχοληθηκα. Κανε την αρχη κι αν βρεις τιποτα ενδιαφερον ενημερωσε να ακολουθησουμε :) Τον κινεζικο proxy χρησιμοποιεις ή την διαδικασια με το fiddler ? Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ναι φυσικα, οτι υπαρχει καλο ειναι κι ας βολευει 1 στους 100. Αλλωστε 4-5 στους 100 ειμαστε οι χρηστες WP δεν εχουμε πολυτελειες για απωλειες :lol: Με εφαρμογες της HTC δεν ασχοληθηκα. Κανε την αρχη κι αν βρεις τιποτα ενδιαφερον ενημερωσε να ακολουθησουμε :) Τον κινεζικο proxy χρησιμοποιεις ή την διαδικασια με το fiddler ? Τον Κινέζικο. Αν βρώ κάτι θα ενημερώσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 ποιος ειναι ο κινεζικος proxy; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Τα 360 ευρώ είναι οκ τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Για μένα ναι... Εγω πριν 2 μήνες περίπου είχα δώσει 100€ παραπάνω... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Το kaizerstore.gr είναι εντάξει ή θα έχουμε μπλεξίματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Αυτό είναι δύσκολη απάντηση. Οι απαντήσεις μπορεί να διαφέρουν σε κάθε περίπτωση. Για μια γενική ιδέα διάβασε τα σχόλια στο skroutz. Μέτα πάρε τηλέφωνο και μίλα τους. Ρώτα απο ποιά χώρα είναι η συσκευή και αν είναι branded κόψε και λίγο κίνηση στο πως θα σου συμπεριφερθούν κλπ. Εγώ απ' όσους ξέρω δεν είχαν θέμα με skroutzομάγαζα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 καλησπερα!!!καποιο hands on η καποιο review στα ελληνικα που μπορουμε να βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 καλησπερα!!!καποιο hands on η καποιο review στα ελληνικα που μπορουμε να βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Τώρα μου πάτησες τον κάλο. Απαράδεκτο το review του Βλαχάκη ο οποίος με έκανε και μόνιμο ban στο youtube όταν τόλμησα να πω οτι σχολίασε αρνητικά την οθόνη του lumia, ενώ εκθίαζε την απαράδεκτη οθόνη του xperia sp. :X Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Τώρα μου πάτησες τον κάλο. Απαράδεκτο το review του Βλαχάκη ο οποίος με έκανε και μόνιμο ban στο youtube όταν τόλμησα να πω οτι σχολίασε αρνητικά την οθόνη του lumia, ενώ εκθίαζε την απαράδεκτη οθόνη του xperia sp. :X α εγώ στα περισσότερα πατάω mute Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 App folder απο την Sasmung στο Nokia Lumia 925 με αγάπη :lol: Μπορείς να δημιουργείς φακέλους και στις εφαρμογές ή μόνο στην αρχική? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Μπορείς να δημιουργείς φακέλους και στις εφαρμογές ή μόνο στην αρχική? στην αρχική μόνο,εκτός αν έχει αλλάξει κάτι από τότε που το είχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 για όσους έχουν αγγλική συσκευή http://www.nokia.com/gb-en/apps-voucher/ £20 για το store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 (edited) για όσους έχουν αγγλική συσκευή http://www.nokia.com/gb-en/apps-voucher/ £20 για το store Ωραιος ;) Αν και στους ορους αναφερει οτι ειναι για αγορες απο τις 15/11 και μετα ας το δοκιμασει οποιος εχει αγγλικη συσκευη γενικως. Εγω πηρα κανονικα κωδικο gift card κι ας ειναι πιο παλια η συσκευη μου :) Edited November 23, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 δεν μπορούσαν να βγάλουν κάτι και για τις ιταλικές όπως η δικιά μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Ποιος σου είπε οτι δεν έχει? https://www.nokiapromo.it/pagine/Meccanica-e-Premio/Nokia-925-11-2013.aspx Για δοκίμασε και πες μας... Αν και δεν νομίζω... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Ποιος σου είπε οτι δεν έχει? https://www.nokiapromo.it/pagine/Meccanica-e-Premio/Nokia-925-11-2013.aspx Για δοκίμασε και πες μας... Αν και δεν νομίζω... θέλουν και απόδειξη αγοράς η οποία είναι απο ελληνικό κατάστημα όποτε δεν βλέπω να γίνεται κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Κι εγώ αυτό είδα... :( Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts