dreamangel Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Παιδιά απο κάμερα πως παει η συσκευή και ειδικά σε σκοτεινές λήψεις;επισης για χάρτες υπαρχει χρέωση στην πλοήγηση;σκέφτομαι να φύγω απο Apple και επειδή είχα δουλέψει ποιο παλιά άλλο windows μου άρεσε απίστευτα!ευχαριστω Edited November 3, 2013 by dreamangel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Παιδιά απο κάμερα πως παει η συσκευή και ειδικά σε σκοτεινές λήψεις;επισης για χάρτες υπαρχει χρέωση στην πλοήγηση;σκέφτομαι να φύγω απο Apple και επειδή είχα δουλέψει ποιο παλιά άλλο windows μου άρεσε απίστευτα!ευχαριστω Η κάμερα του είναι στα ατού του, ειδικά στο πιο χαμηλό φωτισμό είναι απ τις κορυφαίες. Οι χάρτες απ την άλλη είναι το..υπέρ ατού του! Δωρεάν για πάντα και παντού με την αξιοπιστία της Nokia! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Η κάμερα του είναι στα ατού του, ειδικά στο πιο χαμηλό φωτισμό είναι απ τις κορυφαίες. Οι χάρτες απ την άλλη είναι το..υπέρ ατού του! Δωρεάν για πάντα και παντού με την αξιοπιστία της Nokia! Αυτά ειναι,γενικά σαν προγράμματα στο Κινητο χρησιμοποιώ φωτογραφία,GPS και Mail!επαφες απο iPhone πως περνάω;η πλοήγηση ειναι offline? Edited November 3, 2013 by dreamangel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Αυτά ειναι,γενικά σαν προγράμματα στο Κινητο χρησιμοποιώ φωτογραφία,GPS και Mail!επαφες απο iPhone πως περνάω;η πλοήγηση ειναι offline? συγχρονίζεις εύκολα κι σπλα τις επαφές σου μέσω mail και είσαι ok Πλοήγηση offline φυσικά..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Αυτά ειναι,γενικά σαν προγράμματα στο Κινητο χρησιμοποιώ φωτογραφία,GPS και Mail!επαφες απο iPhone πως περνάω;η πλοήγηση ειναι offline? Φίλε dreamangel μην κολλήσεις στα της "αλλαγής".... Ήμουν χρήστης όοοοοοοολης της σειρας´ iphone από το 3g μέχρι και το 4ς. Από την στιγμή που συνέχιζαν να έχουν τις τιμές στα ουράνια (ειδικά μετά την τιμή του 5c) και αφού επεξεργάστηκα το ταπεινό lumia 520 που πρόσφατα είχα πάρει για την γυναίκα μου, άμεσα πούλησα το 4ς, πήρα ολοκαίνουργιο το lumia 920 μαζί με ΡΕΣΤΑ, είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος από την συσκευή και πλέον να πω και την μαύρη αλήθεια, έχω πάψει να ασχολούμαι με το τηλέφωνο και έχω κάνει το τηλέφωνο να ασχολείται με εμένα - ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ - Ούτε lag, όλα ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΌΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, home screen εντελώς στα μέτρα του χρήστη, όλες οι εφαρμογες στην μία και μοναδική σελίδα, live tiles με αυτόματο συγχρονισμό (τι multitasking και χαζομάρες) σπάνιες εφαρμογές με ένα απλό swipe τις βρίσκεις, άπλετος χώρος, Nokia drive, φωτογραφική όνειρο και, στο δικό μου τουλάχιστον, διπλάσιος χρόνος μπαταρίας σε σχέση με το iPhone 4s. Α, και μην ξεχάσω, πραγματικό file sharing οποιουδήποτε αρχείου ακόμα και μέσω Bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Αυτά σκεφτομαι και εγω χωριά οτι βαρέθηκα το 5αρι μου!μ´αρεσει η μεγαλύτερη οθόνη!και σαν εφαρμογές χρησιμοποιώ λίγα!μαλλον θα καταλήξω εκεί!ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Τσέκαρε και φωτό στο παρακάτω θέμα να πάρεις μια ιδέα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=356925 Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Με λύπη μου βλέπω οτι η τιμή στα σκρουτζομάγαζα ανεβαίνει επικίνδυνα. Μονόδρομος πλέον η παραγγελία 32gb απo Γερμανία... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Οι χάρτες απ την άλλη είναι το..υπέρ ατού του! Δωρεάν για πάντα και παντού με την αξιοπιστία της Nokia! Τον χάρτη της Ιαπωνίας έψαξα αλλά δεν τον βρήκα ενώ έχει τις πλέον άσχετες χώρες. Που μπορώ να τον βρω, πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση ? Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Τον χάρτη της Ιαπωνίας έψαξα αλλά δεν τον βρήκα ενώ έχει τις πλέον άσχετες χώρες. Που μπορώ να τον βρω, πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση ? Δεν υπαρχει χαρτης της Ιαπωνιας. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Συνάδελφος στην δουλειά αγόρασε καινούργιο, Ελληνικό, 925. Παρατήρησε το εξής θέμα, οι φωτογραφίες έχουν μία ανεξήγητη "πρασινίλα"! Με λίγο ψάξιμο διαπίστωσα πως είναι θέμα (του 920 όμως) το οποίο επήλθε από το Amber update και μετά! Είναι θέμα γενικό με τα 925, να του πω να πάει για DOA ή όντως είναι θέμα του Amber? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Συνάδελφος στην δουλειά αγόρασε καινούργιο, Ελληνικό, 925. Παρατήρησε το εξής θέμα, οι φωτογραφίες έχουν μία ανεξήγητη "πρασινίλα"! Με λίγο ψάξιμο διαπίστωσα πως είναι θέμα (του 920 όμως) το οποίο επήλθε από το Amber update και μετά! Είναι θέμα γενικό με τα 925, να του πω να πάει για DOA ή όντως είναι θέμα του Amber? hard reset κι αν δεν στρώσει DOA.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lumia925 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Ανυπομονώ να γίνω κάτοχος του lumia 925, όμως με λύπη παρατηρώ πως το μοντέλο των 32gb απουσιάζει από το skroutz. Καμία ιδέα για μαγαζί από Γερμανία όπως βλέπω σε κάποιο μήνυμα παραπάνω; Επίσης, θα πρέπει να προσέξω να είναι Unbranded έτσι; Διότι αν έχω καταλάβει τα updates καθυστερούν ανάλογα τον εκάστοτε πάροχο που έχει γίνει branded το κινητό, σωστά; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Ανυπομονώ να γίνω κάτοχος του lumia 925, όμως με λύπη παρατηρώ πως το μοντέλο των 32gb απουσιάζει από το skroutz. Καμία ιδέα για μαγαζί από Γερμανία όπως βλέπω σε κάποιο μήνυμα παραπάνω; Επίσης, θα πρέπει να προσέξω να είναι Unbranded έτσι; Διότι αν έχω καταλάβει τα updates καθυστερούν ανάλογα τον εκάστοτε πάροχο που έχει γίνει branded το κινητό, σωστά; Ευχαριστώ! Καλησπέρα! 32gb και unbranded δεν πάνε μαζί δυστυχώς! Θα είναι branded της voda αλλά μπορείς να του φλασάρεις άλλη rom όπως έχουν κάνει και άλλοι φίλοι από εδώ μέσα! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lumia925 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Καλησπέρα! 32gb και unbranded δεν πάνε μαζί δυστυχώς! Θα είναι branded της voda αλλά μπορείς να του φλασάρεις άλλη rom όπως έχουν κάνει και άλλοι φίλοι από εδώ μέσα! χμμ! Είναι "εύκολη" διαδικασία το φλασάρισμα; Ενέχει κάποιο κίνδυνο κατά την εκτέλεση του ή κάποια παρενέργεια μετά;; Και αν όχι (στα παραπάνω) από ποιο store; Αλλιώς πια η λύση σε 16gb?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 χμμ! Είναι "εύκολη" διαδικασία το φλασάρισμα; Ενέχει κάποιο κίνδυνο κατά την εκτέλεση του ή κάποια παρενέργεια μετά;; Και αν όχι (στα παραπάνω) από ποιο store; Αλλιώς πια η λύση σε 16gb?? Θα έλεγα να μη κοιτάξεις καν το 16αρι. Όσο για το φλασάρισμα είναι κάτι το εύκολο και ο φίλος @niotheros έχει ετοιμάσει έναν κατατοπιστικό οδηγό. Έτσι δεν είναι niotheros....χαχαχα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Παντως την Amber η Vodafone την εδινε κατα κανονα πιο γρηγορα απο τους υπολοιπους παροχους και σε πολλες περιπτωσεις πιο γρηγορα και απο τις ξεκλειδωτες συσκευες. Οποτε οποιος παρει καποιο 32αρι της Vodafone δεν εχει λογο να φλασαρει αμεσα αλλη ROM. Οταν με το καλο θα ερθει η GDR3 και αν η συσκευη σου αργει να την παρει μπορεις τοτε να παρεις ενα backup και να φλασαρεις καποια ROM που θα εχει την αναβαθμιση. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Παντως την Amber η Vodafone την εδινε κατα κανονα πιο γρηγορα απο τους υπολοιπους παροχους και σε πολλες περιπτωσεις πιο γρηγορα και απο τις ξεκλειδωτες συσκευες. Οποτε οποιος παρει καποιο 32αρι της Vodafone δεν εχει λογο να φλασαρει αμεσα αλλη ROM. Οταν με το καλο θα ερθει η GDR3 και αν η συσκευη σου αργει να την παρει μπορεις τοτε να παρεις ενα backup και να φλασαρεις καποια ROM που θα εχει την αναβαθμιση. Δεν έχουν όμως data sense.... Ικανός λόγος για να φλασαρω.....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lumia925 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 και από που παραγγέλνουμε το 32άρι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 και από που παραγγέλνουμε το 32άρι;; amazon.de 399€ +20€ μεταφορικα. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 hard reset κι αν δεν στρώσει DOA.... Άρα αυτά που διαβάζω δεν ισχύουν? Διότι το έψαξα αρκετά και διάβαζα πως είναι θέμα του Amber. Επίσης, πως γίνεται στο 8Χ μου να έχω πάρει GDR3 και το 925 του συναδέλφου να μην το έχει?.. Unbranded συσκευές και οι 2.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Άρα αυτά που διαβάζω δεν ισχύουν? Διότι το έψαξα αρκετά και διάβαζα πως είναι θέμα του Amber. Επίσης, πως γίνεται στο 8Χ μου να έχω πάρει GDR3 και το 925 του συναδέλφου να μην το έχει?.. Unbranded συσκευές και οι 2.. η Nokia πέρα απο τα κλασσικά που θα επιφέρει η gdr3 θα δωσει και αλλα features, το οποίο πακέτο της θα λέγεται black αναμένεται για τέλη του χρονου δεν βιαζόμαστε :D Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyr_ Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Παντως πολύ εκνευριστική αυτή η άνοδος της τιμής του ξαφνικά:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Παντως πολύ εκνευριστική αυτή η άνοδος της τιμής του ξαφνικά:mad: Προφανώς συνδιάζεται με την αύξηση της ζήτησης.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 To έκανα παραγγελία απο Vodafone σήμερα. 229 ευρώ παρακαλώ γιατί είχα παραγγείλει το Optimus G και δεν το παρέλαβα τελικά. Το 16αρι. Νομίζω έκανα καλή επιλογή.. Τι λέτε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts