asikis Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 δεν είδα και τώρα το πακετάρισα για επιστροφη, φοβήθηκα ότι θα έχω αργοροπορημένες ενημερώσεις και δεν το πολυσκέφτηκα ξανά, άσε που δεν μ'αρέσει να ανοίγει και να βλέπω το λογότυπο καμίας εταιρίας. Πάντως το Unbranded έχει την 1330 που συζητούσατε πιο πάνω στο thread. Τα Branded Software (ανεξαρτητου μαρκας/παροχου) παντα καθυστερουν περισσοτερο απο τα unbranded. Οποτε καλα εκανες και ζητησες αλλαγη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Τι εγινε,ρε παιδιά,όλο το Symbian 808 crew μαζεύτηκε εδώ..μονο εγώ πήρα το 1020...:P Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Τι εγινε,ρε παιδιά,όλο το Symbian 808 crew μαζεύτηκε εδώ..μονο εγώ πήρα το 1020...:P Περίμενε λίγο βρε. Δεν αργεί η μετακόμιση.....:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Παιδιά να ρωτήσω. Έει φάει κανενός χτύπημα να δούμε πχ το μαύρο αλουμίνιο αν ξεφτίζει χρώμα ή όχι; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 καλησπέρα,επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω από το kaizershop το έχει αγοράσει κανείς από εκεί,είναι αξιόπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 καλησπέρα,επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω από το kaizershop το έχει αγοράσει κανείς από εκεί,είναι αξιόπιστο? από εκεί πήρα το ένα δικό μου, αν εξαιρέσεις ότι ζήτησα Unbranded και μου στείλε ΤΙΜ δεν έχω κανένα παράπονο,πολύ ευγενικοί την άλλη μέρα μου το άλλαξαν χωρίς καμία αντίρρηση. ρε παιδιά με την μπαταρία τι παίζει;αυτό ξεπερνάει ακόμα και το ΗΟΧ στην κατανάλωση που φημιζόταν για την ανεπαρκή μπαταρία. Και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι στο ΗΟΧ όλοι το αναφέρανε, εδώ σε αντίθεση δεν έχω δει να το αναφέρει κανείς και έτσι αναρωτιέμαι μήοως φταίει το δικό μου ή μήπως στρώνει με τον καιρό. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 από εκεί πήρα το ένα δικό μου, αν εξαιρέσεις ότι ζήτησα Unbranded και μου στείλε ΤΙΜ δεν έχω κανένα παράπονο,πολύ ευγενικοί την άλλη μέρα μου το άλλαξαν χωρίς καμία αντίρρηση. ρε παιδιά με την μπαταρία τι παίζει;αυτό ξεπερνάει ακόμα και το ΗΟΧ στην κατανάλωση που φημιζόταν για την ανεπαρκή μπαταρία. Και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι στο ΗΟΧ όλοι το αναφέρανε, εδώ σε αντίθεση δεν έχω δει να το αναφέρει κανείς και έτσι αναρωτιέμαι μήοως φταίει το δικό μου ή μήπως στρώνει με τον καιρό. ευχαριστώ,για την μπαταρία δες μήπως κάποια εφαρμογή που τρέχει στο backround σου κάνει την ζημιά ρυθμίσεις -εφαρμογές-εργασίες στο παρασκήνιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Τσεκάρετέ το οπωσδήποτε !!! http://www.wpcentral.com/nokia-releases-glance-background-beta-add-images-to-glance-screen :lol: :lol: :lol: http://i40.tinypic.com/6p7xap.jpg Edited October 11, 2013 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 καλως ηρθα κι εγω στην παρέα.... Α. υπάρχει τρόπος να αλλάξει η "ανάλυση" (ας πούμε) της οθόνης και να μπορώ να έχω περισσότερα εικονίδια στην αρχική οθόνη;;; ή απλώς μικραίνω τα εικονίδια ένα ένα; Β. Το απαράδεκτο itunes είχε την χρήσιμη δυνατότητα να μεταφέρει φωτογραφίες από τους συγχρονισμένους φακέλους συμπιέζοντας τες στην ανάλυση εκείνη που άρμοζε στην οθόνη. Έτσι είχα περάσει μέσα σε Iphone 16gb, φωτογραφίες που σε original size ηταν 25gb. Υπάρχει αντίστοιχη δυνατότητα στο windows mobile ? ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Καλώς ήρθες !!! Για το Α: αλλάζεις το μέγεθος των εικονιδίων 1-1. Με την GDR3 λένε οτι θα υπάρχει δυνατότητα για περισσότερα εικονίδια (3 μεσαία εικονίδια στην οθόνη)... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 ευχαριστώ,για την μπαταρία δες μήπως κάποια εφαρμογή που τρέχει στο backround σου κάνει την ζημιά ρυθμίσεις -εφαρμογές-εργασίες στο παρασκήνιο To Here Drive+ πρέπει να μπορεί να τρέχει στο background; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Τσεκάρετέ το οπωσδήποτε !!! http://www.wpcentral.com/nokia-releases-glance-background-beta-add-images-to-glance-screen Τρέμω στην ιδέα της τρελης κατανάλωσης...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Μπρος στα κάλλη, τι είναι ο πόνος? :lol: Θα δείξει απ' την χρήση στην πλήρη έκδοση... Είναι beta ακόμα αλλά μ' αρέσει τρελά !!! Στο peek που το έχω δεν νομίζω να κάνει και την τρομερή διαφορά στην μπαταρία όμως. Θα δούμε... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 To Here Drive+ πρέπει να μπορεί να τρέχει στο background; δεν νομίζω να χρειάζεται,εγώ δεν το έχω να τρέχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Μπορεί να μου πει κάποιος πρώην (ή και νυν) κάτοχος του n8 αν οι φωτογραφίες του 925 είναι ή όχι καλυτερες απο του n8? Mήπως του n8 είναι ακόμα και σήμερα καλύτερες??? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 sorry που ξαναρωτάω, υπαρχει τρόπος να περάσουμε picture folders που να συμπιέζει αυτόματα το μεγεθος των φωτογραφιών; επίσης είχα την εντύπωση με βάση αυτά που διάβαζα παλιότερα, ότι όποιος (τυχερος) αγοράσει windows phone αυτοματα παίρνει 7GB επιπλεον χώρο στο Skydrive. Ισχύει αυτό; και αν ναι πως το ενεργοποιώ; Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) Απο χθες κατοχς και εγω ενος μαυρου 925 εκανε την μεταπηδήσει απο το αντροιτ που το ειχα βαρεθει λιγο μπορω να πω σε σχεση με το 8x που ειχα πριν απο ενα χρονο εχει βελτιωθει αρκετα σαν λειτουργικό και υπάρχουν αρκετές εφαρμογές αλλα και η υλοποιηση της νοκια σε αυτο το τηλ ειναι αξιολογη μου λειπει βέβαια η μπαρα με τις συντομες ρυθμίσεις και μου την σπαει οτι δεν μπορει να εχεις διαχωρισμό και σταθερη ενταση στα πολυμέσα και στον ηχο κλησεων.Κατα τα αλλα μπορω να πω το τηλ ειναι τελειο, η οθονη του ειναι παρα πολυ καλη και δεν ξερω μπορω να πω οτι ειναι η καλυτερη amoled , επιτελους ειδα φως σε νυχτερινες φωτογραφίες ολοι χθες μείναμε άφωνη για το ποσο καλα τραβαει φωτο σε σκοτάδι και τελικα αυτο που με ανησυχούσε για το φαρδος τις συσκευής ηταν δικο μου λαθος γιατι αυτο που ειδα ειχε το αντικλεπτικο και δεν καθοτανε καλα στο χερι Edited October 11, 2013 by irovoudou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 sorry που ξαναρωτάω, υπαρχει τρόπος να περάσουμε picture folders που να συμπιέζει αυτόματα το μεγεθος των φωτογραφιών; επίσης είχα την εντύπωση με βάση αυτά που διάβαζα παλιότερα, ότι όποιος (τυχερος) αγοράσει windows phone αυτοματα παίρνει 7GB επιπλεον χώρο στο Skydrive. Ισχύει αυτό; και αν ναι πως το ενεργοποιώ; Οχι αυτο με την συμπιεση φωτογραφιων νομιζω πως δεν γινεται αυτοματα. Οσον αφορα το skydrive απλα μπαινεις απο την εφαρμογη. αυτο που με ανησυχούσε για το φαρδος τις συσκευής ηταν δικο μου λαθος γιατι αυτο που ειδα ειχε το αντικλεπτικο και δεν καθοτανε καλα στο χερι Αυτο με προβληματιζει και μενα λιγο. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Οχι αυτο με την συμπιεση φωτογραφιων νομιζω πως δεν γινεται αυτοματα. Οσον αφορα το skydrive απλα μπαινεις απο την εφαρμογη. ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέρω πως να μπαίνω στο skydrive, ρωτώ έχουμε πράγματι 7gb επιπλέον Bonus ή δεν κατάλαβα καλά; Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέρω πως να μπαίνω στο skydrive, ρωτώ έχουμε πράγματι 7gb επιπλέον Bonus ή δεν κατάλαβα καλά; Εγώ δεν είχα SkyDrive και ξεκίνησα με 7 free. Αν κατάλαβα σωστά εσύ είχες ήδη, οπότε δεν ξέρω να σου πω αν προστίθενται αλλά 7. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 εχω περάσει από όλες τις ναυαρχίδες τις σαμυ και το 925 το έχει ο ξαδέρφος μου. Το Ν8 το δουλεύω ακόμη. Αν σε ενδιαφέρει κινητό και φωτογραφική μόνο καλύτερα να μείνεις στο Ν8 γιατί μόνο στο σκοτάδι χωρίς φλας του ρίχνει το 925, σε όλα τα αλλά-άντε γειά . Το Ν8 τσακίζει και με διαφορά. Αν θέλεις φωτογραφικό με συνχρονο λειτουργικό μόνο το 102 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 εχω περάσει από όλες τις ναυαρχίδες τις σαμυ και το 925 το έχει ο ξαδέρφος μου. Το Ν8 το δουλεύω ακόμη. Αν σε ενδιαφέρει κινητό και φωτογραφική μόνο καλύτερα να μείνεις στο Ν8 γιατί μόνο στο σκοτάδι χωρίς φλας του ρίχνει το 925, σε όλα τα αλλά-άντε γειά . Το Ν8 τσακίζει και με διαφορά. Αν θέλεις φωτογραφικό με συνχρονο λειτουργικό μόνο το 102 Φίλος υπερβάλεις. Ναι μεν υπερτερεί το Ν8 αλλά όχι όπως το παρουσιάζεις. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ξερει μηπως κανεις πως μπορει να γινει push το data sense στο 925? Πηρα ενα με γερμανικη ROM Vodafone και δεν εχει την εφαρμογη μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ξερει μηπως κανεις πως μπορει να γινει push το data sense στο 925? Πηρα ενα με γερμανικη ROM Vodafone και δεν εχει την εφαρμογη μεσα. Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ. Είναι επιλογή της Vodafone Γερμανίας να μην υπάρχει. Πρέπει να το φλασαρεις. Πέρασε την ιταλική και είσαι ok Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Τσεκάρετέ το οπωσδήποτε !!! http://www.wpcentral.com/nokia-releases-glance-background-beta-add-images-to-glance-screen :lol: :lol: :lol: http://i40.tinypic.com/6p7xap.jpg Καλο αυτο αλλα δεν επικεντρώνονται καλύτερα να υπάρχουν notification για τα πάντα πέρα απο ένδειξη μπαταρίας,μιας και σαν συσκευές η Nokia εχει παρατήσει το led notification. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts