monster1971 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 καλημερα παιδια.θελω και εγω να μεταβω δειλα δειλα στα λουμια,το 1020 θα αργησει να πεσει και προφανως το καλυτερο αυτη τη στιγμη ειναι το 925.απο οτι ξερω πανοραμα φωτο βγαζει.εφαρμογες του τυπου,hdr,step counter,NBG για τραπεζικους λογαριασμους,η ακομη και αλλα προγραμματα πλοηγησης εκτος μαμας θα βρω?ο ηχος εγραφης στο βιντεο ειναι ανταξιος των καλων εποχων των νοκια?:O συγνωμη για την ζαλαδα....Νεοπας βλεπετε:lol:.............και εγω σε μαυρο με βλεπω.ειναι φοβερο:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Παιδια το gps που παω στο μενου να το ενεργοποιησω...; Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Παιδια το gps που παω στο μενου να το ενεργοποιησω...; Τοποθεσία. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Αν κάνεις αλλαγή rom η εγγύηση χάνεται; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Αν κάνεις αλλαγή rom η εγγύηση χάνεται; Κάποιοι λένε ναι. Εγώ αμφιβάλω μιας και τα Nokia care σου αλλάζουν κανονικά και με τον νόμο........ καλημερα παιδια.θελω και εγω να μεταβω δειλα δειλα στα λουμια,το 1020 θα αργησει να πεσει και προφανως το καλυτερο αυτη τη στιγμη ειναι το 925.απο οτι ξερω πανοραμα φωτο βγαζει.εφαρμογες του τυπου,hdr,step counter,NBG για τραπεζικους λογαριασμους,η ακομη και αλλα προγραμματα πλοηγησης εκτος μαμας θα βρω?ο ηχος εγραφης στο βιντεο ειναι ανταξιος των καλων εποχων των νοκια?:O συγνωμη για την ζαλαδα....Νεοπας βλεπετε:lol:.............και εγω σε μαυρο με βλεπω.ειναι φοβερο:X Μιλάς για τις καλές εποχές της Nokia και τολμάς να ρωτάς για εφαρμογές πλοήγησης????? Πλάκα πρέπει να μας κάνεις..... Πάντως υπάρχει το navigon αλλά θα πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη και μάλλον βαθιά.... Υπάρχει και το copilot δωρεαν αλλά δεν το δοκίμασα. Edited September 25, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Άριστη υπηρεσία όλο το Here suite για πλοήγηση και όχι μόνο. Η κάμερα θα σε καλύψει και ο ήχος στο βίντεο... απλά ξέχνα ότι ήξερες... Τι συσκευή έχεις τώρα? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 έχω το Ν8 και το galaxy s4 mini που στιγμές στιγμές δεν με καλύπτει σαν κάμερα . ζαχαρώνω τώρα το 925, απλώς με προβληματιζουν λίγο τα παράθυρα από θέμα εφαρμογών γιαυτό ρωτάω. αλλά με βλέπω να κάνω το άλμα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) θα σου απαντήσω με μήνυμα που έστειλα και σε άλλο μέλος, γιατί δίαλεξα να πάω σε 925 με κλειστά μάτια και δεν το μετανιώνω. Από gps(Here Drive+ της Nokia-άριστο, καλύτερο από πολλά άλλα) και κάμερα(8,7 mp τεχνολογίας Pureview, Carl Zeiss, με Nokia Pro Cam) δεν θα βρεις κάτι καλύτερο στα 350-360(που έχει το 925). + ποιότητα-υλικά κατασκευής και εμφάνιση πολύ ωραία(πολύ κομψό) και οθόνη. Να σου θυμήσω ότι έχει οθόνη 4,5 ίντσες amoled clear black. Πιο καλή απ τις απλές amoled, και το βασικότερο κάτω απ τον ήλιο φαίνεται καταπληκτικά... δεν θα το πιστεύεις πόσο τέλεια φαίνεται ακόμη και αν το χτυπάει κάθετα ο ήλιος. Και άριστες γωνίες θέασης και χειρισμός με γάντια! Και πολύ καλό ήχο έχει και καλό ψηφιακό ηχείο. Προχθές ήμουν σε ένα γάμο, και οι φωτογραφίες και τα βίντεο(ειδικά τα βίντεο που χρησημοποιεί OIS και καταγράφει και άψογα τον ήχο με ψηφιακά επίσης μικρόφωνα) ήταν πάρα πάρα πολύ καλά... Πάρα πολύ καλή κάμερα, και βασικό, έχει και κουμπί για την κάμερα που πατώντας ελαφριά εστιάζει και πατώντας κανονικά τραβάς την φώτο.(μ αυτό μπορείς να ενεργοποιήσεις την κάμερα και χωρίς να ξεκλειδώσεις το κινητό αν θες). Εφαρμογές πλέον υπάρχουν σχεδόν όλες και δουλεύουν πολύ καλά, και βελτιώνεται συνεχώς το store. Αναβαθμίσεις θα έχεις σίγουρα, σφαίρα λειτουργικό είναι, απλό, εύχρηστο και γρήγορο... (χωρίς το παραμικρό ίχνος lag)! Είναι επίσης πολύ γρήγορο στο internet και είναι και 4g. Είχα με τη σειρά, GS3, N4, Lumia 920, και πήγα χωρίς ενδιασμούς στο 925. Η καλύτερη μου αγορά μέχρι τώρα... Και επίσης κάτι μου λέει ότι η κάμερα του θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στην GDR3, όπως του 920 στην GDR2, άσε που όλο και καμιά καλή εφαρμογή θα πάρει απ το νέο 1520... ;) όπως το Nokia Pro Cam απ το 1020... Edited September 25, 2013 by konstantinosid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 με κάλυψες απόλυτα φίλε μου. ευχαριστώ. μένει τώρα να το βρω στα 32 γιγα γιατί τα 16 είναι λίγα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Και επίσης κάτι μου λέει ότι η κάμερα του θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στην GDR3, όπως του 920 στην GDR2, άσε που όλο και καμιά καλή εφαρμογή θα πάρει απ το νέο 1520... ;) όπως το Nokia Pro Cam απ το 1020... Αν βεβαιωθούμε οτι θα πάρει και τα 8.1... με κάλυψες απόλυτα φίλε μου. ευχαριστώ. μένει τώρα να το βρω στα 32 γιγα γιατί τα 16 είναι λίγα :) Σωστός ο φίλος... Τα 32 Gb που τα βρίσκουμε... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Αν βεβαιωθούμε οτι θα πάρει και τα 8.1... Σωστός ο φίλος... Τα 32 Gb που τα βρίσκουμε... Θα πάρει τα 8.1 32αρι νομίζω μόνο απο εξωτερικό. Vodafone μόνο αλλα χωρίς κανένα πρόβλημα ή κλείδωμα. Μόνο ότι θα βλέπεις το σήμα της vodafon όποτε εκκινεί η συσκευή αλκα κι αυτό διορθώνεται περνώντας αλλο firmware όπως έκανα κι εγώ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz_s Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Το πηρα το 925 τελικα και ενω το Ν8 μου μετα απο 3 χρονια σχεδον εκαψε κεντρικη πλακετα :( και ηταν ασυμφορο να φτιαχτει ( ετσι μου ειπαν στο Nokia Store :down:). Ολα καλα μεχρι που πηγαινοντας να κανω μια κληση απο pinned tile μου εβγαλε το σημα Nokia και εσβησε. Δεν αναβε παρα μονο με soft reset. Επειδη το εχω κατω απο μηνα να ανησυχω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Το πηρα το 925 τελικα και ενω το Ν8 μου μετα απο 3 χρονια σχεδον εκαψε κεντρικη πλακετα :( και ηταν ασυμφορο να φτιαχτει ( ετσι μου ειπαν στο Nokia Store :down:). Ολα καλα μεχρι που πηγαινοντας να κανω μια κληση απο pinned tile μου εβγαλε το σημα Nokia και εσβησε. Δεν αναβε παρα μονο με soft reset. Επειδη το εχω κατω απο μηνα να ανησυχω ? Αν και δεν είναι κάτι που συμβαίνει, δεν θα πρέπει να σε ανησυχεί. Με υγεία να το χαρείς. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Μια ερώτηση μόνο, όσο αφορά τα WP. Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του Swype..; Είναι ενσωματωμένο στο UI, το αγοράζουμε..; Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Μια ερώτηση μόνο, όσο αφορά τα WP. Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του Swype..; Είναι ενσωματωμένο στο UI, το αγοράζουμε..; Δεν το χρειάζεσαι. Εγγυημένα όμως.....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 με κάλυψες απόλυτα φίλε μου. ευχαριστώ. μένει τώρα να το βρω στα 32 γιγα γιατί τα 16 είναι λίγα :) Και εγω τα 32 ψαχνω μονο που ειναι vondafon http://www.media-ram.gr/phones-and-accessories/mobiles-phones/nokia-el/nokia-925-lumia-32gb-black-vf-de.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Και εγω τα 32 ψαχνω μονο που ειναι vondafon http://www.media-ram.gr/phones-and-accessories/mobiles-phones/nokia-el/nokia-925-lumia-32gb-black-vf-de.html Ε και? Κανένα απολύτως πρόβλημα. Τέτοιο έχω και είμαι στη wind....;) Δεν υπάρχει κανένα κλείδωμα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MilitaryRaiden Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Παιδιά, εγώ από iPhone 4S πήγα σε Lumia 925: πέραν των ελλείψεων σε εφαρμογές (οκ, κοιμόταν η ms για μισή δεκαετία...) η εμπειρία είναι απολαυστική :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Παιδιά, εγώ από iPhone 4S πήγα σε Lumia 925: πέραν των ελλείψεων σε εφαρμογές (οκ, κοιμόταν η ms για μισή δεκαετία...) η εμπειρία είναι απολαυστική :)Καλοριζικο φιλε και να εισαι σιγουρος οτι θα το ευχαριστηθεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 καλως ηρθες στην παρεα μας Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosve Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Μια γρηγορη ερώτηση για καποιον που εχει το μαυρο... Παιζει να γρατζουνιστει και να χουμε θεματα οπως το μαυρο iPhone; Γιατι απ οτι ειδα τα καπακια για ασυρματη φορτηση ειναι χυμα δεν εχουν επενδυση απο μεσα, σκετο πλαστικο. Αμα το βγαλεις λιγο απροσεχτα δε τα βλεπω καλα τα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Καλησπέρα. Έχει κάποιος άποψη για το smarties? Είναι από τα λίγα που δέχεται πιστωτική κι έχει και το γκρι που μου αρέσει σε πολύ καλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Καλησπέρα. Έχει κάποιος άποψη για το smarties? Είναι από τα λίγα που δέχεται πιστωτική κι έχει και το γκρι που μου αρέσει σε πολύ καλή τιμή. Όχι. Ποια είναι η καλή τιμή?? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Όχι. Ποια είναι η καλή τιμή?? Όχι δεν έχεις άποψη ή δεν είναι καλό μαγαζί? 344 το έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Μπαταρία , Με αρκετές κλήσεις και 2-3 push emails βγάζει μέρα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts