konstantinosid Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) Ναι δεν το λες ακριβώς κιτρίνισμα, πιο πολύ το λες ότι είναι λίγο πιο σκοτεινά σε σχέση με το 920 και ίσως αυτό μπερδεύει λίγο το μάτι. Εμένα δεν με ανησυχεί γιατί και σε πολλά review τα έχω δει έτσι αλλά και στο προηγούμενο που μου είχε έρθει (που είχε θέμα με το σήμα) πάλι έτσι ήταν, ε δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα αυτό τόσων συσκευών και να πετύχω και 2 στις 2 :p Και επίσης νομίζω όταν αναβει στην περίπτωση που νεκρώσει από μπαταρία φωτίζει λίγο περισσότερο σε σχέση με όταν λειτουργεί το τηλ. , άρα ίσως είναι και κάποια ρύθμιση του λειτουργικού (γιατί για το 920, είχαν υπάρξει κάποιες διαμαρτυρίες για τα πολύ φωτεινά πλήκρα) Edited September 18, 2013 by konstantinosid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Το παρατήρησα κι εγώ αυτό που λες για την φόρτιση. Όντως είναι πιο έντονο... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 ;) Άρα παίζει να είναι έτσι ρυθμισμένο... Δεν έχουν τα πλήκτρα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starbats Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Ούτε εμένα τα κουμπιά είναι κιτρινα.αλλα μιας και το αναφέρατε το μεσαίο κουμπί γενικα σε όλα τα Lumia 925 είναι πιο καλοσχεδιασμένο απο τα 920.πιο λεπτομέρεια δε,πεθαίνεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Ούτε εμένα τα κουμπιά είναι κιτρινα.αλλα μιας και το αναφέρατε το μεσαίο κουμπί γενικα σε όλα τα Lumia 925 είναι πιο καλοσχεδιασμένο απο τα 920.πιο λεπτομέρεια δε,πεθαίνεις! Ναι όντως... και στα 920 τα πλήκτρα είναι γυαλιστερά. Οχι δεν είναι κίτρινα, απλά λίγο πιο σκοτεινά σε σχέση με το 920 και με το έντονο λευκό της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Τελικά η glance screen έχει καθόλου notifications ή θα έρθουν με την GDR3; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Τα 'χουμε χιλιο-πει. Αυτή τη στιγμή έχει μόνο τα κλασικά. Φορτίζει και αθόρυβο. Λογικά θα 'ρθουν παραπάνω με την GDR3 μακάρι νωρίτερα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Σχετικά με την μπαταρία που κάποιοι γραψατε ότι έπεφτε πολύ γρήγορα χωρίς να φαίνεται κάποια εφαρμογή ανοιχτη.Ανακαλυψα ότι τελικά ακόμη και με κλειστά δεδομενα και WiFi και κλειστό τον ie,εαν έχει μείνει σε κάποια σελίδα και δεν εμφανίζει ασπρο φόντο,είναι σα να τον χρησιμοποιεί.Το έπαθε προχθές ο αδελφός μου στο 620 και σήμερα εγώ στο 820.Και στα 2 δοκιμάσαμε 2 φορές μάλιστα soft reset αλλα η μπαταρία έπεφτε και στις εργασίες παρασκηνίου τις είχε όλες κλειστές.Αυτο μάλιστα συνέβη και στους 2 μας κατά τη διαρκεια της νύχτας και ενώ το κινητό ήταν σε λειτουργία πτήσης.Αρα κοιτάξτε το και αυτο την επόμενη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Ωραίος φίλε !!! Θα το έχουμε στα υπόψιν μας... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starbats Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Παιδιά,το τέρμα κοντράστ (δε ξέρω πως είναι στο ελληνικό μενού) καταναλώνει λιγότερο ενέργεια?το εβαλα στο 925 μου και δε ξέρω του πάει τρελα έτσι πως έχω τα Tiles! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) Παιδιά πρόβλημα, Ξεκίνησε όταν παρατήρησα πως στο tile μιας επαφής δεν φαινόταν όταν υπήρχε αναπάντητη κλήση, παρά μόνο ειδοποίηση για νέο μήνυμα. .. . Παιδιά καλησπέρα, Για το παραπάνω πρόβλημα μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Κανονικά σε pinned επαφή δεν έπρεπε να εμφανίζει ότι έχεις αναπάντητη κλήση απ' αυτήν την επαφή; Bλέπω ότι έχω νέο μήνυμα, νέο Mail αλλά όχι αναπάντητη κλήση. Ρωτάω γιατί το πήγα στο Πλαίσιο και μου λένε ότι δεν έπρεπε. Edited September 20, 2013 by geram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Μου δείχνει κανονικά οτι έχω αναπάντητη σε pinned contact... Κάποιο κόλλημα θα χει φάει... Αλλά γιατί να σου δείχνει μηνύματα και όχι κλήσεις? :wacko: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Τι ξαφνική σκρουτζο-βουτιά ήταν αυτή; Μακάρι να αρχίσει τις μειώσεις του 920 :p Παράθεση Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Τι ξαφνική σκρουτζο-βουτιά ήταν αυτή; Μακάρι να αρχίσει τις μειώσεις του 920 :p +1 Συμφωνω απόλυτα. SkroutzoΒουτιά Μακαρι να ακολουθείσει άμεσα τις τιμές του 920 Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Προφανώς... αφού ήρθε/έρχεται το 1020... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Προφανώς... αφού ήρθε/έρχεται το 1020... Ακριβώς. Η άφιξη του 1020 θα ρίξει την τιμή του αισθητά. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρεθεί κάτι που να ρίξει την τιμή του 1020......;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ακριβώς. Η άφιξη του 1020 θα ρίξει την τιμή του αισθητά. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρεθεί κάτι που να ρίξει την τιμή του 1020......;) Υπομονη το 1520 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Υπομονη το 1520 :p Μπα, αυτό πιστεύω πως απευθύνεται σε πολύ περιορισμένο κοινό.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 .......... Κανονικά σε pinned επαφή δεν έπρεπε να εμφανίζει ότι έχεις αναπάντητη κλήση απ' αυτήν την επαφή; Bλέπω ότι έχω νέο μήνυμα, νέο Mail αλλά όχι αναπάντητη κλήση. Ρωτάω γιατί το πήγα στο Πλαίσιο και μου λένε ότι δεν έπρεπε. Παιδιά τι να κάνω για το παραπάνω πρόβλημα; Το Πλαίσιο δεν το καταλαβαίνει για να μου δώσει λύση νομίζει ότι λειτουργεί άψογα. Κάτι τέτοιο δικαιολογεί να μου αντικαταστήσουν το τηλέφωνο DOA; Τι να κάνω έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 (edited) Ακριβώς. Η άφιξη του 1020 θα ρίξει την τιμή του αισθητά. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρεθεί κάτι που να ρίξει την τιμή του 1020......;) Καλημέρα Άρα να περιμένω λίγο να αγοράσω το 925 ... ( ετοιμαζόμουν για άμεση αγορά στο 920 αλλά μαλλον θα πρέπει να περιμένω λίγο να πέσει η τιμή του 925 ) Ποια είναι η γνώμη σας ?? Κάποιος που είχε το 920 και πήγε στο 925? Ευχαριστώ Edited September 21, 2013 by Montoya_f1 Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Παιδιά τι να κάνω για το παραπάνω πρόβλημα; Το Πλαίσιο δεν το καταλαβαίνει για να μου δώσει λύση νομίζει ότι λειτουργεί άψογα. Κάτι τέτοιο δικαιολογεί να μου αντικαταστήσουν το τηλέφωνο DOA; Τι να κάνω έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο :( Κανε μια επαναφορα ρυθμισεων λογικα θα διορθωθει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Κανε μια επαναφορα ρυθμισεων λογικα θα διορθωθει. Έχω κάνει τρία reset και στο τελευταίο το άφησα γυμνό απο προγραμματα, accounts κ.λ.π. αλλά πάλι δεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 (edited) Έχω κάνει τρία reset και στο τελευταίο το άφησα γυμνό απο προγραμματα, accounts κ.λ.π. αλλά πάλι δεν.... Τοτε φιλε μου γυρνα το πισω και απαιτησε αντικατασταση με καινουργιο μεσα στα πλαισια του doa. Ασε τι λενε εκει στο Πλαισιο οτι ολα δουλευουν κανονικα. Αν χρειαστει μιλα με καποιον προισταμενο η' βαλε μια φωνη. Εχουν την υποχρεωσει να στο αντικαταστησουν χωρις μα και μου. Edited September 21, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Δεν μου φαίνεται πρόβλημα της συσκευής. Κάτι άλλο παίζει. Κάποια ρύθμιση ή κάτι τέτοιο... Έψαξα στο internet αλλά δεν βρήκα κάτι. Δοκίμασε το εξής. Φτιάξε απ' το κινητό νέα επαφή με κάποιον αριθμό σου (σπιτιού, γραφείου...). Κάνε pinned αυτόν και κάνε μια αναπάντητη να δεις αν στο δείχνει στην επαφή ή/και στις κλήσεις... Νομίζω οτι κάτι δεν έχει πάει καλά με τον συγχρονισμό... Αλλιώς αν θες δοκίμασε σαν τελευταία λύση να το φλασαρεις με NSU μήπως κάτι δεν πάει καλά με το λειτουργικό. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Δεν μου φαίνεται πρόβλημα της συσκευής. Κάτι άλλο παίζει. Κάποια ρύθμιση ή κάτι τέτοιο... Έψαξα στο internet αλλά δεν βρήκα κάτι. Δοκίμασε το εξής. Φτιάξε απ' το κινητό νέα επαφή με κάποιον αριθμό σου (σπιτιού, γραφείου...). Κάνε pinned αυτόν και κάνε μια αναπάντητη να δεις αν στο δείχνει στην επαφή ή/και στις κλήσεις... Νομίζω οτι κάτι δεν έχει πάει καλά με τον συγχρονισμό... Αλλιώς αν θες δοκίμασε σαν τελευταία λύση να το φλασαρεις με NSU μήπως κάτι δεν πάει καλά με το λειτουργικό. Όλα τα παραπάνω τα έχω ήδη κάνει. Γιατί να μπω σε κόπο να φλασάρω με NSU; Νσ μου το φτιάξουν αυτοί 5 μερών είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts