left_ace Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Η οθόνη του μου κάνει για πολύ καλύτερη απο τι 920.... Στέκει αυτό? Τοσα χρονια νοκιακιας τωρα καταλαβες οτι amoled και clear black κανουνε την καλυτερη οθονη στην αγορα; :p Περιμενω αναλυτικο review απο σενα διοτι ειναι η μονη νοκια συσκευη που αξιζει αυτη τη στιγμη. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Με την τελευταια αναβάθμιση του Extras+Info υπάρχει toggle για Clock and Notifications στην Glance Screen... Μέχρι τώρα δεν δείχνει κανένα notification. Λέτε να 'ρθούν στο μέλλον? http://sdrv.ms/1em07go Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Μακάρι να βάλουν στο μέλλον, γενικά μακάρι να βελτιώσουν λίγο τα notification και θα είναι τέλειο μετά! Αντε και Δευτέρα περιμένω και εγώ το 925... όχι ότι κάνω καμιά τρομερή μετάβαση, το 920 έχω τωρά... αλλά όσο να ναι καινούριο τηλέφωνο θα είναι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 όχι μόνο καινούργιο αλλά σαφώς ελαφρύτερο. :p παιδιά ξέρει κανείς κανένα link να βρω προγράμματα πλοήγησης εκτός της μαμάς του? Pm οποίος ξέρει , ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Tελικά απ' ότι φαίνεται μέσα έπεσα και θα 'ρθουν κι άλλες λειτουργίες για notifications στην Clance. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Καλησπέρα παιδιά. χάζευα το 925 πριν από λίγο στα μεντια και απογοήτευτικα λίγο . Καλά για τον file Explorer το ήξερα ότι δεν είχε, όταν τράβηξα μια φώτο δεν είχε καν επιλογή για μετονομασία και το βίντεο χωρίς επιλογή για ζουμ κατά την διάρκεια λήψης. το περίεργο ήταν ότι το 800 το είχε. λύνονται αυτά με εφαρμογή ?μήπως μου διέφυγε κάτι ? Εντάξει δεν περίμενα να είναι ρομποτακι αλλά είναι βασικά αυτά για μένα(τα υπόλοιπα όπως κάμερα και ποιότητα κατασκευής τα ήξερα ότι είναι σούπερ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Το βίντεο έχει zoom με το NOKIA Pro Cam... Η μετονομασία των φωτό απλά αδιάφορη. Δεν ξέρω αν γίνεται κάπως... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Το βίντεο έχει zoom με το NOKIA Pro Cam... Η μετονομασία των φωτό απλά αδιάφορη. Δεν ξέρω αν γίνεται κάπως... Όπως τα είπες.... Μετονομασία νομίζω μόνο στο pc. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 συμπιαν και Αντροιντ κάνουν όλα μετονομασία επιτόπου . αδιάφορο αν δεν σε ενδιαφέρει πολύ η φώτο. για αυτόν που δίνει βάση και στην κάμερα είναι σημαντικό. τι θα στείλεις στον άλλο με μαιλ η μπλε δόντι. ένα αρχείο με αριθμούς ?η θα το του περιγράφεις από κάτω που την τράβηξες? όσον αφορά το ζουμ ευτυχώς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 συμπιαν και Αντροιντ κάνουν όλα μετονομασία επιτόπου . αδιάφορο αν δεν σε ενδιαφέρει πολύ η φώτο. για αυτόν που δίνει βάση και στην κάμερα είναι σημαντικό. τι θα στείλεις στον άλλο με μαιλ η μπλε δόντι. ένα αρχείο με αριθμούς ?η θα το του περιγράφεις από κάτω που την τράβηξες? όσον αφορά το ζουμ ευτυχώς :p Ειμαι φαν της φωτογραφίας αλλα αυτο που λες δεν το καταλαβαίνω. Ποτέ δεν σλλαξα ονομασία σε φωτο, ούτε στο Symbian. Έχει πάντα την ημερομηνία που τραβήχτηκε και που είναι αυτό που ενδιαφέρει. Αν τη στείλω με mail απλα θα γραψω τις έξτρα πληροφορίες που θέλω. Αν τη στείλω με Bluetooth τότε του το λέω.....χαχαχα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 (edited) Τελικά δεν άντεξα και πριν από λίγο πετάχτηκα μια βόλτα στην Ομόνοια (στο kaizershop.gr) και πήρα ένα μαύρο 925 (αφού μου έδειξαν και το γκρι που είχαν ανοιχτό και δεν μου άρεσε και τόσο), σε σφραγισμένο με ταινία ασφαλείας κουτί, με προέλευση Ιταλία (CV IT) . Η πωλήτρια (αλλά και ο ιδιοκτήτης) εξυπηρετικότατοι, μου έκοψαν την κάρτα sim, με προέτρεψαν να το ανοίξω εκεί ώστε αν είχε το οποιοδήποτε πρόβλημα να μου το αντικαθιστούσαν επί τόπου (καθώς το συγκεκριμένο μαγαζί δεν προσφέρει DOA αντικατάσταση, αν πάθεις οτιδήποτε τις πρώτες ημέρες το στέλνουν αντιπροσωπεία), το ανοίξαμε μαζί το τηλέφωνο, ευτυχώς είναι άψογο, όλα καλά!!! Οφείλω να ομολογήσω ότι ενώ αρχικά έλεγα να το πάρω σε άσπρο , σε μαύρο είναι πολύ πιο όμορφο....!!! Edited September 7, 2013 by deliol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Πές τα χρυσοστομε που πανε να με βγάλουν τρελο που λάτρευε το μαύρο.....χαχαχα 32αρι; Πόσο; Με υγεία να το χαρεις. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Με 'γεια deliol !!! Βλέπω οι συστάσεις έπιασαν τόπο... :lol: Εγώ φλάσαρα την 1330 στο δικό μου τελικά. Τίποτα φοβερό δεν έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Καλορίζικο, εύχομαι να το χαρείς φίλε μου, εγώ το περιμένω την Δευτέρα, και εγώ σε μαύρο (μαύρο, αφού είδα καμιά 15 βίντεο χαχα)! Μόνο που το πήρα από το Birdphone ρε παιδιά και έχω φρικάρει με αυτά που διαβάζω στο θέμα του 920!!! Λέτε να μου έρθει κανένα ελλατωματικό 925? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Δεν νομίζω... Δεν έχω διαβάσει για αστοχίες όπως στο 920... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Πές τα χρυσοστομε που πανε να με βγάλουν τρελο που λάτρευε το μαύρο.....χαχαχα 32αρι; Πόσο; Με υγεία να το χαρεις. 16άρι, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις σε χώρο... 420ευρώ πήγε, χαλάλι του όμως γιατί είναι κουκλί!!! Να σου πω την αλήθεια για το 920 ξεκίνησα (το έχουν 2 συνάδελφοι και το έχω δουλεψει αρκετά), μόλις όμως έπιασα στα χέρια μου το 925 , ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά ... Μόλις του πέρασα και την 1330 με το Nokia Care Suite (χρειάζεται version 5.0 2013.20.5.3 ή νεώτερη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Μόλις του πέρασα και την 1330 με το Nokia Care Suite (χρειάζεται version 5.0 2013.20.5.3 ή νεώτερη) Γι αυτο είχα θέμα όταν πήγα να το φλασαρω?? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Γι αυτο είχα θέμα όταν πήγα να το φλασαρω?? Ναι, οι μικρότερες εκδόσεις δεν αναγνωρίζουν το μοντέλο RM-892 (δηλαδή το Lumia 925) Εγώ είχα και πρόβλημα με την usb θύρα, δεν ήθελε με τίποτα να το φλασάρει , μόλις όμως του άλλαξα θύρα στο laptop, την πήρε μια χαρά την εντολή για recovery flash.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 H 1330, τι παραπάνω έχει δλδ από αυτή με την οποία το παίρνεις? Είναι κάποια αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 H 1330, τι παραπάνω έχει δλδ από αυτή με την οποία το παίρνεις? Είναι κάποια αναβάθμιση? Στην 1326 με την οποία έρχεται το τηλέφωνο, το glance είναι beta, η τελική version βρίσκετατι στην 1330 : A new firmware for Nokia Lumia 925 is now available. This new firmware 3049.0000.1330.0003 brings in several improvements such as improved audio quality, final version of Nokia Glance Screen(Lumia 925 shipped with beta version of Glance screen) and more. •Full version of Nokia Glance screen •Enhancements to Bluetooth audio, FM radio, and call audio quality •General performance and usability improvements Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Αυτή η αναβάθμιση, δηλαδή η 1330 δεν έρχεται φυσιολογικά ΟΤΑ στο 925? Και αν όχι, γίνεται από το Nokia Software Updater? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Αυτή η αναβάθμιση, δηλαδή η 1330 δεν έρχεται φυσιολογικά ΟΤΑ στο 925? Και αν όχι, γίνεται από το Nokia Software Updater? Ναι και ναι, ότι από τα δύο προτιμάς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Ναι και ναι, ότι από τα δύο προτιμάς... Οκ :) Ρωτάω επειδή μπερδεύτικα με το Nokia care suite και κατί για τελευταία έκδοση που είπατε πιο πάνω και φλασάρισμα γι αυτό ρώτησα. Πως και πως το περιμένω σε μαύρο τη Δευτέρα. Μεχρί στιγμής ικανοποιημένος εσύ? Εγώ είχα ενα μήνα το 920 και αποφάσισα να πάω στο 925. Αν και είναι σχεδόν ίδια κάτι με τράβηξε να δώσω κατί παραπάω και να πάω σ αυτό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Μόλις το πιάσεις στα χέρια σου, κοιτα αμέσως στον καθρέφτη. Θα δεις ένα τεράστιο χαμόγελο....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 +10 Πολύ ωραία συσκευή Κώστα ! Θα το καταχαρείς !!! Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts