saritav Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Ευχαριστω! :up: Αντρεας to motokit mou leei pws exei io...vgainei to antivirus to norton se kokkino...me poio tropo allo allazei ayto kai ta startup kai shutdown? me p2kcommander px? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 to motokit mou leei pws exei io...vgainei to antivirus to norton se kokkino...me poio tropo allo allazei ayto kai ta startup kai shutdown? me p2kcommander px? Αλλαζει με το p2kcommander.Απλα με το Motokit ειναι πιο ευκολο! Για να αλλαξεις την εικονα της εξωτερικης οθονης,βρισκεις μια εικονα σε διαστασεις 96χ80,την ονομαζεις cl.gif και τη βαζεις με το p2kcommander στο a/mobile/system και μετα restart. Για startup/shutdown screens και sounds oνομαζεις το ενα custgoodbye.gif και το αλλο custwakeup.gif και τις βαζεις στο /a ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Για να αλλαξεις την εικονα της εξωτερικης οθονης,βρισκεις μια εικονα σε διαστασεις 96χ80,την ονομαζεις cl.gif και τη βαζεις με το p2kcommander στο a/mobile/system και μετα restart. Όταν την ονομάζουμε έτσι όμως, εμένα μου προκύπτει το αρχείο cl.gif.gif και μεταξύ μας το βρίσκω λογικό...Επίσης, η όλη διαδικασία δεν μπορεί να γίνει με τον file browser του P2KTools? ΥΓ: Προφανώς δεν τα έχω καταφέρει...:O Η αρχική εικόνα παραμένει ίδια ακόμα κι όταν την είχα σβήσει τελείως...!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Όταν την ονομάζουμε έτσι όμως, εμένα μου προκύπτει το αρχείο cl.gif.gif και μεταξύ μας το βρίσκω λογικό...Επίσης, η όλη διαδικασία δεν μπορεί να γίνει με τον file browser του P2KTools? ΥΓ: Προφανώς δεν τα έχω καταφέρει...:O Η αρχική εικόνα παραμένει ίδια ακόμα κι όταν την είχα σβήσει τελείως...!! :blink: Δοκίμασε τότε να ονομάσεις το αρχείο απλά cf. Πιθανότατα δεν έχεις ενεργοποιήσει στα Windows την προβολή της κατάληξης του αρχείου γι' αυτό και εμφανίζεται 2 φορές το .gif. Προκειμένου να δείς την καινούργια εικόνα, πρέπει να κάνει restart το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Όταν την ονομάζουμε έτσι όμως, εμένα μου προκύπτει το αρχείο cl.gif.gif και μεταξύ μας το βρίσκω λογικό...Επίσης, η όλη διαδικασία δεν μπορεί να γίνει με τον file browser του P2KTools? ΥΓ: Προφανώς δεν τα έχω καταφέρει...:O Η αρχική εικόνα παραμένει ίδια ακόμα κι όταν την είχα σβήσει τελείως...!! :blink: Πιθανότατα δεν έχεις ενεργοποιήσει στα Windows την προβολή της κατάληξης του αρχείου γι' αυτό και εμφανίζεται 2 φορές το .gif. Aυτο ακριβως! Εργαλεια-Επιλογες Φακελων-Προβολη-Αποκρυψη επεκτασεων για γνωστους τυπους αρχειων! Γινεται και με το p2ktools. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 It worked! :) Αν και δεν περίμενα ποτέ οτι θα κάνει την διαφορά η αλλαγή του setting για τα file extensions στα Windows, η μετονομασία δούλεψε σωστά και όλα έγιναν μια απλή αντικατάσταση με τον file explorer του P2KTools... H δε εικόνα που έχω τώρα, νομίζω οτι...σκίζει! Όποιος ενδιαφέρεται, download it! :this: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 3.Ναι.Υπαρχουν skin με τα εικονιδια αυτα ετοιμα/Υπαρχουν δεκαδες sets εικονιδιων να διαλεξεις.Μπορεις να αντικαταστησεις τα ''μαμα'' εικονιδια που ειναι ελεεινα και στο συνιστω! :D http://www.motox.info/showthread.php?t=4840 Eδω εχω μαζεψει ολα τα εικονιδια που κυκλοφορουν στο net.Να σε ενημερωσω οτι μπορεις να αλλαξεις και τα εικονιδια της μπαταριας,του σηματος κτλ . Πως ακριβως μπορει να γινει αυτο βρε παιδια? ας εξειγησει καποιος αναλυτικα και σε μας τους ασχετους! θελω και γω ν'αλλαξω τα απαισια εικονιδια της μοτορολα αλλα δεν εχω ιδεα πως :( και επειδη ειναι αδυνατον να ψαξω τωρα 125 σελιδες, ξερει κανεις που μπορω να βρω ηχους για το V3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Πως ακριβως μπορει να γινει αυτο βρε παιδια? ας εξειγησει καποιος αναλυτικα και σε μας τους ασχετους! θελω και γω ν'αλλαξω τα απαισια εικονιδια της μοτορολα αλλα δεν εχω ιδεα πως :( και επειδη ειναι αδυνατον να ψαξω τωρα 125 σελιδες, ξερει κανεις που μπορω να βρω ηχους για το V3? Πες μου το skin που θες να χρησιμοποιησεις,πες μου ποια εικονιδια σου αρεσουν και θα το φτιαξω εγω. :) Απαραιτητη προυποθεση για ολα αυτα ειναι να εχεις συνδεσει το κινητο με τον υπολογιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 ποιο skin θελω να χρησιμοποιησω και ποια εικονιδια μου αρεσουν απο που? (μιλαμε για πολυ ασχετη)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 ποιο skin θελω να χρησιμοποιησω και ποια εικονιδια μου αρεσουν απο που? (μιλαμε για πολυ ασχετη)! http://www.motox.info/showthread.php?t=1919 -Skins http://www.motox.info/showthread.php?t=4840 -Icons http://www.planetmotox.net/motox101/faq.htm -FAQ http://www.motox.info/showthread.php?p=6919#post6919 -Πως να συνδεσεις το κινητο με τον υπολογιστη http://www.motox.info/showthread.php?t=1297 -Downloads [/url] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Γνωρίζει κάποιος τους τύπους αρχείων ήχου που υποστηρίζει η συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 mp3,amr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 mp3,amr συμπληρωνω: .mid :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambinos Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 PAIDIA POU 8A VRO DOREAN PAIXNIDIA GIA TO KINITO MOU???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 PAIDIA POU 8A VRO DOREAN PAIXNIDIA GIA TO KINITO MOU???? Η κλασική συνταγή: bororo time:p http://www.geocities.com/motorolarazr_v3/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimspin Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Geia sas guys.. Agorasa kai ego epitelous to V3 kai eho ena mikro prob.. Den boro na vro drivers gia to p2k tools gia windows 64 bit!! Xerei kaneis tpt gia to thema?? Tnx ek ton proteron!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 να ρωτήσω κατι το πήρε η αδερφή μου αλλα αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα οταν συνδέει το hands free δεν ακούει στο ακουστικό αν κάποιος την καλέσει. Υπάρχει τρόπος να ακούει στο ακουστικό μια κλήση ή δε γίνεται ? Εψαξα αλλα στο μενού ειδα οτι εχει μονο αυτοματη απαντηση... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 me to p2kcommander mporoume na alla3oume thn eikona tou startup kai shutdown ka8ws kai thn eikona sto portaki tou kinitou. mporoume omws na anebasume kai ta skins pou 8eloume h akoma na alla3oume ta eikonidia se ena skin pou exoume? epishs kapou diabasa ena oloklhro katebato pws na syndeseis to kinito me to pc mesw tou p2ktools,prepei na akolou8hsoume ola ta bhmata pou anaferei o bororo se enan odhgo? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 me to p2kcommander mporoume na alla3oume thn eikona tou startup kai shutdown ka8ws kai thn eikona sto portaki tou kinitou. mporoume omws na anebasume kai ta skins pou 8eloume h akoma na alla3oume ta eikonidia se ena skin pou exoume? epishs kapou diabasa ena oloklhro katebato pws na syndeseis to kinito me to pc mesw tou p2ktools,prepei na akolou8hsoume ola ta bhmata pou anaferei o bororo se enan odhgo? Ναι,με το p2kcommander ανεβαζεις skins.Για να αλλαξεις τα εικονιδια (τα εικονιδια του μενου,για αυτα της μπαταριας,του σηματος κτλ περνιουνται με flash) χρειαζεσαι το skinner4moto.Ανοιγεις το φακελο gifs του skin και αντικαθιστας τα stock εικονιδια με οποια θες εσυ.Μετα,σωζεις το skin και το περνας στο κινητο με το p2kcommander. Aν εχεις ηδη συνδεσει το κινητο με αλλα p2k προγραμματα,δε χρειαζεται να κανεις κατι παραπανω. Αν οχι,χρειαζεται... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Ναι,με το p2kcommander ανεβαζεις skins.Για να αλλαξεις τα εικονιδια (τα εικονιδια του μενου,για αυτα της μπαταριας,του σηματος κτλ περνιουνται με flash) χρειαζεσαι το skinner4moto.Ανοιγεις το φακελο gifs του skin και αντικαθιστας τα stock εικονιδια με οποια θες εσυ.Μετα,σωζεις το skin και το περνας στο κινητο με το p2kcommander. Aν εχεις ηδη συνδεσει το κινητο με αλλα p2k προγραμματα,δε χρειαζεται να κανεις κατι παραπανω. Αν οχι,χρειαζεται... :) εχω το p2kcommander αλλα δεν το εχω εγκαταστησει ακομα.ελπιζω να το αναγνωρισει το v3 χωρις κανενα προβλημα. θελω να κανω ενα μικρο modding στο κινιτο να εξασφαλισω και λιγο χωρο. για να συνδεσω το κινιτο με το p2ktools θελει κατι παραπανω απο μια απλη εγκατασταση?υποθετω οτι το κομαντερ δεν αρκει για να σβησω τα default skins videos and fotos της μαμας μοτορολα. στην περιπτωση που περασω νεα startup and shtdown gifs πως επαναφερω τα original ones? ps den exw to skinner4moto,yparxei sto motox?an nai kai den kanei kopo dwste kanena directlink4 dl Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 ps den exw to skinner4moto,yparxei sto motox?an nai kai den kanei kopo dwste kanena directlink4 dl http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=36 Επάνω, στη μέση περίπου της οθόνης θα βρεις ένα link downloads. Εκεί θα βρεις σχεδόν ότι θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 καλημερα.μια γρηγορη ερωτησουλα..θεματα για το V3 που θα βρω να κατεβασω????θενκς Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 καλημερα.μια γρηγορη ερωτησουλα..θεματα για το V3 που θα βρω να κατεβασω????θενκς Ξαναλέω και ξαναδιαφημίζω: Η κλασική συνταγή: bororo time http://www.geocities.com/motorolarazr_v3/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 εαν αλλαξεις το startup , shutdown gifs και στην συνεχεια θες να επαναφερεις τα αρχικα του κινιτου τοτε τι κανεις? χρειαζεται καπιου ειδους backup πριν οποιαδηποτε αλλαγη και αν ναι πως γινεται?:ninja: σας παρουσιαστηκαν προβληματα στον εντοπισμο του κινιτου σας απο τον υπολογιστη σας? εαν βαλουμε ενα θεμα με startup kai shutdown mp3 πως το βγαζουμε αυτον τον ηχο(γιατι στο δικο μου v3 δεν υπαρχει startup kai shutdown ηχος..) αυτα για την ωρα.. ΥΓ να υποθεσω οτι δεν γινεται να βγει το σημα tou operator Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 εαν αλλαξεις το startup , shutdown gifs και στην συνεχεια θες να επαναφερεις τα αρχικα του κινιτου τοτε τι κανεις? χρειαζεται καπιου ειδους backup πριν οποιαδηποτε αλλαγη και αν ναι πως γινεται?:ninja: σας παρουσιαστηκαν προβληματα στον εντοπισμο του κινιτου σας απο τον υπολογιστη σας? εαν βαλουμε ενα θεμα με startup kai shutdown mp3 πως το βγαζουμε αυτον τον ηχο(γιατι στο δικο μου v3 δεν υπαρχει startup kai shutdown ηχος..) αυτα για την ωρα.. ΥΓ να υποθεσω οτι δεν γινεται να βγει το σημα tou operator Gia na valeis ta arxika startup shutdown ktl,xrhsimpopoihste to MOTOKIT! Y.G:Ginetai vevaia,alla einai to monadiko pou den exo kataferei! :O Gia skins,na phgainete sto Motox!Exei thn plhresterh syllogh!Malista shmera vghke to GT3 Skin me nea fovera eikonidia!! Epishs,o johny killer eftiaxe ellhniko language pack alla me grammatoseira TAHOMA!Tha kano beta testing kai an einai ok,tha to postaro edo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts