birbilis Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Εβαλα στο κινητό μου την 42.0ΕR και το 0031.40C0R language pack και έχω το εξής πρόβλημα: Η γλώσσα εισαγωγής κειμένου στις δίαφορες επιλογές του μενού είναι τα Αγγλικά και όχι τα ελληνικά που ήταν με άλλα monster packs. Πχ η αναζήτηση στο κατάλογο γίνεται με τους αγγλικούς χαρακτήρες με αποτέλεσμα να μη βρίσκω τα ονόματα που αρχίζουν με ελλην. γραμμα ή η ονομασία του ξυπνητηριου γίνεται μόνο με αγγλικά( πριν μπορούσα να βάλω ελληνικά).Μονο στα μυνηματα και στο calendar βγαίνουν πρώτα τα ελληνικά. Είναι πολύ εκνευριστικό και ελπίζω να μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί διαφορετίκα θα πρέπει να γυρίσω στην 42.09R που δούλευε άψογα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Εβαλα στο κινητό μου την 42.0ΕR και το 0031.40C0R language pack και έχω το εξής πρόβλημα: Η γλώσσα εισαγωγής κειμένου στις δίαφορες επιλογές του μενού είναι τα Αγγλικά και όχι τα ελληνικά που ήταν με άλλα monster packs. Πχ η αναζήτηση στο κατάλογο γίνεται με τους αγγλικούς χαρακτήρες με αποτέλεσμα να μη βρίσκω τα ονόματα που αρχίζουν με ελλην. γραμμα ή η ονομασία του ξυπνητηριου γίνεται μόνο με αγγλικά( πριν μπορούσα να βάλω ελληνικά).Μονο στα μυνηματα και στο calendar βγαίνουν πρώτα τα ελληνικά. Είναι πολύ εκνευριστικό και ελπίζω να μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί διαφορετίκα θα πρέπει να γυρίσω στην 42.09R που δούλευε άψογα... Eκει που αναζητας (ευρετηριο,μηνυματα) πατα το μεσαιο πληκτρο και λεει ''εισαγωγη κειμενου'' ή ''ρυθμιση κειμενου'' κατι τετοιο.Απο εκει διαλεγεις γλωσσα εισαγωγης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birbilis Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Να 'σαι καλά φίλε! ¨) Δουλεύει μέχρι και η αναζήτηση με πολλά ελλην. γράμματα που δε δούλευε με παλίοτερα software! thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Nομιζω γινεται απο τις συντομευσεις.Πηγαινε πχ στα μηνυματα και κρατα το μεσαιο πληκτρο (πανω απο τα πληκτρα της κατευθυνσης) για λιγα δευτερολεπτα και θα σου βγαλει ''συντομευση''.Νομιζω οτι μπορεις να του λες ''bluetooth'' και να σου ανοιγει το bluetooth κτλ!! φίλε bomber21 αυτό ψάχνω και εγώ δηλ. πού ακριβώς λες "bluetooth" και στο ανοίγει??γιατί ναι μεν κάνει την συντόμευση...και εσύ βάζεις την φωνητική σου εντολή αλλά από εκεί και πέρα που ακριβώς του λες "bleutooth" και στο ανοίγει..δεν ξέρω...μόνο για φωνητική κλήση έχω βρει επιλογή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 πως καταλαβαινω αν το κινητο μου ειναι locked? θελω να φυγω εξωτερικο και δεν ξερω αν θα δουλευει εκει αν αλλαξω εταιρια. thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 κατά κανόνα οι ελληνικές εταιρίες δεν κλειδώνουν τα κινητά τους σε κάποιο δίκτυο. Τώρα για να το μάθεις στα σίγουρα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο κατάστημα που το πήρες (αν και το πιο πιθανόν είναι οτι δεν θα ξέρουν αυτή την λεπτομέρια :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Ή μπορείς να βάλεις sim μιας άλλης εταιρείας από αυτή που έχεις και να δεις τι γίνεται... ;) Παράθεση http://chrislaz.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Eνας χρηστης του MotoX,εφτιαξε αυτο το funlight με νεα χαρακτηριστικα: The V3 got only 3 "Lights", one is the inner and outter displays that works as just one, the bluetooth LED, and the Keypad Backlight. Use this file at your will, and modify the way you want! Just give me some credits. Following the settings of the other text file included in this zip file, this are the details of each mode. Funlights (Ring Lights): 1 Starburst: Display, Bluetooth LED, and Keypad blinking at 0,03s. FRENZY MOD 2 Wild: Display lightned for 0,12s and off for 0,06s, Bluetooth LED blinking at 0,06s and Keypad always lightened. 3 Lava: Display and Bluetooth lightened, keypad blinking each 0,03s. 4 Funk: Display and Keypad always lightened, and bluetooth blinking at 0,06s 5 Pulse: Display and Keypad always lightened, and bluetooth blinking at 0,8s 6 Wave: Display and Keypad always lightened, and bluetooth blinking at 1,6s 7 Techno: Display and Keypad alternating, each one with 0,2s, while bluetooth LED blinks at 0,1s 8 Forest: Display and Keypad Off, bluetooth lightened for 1s, off for 2s. Club Lights (Rhythym Lights): 1 Starburst: All Blinks. But Faster than Wild. FRENZY MOD 2 Wild: All blinks 3 Lava: Only Display 4 Funk: Only Keypad 5 Pulse: Only Bluetooth LED 6 Wave: Display and Keypad 7 Techno: Display and Bluetooth LED 8 Forest: Keypad and Bluetooth LED And if Event Lights are enabled: Phone Turned On: Bluetooth LED blinks for 0,4s, with a frenzy interval, then lights for 0,6s, a frenzy interval then lights for 0,8s. Income SMS: Bluetooth LED blinks at 0,1s, and after a second lights for 2s. Display Blinks ate each 2s, for 1s. Phone Charging: Bluetooth LED lights for 1s, and off for 5 minutes. Other Utilities of Funlight.pat. (NOTE: This changes the default, this is not an new option, your phone already have them before changing the funlight.pat, or made some seem edit, but they had a different timing.) Bluetooth Connection: Bluetooth LED Blinks at 0,2s for 1,2s. Then blinks at 0,06s for 0,36s. Then blinks again at 0,2s for 1,2s. Bluetooth Active: Bluetooth LED Blinks at 0,06s for 0,78s, then Lights for 3s, and off for 5s. And repeat. Bluetooth Disconnecting: Blinks twice for 0,5s and with a 0,3s interval. NOTE: This was developed for the Motorola V3 Razr. I don't know how this will perform at other cell phones. Thanks for Motomodders.net and MotoX.info for giving me the directions, hope you all like. Lucas Bruscky Μπορειτε να το κατεβασετε εδω: http://rapidshare.de/files/10993510/funlight_MOD_v2.zip.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Πάντως κι εγώ κατέβασα τα "λαμπάκια", τα εγκατέστησα, υπάρχουν μέσα στο κινητό, μα δε δουλεύουν:hunter: :hunter: :ban: Δε βαριέσαι...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Το αντίστοιχο seem το ενεργοποίησες ετσι; Παράθεση http://chrislaz.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Το αντίστοιχο seem το ενεργοποίησες ετσι; Ναι, το ενεργοποίησα αλλά τίποτα. Κάτι θα κανα λάθος σίγουρα. Δεν πειράζει. Μην τα θέλουμε να τα πετύχουμε κι όλα! Άλλωστε ο αρχικός ενθουσιασμός με το πείραγμα του κινητου, η λογική δηλαδή να μην αφήσω τίποτα απείραχτο, πέρασε σε μένα... Όταν με το καλό πάρω το καινούριο, το V3i δηλαδή, θα ξαναρχίσω... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
expert Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Για το V3i κανα νέο? Ακόμη τίποτα στην Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Πάντως κι εγώ κατέβασα τα "λαμπάκια", τα εγκατέστησα, υπάρχουν μέσα στο κινητό, μα δε δουλεύουν:hunter: :hunter: :ban: Δε βαριέσαι...:p Eμενα παντως δουλευουν μια χαρα! Πρεπει εκτος απο τα ringlights να ενεργοποιησεις και τα event lights! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marduk Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 ΧΑ Εσβησα καταλαθος το skin ΜΟΤΟ!!! :blink: Μηπως το έχει κανεις!!!! Παράθεση http://www.e-advertising.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desteni Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 παιδια εχο ενα προβλιμα μολισ πριν 2 ορες πειρα το ω3 καινουργιο οταν βαζο την σιμ κι παο να το ανοιχο βγαινει το λογοτιπο τις μοτο κι μετα ζβηνει κι γραφει sthn arxh looking for network ki meta no servise th paizei ta exei ftisei na to pao piso ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marduk Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Βρε παιδια μπορειτε να μου δωσετε κανενα λινκ με τους drivers για το usb cable του v3?Κατεβασα καποια αλλα δεν γινεται τιποτα.. :S Δοκίμασε αυτούς!!Drivers.zip Παράθεση http://www.e-advertising.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 ΧΑ Εσβησα καταλαθος το skin ΜΟΤΟ!!! :blink: Μηπως το έχει κανεις!!!! http://www.motox.us/motox101/howto_020305.htm Sτο τελος αυτης της σελιδας υπαρχει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marduk Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Ευχαριστω !!! :) Παράθεση http://www.e-advertising.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Άλλωστε ο αρχικός ενθουσιασμός με το πείραγμα του κινητου, η λογική δηλαδή να μην αφήσω τίποτα απείραχτο, πέρασε σε μένα... πέρασε ε? σε ποιόν τα πουλάς αυτά μήτσε? Αντε σιγα σιγα να φεύγουν οι παλιοί :p τα λέμε όταν πάρουμε τα V3i μας, το έχω βάλει κι εγώ στο μάτι το ριμάδι :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 2 ερωτησούλες: 1. Πώς γίνεται (αν γίνεται) να βλέπω στο ευρετήριο τα παραπάνω από 1 τηλέφωνα που έχω κατεχωρημένα στο ίδιο όνομα ως μία επαφή και όχι 2 και 3 φορές το ίδιο όνομα (μετά από συγχρονισμό...)? 2. Το bluetooth είναι δυνατόν να μένει μόνιμα ενεργοποιημένο? και 1 πρόβλημα: όποτε προσπαθώ να τραβήξω 1 φωτογραφία τώρα τελευταία, αυτό είναι αδύνατο και βλέπω ένδειξη ¨αποτύπωση εικόνας απέτυχε". Τι φταίει και πώς διορθώνεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Μετά από κάμποσες ώρες ιδρώτα και ατέλειωτων κοσμητικών επιθέτων:X στη Motorola, τη Microsoft, την τύχη μου, τον υπολογιστή μου, μερικές απλές συμβουλές σε όσους αποφασίσουν να μάθουν τα μυστικά του κινητού τους "εκ των έσω";) 1. Δυο φορές να κοιτάς αν ΟΝΤΩΣ είναι συνδεδεμένο το τηλέφωνο με τον υπολογιστή και μια να το αναζητάς. Ο υπογραφόμενος, πεπεισμένος ότι το καλώδιο του USB είναι βαλμένο, αγωνιζότανε μάταια να ψάχνει το κινητό κάνοντας μάλιστα απανωτές επανεκκινήσεις χωρίς αποτέλεσμα…:O Η θύρα USB βλέπετε είναι στη πίσω πλευρά του υπολογιστή… 2. Μη βαριέσαι ποτέ να διαβάζεις το Forum και μην ντρέπεσαι να ρωτάς. Κι εγώ τα χω κάνει όλα άπειρες φορές, μα η απάντηση ήταν μπροστά στα μάτια μου και λόγω εγωισμού (σιγά μη ρωτήσω πια στη σελίδα, εγώ είμαι παλιός τώρα, είμαι «πανεπιστήμον», εμένα πρέπει να με ρωτάνε πια, όχι να ρωτάω, άλλωστε κι ο γκουρού της κινητής τηλεφωνίας στη σελίδα του- λέγε με bororo- επικαλείται το όνομά μου με ιδιαίτερα θερμά λόγια) Κούνια που με κούναγε…:blink: 3. Στη περίπτωσή μας, ισχύει πάντα ο νόμος του Μέρφι: Αν είναι να πάει κάτι στραβά, θα πάει. Και εξηγώ: Αν δε βρει με την πρώτη το κινητό ο υπολογιστής, δε θα το βρει ποτέ, όσο κι αν βρίσεις. Και δε φταίει σε καμιά περίπτωση το τηλέφωνο. Το λέω αυτό γιατί μερικοί ( πχ mitsos106, να δεις πού τον ξέρω, πού τον ξέρω...) δοκίμασε άλλα δύο διαφορετικά κινητά στον ίδιο υπολογιστή χωρίς να πετύχει κάτι βέβαια…:mad: 4. Επειδή επί το πλείστον «αγαθά copies κτώνται» και επειδή είναι δεδομένη η προσκόλλησή μας σε προγραμματάκια :X ας δοκιμάσουμε πρώτα το CD που έχει μέσα το τηλέφωνο, και μετά το αποδοκιμάζουμε. Να γίνει η αρχή τουλάχιστο. Γνωστό μέλος του Forum, νομίζω mitsos106 ή κάπως έτσι είναι το όνομά του, έβαλε προγραμματάκι αμφιβόλου προελεύσεως και δε μπορούσε το άτιμο να βρει το Motorola V3 Razr γιατί η έκδοσή του ήταν παλιά και ήθελε απλά μια αναβάθμιση. Αλλά «σιγά μωρέ αφού πριν κάνω Format μια χαρά δούλευε άρα δε φταίει αυτό, τα Windows φταίνε»… 5. Τέλος, ας κάνουμε όλοι μας μια εκτύπωση τον παρακάτω πίνακα καρφιτσώνοντάς τον κάπου μπροστά μας και την επόμενη φορά, ας βλέπουμε με πιο καθαρό μυαλό το κάθε πρόβλημα ξεχωριστά και μην αρχίζουμε με τη μια τα μπινελίκια… Όταν διαπιστώσουμε οτι φταίμε εμείς κι όχι το κινητό, ας ρίχνουμε και μια ματιά στον καθρέφτη μας βρίζοντας και λίγο αυτόν που βλέπουμε εκεί μέσα, αφού πρώτα εξακριβώσουμε ότι δε μας ακούει κανένας. Είπαμε, το κινητό δε μπορούμε να συνδέσουμε, μην αποκτήσουμε και υπαρξιακά προβλήματα…. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=7782&stc=1&d=1137637730 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Ηθελα να ξερα ρε mitsos106 που το βρισκεις το κεφι τετοια ωρα... :p :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 2 ερωτησούλες: 1. Πώς γίνεται (αν γίνεται) να βλέπω στο ευρετήριο τα παραπάνω από 1 τηλέφωνα που έχω κατεχωρημένα στο ίδιο όνομα ως μία επαφή και όχι 2 και 3 φορές το ίδιο όνομα (μετά από συγχρονισμό...)? 2. Το bluetooth είναι δυνατόν να μένει μόνιμα ενεργοποιημένο? και 1 πρόβλημα: όποτε προσπαθώ να τραβήξω 1 φωτογραφία τώρα τελευταία, αυτό είναι αδύνατο και βλέπω ένδειξη ¨αποτύπωση εικόνας απέτυχε". Τι φταίει και πώς διορθώνεται?? 1.Ρυθμισεις τηλεφωνικου καταλογου-Προβολη (δε θυμαμαι ακριβως)-Πρωτευουσες επαφες.Πρεπει να ειναι αποθηκευμενες στο τηλεφωνο για να δουλεψει. 2.Οχι,δε γινεται. Προβλημα:Εχεις ''πειραξει'' το ηλεφωνο σου? http://www.motox.info/showthread.php?t=1461&highlight=picture+capture+failed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 digital audio player from V3i NOT working on V3.. :( Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 ακουστε, ακουστε.. Οταν γραφουμε ενα ονομα που ηδη υπαρχει πχ. Νικος με 6958964581 υπαρχει. Παμε να καταχωρησουμε και τον Νικος με 6957655558 τοτε αυτη η καταχωρηση‚ ενω λεει οτι μπηκε ΧΑΝΕΤΑΙ.. δεν υπαρχει πουθενα.. Αν αλλαξουμε το υπαρχον Νικος με 695858858 σε πχ Νικος2‚ τοτε εμφανιζεται αι η χαμενη Νικος με 6958964581.. Τι να πω μαγικο.. :) Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts