mythos_bt Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Αν και δεν με ενδιαφέρει, μια που έκανα την αναβάθμιση για το θέμα της μπαταρίας, έψαξα να βρώ την καταγραφή video-πουθενα! Η δυνατοτητα καταγραφης βιντεο στο 42.0ER ειναι ενεργοποιημενη. Μενου-->Ψυχαγωγια-->Video Καμερα Μενου-->Ψυχαγωγια-->Video-->Νεο video Γιατί σίγουρα, όλα τα video enabled firmwares είναι hacked... Αυτο ισχυε παλιοτερα, το 42.0CR ειναι σιγουρα επισημο λογισμικο και εχει ενεργοποιημενη την δυνατοτητα καταγραφης βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Βρήκα όμως κι άλλο παλαβό! Πηγαίνοντας να αλλάξω τον ήχο κλήσης σε ένα caller group, στην σχετική λίστα για να επιλέξω, το τελευταίο αλφαβητικά sound από αυτά που προσθέτουμε εμείς (μετά δηλ. τις εργοστασιακές αηδίες) εμφανίζεται διπλό! :w00t: Ακόμα και rename να κάνω, μετακινείται στη σωστή αλφαβητικά θέση και αυτό που μπαίνει πλέον τελευταίο στη λίστα τσουπ! εμφανίζεται εις διπλούν! Σε εμενα δεν το κανει αυτο... jeje τι καλα... το κινητο το εχω μονο 2 εβδομαδες... και ουτε... σε μαυρη εκδοση... στο θεμα μου τωρα, οταν ανοιγω το καπακι οτι και να κανω, μιλαω, παιζω ή το αφηνω ετσι ανοιχτο κανει απο το ηχειο εναν περιεργο θορυβο... ενα βουητο, γιατι? βουουουουουουου βουουουου Νομιζω οτι αυτος ο θορυβος ακουγεται σε ολα τα v3. Το ίδιο κάνει κ το δικό μου..Με τα μηνύματα έχεις κανένα πρ'οβλημα;;; Τι προβλημα εχεις με τα sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 ρε παιδιά εκείνο το πρόβλημα που είχατε (σε προηγούμενες σελίδες του forum) με το μήνυμα που όταν ήταν σε iTap με 160 χαρακτήρες έστελνε αντι για 1 μήνυμα 3 μηνύματα, πώς το λύσατε; Το θέμα είναι οτι το δικό μου τηλ δούλευε κανονικά (Με iTap και 160 χαρακτήρες έστελνε ένα μήνυμα). Μετά απο μία "άλική επαναφορά" άρχισε να μου λέει οτι θα στείλει 3 μηνύματα. Έχει κανείς λύση; :O Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 ρε παιδιά εκείνο το πρόβλημα που είχατε (σε προηγούμενες σελίδες του forum) με το μήνυμα που όταν ήταν σε iTap με 160 χαρακτήρες έστελνε αντι για 1 μήνυμα 3 μηνύματα, πώς το λύσατε; Το θέμα είναι οτι το δικό μου τηλ δούλευε κανονικά (Με iTap και 160 χαρακτήρες έστελνε ένα μήνυμα). Μετά απο μία "άλική επαναφορά" άρχισε να μου λέει οτι θα στείλει 3 μηνύματα. Έχει κανείς λύση; :O SEEM 0032_0001 offset 76 bit 4 (1 on, 0 off) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Σε ευχαριστώ φίλε μου. Βρήκα την λύση σε προηγούμενη σελίδα (μέσω του p2k tools στο other features , message ξετσεκάρουμε τα δύο τελευταία.) Συγγνώμη για την επανάληψη. :O Κάτι άλλο όμως. Αυτές οι ρυθμίσεις που εμφανίζονται στο other features μήπως μπορεί κάποιος γνώστης να μας πει τί κάνει η κάθε μία (ή έστω μερικές σημαντικές απο αυτές όπως αυτή του unicode). Πιστεύω οτι θα βοηθούσε πολύ. :) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Κι όμως δεν έχω..... :blink: :wacko: Απλά να σημειώσω οτι δεν έβαλα το monster pack αλλά το reflash χωρίς Language pack γιατί δεν είχα χρόνο για backup-αν και μεταξύ μας δε νομίζω να παίζει κανένα ρόλο.... :cry: Επίσης να αναφέρω οτι έσβησα όλους τους δικούς μου ήχους και πλέον ντουμπλάρει στη σχετική λίστα τον τελευταίο εργοστασιακό (Clouds). Σε σχέση με την κάμερα, αυτό είναι που πραγματικά με τρελαίνει..!!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 αυτο με την μπαταρια μου το κανε και μενα.. ιδιο 40.79R.. απο τοτε το φορτιζω κλειστο.. ολα ΟΚ.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Το ντουμπλάρισμα των ήχων λύθηκε! Ψάχνοντας με το PKTools τον φάκελο audio, βρήκα 2 αρχεία με ονόματα TempToneDB & MyToneDB που αυτοαποκαλούνταν DataBase files. Αφού τα έκανα backup για τον...φόβο των πειραματισμών μου, τα έστειλα στην ευχή της Παναγίας και πλέον η λίστα των ήχων όταν ήθελα να κάνω κάπου αλλαγή είναι ΟΚ χωρίς η τελευταία καταχώρηση να εμφανίζεται και να παίζει διπλή :D Απλά το αναφέρω σε περίπτωση που κάποιος αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα με τη λίστα των ήχων μια που τώρα ψιλοξέρουμε τι ρόλο παίζουν 2 ακόμα system files.... ΥΓ: Nα υπενθυμίσω οτι video recording δεν βρήκα ακόμα! Έτσι για να το σκεφτείτε λίγο όταν ξυπνήσετε :p :lol: :O ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Μερικες διαπιστωσεις: 1.Με το τελευταιο firmware οταν σβηνω ολους τους προεγκατεστημενους ηχους,υπαρχει προβλημα (δεν μπαινει στο μενου ρυμισης ηχου),κατι που δε συνεβαινε με το αρχικο μου firmware. 2.Οι ηχοι που μεταφερω απο τον υπολογιστη μου στο κινητο δεν μπαινουν για ηχοι κλησης ή μηνυματος.Πρεπει να τους στειλω απο αλλο κινητο με bluetooth για να δουλεψουν. 3.Τα βιντεο που βγαζω δεν μπορουν να διαγραφουν.Πρεπει να τα διαγραψω απο το p2kcommander. 4.(Kαι πιο σημαντικο) Ενω εχω βαλει κανονικα skins (τα βλεπω κανονικοτατα με το p2kcommander) δεν τα βλεπω στο κινητο.Ακολουθησα το tutorial του p2kcommander. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 2.Οι ηχοι που μεταφερω απο τον υπολογιστη μου στο κινητο δεν μπαινουν για ηχοι κλησης ή μηνυματος.Πρεπει να τους στειλω απο αλλο κινητο με bluetooth για να δουλεψουν. Δες το post του dbal λιγο παραπανω (σβησε τα TempToneDB και MyToneDB απο a/mobile/audio και κανε restart). 3.Τα βιντεο που βγαζω δεν μπορουν να διαγραφουν.Πρεπει να τα διαγραψω απο το p2kcommander. Εγω τα βιντεο μπορω να τα διαγραψω κανονικα (42.0ER monster pack) 4.(Kαι πιο σημαντικο) Ενω εχω βαλει κανονικα skins (τα βλεπω κανονικοτατα με το p2kcommander) δεν τα βλεπω στο κινητο.Ακολουθησα το tutorial του p2kcommander. Ουτε με τα skins εχω καποιο προβλημα (τα περναω με το p2ktools). Αν εχεις περασει το 42.0ER monster pack, οταν βγαλεις τη sim θα χασεις τα sms και τα mms.Αν δεν θελεις να συμβει κατι τετοιο: seem 004a_0001 offset 0173 (γραμμη 170 στηλη 03) valore=00 Nα υπενθυμίσω οτι video recording δεν βρήκα ακόμα! Οπως ειπα και παραπανω το reflash δεν αλλαζει τις ρυθμισεις που ειχες πριν.Αν σε ενδιαφερει αυτη η λειτουργια πρεπει να περασεις το monster pack η' να την ενεργοποιησεις εσυ με seem editing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 @mythos_bt -> apo seem edits vlepw mia xara ta pame, gia kane kai kamia prospathia mpas kai vreis pws mporoume na allaxoume thn proepilogi tis anforas minimaton na einai by default sto "nai". Ante koutagio :P Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Δες το post του dbal λιγο παραπανω (σβησε τα TempToneDB και MyToneDB απο a/mobile/audio και κανε restart). Εγω τα βιντεο μπορω να τα διαγραψω κανονικα (42.0ER monster pack) Ουτε με τα skins εχω καποιο προβλημα (τα περναω με το p2ktools). Ευχαριστω πολυ! Οσο για τα skins,διια μου βλακεια...Εψαχνα στα θεματα και οχι στα skins...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Τελικά το μεγαλύτερο κέρδος από τα προβλήματα των τελευταίων ημερών, ήταν η συζήτηση που είχαμε εδώ καθώς και -για να μην ευλογούμε μόνο τα γένια μας- η "ανακάλυψη" του Motomodders.com και του σχετικού forum μετά από ένα link που μου έδωσε ο Mythos για να ψάξω. Μιλάμε οτι υπάρχει απίστευτο υλικό ΜΟΝΟ για Motorola και φυσικά το V3 έχει την τιμητική του με εκπληκτικά guides & tutorials για το σύνολο σχεδόν των προβλημάτων που έχω διαβάσει να αντιμετωπίζουμε με το κινητό. Σε οτι αφορά το "άφαντο" μου video, το...διεθνές και ελληνικό πόρισμα είναι οτι πηγαίνοντας από την 40.79R στην 42.0ΕR με σκέτο Reflash είναι πολύ μεγάλο βήμα δεδομένου οτι η πρώτη έκδοση δεν έχει καν βίντεο, ενώ η επόμενη περνιέται με reflash που δεν αλλοιώνει το έτσι κι αλλιως παλιό flex του κινητού και άρα δεν εμφανίζεται σε κανένα μενού ως σχετική λειτουργία. Όπως είπε και ο διαβασμένος φίλος Mythos, για την εμφάνιση απαιτείται η seem editing ή δουλειά με το P2K Menu Editor, utility που έχω κατεβάσει αλλά δεν αποτόλμησα γιατί φοβάμαι μην κάνω το μενού μπάχαλο και επειδή μεταξύ μας, video recording με τα 9-10ΜΒ μνήμης μονο για VideoMMS κάνει που δεν είναι και η πρώτη μου προτεραιότητα από το κινητό. Έμαθα μάλιστα ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο ακόμα κι αν έκανα reflash από πιο καινούργια version, με νεότερο flex, πάλι να μην έυρισκα βίντεο, μια που έχουν αναφερθεί περιπτώσεις όπου μόνο με monster pack upgrade αυτό εμφανίζεται και δουλεύει. Το ωραίο είναι οτι το βήμα που έκανα ήταν τόσο περίεργο για το τηλ. που στην καρτέλα έκδοση flex πλέον δεν εμφανίζει απολύτως τίποτα (!!) :w00t: ενώ στην S/W version λέει κανονικά 42.0ΕR. Anyway για την ώρα τα extra 2MB μνήμης μου έλυσαν αρκετά τα χέρια, η μπαταρία δεν κάνει πλέον κουλά και το έυρημα με τα 2 αρχεία για τους ήχους επανέφερε τα νεύρα μου σε normal κατάσταση..! Όλα καλά λοιπόν και συνεχίζουμε μέχρι το V3 να πάρει την θέση που το αξίζει ως δεύτερο fashion phone για βραδυνές εξόδους με Vodafone double sim card :up: P.S: Sorry για το μεγάλοοοο post αλλά το είχα ανάγκη.... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 καλησπέρα παιδιά. με την βοήθεια του bomber (χίλια ευχαριστώ πραγματικά) κατάφερα να συνδέσω το κινητό μου με τον υπολογιστή. προσπάθησαμε ... μαζί, να κάνουμε μια αναβάθμιση MonsterPack του νεότερου, αλλά το πρόβλημα είναι πως, όταν ανοίγω το πρόγραμμα MultiFlashFlexμου βγάζει το εξής μήνυμα: "Error: Cannot load the flash tool! Friendly Name: Flash Prog" τότε, πατάω ΟΚ, το πρόγραμμα ανοίγει, επιλέγω το .shx αρχείο και τσεκάρω τα σωστά buttons, κάτω λεει Connected, πατάω START και μου βγάζει το μήνυμα: "This application is not initialized! (Flash Tool/Super File) πατάω ΟΚ, και με επαναφέρει στο MultiFlashFlex πρόγραμμα... απ' οτι καταλάβατε δεν μπορεί να γίνει αναβάθμιση γιατι βγάζει συνέχεια αυτο το μήνυμα οταν πατάω START, γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Βελτιωσεις του λογισμικου 42.0ER σε σχεση με το 40.79R. _http://rapidshare.de/files/8557936/CRN_0E_1_.40.79R_to_0E.42.0ER.zip.html Απο οτι φαινεται το 42.0ER πρεπει να ειναι επισημο λογισμικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 You bet it is mythos....Και φαίνεται από τον τίτλο του άρθρου οτι είναι το αμέσως επόμενο μετά το 40.79R. Το ανεξήγητο όμως είναι οτι αναφέρεται σε video bug fixes για μια έκδοση που δεν είχε ποτε! :w00t: Sorry Moto... :X Διαβάζοντας προσεκτικότερα την παράγραφο 2.29 "Enable Video Capture Feature on Razor There were changes to the software to enable the Video Capture feature on Razor and to fix all the issues that initially occurred." διαπιστώνω οτι βιάστηκα... :O Απλά να υπογραμμίσω την μεγάλη σημασία ενός επίσημου firmware update με τόσο σημαντικές αλλαγές μετά από αρκετό εως πολύ καιρό από την πρώτη κυκλοφορία του μοντέλου και με δεδομένη την έλευση την ίδια εποχή του V3i. Άλλες εταιρείες θα είχαν ήδη ρίξει στον Καιάδα το V3 όχι να το εμπλουτίζουν κιόλας 1+ χρόνο μετά....Congrats Moto! :up: ΥΓ: Συγνώμη αλλά σε αυτό το συγκεκριμένο αρχείο http://rapidshare.de/files/8431518/R374_G_0E.42.0ER_PDS005_LP0031_DRM0001_JPJAVA_G_0E_V3_01_0AR_SE8617MXXF1126_1FF.zip.html όπου "Εχω αντικαταστησει το language pack με το 0031 που περιλαμβανει και ελληνικα.Το δοκιμασα και λειτουργει μια χαρα." ποιού firmware language pack έχεις ενσωματώσει? Μήπως το R374_G_0E.41.C0R_Lang0031_reflash_MOTOX.shx? Αν ναι υπάρχει κίνδυνος για πρόβλημα συμβατότητας επειδή προέρχεται από την 41 ή μας σώζει ο κοινός, πλέον πρόσφατος bootloader 0826? ΥΓ2: Το πως το κατάφερες να το κάνεις ως προσφορά στον ελληνικό λαό που δεν χρειάζεται να ξαναφλασάρει με το 0031, είναι μια άλλη ιστορία ε? Αν θέλεις βέβαια, κάποιοι είμαστε διατεθειμένοι ως καλοί μαθητές να ακούσουμε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Βελτιωσεις του λογισμικου 42.0ER σε σχεση με το 40.79R. _http://rapidshare.de/files/8557936/CRN_0E_1_.40.79R_to_0E.42.0ER.zip.html Απο οτι φαινεται το 42.0ER πρεπει να ειναι επισημο λογισμικο. η πιο σημαντικη αλλαγη πλην το βιντεο.. το αναλογικο ρολοι εξωτερικη οθονη. λεει το ρολοι;;.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 καλησπέρα παιδιά. με την βοήθεια του bomber (χίλια ευχαριστώ πραγματικά) κατάφερα να συνδέσω το κινητό μου με τον υπολογιστή. προσπάθησαμε ... μαζί, να κάνουμε μια αναβάθμιση MonsterPack του νεότερου, αλλά το πρόβλημα είναι πως, όταν ανοίγω το πρόγραμμα MultiFlashFlexμου βγάζει το εξής μήνυμα: "Error: Cannot load the flash tool! Friendly Name: Flash Prog" τότε, πατάω ΟΚ, το πρόγραμμα ανοίγει, επιλέγω το .shx αρχείο και τσεκάρω τα σωστά buttons, κάτω λεει Connected, πατάω START και μου βγάζει το μήνυμα: "This application is not initialized! (Flash Tool/Super File) πατάω ΟΚ, και με επαναφέρει στο MultiFlashFlex πρόγραμμα... απ' οτι καταλάβατε δεν μπορεί να γίνει αναβάθμιση γιατι βγάζει συνέχεια αυτο το μήνυμα οταν πατάω START, γιατί? Ειναι αξιοπεριεργο αυτο το προβλημα γιατι το κινητο ΕΙΝΑΙ CONNECTED ΣΕ P2KMODE.Δυστυχως,οι γνωσεις μου φταναν μεχρι εκει...Και δεν μπορεσα να βοηθησω αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skalounas Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 geia sas paidia!!!!! phra ena v3 razor kai 8elw na kanw syncronize me outlook!!!! kserete an ginetai kai pws? :( :( :mad: Παράθεση alaloum........... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 geia sas paidia!!!!! phra ena v3 razor kai 8elw na kanw syncronize me outlook!!!! kserete an ginetai kai pws? :( :( :mad: Ναι. Θα εγκαταστησεις το προγραμμα που ειχε μεσα το cd και οταν ανοιξει ο οδηγος ευρεσης νεου υλικου δεν θα κανεις αυτοματη εγκατασταση αλλα χειροκινητη και θα οδηγησεις τον οδηγο στο φακελο drv του p2ktools. Το συγκεκριμενο προγραμμα το βρισκεις με λιγο ψαξιμο στο google.;) η πιο σημαντικη αλλαγη πλην το βιντεο.. το αναλογικο ρολοι εξωτερικη οθονη. λεει το ρολοι;;.. Εχω αυτο το firmware και δεν εχω δει επιλογη για αναλογικο ρολοι στην εξωτερικη οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sts_swiss Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Καλησπερα στο forum εχω το εξης προβλημα...ειχα κανει reflash στο κινητο και εβαλα και to language pack 0031 με τα ελληνικα...ολα καλα, ελληνικα κανονικοτατα στο menu αλλα στην ευρεση στον τηλεφωνικο καταλογο δεν μου βγαζει με τπτ ελληνικα...καμια ιδεα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 ποιού firmware language pack έχεις ενσωματώσει? Μήπως το R374_G_0E.41.C0R_Lang0031_reflash_MOTOX.shx? Αν ναι υπάρχει κίνδυνος για πρόβλημα συμβατότητας επειδή προέρχεται από την 41 ή μας σώζει ο κοινός, πλέον πρόσφατος bootloader 0826?Ναι, το language pack προερχεται απο αυτο το αρχειο και μεχρι στιγμης δεν εχω διαπιστωσει καποιο προβλημα συμβατοτητας. ΥΓ2: Το πως το κατάφερες να το κάνεις ως προσφορά στον ελληνικό λαό που δεν χρειάζεται να ξαναφλασάρει με το 0031, είναι μια άλλη ιστορία ε? Αν θέλεις βέβαια, κάποιοι είμαστε διατεθειμένοι ως καλοί μαθητές να ακούσουμε!Γινεται με ενα προγραμμα που λεγεται SHXCoDec. @mythos_bt -> apo seem edits vlepw mia xara ta pame, gia kane kai kamia prospathia mpas kai vreis pws mporoume na allaxoume thn proepilogi tis anforas minimaton na einai by default sto "nai". Ante koutagio :PΔυσκολο το βλεπω να βρεθει κατι τετοιο. Καλησπερα στο forum εχω το εξης προβλημα...ειχα κανει reflash στο κινητο και εβαλα και to language pack 0031 με τα ελληνικα...ολα καλα, ελληνικα κανονικοτατα στο menu αλλα στην ευρεση στον τηλεφωνικο καταλογο δεν μου βγαζει με τπτ ελληνικα...καμια ιδεα? ευχαριστωΠηγαινεις "Μενου"-->"Ευρετηριο"-->"Μενου Ευρετηριου"-->"Νεο"-->"Τηλεφωνο"-->"Ονομα"-->"Μενου Κειμενου"-->"Ρυθμιση Εισαγωγης" και επιλεγεις τα ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELENASG Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Geia sas Prin apo merikes imeres agorasa to motorola V3 RAZAR kai prospahto na sindeso to kinito me to p2tools alla den ta kataferno exw akoukouthisi tis odigies alla kapia stimi mou bgazi sintheti siskeui usb kai mou lei oti den egkatastathike sosta pigeno na kano enimerosi tis siskeui alla den mporo na vro to sosto programma gia na tin kano na doulefi mipos mpori na me boi8eisi kapios sinexia ekei kolai kai den mpori na proxori i egkaratastasi Παράθεση elenak Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POANIKOS Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 PAIDIA KALHMERA , EXW KAI EGW TO V3 TO EFERA APO AMERIKH . EINAI THS T mobile PHGA STHN MOTOROLA PANEPHSTHMIOU 56 GIA NA PERASW THN ELLHNIKH GLWSSA , KAI MOY EIPAN OTI TO THLEFWNO EINAI KLEIDWMENO.KAI DEN TO ANALAMBANOYN . KSEREI KANEIS PWS KSEKLEIDWNETE ???? KSEREI KAPOIOS / KAPOIA KANENA MAGAZI NA TO ANALAMVANEI ? SAS EYXARISTW EK TWN PRWTAIRWN GIA TIS APANTHSEIS SAS . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 PAIDIA KALHMERA , EXW KAI EGW TO V3 TO EFERA APO AMERIKH . EINAI THS T mobile PHGA STHN MOTOROLA PANEPHSTHMIOU 56 GIA NA PERASW THN ELLHNIKH GLWSSA , KAI MOY EIPAN OTI TO THLEFWNO EINAI KLEIDWMENO.KAI DEN TO ANALAMBANOYN . KSEREI KANEIS PWS KSEKLEIDWNETE ???? KSEREI KAPOIOS / KAPOIA KANENA MAGAZI NA TO ANALAMVANEI ? SAS EYXARISTW EK TWN PRWTAIRWN GIA TIS APANTHSEIS SAS . κανε μια ερωτηση στο 9volto μηπως και μπορουν να στο ξεκλειδωσουν αυτοι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts