Jump to content

Motorola RAZR V3

valtrex
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους.

Αναρωτιεμαι αν πρεπει να αγορασω το συγκεκριμενο τηλεφωνο αυτην την χρονικη περιοδο αφου εχει περασει σχεδον ενας χρονος απο την εμφανιση του.

Επισης μην ξεχναμε τον αντικατασταη του v3 το(Skalpel) και είναι ακόμα πιο λεπτό και από το προηγούμενο ξυράφι (Razr) πάχος μόνο 0.63 εκατοστά και αναμένεται στην αγορά το 2006

Εχω προβληματιστει. :wacko:

Και μια ερωτηση μπορεις να δεις τα εμαιλ σου απο σελιδα web οπως το cool4u της οτενετ

Ευχαριστω εκ των προτερων

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα σε ολους.

Αναρωτιεμαι αν πρεπει να αγορασω το συγκεκριμενο τηλεφωνο αυτην την χρονικη περιοδο αφου εχει περασει σχεδον ενας χρονος απο την εμφανιση του.

Επισης μην ξεχναμε τον αντικατασταη του v3 το(Skalpel) και είναι ακόμα πιο λεπτό και από το προηγούμενο ξυράφι (Razr) πάχος μόνο 0.63 εκατοστά και αναμένεται στην αγορά το 2006

Εχω προβληματιστει. :wacko:

Και μια ερωτηση μπορεις να δεις τα εμαιλ σου απο σελιδα web οπως το cool4u της οτενετ

Ευχαριστω εκ των προτερων

παρτο αξιζει τον κοπο-κοστος ;) η τιμη του ετσι κι αλλιως εχει πεσει πια... απο 250-300 αναλογα απο που θα το παρεις :cool:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

Σε ευχαριστω για την απαντηση.

Μηπως γνωριξει κανεις αν μπορω να δω τα εμαιλ μου μεσω web απο την σελιδα http://cool4u.otenet.gr/gr/ :worry:

Σε ευχαριστω για την απαντηση.

Μηπως γνωριξει κανεις αν μπορω να δω τα εμαιλ μου μεσω web απο την σελιδα http://cool4u.otenet.gr/gr/ :worry:

φυσικα ετσι τα βλεπω και εγω ειναι πιο ασφαλες ;)

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

Παιδια συγνωμη που κουραζω αλλα ειναι δυνατον να διαβασω τα email μου μεσω web απο το σιτε της οτενετ (cool4u).

http://cool4u.otenet.gr/gr/

androgr σου έχουν απαντήσει στο ερώτημά σου στην προηγούμενη σελίδα.3 ποστς πιο πίσω...

Geia sas!tha thelo na kano mia erotisi!exo logariasmo sto yahoo kai sto hotmail.otan gia paradeigma eimai eksoteriko kai de tha exo to pc na diavazo ta e-mail mou pos mporei kapoios na stelenei e-mail sto kinito mou?????
michael

Καλημερα σε ολους.

καλά που ζώ;.. :)

περί τίνος πρόκειται;.. :)

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Είμαι :offtopic:, αλλά το Scalpel δεν είναι clamshell σωστά;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

sosta.. 10 10 10

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

αν θελεις να δεις το μικροτερο κι ελαφρυτερο κινητο του κοσμου!! που πωλειται ηδη κι οχι θαααα ερθει :) τα στελνει ολα και τα Motorola... σε μεγεθος και βαρος ;) :cool:

bororo

κατεβασα μερικα παιχνιδια (fifa,rayman,puzzlebubble2) απο το site που χεις κανει (πολυ καλο παρεπιμπτοντως) και τα softkeys δε δουλευουν σε κανενα.αποτελεσμα να μη μπορω να συνεχισω στο φιφα αφου δεν μπορω να παω back και γενικα να χρησιπομποιησω τις επιλογες των παιχνιδιων.

ειναι φυσιολογικο?

Αν και δεν είμαι ο bororo :) , δυστυχώς υπάρχει αυτό το προβληματάκι για μερικά παιχνίδια γιατί φτιάχθηκαν με γνόμωνα την υποστήριξη άλλων κινητών.

129026.png?1640591734

Τα είπε όλα ο bill_viper :) δεν έχω κάτι να προσθέσω! Έρχονται παααααααααααααρα πολλά παιχνίδια χάρη στην προσφορά του mitsos106, λίγη υπομονή μονάχα :D

ok!!no problem!Απλα αναρωτιομουν.

και κατι αλλο αν δεν γινομαι κουραστικη, για να διαγραψω τα skins που δημιουργησα με το p2kcomm απλα διαγραφω τους φακελους?και κανω restart το κινιτο ή δεν παιζει κανενα ρολο?

Έχω στειλει όντως στον bororo ένα τεράστιο πακέτο με παιχνίδια, προγράμματα κτλ.

Όπως καταλαβαίνετε, αν καθόμαστε εγώ ή ο bororo να τα δοκιμάσουμε όλα αν δουλεύουν ή όχι, θα χρειαζόμασταν μια δεκαετία και στο μεταξύ η Motorola θα είχα αλλάξει πάνω απο... 712 μοντέλα, ενώ τα παιχνίδια μας θα φαινότανε όπως σήμερα το Pacman, κι όλα αυτά τζάμπα, μόνο για την τρέλα μας...

Θα παρακαλούσα λοιπόν, και εκ μέρους του bororo αν βρίσκετε κάποιο προβλημα, να ενημερώνετε, ώστε να το αποσύρουμε από τη σελίδα και γιατί όχι να το αντικαθιστούμε.

Φιλικά

Δημήτρης

ok!!no problem!Απλα αναρωτιομουν.

και κατι αλλο αν δεν γινομαι κουραστικη, για να διαγραψω τα skins που δημιουργησα με το p2kcomm απλα διαγραφω τους φακελους?και κανω restart το κινιτο ή δεν παιζει κανενα ρολο?

Ακριβώς! Διαγράφεις φακέλους, κάνεις restart και..... skin be gone :cool:

Παιδιά,πόσο κάνει το v3 τώρα; Το εχουν στην vodafone; Αξίζει το κινητό; Το βλέπω πολύ όμορφο. Λέω να πάρω το panasonic Vs3 αλλα ψήνωμαι και γι'αυτό. Τι λέτε;

Παιδιά,πόσο κάνει το v3 τώρα; Το εχουν στην vodafone; Αξίζει το κινητό; Το βλέπω πολύ όμορφο. Λέω να πάρω το panasonic Vs3 αλλα ψήνωμαι και γι'αυτό. Τι λέτε;
μεση τιμη 270 πλεον :) στο μονο που του ριχνει το VS3 ειναι καμερα κι οθονη,αλλα στα υπολοιπα μουρη,ποιοτητα κατασκευης,αξιοπιστια,2 οθονες κ.λ.π.το V3 ειναι ετη φωτος μπροστα.....τσιμπα το ;) :cool:

καλησπερα και παλι!

λοιπον,επειδη φοβαμαι μη παθει τιποτα το κινητακι μου κανω τοσες ερωτησεις :O

1) Στα σκιν ειπαμε οτι απλως διαγραφω το φακελο με το ρ2κ,αλλα αν εχει attribute 4 τοτε και παλι ακολουθω αυτη τη διαδικασια ή αλλαζω πρωτα ολα τα αρχεια σε 0?

2) Απ'οτι διαβασα για να διαγραψω κλειδωμενα αρχεια οπως wallpapers,videos απλα τα διαγραφω με το ρ2κ.Δηλ δεν αλλαζω το attribute.Ισχυει ε?

3) Πως μπορω να καταλαβω στο ρ2κ ποιοι ηχοι ειναι ποιοι? Εννοω οτι στο κιν εχει τα ονομα τους πχ moto.mp3 και στο ρ2κ λεει alertfile~xxx .Θα κοιταω το μεγεθος τους ή υπαρχει καλυτερος τροπος?

4) Η εφαρμογη myphoto δεν κλειδωνει φωτο του αλμπουμ?

Αυτα απο ερωτησεις!!!

υγ εχω αρκετα παιχνιδια και μολις τεσταρω ποια δουλευουν πληρως με στο V3 θα τα στειλω στον bororo αν θελει να τα ανεβασει

παιδια εχω ξαναζητησει εδω μεσα τις ρυθμισεις των mms cosmote.καποιος μου ειπε για την σελιδα της motorola και παρολο που το εψαξα δεν μπορω να βρω που και πως ακριβως γινεται.

δοκιμασα να το δωσω στην αντιπροσωπεια της motorola γα να μου τα βαλουν αλλα μου ειπανε οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα λογω του οτι ολες οι θεσεις των προφιλ ειναι πιασμενες.... :confused: ειναι γεγονος οτι εχω κανει αναβαθμιση του αρχικου firmware με καποιο απο την motox αλλα παρολαυτα δεν θα επρεπε να μπορω να σβησω ή να αλλαξω καποιο απο τα ηδη υπαρχοντα προφιλ;

υπαρχει καποιος που ειχε το ιδιο προβλημα εδω μεσα και καποιος που εχει ή ξερει τις εν λογω ρυθμισεις;

ευχαριστω

υγ:παρατηρησα κατι το οποιο δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα εδω μεσα.το V3 μαυρο παραγει εναν στατικο υψηλης συχνοτητας θορυβο στο ακουστικο του ενω βρισκεται απλα σε κατασταση stand by.για του λογου του αληθες ενω το κινητο ειναι απλως ανοιχτο ανοιξτε το πορτακι και βαλτε το αυτι σας πανω στο ακουστικο και ακουστε...

απο την αντιπροσωπεια μου ειπανε οτι δεν βρισκουνε καποιο προβλημα και οτι ολα τα μαυρα V3 το εχουνε αυτο.ο λογος;αγνωστος.... :worry:

• The title was changed to Motorola RAZR V3