alexx Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Οταν εισαγω κειμενο πως μπορω να εχω κεφαλαια γραμματα γιατι με ξεκιναει παντα με μικρα και πρεπει να παταω το 0 για να τ αλλαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Οταν εισαγω κειμενο πως μπορω να εχω κεφαλαια γραμματα γιατι με ξεκιναει παντα με μικρα και πρεπει να παταω το 0 για να τ αλλαξω. πηγαινε στην ρυθμιση κειμενου και βαλε το πρωτευων :!: ;) Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioptra999 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 mporw na balw to arxiko firmware?na kanw restore sto arxiki katastasi? Παράθεση http://aggeliasmata.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 @nikosxeng3... euxaristw! mipws ksereis ean exei anapantites i ergostasiaki ekdosi? τρέχω την εργοστασιακή .79 ακόμα :( Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 πηγαινε στην ρυθμιση κειμενου και βαλε το πρωτευων :!: ;) Mα το εχω στο πρωτευων!! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Mα το εχω στο πρωτευων!! :confused: πατα το μηδεν ...και εχεις κεφαλαια Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 πατα το μηδεν ...και εχεις κεφαλαια Ναι το ξερω αυτο. Εγω ελεγα αν γινεται να ξεκιναει η εισαγωγη κειμενου με κεφαλαια. Στο προηγουμενο firmware(επισημο) νομιζω οτι γινονταν αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phone Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Καλησπέρα σε όλους! Μία γρήγορη ερώτηση. Όταν με καλεί κάποιος μπορώ πατώντας κάποιο από τα βελάκια αυξομείωσης να σταματήσω τον ήχο κλήσης. Πως μπορώ να απορρίψω την κλήση; Ευχαριστώ! :) Παράθεση :elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Καλησπέρα σε όλους! Μία γρήγορη ερώτηση. Όταν με καλεί κάποιος μπορώ πατώντας κάποιο από τα βελάκια αυξομείωσης να σταματήσω τον ήχο κλήσης. Πως μπορώ να απορρίψω την κλήση; Ευχαριστώ! :) Απ'ότι έχω διαπιστώσει δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.Αν κάνω λάθος διορθώστε με. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Απ'ότι έχω διαπιστώσει δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.Αν κάνω λάθος διορθώστε με. :) οντως δεν γινεται τιποτα ;) εκτος απο το στιγμιαιο ανοιγοκλεισμα στο ενεργο πορτακι :!: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Για να απορρίψεις την κλήση με κλειστό καπάκι απλά πατάς το “smart button” μια - δυο φορές. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Για να απορρίψεις την κλήση με κλειστό καπάκι απλά πατάς το “smart button” μια - δυο φορές. Αχμ,είμαι ο μόνος που δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα;! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Για να απορρίψεις την κλήση με κλειστό καπάκι απλά πατάς το “smart button” μια - δυο φορές. poio einai to smart buttom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 paidia exei kaneis na mou steilei to programma to olokliromeno tis motorola gia na to kano sing me to outlook? plsssssssssssssss einai epeigon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phone Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Για να απορρίψεις την κλήση με κλειστό καπάκι απλά πατάς το “smart button” μια - δυο φορές. Χμμ.. νομίζω πως ούτε σε μένα δουλεύει. Smart Button λέμε αυτό δεξιά από την εξωτερική οθόνη, σωστά; Παράθεση :elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Χμμ.. νομίζω πως ούτε σε μένα δουλεύει. Smart Button λέμε αυτό δεξιά από την εξωτερική οθόνη, σωστά; dokimasa kai ta 3 exoterika koumpia apo 1-2 fores alla tipota ara den iparxei tropos aporripsis etsi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 exei kaneis to motorola phone tools to olokliromeno? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 να απορρίψεις όχι μόνο να μην ακούγεται.. :) Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anoredis Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Αν κ πιστευω πως θα το εχετε καλύψει αυτό το θέμα... Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν μπορώ να βάλω ελληνικά σε τηλ. που αγόρασα στο εξωτερικό? Αν ναι μπορείτε να μου δώσετε κάποιο link για να κατεβάσω? Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση ουδείς ήξερε πρίν μάθει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 anoredis-> Για ελληνικά πρέπει να μας πείς ποιά έκδοση firmware έχεις, για να σου δώσουμε κι εμείς το σωστό link :D (την έκδοση firmware την βλέπεις απο τις ρυθμίσεις->κατάστ. τηλεφ.->Λοιπές πληροφοριες->Έκδοση Software.) likitsos-> Το Link αυτό το είχε δώσει ο xagios και δουλέυει http://www.savefile.com/files.php?fid=2042696 (για την deluxe έκδοση του Mobile phone tools) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioptra999 Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 ξερει κανεις γιατι δεν λειτουργεί η φωτογραφική μηχανη? Παράθεση http://aggeliasmata.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Συγνώμη αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει :-( Είχα δεχθεί δυο τηλεφωνήματα που με δυο γρήγορα πατήματα του αριστερού πλήκτρου (κάτω από την ένταση) είχαν απορριφθεί, προφανώς έπεσα στην περίπτωση που το κλείσανε οι καλούντες οπότε έμεινα με την εντύπωση πως δουλεύει έτσι.. (χάρηκα μάλιστα θεωρώντας πως μια κλασσική αδυναμία είχε διορθωθεί).. Σκ@τ@! Ο μόνος τρόπος που μένει λοιπόν.. είναι ο κλασσικός από την εποχή του Startac-130 (αν θυμάμαι καλά) .. κλείνουμε την αυτόματη απάντηση από το καπάκι.. Κρίμα .. Εν’ το μεταξύ το mobile phonetools όταν λαμβάνω SMS μεγαλύτερα των 4 τμημάτων δεν μπορεί να διαβάσει τίποτε από τα SMS μου :-( , το ίδιο συμβαίνει και με το P2KTools.. το οποίο παρουσιάζει exception, από την άλλη πλευρά η συσκευή ανταποκρίνεται σωστά στα AT+ commands μέσο Terminal οπότε είναι πρόβλημα των λογισμικών (κακογραμμένα) και όχι δικό της.. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 μετα την πρωτη πτωση του black που εχω ηδη αναφερει ειχαμε νεο crash-test στο ασημι ενηλικο ατομο το εκσφενδονισε σε τοιχο μετα μανιας :lol: το αποτελεσμα παρα τα g της συγκρουσης και της πτωσης στο πατωμα εκ των υστερων V3 vs WALL/FLOOR σημειωσατε 1 και μεγαλες απωλειες απο την μερια του ηττημενου [στοκαρισμα και βαψιμο :lol: ]ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΕ :!: :down: V3 το θωρακισμενο :cool: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kelestor Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Kalhspera mia aplh erwthsh.. Afou to V3 exei java mipd 2.0 kai 3d kai exei idia analysh me v600 kai k750i, den 8a eprepe na mporei na paizei ola ta games tou v600 kai tou k750i. Nomiza oti to ti games paizoun se ena kinhto exei sxesh mono me thn version ths java kai thn analysh ths o8onhs. Isws akougetai entelw hli8io alla auto nomiza... An kserei kapoios kati gia to 8ema as me diafwtisei gia na katalavw. Ti games mporoume na perasoume sto V3 kai ti rolo varaei to 3D, kai kala, pou exei? Thnx Παράθεση I am NOT crazy.... me neither..... shut up both of you! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Kalhspera mia aplh erwthsh.. Afou to V3 exei java mipd 2.0 kai 3d kai exei idia analysh me v600 kai k750i, den 8a eprepe na mporei na paizei ola ta games tou v600 kai tou k750i. Nomiza oti to ti games paizoun se ena kinhto exei sxesh mono me thn version ths java kai thn analysh ths o8onhs. Isws akougetai entelw hli8io alla auto nomiza... An kserei kapoios kati gia to 8ema as me diafwtisei gia na katalavw. Ti games mporoume na perasoume sto V3 kai ti rolo varaei to 3D, kai kala, pou exei? Thnx τα παιχνιδια που μπορει να θελεις του k750i μπορει θεωρητικα να ταιριαζουν αλλα να ειναι mophun :!: ;) τα 3D παιχνιδια ειδικα γκολφ,μπιλιαρδο κ.λ.π. εχουν αρκετη ρεαλιστικοτητα και πολυ καλα γραφικα :!: :!: ;) :cool: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts