TheCrow Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Kαλά μιλάμε απίστευτο! :lol: Το έχω το κινητό κοντά δύο εβδομάδες και τώρα συνειδητοποίησα ότι το μπλε σηματάκι στο εσωτερικό της συσκευής (πάνω-πάνω)δεν είναι μπλε,αλλά ασημί,καθώς το μπλε προέρχεται από ζελατίνα!Καραλολ!Κι έλεγα ότι το μόνο που με χαλάει είναι αυτό το μπλε συμβολάκι εκεί πάνω :lol: γιατί δεν μου κόλλαγε!Η φάση είναι ότι δεν μου πήγαινε το μυαλό ότι πρόκειται για ζελατίνα καθώς και στο internet πολλές φωτογραφίες που έβλεπα το έδειχναν με αυτή!!! :lol: Και σε vodafone,γερμανό που το δοκίμασα επίσης δεν την είχαν βγάλει οπότε δεν το είχα καταλάβει ότι είναι ζελατίνα....Μόνο εγώ την πάτησα ή την έχουν πατήσει κι άλλοι; :O :p Την είχα πατήσει και γω! :D Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Τώρα νιώθω καλύτερα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Τελικά επιβεβαιώθηκε ότι το Remote Desktop for Mobiles δε δουλεύει μέσω bluetooth!!!!Και μάλιστα από έγκυρη πηγή!!!!Έστειλα ένα email στην εταιρεία που το διαθέτει και δείτε τι μου απάντησε: Current version of Remote Desktop For Mobiles doesn't support connection through bluetooth. But we plan to support bluetooth in next versions. In this version you can connect to your PC through GPRS and WLAN. > Can i use this program to connect to my pc via bluetooth?And if so, how can i do that? With best regards, Serg Stepanov Remote Desktop for Mobiles Support Email: support@desktopmobiles.com Web: http://www.desktopmobiles.com Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Bill_viper είσαι θεός υποκλίνομαι πραγματικά. Θα μπουν αύριο το μεσημέρι τα παιχνίδια που θα έχω τον απαραίτητο χρόνο ;) Keep em coming man! Απλά μπράβο! H razr community και εγώ προσωπικά σε ευγνωμονούμε! Cheers :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 -----@PTV Το έχω το κινητό κοντά δύο εβδομάδες και τώρα συνειδητοποίησα ότι το μπλε σηματάκι στο εσωτερικό της συσκευής (πάνω-πάνω)δεν είναι μπλε,αλλά ασημί,καθώς το μπλε προέρχεται από ζελατίνα!.. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ και γω το βλεπα και σε ασημί και λεγα ότι 2 εκδ'οσεις.. :D :D ----- ο ήχος μηνύματος αυτός της κλήσης του ίδιου ατόμου;.. THNX Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 @teodoroGR.. πολύ καλό το site.. καλή συνέχεια, για τα mp3 παίζει και πάνω απο 64kb rate το V3?.. όπως και ναχει καλύτερα 64 ΚΒ/44 ΚΗz.. καλά stereo δεν χρειάζεται νομίζω, καλύτερα mono.. ακριβώς όπως το O-Zone-Despre_tine.. :) Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 για το menu, εντάξει τα siemens δεν πιάνονται.. :D :D αν είχες πριν moto ή siemens αντίστοιχα νομίζω ΟΚ.. είχα 7088, 930, και 2 ακόμα που δεν θυμάμαι κωδικούς.. :) Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Bill_viper είσαι θεός υποκλίνομαι πραγματικά. Θα μπουν αύριο το μεσημέρι τα παιχνίδια που θα έχω τον απαραίτητο χρόνο ;) Keep em coming man! Απλά μπράβο! H razr community και εγώ προσωπικά σε ευγνωμονούμε! Cheers :) Χεχε thanks dude,όλοι προσπαθούμε να κάνουμε το κινητάκι μας super. :) Σου στέλνω και το Colin McRae Rally 05. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Χεχε thanks dude,όλοι προσπαθούμε να κάνουμε το κινητάκι μας super. :) Σου στέλνω και το Colin McRae Rally 05. :) Υπάρχει Colin McRae για το V3; Και τι περιμένουμε; :up: Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Έχοντας Nokia τα τελευταία 5 χρόνια, το μενού του V3 μου φαίνεται αρκετά δύσχρηστο (όπως και το iTAP στην αρχή) αλλά στην τελική όλα μια ιδέα είναι. Αυτό που με ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι η σταθερότητα της συσκευής (σκόπιμα δεν πήγα σε κάποια άλλη Series 40 ή 60 λύση). Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Υπάρχει Colin McRae για το V3; Και τι περιμένουμε; :up: Βεβαίως! :) Το έστειλα κι αυτό στον φίλο bororo και περιμένουμε να τα ανεβάσει στο site του. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 τρέχει κιόλας.. :) Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 twra pira xampari ayto to site pou exei ta panta gia to v3,poly gamato,osi xara pira,tosi ksenera efaga,paw na perasw to p2ktools kai mou leei pos den mporei na syndethei me to kinito,enw me to programa tis motorola to kinito to vriskei syndedemeno,kamia voitheia kaneis paidia? Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 twra pira xampari ayto to site pou exei ta panta gia to v3,poly gamato,osi xara pira,tosi ksenera efaga,paw na perasw to p2ktools kai mou leei pos den mporei na syndethei me to kinito,enw me to programa tis motorola to kinito to vriskei syndedemeno,kamia voitheia kaneis paidia? Εγω βεβαια δεν εχω το cd [αν καποιος φιλος θελει να βοηθησει ]εκανα το εξης. αλλαξα port στο καλωδιο ,μου ζητησε drivers ο υπολογιστης και τον οδηγησα στο φακελο που εχει μεσα το p2ktools....drv και απο εκει και περα ολα οκ.....ΤΕΛΙΚΑ το χτυπησα και εγω το τηλεφωνο πραγματικο εργο τεχνης...μια ΔΙΚΙΑ μου τωρα ερωτηση πως βαζουμε skins sto κινητο τιποτε οδηγιες στα ελληνικα ?ΑΚΥΡΟ ΤΙς βρηκα τις οδηγιες ...δηλαδη πρεπει να του περασω patch ?Και αυτα που δινει η ΜΟΤΟ στο site της πως μπαινουν ?????? Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 emena den mou zitaei drivers omws!kai as tou allazw port,isws giati to tilefwno me to kanoniko programma tou motorola to vriskei Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 emena den mou zitaei drivers omws!kai as tou allazw port,isws giati to tilefwno me to kanoniko programma tou motorola to vriskei Λοιπόν για να στο δεί το κινητάκι σου. Άνοιξε το p2kman και τότε θα σου ζητήσει drivers! Απο εμπειρία αυτό πιάνει :) Sory για την αργοπορία Bill_viper αλλά είμαι διακόπες και κάνω την δουλεία με 56άρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 ti einai to p2kman? Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 to anoiksa oute me ayto me rwtaei gia drivers! Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 προσπάθησε να πατήσεις μερικές φορές to update list και άστο λίγη ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Επιτέλους ανέβηκαν όλα τα παιχνίδια. Και πάλι μπράβο στον bill_viper για την προσφορά του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Επιτέλους βρήκα πως μπορώ να απενεργοποιήσω το Unicode στα SMS και να στέλνω πάλι μηνύματα των 160 χαρακτήρων! Είναι μία μεγάλη μέρα αυτή για μένα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 :oops: Mια ΔΙΚΙΑ μου τωρα ερωτηση πως βαζουμε skins sto κινητο τιποτε οδηγιες στα ελληνικα ?ΑΚΥΡΟ ΤΙς βρηκα τις οδηγιες ...δηλαδη πρεπει να του περασω patch ?Και αυτα που δινει η ΜΟΤΟ στο site της πως μπαινουν ?????? :oops: Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Εγω βεβαια δεν εχω το cd [αν καποιος φιλος θελει να βοηθησει ]εκανα το εξης. αλλαξα port στο καλωδιο ,μου ζητησε drivers ο υπολογιστης και τον οδηγησα στο φακελο που εχει μεσα το p2ktools....drv και απο εκει και περα ολα οκ.....ΤΕΛΙΚΑ το χτυπησα και εγω το τηλεφωνο πραγματικο εργο τεχνης...μια ΔΙΚΙΑ μου τωρα ερωτηση πως βαζουμε skins sto κινητο τιποτε οδηγιες στα ελληνικα ?ΑΚΥΡΟ ΤΙς βρηκα τις οδηγιες ...δηλαδη πρεπει να του περασω patch ?Και αυτα που δινει η ΜΟΤΟ στο site της πως μπαινουν ?????? Αν θές φίλε μου γίνε πιο συγκεκριμένος για να δούμε ακριβώς τι θες να κάνεις. Οδηγίες για skins είπες οτι βρήκες, άρα που κολάς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Οδηγίες: Πήγαινε στην σελίδα μου και κατέβασε απ την κατηγορία pc programs το p2k commander με αυτό το πρόγραμμα θα φτιάξεις τον φάκελο στο κινητό σου που θα περιέχει τα αρχεία .dat του skin. O φάκελος αυτός θα πρέπει να έχει το ίδιο όνομα με τα .dat, δηλαδή αν φτιάξεις τον φάκελο bororo τότε μέσα θα πρέπει να έχεις τα bororo.dat, bororo1.dat κλπ κλπ κλπ. Τον φάκελο θα τον φτιάξεις στο κινητό σου στην περιοχή a:\mobile\skins. Τι άλλο να πω δεν ξέρω :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Οδηγίες: Πήγαινε στην σελίδα μου και κατέβασε απ την κατηγορία pc programs το p2k commander με αυτό το πρόγραμμα θα φτιάξεις τον φάκελο στο κινητό σου που θα περιέχει τα αρχεία .dat του skin. O φάκελος αυτός θα πρέπει να έχει το ίδιο όνομα με τα .dat, δηλαδή αν φτιάξεις τον φάκελο bororo τότε μέσα θα πρέπει να έχεις τα bororo.dat, bororo1.dat κλπ κλπ κλπ. Τον φάκελο θα τον φτιάξεις στο κινητό σου στην περιοχή a:\mobile\skins. Τι άλλο να πω δεν ξέρω :rolleyes:to κατεβασα το προγραμμα αλλα μου βγαζει λαθος στην αποσυμπιεση ??? Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts