Jump to content

Motorola RAZR V3

valtrex
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.

Εχω παρει απο Ebay ενα motorola razr v3.

Επειδη θα εχει αγγλικο menu,μπορω καπως να το διαμορφωσω σε ελληνικο?

Κανοντας update στο λογισμικο η καπως ετσι?

Πρεπει να παω στην motorola?

Αν ειναι κατι που μπορω να το κανω απο μονος μου....ακουω γνωμες !!!

Ευχαριστω.

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Nαι,μπορείς μόνος σου, υπάρχει αναλυτικός οδηγός.

Αρκεί να είναι V3 ή V3r και όχι V3re ούτε V3ire και και και...

Κοίτα τι έκδοση λογισμικού έχει ώστε να σε κατατοπίσω ακριβώς.

• 2 weeks later...

Καλησπερα.

Το τηλεφωνο μου ηρθε.πως μπορω να δω εκδοση λογισμικου?

Τι να κανω μετα?

Ευχαριστω!

-πως μπορω να δω εκδοση λογισμικου?

-Τι να κανω μετα?

Ευχαριστω!

- όπως είπε ο bomber ή κλειστό σε bootloader mode πατώντας ενω το κινητό είναι απεν/μένο την # το * και το κόκκινο κουμπί, ταυτοχρόνως. Εκεί θα βρείς την έκδοση του κινητού σου.Ακόμη αυτό θα το χρειαστείς για αργότερα αν θέλεις να περάσεις κάποιο fw, ένα lp, γενικώς flashing.

- Τι εννοείς?

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Το s/w licence (software φανταζομαι εννοει το s/w),ειναι το R3443U2_G_OE.CO.14R.

Αναμενω οδηγιες...

Υ.Γ. εννοω αν γινεται να το κανω ελληνικο το τηλεφωνο φιλε tsoump...

Έχεις μια από τις εκδόσεις του V3r...Δυστυχώς όχι R374 ούτε R4515...

Χωρίς να είμαι σίγουρος,δύσκολο να βρούμε ελληνικό Language pack για αυτό...

Παντως οταν παω να συνδεσω την συσκευη με το pc μου λεει motorola v3r.Αναμενω νεοτερα...

Ευχαριστω.

Παντως οταν παω να συνδεσω την συσκευη με το pc μου λεει motorola v3r.Αναμενω νεοτερα...

Ευχαριστω.

Λίγο υπομονή,έχω ρωτήσει και περιμένουμε.

Να το,δεν ξέρω αν δουλεύει.Δική σου η ευθύνη.

http://www.4shared.com/file/83446855/fb836925/V3r_R3443U2_G_0EC013R_LP0001wGreek.html

Φλασάρεις με το RSD Lite (google it),βάζεις τους τελευταίους drivers πρώτα --> http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=file&id=2239

Τρεχω το Motorola Driver Installer αλλα λιγο πριν τελειωσει μου βγαζει error και δεν μπορω να προχωρησω...

• 1 month later...
Καλησπέρα... Μόλις έπεσε και μένα στα χέρια μου ένα V3 και το προβλημά μου είναι πως δεν έχει Ελληνικό μενού. Ακολούθησα τους οδηγούς που αναγράφονται εδώ αλλά τίποτα. Σε κάθε προσπάθεια μου βγάζει error. Η έκδοση Firmware είναι η R374_G_OE.42.OCR και η Flex SE8615MBXXH1121. Είναι φυσιολογικό κατά το φλασάρισμα το κινιτό να κλείνει και αν ναι πόση ώρα περίπου πρέπει να περιμένω??

Καλησπέρα... Μόλις έπεσε και μένα στα χέρια μου ένα V3 και το προβλημά μου είναι πως δεν έχει Ελληνικό μενού. Ακολούθησα τους οδηγούς που αναγράφονται εδώ αλλά τίποτα. Σε κάθε προσπάθεια μου βγάζει error. Η έκδοση Firmware είναι η R374_G_OE.42.OCR και η Flex SE8615MBXXH1121. Είναι φυσιολογικό κατά το φλασάρισμα το κινιτό να κλείνει και αν ναι πόση ώρα περίπου πρέπει να περιμένω??

Οχι δεν ειναι φυσιολογικο, οταν ολοκληρωθει η διαδικασια το κινητο κανει επανεκκινηση.

Σε αυτή τη περίπτωση τη μπορεί να φταίει?? Και τώρα δοκίμασα να του κάνω αναβάθμιση Firmware αλλά κατά την διαδικασία έκλεισε και το FlashBackup το βλέπει ως not connected... Σε ευχαριστώ.

• 1 month later...

Kαλημέρα και απο μένα,

χάρηκα πολύ που είδα πως υπάρχει thread και για το ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ μου V3 το οποίο πάντα είχα σε εκτίμιση και ας μην έχει πλέον τις δυνατότητες που έχουν τα σύγχρονα.

Τώρα που το επανέφερα σε λειτουργία σαν δεύτερο νούμερο (καρτοκινητό) είπα να δώ τί μπορώ να κάνω για να το "βοηθήσω" λιγάκι να πάρει τα πάνω του.

Κοίταξα λίγο το thread αλλα ηταν αδύνατον να διαβάσω 250 σελίδες...και διάβασα επιλεκτικά κάποια τμήματα τα οποία ομολογώ με μπέρδεψαν περισσότερο.

Προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση software με το Μotorola S/w Updater αλλά λέει οτι είμαι εκτός εγγύησης και δεν μπορώ να συνεχίσω....

Κοίταξα boot loader και είναι 0Α.52. ενώ το s/w version είναι R4515_G_08.BD.43R

Μπορείτε να με παραπέμψετε σε κάποιο λίνκ που να με κατατοπίσει ή να κάνει κάποιος τον κόπο να μου πεί 2 πράγματα για το πώς να το αναβαθμίσω και τί δυνατότητες έχει? Θα ήμουν ειλικρινά υπόχρεος....

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Για αρχή,δεν έχεις το V3 (R374) αλλά το V3r (R4515).

Θα βρεις κάποιο monsterpack για το R4515 στο http://www.mmus.us ή στο Modmymoto.com

Τώρα για δυνατότητες,μην περιμένεις πολλά,αν και υπήρχε τρομερό Modding...

Έχω ένα V3 με σπασμένη εσωτερική οθόνη, μπορείτε να μου πείτε που έχει αντιπροσωπεία η Motorola και αν ξέρει κανείς πόσο μπορεί να έχει μια οθόνη;

Ευχαριστώ:)

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Εδώ και λίγο καιρό η Motorola έχει αλλάξει τα service centers της. Τα καινούργια θα τα βρεις εδώ:

http://www.motorola.com/consumer/v/index.jsp?vgnextoid=8443dd9fc0e2b010VgnVCM1000008206b00aRCRD&show=support&catName=3f9b1787c85c9010VgnVCM1000008206b00aRCRD&pageID=1&MHParam=18c79acef913b010VgnVCM1000008206b00a____

Με ένα τηλεφώνημα εκεί θα ενημερωθείς και για το κόστος.

Έχω ένα V3 με σπασμένη εσωτερική οθόνη, μπορείτε να μου πείτε που έχει αντιπροσωπεία η Motorola και αν ξέρει κανείς πόσο μπορεί να έχει μια οθόνη;

Ευχαριστώ:)

Ενημερωτικά, οι οθόνες μοτορολα είναι λίγο ακρβές!

v360 ---> 125€ ....:confused:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Ενημερωτικά, οι οθόνες μοτορολα είναι λίγο ακρβές!

v360 ---> 125€ ....:confused:

Πήρα τηλέφωνο στην Cellcom στην Αργυρούπολη και από τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι η οθόνη θα κοστίσει από 50 έως 100 ευρώ! Λέτε να πάρω τηλέφωνο στα κεντρικά θα ξέρουν να μου πουν καλύτερα;

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Εγώ λέω πως για τέτοια τιμή σε συμφέρει να αγοράσεις καινούριο V3.

Ο μόνος τρόπος να σου έρθει φθηνά είναι να πιάνουν τα χέρια σου και να αγοράσεις οθόνη και να την αλλάξεις.

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

• The title was changed to Motorola RAZR V3