lefterispas Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Καλησπερα. Εχω παρει απο Ebay ενα motorola razr v3. Επειδη θα εχει αγγλικο menu,μπορω καπως να το διαμορφωσω σε ελληνικο? Κανοντας update στο λογισμικο η καπως ετσι? Πρεπει να παω στην motorola? Αν ειναι κατι που μπορω να το κανω απο μονος μου....ακουω γνωμες !!! Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Nαι,μπορείς μόνος σου, υπάρχει αναλυτικός οδηγός. Αρκεί να είναι V3 ή V3r και όχι V3re ούτε V3ire και και και... Κοίτα τι έκδοση λογισμικού έχει ώστε να σε κατατοπίσω ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterispas Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Καλησπερα. Το τηλεφωνο μου ηρθε.πως μπορω να δω εκδοση λογισμικου? Τι να κανω μετα? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Ρυθμίσεις-Πληροφορίες Τηλεφώνου-Έκδοση λογισμικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 -πως μπορω να δω εκδοση λογισμικου? -Τι να κανω μετα? Ευχαριστω! - όπως είπε ο bomber ή κλειστό σε bootloader mode πατώντας ενω το κινητό είναι απεν/μένο την # το * και το κόκκινο κουμπί, ταυτοχρόνως. Εκεί θα βρείς την έκδοση του κινητού σου.Ακόμη αυτό θα το χρειαστείς για αργότερα αν θέλεις να περάσεις κάποιο fw, ένα lp, γενικώς flashing. - Τι εννοείς? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterispas Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Το s/w licence (software φανταζομαι εννοει το s/w),ειναι το R3443U2_G_OE.CO.14R. Αναμενω οδηγιες... Υ.Γ. εννοω αν γινεται να το κανω ελληνικο το τηλεφωνο φιλε tsoump... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Έχεις μια από τις εκδόσεις του V3r...Δυστυχώς όχι R374 ούτε R4515... Χωρίς να είμαι σίγουρος,δύσκολο να βρούμε ελληνικό Language pack για αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterispas Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Παντως οταν παω να συνδεσω την συσκευη με το pc μου λεει motorola v3r.Αναμενω νεοτερα... Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Παντως οταν παω να συνδεσω την συσκευη με το pc μου λεει motorola v3r.Αναμενω νεοτερα... Ευχαριστω. Λίγο υπομονή,έχω ρωτήσει και περιμένουμε. Να το,δεν ξέρω αν δουλεύει.Δική σου η ευθύνη. http://www.4shared.com/file/83446855/fb836925/V3r_R3443U2_G_0EC013R_LP0001wGreek.html Φλασάρεις με το RSD Lite (google it),βάζεις τους τελευταίους drivers πρώτα --> http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=file&id=2239 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterispas Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Τρεχω το Motorola Driver Installer αλλα λιγο πριν τελειωσει μου βγαζει error και δεν μπορω να προχωρησω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Τι windows έχεις;64bit ή 32bit? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterispas Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 εχω windows 32 bit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 δοκίμασε άλλους drivers από δω http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=cat&id=140 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterispas Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 τι πρεπει να γραφει το αρχειο που θελω να κατεβασω? Δεν ειμαι και σχετικος πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhs8 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Καλησπέρα... Μόλις έπεσε και μένα στα χέρια μου ένα V3 και το προβλημά μου είναι πως δεν έχει Ελληνικό μενού. Ακολούθησα τους οδηγούς που αναγράφονται εδώ αλλά τίποτα. Σε κάθε προσπάθεια μου βγάζει error. Η έκδοση Firmware είναι η R374_G_OE.42.OCR και η Flex SE8615MBXXH1121. Είναι φυσιολογικό κατά το φλασάρισμα το κινιτό να κλείνει και αν ναι πόση ώρα περίπου πρέπει να περιμένω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Καλησπέρα... Μόλις έπεσε και μένα στα χέρια μου ένα V3 και το προβλημά μου είναι πως δεν έχει Ελληνικό μενού. Ακολούθησα τους οδηγούς που αναγράφονται εδώ αλλά τίποτα. Σε κάθε προσπάθεια μου βγάζει error. Η έκδοση Firmware είναι η R374_G_OE.42.OCR και η Flex SE8615MBXXH1121. Είναι φυσιολογικό κατά το φλασάρισμα το κινιτό να κλείνει και αν ναι πόση ώρα περίπου πρέπει να περιμένω?? Οχι δεν ειναι φυσιολογικο, οταν ολοκληρωθει η διαδικασια το κινητο κανει επανεκκινηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhs8 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Σε αυτή τη περίπτωση τη μπορεί να φταίει?? Και τώρα δοκίμασα να του κάνω αναβάθμιση Firmware αλλά κατά την διαδικασία έκλεισε και το FlashBackup το βλέπει ως not connected... Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Δεν έχουν περαστεί σωστά οι drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdf0r Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Kαλημέρα και απο μένα, χάρηκα πολύ που είδα πως υπάρχει thread και για το ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ μου V3 το οποίο πάντα είχα σε εκτίμιση και ας μην έχει πλέον τις δυνατότητες που έχουν τα σύγχρονα. Τώρα που το επανέφερα σε λειτουργία σαν δεύτερο νούμερο (καρτοκινητό) είπα να δώ τί μπορώ να κάνω για να το "βοηθήσω" λιγάκι να πάρει τα πάνω του. Κοίταξα λίγο το thread αλλα ηταν αδύνατον να διαβάσω 250 σελίδες...και διάβασα επιλεκτικά κάποια τμήματα τα οποία ομολογώ με μπέρδεψαν περισσότερο. Προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση software με το Μotorola S/w Updater αλλά λέει οτι είμαι εκτός εγγύησης και δεν μπορώ να συνεχίσω.... Κοίταξα boot loader και είναι 0Α.52. ενώ το s/w version είναι R4515_G_08.BD.43R Μπορείτε να με παραπέμψετε σε κάποιο λίνκ που να με κατατοπίσει ή να κάνει κάποιος τον κόπο να μου πεί 2 πράγματα για το πώς να το αναβαθμίσω και τί δυνατότητες έχει? Θα ήμουν ειλικρινά υπόχρεος.... Ευχαριστώ προκαταβολικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Για αρχή,δεν έχεις το V3 (R374) αλλά το V3r (R4515). Θα βρεις κάποιο monsterpack για το R4515 στο http://www.mmus.us ή στο Modmymoto.com Τώρα για δυνατότητες,μην περιμένεις πολλά,αν και υπήρχε τρομερό Modding... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Έχω ένα V3 με σπασμένη εσωτερική οθόνη, μπορείτε να μου πείτε που έχει αντιπροσωπεία η Motorola και αν ξέρει κανείς πόσο μπορεί να έχει μια οθόνη; Ευχαριστώ:) Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Εδώ και λίγο καιρό η Motorola έχει αλλάξει τα service centers της. Τα καινούργια θα τα βρεις εδώ: http://www.motorola.com/consumer/v/index.jsp?vgnextoid=8443dd9fc0e2b010VgnVCM1000008206b00aRCRD&show=support&catName=3f9b1787c85c9010VgnVCM1000008206b00aRCRD&pageID=1&MHParam=18c79acef913b010VgnVCM1000008206b00a____ Με ένα τηλεφώνημα εκεί θα ενημερωθείς και για το κόστος. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Έχω ένα V3 με σπασμένη εσωτερική οθόνη, μπορείτε να μου πείτε που έχει αντιπροσωπεία η Motorola και αν ξέρει κανείς πόσο μπορεί να έχει μια οθόνη; Ευχαριστώ:) Ενημερωτικά, οι οθόνες μοτορολα είναι λίγο ακρβές! v360 ---> 125€ ....:confused: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Ενημερωτικά, οι οθόνες μοτορολα είναι λίγο ακρβές! v360 ---> 125€ ....:confused: Πήρα τηλέφωνο στην Cellcom στην Αργυρούπολη και από τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι η οθόνη θα κοστίσει από 50 έως 100 ευρώ! Λέτε να πάρω τηλέφωνο στα κεντρικά θα ξέρουν να μου πουν καλύτερα; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Εγώ λέω πως για τέτοια τιμή σε συμφέρει να αγοράσεις καινούριο V3. Ο μόνος τρόπος να σου έρθει φθηνά είναι να πιάνουν τα χέρια σου και να αγοράσεις οθόνη και να την αλλάξεις. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts