Jump to content

Motorola RAZR V3

valtrex
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή μόλις πήρα ένα V3 (used) απο το ebay με ενδιαφέρει το εξής...

Όλες αυτές οι αναβαθμίσεις προσφέρουν κάτι παραπάνω από το video-recording και την απελευθέρωση μνήμης? κάτι ας πούμε για καλύτερο μενού κτλπ. Ρωτάω γιατί δεν με ενδιαφέρει ούτε το video-recording, ουτε η extra μνήμη, αλλά κάτι που θα έκανε το κινητό ποιό εύχρηστο.

περιμένω απάντηση...

Μόλις έχω στα χέρια μου το V3 (ελπίζω σε καλή κατάσταση και χωρίς προβλήματα) θα γράψω εντυπώσεις...

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το μενου το κανεις ανετα 12αρι και την σειρα την αλλαξεις οπως θελεις,

το 1ο μεσο πειραγμενου skin και την ταξινομηση απο το κινητο.

otan paw na kanw install tous drivers tou p2k tools vasei twn odigwn den mporw na dialeksw stous drivers ta sys arxeia...mou exei proepilegmena sto browse mono ta .inf arxeia... kai den mporw na allaksw tin epilogi ayti...Pos allazei re paidia?

Γεια σας,

Εχω 2 ερωτησεις

1. Υπαρχει τροπος να πειραξουμε το μενου και να κανουμε αλλαγη στις ονομασιες? Πχ. Αντι ΕΥΡ/ΡΙΟ να το αλλαξω με ΕΠΑΦΕΣ. Υπαρχει το MenuEditor αλλα αναγνωριζει μονο αγγλικα. Μηπως ξερει κανενας κατι ?

2. Υπαρχουν πουθενα σετ απο icons εκτος απο αυτα που εχει το ΜotoX για να βαλουμε αλλα στην θεση των default ?

Αυτα τα λιγα

Γεια σας,

Εχω 2 ερωτησεις

1. Υπαρχει τροπος να πειραξουμε το μενου και να κανουμε αλλαγη στις ονομασιες? Πχ. Αντι ΕΥΡ/ΡΙΟ να το αλλαξω με ΕΠΑΦΕΣ. Υπαρχει το MenuEditor αλλα αναγνωριζει μονο αγγλικα. Μηπως ξερει κανενας κατι ?

2. Υπαρχουν πουθενα σετ απο icons εκτος απο αυτα που εχει το ΜotoX για να βαλουμε αλλα στην θεση των default ?

Αυτα τα λιγα

2. .::All Icons Gathered Here::. (by bomber21) Εχει δεκαδες sets.Δε σου φτανουν;;

1.Eχεις δικιο.Και εγω ηθελα να τα αλλαξω αλλα δυστυχως δεν αναγνωριζει ελληνικα.Μπορεις να το κανεις τροποποιωντας ενα language pack.Προσπαθησα,βεβαια,αλλα μου φανηκε πολυ δυσκολο... :(

an katevasw to monsterpack eimai kalimmeni apo ola? de xreiazetai na katevasw ksexwrista flashes flexes , reflashes kai language pack?

To language pack prepei na exei ton idio kwdiko me to monsterpack?i den peirazei?

Ακριβως.Το Monsterpack τα περιεχει ολα.

Τα πακετα γλωσσων με ελληνικα ειναι τα 0117 (Αγγλικα και Ελληνικα) και το 0031 (Αγγλικα,Ελληνικα,Βουλγαρικα και αλλες δυο τρεις γλωσσες).

Αν θες να ξεμπερδευεις με τη μια,κατεβασε το Monsterpack που εχει ποσταρει ο Mythos_bt κανα τριμηνο+ πριν...

otan paw na kanw install tous drivers tou p2k tools vasei twn odigwn den mporw na dialeksw stous drivers ta sys arxeia...mou exei proepilegmena sto browse mono ta .inf arxeia... kai den mporw na allaksw tin epilogi ayti...Pos allazei re paidia?

μα τα .inf ειναι αυτα που εγκαθηστας.

τα .sys ειτε μπαινουν αυτοματα ή τα αντιγραφεις εκει που σου λεει.

σχεδον παντα πανε αυτοματα.

nai alla meta mou to egkathista san modem motorola kai den mporw na kanw sto run tis odigies pou leei...mipws diaferei apo pc analoga me to sp? egw egw to 2 enw oi odigies einai gia to 1... lete na ftaiei ayto?

Sorry gia to priksimo kai eyxaristw olous gia ti voitheia!

Kαλησπέρα παιδιά, είμαι στα πρόθυρα να τσιμπήσω το black στα 252 ευρώ από Πλαίσιο και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1. Δερμάτινη θήκη περιλαμβάνεται στη συσκευασία; Αν ναι, πόσο πρακτική είναι στην καθημερινή χρήση;

2. Μήπως έχει αρχίσει σε κάποιους να σας ξεβάφει το χρώμα;

3. Συγχρονισμό με το Outlook θα κάνει ή θα έχω πρόβλημα; (350 επαφές είναι πολλές για να τις περάσω με το χέρι) Το πρόβλημα με τα πολλαπλά πεδία το γνωρίζω αλλά θα ζήσω με αυτό, αν δε μου κάνει συγχρονισμό όμως θα έχω πρόβλημα...

4. Η μπαταρία με μέτρια έως πολύ χρήση θα μου βγάζει 2 ημέρες;

Παρόλο που είδα σήμερα το V3i, το απλό black μου αρέσει περισσότερο, για την καλύτερη κάμερα και την κάρτα μνήμης δεν καίγομαι ιδιαίτερα, δεν τα χρησιμοποιώ και πολύ άλλωστε.

Ίσα-ίσα που τα 252 ευρώ τα θεωρώ best value for money.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας. :)

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

nai alla meta mou to egkathista san modem motorola kai den mporw na kanw sto run tis odigies pou leei...mipws diaferei apo pc analoga me to sp? egw egw to 2 enw oi odigies einai gia to 1... lete na ftaiei ayto?

Sorry gia to priksimo kai eyxaristw olous gia ti voitheia!

Εγκαθιστας πρωτα το MOBILE PHONE TOOLS που ειχε μεσα το cd.Μετα,κατεβαζεις το p2kcommander.Aνοιγεις το p2kcommander και τοτε συνδεεις το κινητο.Λογικα,τοτε θα κανει γκλινγκλον :D και θα ανοιξει ο οδηγος ευρεσης νεου υλικου.Οταν ανοιξει λοιπον ο οδηγος αυτος,δε θα πατησεις ''αυτοματη εγκατασταση των drivers αλλα ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ και θα οδηγησεις τον οδηγο στους drivers του p2kcommander!Λογικα,τοτε,θα εγκατασταθουν οι οδηγοι!

Πώς να εγκαταστήσεις τους drivers (με screenshots)

Μην απογοητευεσαι,εγω εκανα μια βδομαδα να το συνδεσω!Το ειχα παρατησει αλλα μετα μου ηρθε φλασια! :(:(:(

Kαλησπέρα παιδιά, είμαι στα πρόθυρα να τσιμπήσω το black στα 252 ευρώ από Πλαίσιο και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1. Δερμάτινη θήκη περιλαμβάνεται στη συσκευασία; Αν ναι, πόσο πρακτική είναι στην καθημερινή χρήση;

2. Μήπως έχει αρχίσει σε κάποιους να σας ξεβάφει το χρώμα;

3. Συγχρονισμό με το Outlook θα κάνει ή θα έχω πρόβλημα; (350 επαφές είναι πολλές για να τις περάσω με το χέρι) Το πρόβλημα με τα πολλαπλά πεδία το γνωρίζω αλλά θα ζήσω με αυτό, αν δε μου κάνει συγχρονισμό όμως θα έχω πρόβλημα...

4. Η μπαταρία με μέτρια έως πολύ χρήση θα μου βγάζει 2 ημέρες;

Παρόλο που είδα σήμερα το V3i, το απλό black μου αρέσει περισσότερο, για την καλύτερη κάμερα και την κάρτα μνήμης δεν καίγομαι ιδιαίτερα, δεν τα χρησιμοποιώ και πολύ άλλωστε.

Ίσα-ίσα που τα 252 ευρώ τα θεωρώ best value for money.

1.Nαι,περιλαμβανεται.Τουλαχιστον περιλαμβανοταν μεχρι το Νοεμβρη που αγορασα εγω το κινητο.Τη χρησιμοποιω απο την πρωτη μερα αλλα εχω κοψει το κλιπ ζωνης! :p

2.Οχι.

4.Ναι.

Ευχαριστώ bomber21.

Αν μου απαντήσει και κάποιος θετικά για το συγχρονισμό το αγοράζω αύριο!

Currently using:

Νίκος

το προβλημα ειναι με την registry;

εμενα δεν ηταν οπως στο χαρτι, αλλα με λιγακι ψαξιμο

και 2-3 (λαθος) δοκιμες τελικα το βρηκα.

ελπιζω να εχεις τα ΧΡ ετσι;

nai ta xp exw...emena mou exei allo noumero sto service kai alli onomasia sto device description enw ta screenshots einai akrivws idia....

Ax exw apogoiteytei...lete an to paw se ena service tis motorola na mou valoun fw me video ? alla thelo na allakso kai 2-3 alla pragmatakia...kserete an iparxei kanena troubleshooting doc mpas kai vrw ekei kamia akri?

Ευχαριστώ bomber21.

Αν μου απαντήσει και κάποιος θετικά για το συγχρονισμό το αγοράζω αύριο!

Mε το outlook δεν ασχοληθει ποτε και δε γνωριζω.Εγω απλα ειχα τις επαφες σε ενα csv αρχειο και ετσι τις περασα στο razr.

Το ξέρατε αυτό???

V3 Stand-by:280 h, talk time: 7 h

V3i Stand-by:200 h, talk time: 3.5 h :blink:

(Σύμφωνα με συγκριτικά test του έγκυρου http://www.gsmarena.com)

V3 rules!!!

nai ta xp exw...emena mou exei allo noumero sto service kai alli onomasia sto device description enw ta screenshots einai akrivws idia....

Ax exw apogoiteytei...lete an to paw se ena service tis motorola na mou valoun fw me video ? alla thelo na allakso kai 2-3 alla pragmatakia...kserete an iparxei kanena troubleshooting doc mpas kai vrw ekei kamia akri?

αν εχεις θαρος να σκαλισεις την registry τοτε συγουρα θα το βρεις.

τωρα αμα φοβασαι, μαλλον καποιος θα πρεπει να σου δειξει απο κοντα...

εξαλλου αυτο μονο μια φορα θα χρειαστει να γινει.

Παντως δεν αξιζει να πληρωσεις για κατι που ειναι θεμα δευτερολεπτων

αν το κανεις μονη σου.

Δεν άντεξα και το πήρα σήμερα από το Πλαίσιο.

Το μόνο που με χάλασε είναι ότι στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται πλέον η θήκη.

Ξέρετε αν μπορώ να τη βρω ξεχωριστά σαν αξεσουάρ;

Currently using:

Νίκος

Δεν άντεξα και το πήρα σήμερα από το Πλαίσιο.

Το μόνο που με χάλασε είναι ότι στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται πλέον η θήκη.

Ξέρετε αν μπορώ να τη βρω ξεχωριστά σαν αξεσουάρ;

Mεγεια! :)

Δεν περιλαμβανεται η θηκη;; :mad::mad:

Υπαρχει σιγουρα η αυθεντικη στο ebay.Μηπως ομως την εχει και η αντιπροσωπεια της Motorola?

Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύω παραπάνω του ενός τηλέφωνα σε μία επαφή στον τηλεφωνικό κατάλογο?

Ναι.Στις ρυθμισεις του τηλεφωνικου καταλογου επιλεγεις Προβολη-πρωτευουσες επαφες.

Πρεπει να ειναι αποθηκευμενα βεβαια στην μνημη του τηλεφωνου.

Ναι.Στις ρυθμισεις του τηλεφωνικου καταλογου επιλεγεις Προβολη-πρωτευουσες επαφες.

Πρεπει να ειναι αποθηκευμενα βεβαια στην μνημη του τηλεφωνου.

Ευχαριστώ :)

Μόλις χτες το πήρα στα χέρια μου!!!

Μεταχειρισμένο από το ebay - 100e :-) ασημί (για να ταιριάζει με το powerbook :happy:

Είχα μέχρι σήμερα το 6630 αλλά βαρέθηκα να το "κουβαλάω" και πήγα με το V3.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και μπορώ να πω ότι όλες οι extra δυνατότητες του 6630 δεν θα μου λείψουν καθόλου!!!

Μεγάλωσα πια για να παίζω με τα κινητά και το μόνο που με ενδιαφέρει πλέον είναι η αυτονομία-εμφάνιση-σήμα.

Και στα 3 το V3 σκίζει :happy:

• The title was changed to Motorola RAZR V3