Jump to content

Motorola RAZR V3

valtrex
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kai kati poly kalo......an mporeite na moy vrite lisi..

vazo to kalwdeio sto til..meta sto pc..psaxnei drivers tous pernaw..ola ok..!

vgazw to kalwdeio kai to vazw amesos meta kai den vriskei to tilefono...(sto divice manager fenete sto modem.. motorola phone)..den douleuh kanena apolitos programa.. ..... vgazo to kalwdeio pou lete to vazw se allh thira usb...kai exw akrivos to idio pragma...den eine fovero???:!: :!:

i plaka eine oti oi usb teleionoun kai den xerw pio tha eine to epwmeno vima...:worry:

Ναι,η συνδεση του κινητου αυτου με τον υπολογιστη δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα...Εμενα μου πηρε μια βδομαδα...

Ποιους drivers βαζεις;Αυτοι που ειναι μεσα στο cd ειναι λαθος.Κατεβασε το p2kcommander και βαλε τους drivers του προγραμματος αυτου.

Πως να αναγνωρισει ο υπολογιστης σου το κινητο σου:

http://www.motox.info/showthread.php?t=3442

http://www.motox.info/showthread.php?p=6919#post6919

http://www.motox.info/showthread.php?t=4804

--------------------

Και κοιταξε και το ποστ 1120 του θεματος.

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι,η συνδεση του κινητου αυτου με τον υπολογιστη δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα...Εμενα μου πηρε μια βδομαδα...

Ποιους drivers βαζεις;Αυτοι που ειναι μεσα στο cd ειναι λαθος.Κατεβασε το p2kcommander και βαλε τους drivers του προγραμματος αυτου.

+1

Εμένα μου πήρε κανά τρίμηνο να το συνδέσω και τελικά οι drivers από το p2kcommander με σώσανε. ;)

Alfa Romeo - La cosa piu bella

@alfista τι λειτουργικο εχεις;..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

εγω γιατι το συνδεσα αμεσως;;;;

βεβαια αναγκαστικα να εχω και ΧΡ στον υπολογιστη...

ακολουθησα το howto απο εδω http://www.geocities.com/motorolarazr_v3/

bοmber21 οχι μονο η επιλογη για sim/τηλεφωνο* δεν δουλευει στο p2k

αλλα ουτε του unicode το οποιο αν το ενεργοποιησεις δεν βγαινει!

καλα που ειχα το seem στον υπολογιστη...

*στο moto-tool ομως το δειχνει σωστα. μπας και εχω παλια εκδοση του p2k;

bοmber21 οχι μονο η επιλογη για sim/τηλεφωνο* δεν δουλευει στο p2k

αλλα ουτε του unicode το οποιο αν το ενεργοποιησεις δεν βγαινει!

καλα που ειχα το seem στον υπολογιστη...

*στο moto-tool ομως το δειχνει σωστα. μπας και εχω παλια εκδοση του p2k;

Στο P2KTools πατας πρωτα GET και αφου τικαρεις οτι θελεις,SET?Και μετα RESTART?

Εγω το εκανα με seem editing!

+1

Εμένα μου πήρε κανά τρίμηνο να το συνδέσω και τελικά οι drivers από το p2kcommander με σώσανε. ;)

;);)

λοιπον τα funlights φαγαν σουτ, γιατι αν το κινητο χτυπαγε με κλειστο πορτακι

για πανω απο καποια δευτερολεπτα κολλαγε. αν το σηκωνες ή ειχε ανοιχτο πορτακι δουλευαν οκ...

κατεβασα τα νεα p2ktools και τα τικ ειναι σωστα (αν και δεν κοιταξα αν παλι κολλαει το unicode).

εννοειτε παταγα get και μετα set... και μετα restart.

παρατηρισα ομως οτι ενω το ενα δειχνει σωστα και το αλλο οχι, και στα 2 ειναι μη επελεγμενο.

μηπως στο παλιο βαλαν αναποδα το sim/τηλεφωνο στο κειμενο;

αλλο κουλο:

εχει 3 γραμμες μπαταριας. τα p2k δειχνουν

1η γραμμη = 20%

2η γραμμη = 60%

3η γραμμη = 90%

οχι μονο ειναι αλλανταλλων (ειτε ειναι σωστα ειτε οχι)

αλλα και 100% δεν φτανει ποτε!

ασε που σε καθε συνδεση παει 20% και φορτιζει, ασχετα ποσο γεματη ειναι.

απλα ανεβαινει πιο γρηγορα ή αργα αναλογα ποσο φορτισμενη ειναι απο πριν.

@alfista τι λειτουργικο εχεις;..

Είχα 98άρια στον ένα σταθερό, XP Pro SP1 στον άλλο σταθερό και ΧP Ηοme στον laptop. Νομίζω στο laptop κατάφερα να το πρωτοδουλέψω όταν για την πλάκα δοκίμαζα όλα τα προγράμματα που σχετίζονταν με το V3, αφού ύστερα από τόσους μήνες και αλλεπάληλες επικοινωνίες με την Moto δεν έβρισκα λύση. ;)

Alfa Romeo - La cosa piu bella

ναι ευχαριστω..

διοτι σε 98αρια, πολυ χλωμα τα πραγματα.. :(

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Καλημέρα σε όλους!

Μόλις πριν λίγες μέρες πήρα στα χέρια μου ενα V3, πρώτη φορά μετά από χρόνια χρήσης Nokia. Αντιμετωπίζω όμως σοβαρό πρόβλημα με τα μυνήματα.

1. Μερικές φορές τα μυνήματα δεν φεύγουν και αναγκάζομαι και σβήνω και ξαναγραφω τον αριθμό κέντρου μυνημάτων ή κάνω ολική επαναφορά(ή κάτι τέτοιο)

2. Από ένα συγκεκριμένο αποστολέα(σύνδεση vodafone) λαμβάνω μισά μυνήματα. Δηλαδή στην μέση ενός μυνήματος, ακόμα και του πιο μικρού λαμβάνω ένα /missing text.

H Cosmote μου είπε ότι η συγκεκριμένη συσκευή έχει πρόβλημα με τα μυνήματα. αληθεύει?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντησή σας

Καλημέρα σε όλους!

Μόλις πριν λίγες μέρες πήρα στα χέρια μου ενα V3, πρώτη φορά μετά από χρόνια χρήσης Nokia. Αντιμετωπίζω όμως σοβαρό πρόβλημα με τα μυνήματα.

1. Μερικές φορές τα μυνήματα δεν φεύγουν και αναγκάζομαι και σβήνω και ξαναγραφω τον αριθμό κέντρου μυνημάτων ή κάνω ολική επαναφορά(ή κάτι τέτοιο)

2. Από ένα συγκεκριμένο αποστολέα(σύνδεση vodafone) λαμβάνω μισά μυνήματα. Δηλαδή στην μέση ενός μυνήματος, ακόμα και του πιο μικρού λαμβάνω ένα /missing text.

H Cosmote μου είπε ότι η συγκεκριμένη συσκευή έχει πρόβλημα με τα μυνήματα. αληθεύει?

Προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα με τα μηνύματα (είμαι κι εγώ στη Voda). Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι για το πρώτο πρόβλημα να δοκιμάζεις να ξαναστείλεις το μήνυμα από τα εξερχόμενα, πριν κάνει επαναφορά. Γιατί δεν το παίρνεις όμως πίσω από εκεί που το πήρες και να τους πεις για το πρόβλημα;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Καλημέρα σε όλους!

Δεν μου εχει τυχει ποτε αλλα μολις ειδα οτι καποιος (dionysos???) εχει παρομοιο προβλημα με το δικο σου!

Click!

Γεια σας,

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Μετεφερα τα τηλeφωνα απο το Outlook στο V3. Ολα καλα. Επειδη ομως δεν θελω να διαγραψω τα τηλεφωνα απο την SIM θα ηθελα να αλλαξω κατηγορια στις επαφες του τηλεφωνου ωστε να παρουσιαζονται μονο αυτες. Παροτι το εψαξα το θεμα δεν βρηκα αν γινεται αν αλλαξω μαζικα ειτε απο το τηλεφωνο ειτε απο καποια εφαρμογη τις κατηγοριες απο τις επαφες κι οχι μια μια. Ξερει κανεις κατι ???

Ευχαριστω

Καλημέρα. Τι έγινε ρε παιδιά, έβαλε κανείς το τελευταίο reflash να μας πει εντυπώσεις;

Θα με αναγκασετε να το βάλω πρώτος εγώ;;;;;;; :):):):):):)

HTC Touch: Back to stock!!

ROM 1.11.405.1B => hxxp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=345778

{επαναφέρει το Touch στην εγγύηση, μετά από τα παιχνιδίσματα σας με διάφορες cooked ROMs, μάλλον...}

hxxp://www.pamepotaki.gr

Το εχω βαλει εγω απο την πρωτη μερα που βγηκε.

Δεν ειδα καμια διαφορα...Το εχω ποσταρει μερικες σελιδες πισω...

Εγώ απέκτησα το v3 μου τα Χριστούγεννα. Μετά λοιπόν από τρεις εβδομάδες άρχισε να έχει κολλήματα το πληκτρολόγιο το οποίο δεν ανταποκρινόταν σε τυχαίες στιγμές! Αφού το πήγα για service, μου άλλαξαν software, λύθηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά παρουσιάστηκε άλλο: δεν μπορώ να φτιάξω νέες κατηγορίες για τις εικόνες...

Ξερει κανείς εαν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για το v3 το οποίο να μπλοκάρει ανεπιθύμητες εισερχόμενες κλησεις;

Επίσης δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα σε p2k mode αν και έχω προσπαθήσει πολλές φορές. Παιζει μήπως κάποιο ρόλο το τηλέφωνο σε αυτο;

Εγώ απέκτησα το v3 μου τα Χριστούγεννα. Μετά λοιπόν από τρεις εβδομάδες άρχισε να έχει κολλήματα το πληκτρολόγιο το οποίο δεν ανταποκρινόταν σε τυχαίες στιγμές! Αφού το πήγα για service, μου άλλαξαν software, λύθηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά παρουσιάστηκε άλλο: δεν μπορώ να φτιάξω νέες κατηγορίες για τις εικόνες...

Ξερει κανείς εαν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για το v3 το οποίο να μπλοκάρει ανεπιθύμητες εισερχόμενες κλησεις;

Επίσης δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα σε p2k mode αν και έχω προσπαθήσει πολλές φορές. Παιζει μήπως κάποιο ρόλο το τηλέφωνο σε αυτο;

1.Eιναι δυστυχως γνωστο bug (δημιοργια κατηγοριων)

3.Δε νομιζω να γινεται.

3.Η συνδεση με το pc ειναι ψιλοδυσκολη σε p2kmode.Εχω δωσει πολλα λινκς πιο πισω.

Καλημέρα. Τι έγινε ρε παιδιά, έβαλε κανείς το τελευταίο reflash να μας πει εντυπώσεις;

Θα με αναγκασετε να το βάλω πρώτος εγώ;;;;;;; :):):):):):)

Και εγω την περασα και so far καμια διαφορα...

Ισως μονο να βελτιωθηκε λιγο η διαρκεια της μπαταριας.

Μου κρατησε με την τελευταια φορτιση (αν μετραω καλα) 4 μερες :)

ή μηπως οφειλεται στο οτι δε με παιρνει κανεις τηλεφωνο :p

1. αλλαζεις σε αγγλικο μενου τις φτειαχνεις, και μετα και με ελληνικα

μεταφερεις τις εικονες μεσα. εχει προβλημα στα ελληνικα.

2. στα ζιμενς γινοταν καποια κατηγορια με patchαρισμα να την κανεις blacklist.

ισως μπορει να γινει κατι και στο μοτορολα αν και τα seems απλα ενεργοποιουν ηδη υπαρχουσες δυνατοτιτες δλδ αν κατι δεν υπαρχει στα seems

δεν μπορεις να το βαλεις οπως στα ζιμενς.

3. αν ακολουθησεις καποιον απο τους πολλους οδηγους θα πετυχει με την μια.

εγω δεν ειχα κανενα προβλημα.

paidia o pateras mou thelei na parei to v3 (kai meta mpori na to klironomiso ego)

.to protinete??? an oxi ti arnitika exei???

thanks a lot

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

paidia o pateras mou thelei na parei to v3 (kai meta mpori na to klironomiso ego)

.to protinete??? an oxi ti arnitika exei???

thanks a lot

+ Εμφάνιση

- Χαμηλή ανάλυση της κάμερας

- Μικρή μνήμη

- Έλλειψη ραδιοφώνου

Το V3 είναι μια ειδική κατηγορία κινητού. Αν σου αρέσει το παίρνεις αμέσως και δεν ασχολείσε ούτε με την κάμερα, ούτε το ραδιόφωνο ούτε τίποτα. Στα παλιά μου κινητά έβγαζα συνέχεια φωτογραφίες, στο V3 είναι ζήτημα αν έχω βγάλει δύο και δεν μπορώ να πω ότι μου έχουν λείψει...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Το V3 είναι μια ειδική κατηγορία κινητού. Αν σου αρέσει το παίρνεις αμέσως και δεν ασχολείσε ούτε με την κάμερα, ούτε το ραδιόφωνο ούτε τίποτα. Στα παλιά μου κινητά έβγαζα συνέχεια φωτογραφίες, στο V3 είναι ζήτημα αν έχω βγάλει δύο και δεν μπορώ να πω ότι μου έχουν λείψει...

Και εγώ το ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά όταν είχε βγει αλλά ήθελα ένα smart phone τελικά είμαι έτοιμος να πάω να το πάρω, είναι πολύ ωραίο για να είναι αληθινό κουράστηκα με τα μεγάλα και βαριά mobiles

http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif

ξερετε αν παιζει καμια αλλαγη για αυτοματη αποθηκευση;

πες στο ΒΤ παει στο καλο, αλλα το να θες να τραβηξεις 3-4 φωτογραφιες

και να πρεπει να μπεις στο μενου για να αποθηκευσεις πριν ξανατραβηξεις

κατανταει πολυ ενοχλητικο...

Έχω το V3 περίπου 6 μήνες. Το πήγα 4 φορές για αναβάθμιση.

1) Δωρεάν αναβάθμιση. Το πήγα στις 10:00, το πήρα στις 14:30:(

2) Δωρεάν αναβάθμιση. Το πήγα Τετάρτη στις 12:00, το πήρα Πέμπτη στις 11:00:(

3) Δωρεάν αναβάθμιση. Το πήγα στις 9:30, το πήρα στις 15:30:(

4) Αναβάθμιση με χρέωση 11€ για να βάλω την 42.ΟΕR με video capture. Μπήκα στο μαγαζί 11: 15 και στις 11:30 άνοιγα την πόρτα για να φύγω με το κινητό έτοιμο!!!:X

Συμπέρασμα πρώτο: Με 11€ ο χρόνος αναβάθμισης μειώνεται από 5-6 ώρες σε 5-6 λεπτά! Είναι μεγάλοι πστδς…:p

Συμπέρασμα δεύτερο: Όποιοι έκαναν «σπιτική» αναβάθμιση έλεγαν ότι είναι θέμα 5 λεπτών. Δυσκολευόμουν να τους πιστέψω. Τώρα πειστικά. Η αλήθεια είναι ότι ψιλοφοβάμαι να το επιχειρήσω γιατί οι περισσότεροι έχουν προβλήματα μετά την home made αναβάθμιση. Την επόμενη φορά θα το επιχειρήσω. Έτσι κι αλλιώς και να το ρημάξω, η πλήρη επαναφορά από την Moto έχει 18€. Ένα έχω να πώ λοιπόν. Κρίμα στα 11€…!:confused:

Κάτι το ΑΡΝΗΤΙΚΟ το οποίο παρατήρησα στην 42.ΟΕR είναι το εξής : στις παλαιώτερες εκδόσεις όταν ερχόταν SMS εμφανιζόταν και το όνομα αυτού που το έστελνε, πρίν ακόμα γίνει η ανάγνωση. Π.Χ. «1 νέο μήνυμα από Γιάννη». Τώρα το όνομα δεν εμφανίζεται. Δηλαδή γράφει : «1 νέο μήνυμα.»

Ο Γιάννης πού πήγε…; Μήπως πήγε για καφέ με τα 11 ευρώ μου;:lol:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

και γω απο θεσσαλονικη, αλλα δεν εδωσα τα 11 ευρω.. :)

αλλα ουτε και αναβαθμιση εκανα.. :(

αλλα με τους χρονους που αναφερεις το σκεφτομαι.. :D

Sorry an exei apantithei pio nwris alla kanontas diafora search den vrika tipota.

Exei agorasei kanei to v3 apo expansys i kati antistoixo ?

Exei kataferei na tou valei ellinika kai na douleuoun ola kanonika san na to eixe agorasei apo edw ?

Giati €219.95 pou to dinei to expansys twra einai mallon exeutelistiki timi .

Euxaristw.

• The title was changed to Motorola RAZR V3