nikosxeng3 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 τελικά όντως θέλει φόρτιση κλειστό.. έστω που κι που.. :( Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 τελικά όντως θέλει φόρτιση κλειστό.. έστω που κι που.. :( οχι που και που ΠΑΝΤΑ :w00t: ρωτα και μενα που εχω :cry: για πολλα κινητουλια εχω :cry: ....... :lol: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 ώχ μάλλον για κει το βλέπω.. κλειστό πόση ώρα κάνει;.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 ώχ μάλλον για κει το βλέπω.. κλειστό πόση ώρα κάνει;.. 1 και κατι :) Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 τελικά όντως θέλει φόρτιση κλειστό.. έστω που κι που.. :( Πάντως εγώ το έχω φορτίσει από τη μέρα που το πήρα 7 φορές και οι τρεις (τελευταίες) ήταν με ενεργοποιημένη τη συσκευή. Η μπαταρία μου κρατάει χαλαρά 5 μέρες... :up: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 1 και κατι :) καλό αυτό εμένα μου κανε κοντα 1 κια μισή οπότε ΟΚ.. :) Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 οχι που και που ΠΑΝΤΑ :w00t: ρωτα και μενα που εχω :cry: για πολλα κινητουλια εχω :cry: ....... :lol: Καλά τώρα. Και εγώ ένα κάρο κινητούλια έχω, αλλά κατά 90% τα φορτίζω πάντα ανοιχτά. Άλλωστε, έχω και 5-6 car-kits που φορτίζουν το κινητό όταν το έχεις επάνω τους. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με μπαταρία, αλλά - θα μου πεις - αφού φορτίζονται συνεχώς, όπoυ και αν πάω (στο γραφείο έχω desktop chargers), πώς να δω πτώση στη διάρκεια ζωής; ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sts_swiss Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Καλησπερα στο forum. 8α η8ελα να ρωτησω κατι για ενα προβλημα που εντοπισα στο v3. ειμαι στην ιταλια και δυστυχως δεν εχω την ευχερεια να διαβασω ολες τις προηγουμενες σελιδες. Αγορασα εχτες το κινητο απο ιταλικο καταστημα και στο δευτερο τηλεφωνημα που εκανα το ακουστικο μετα απο λιγα λεπτα εκανε εναν περιεργο 8ορυβο. ειναι προβλημα του κινητου για να το παω πισω η απλα μπορει να ηταν προβλημα του δικτυου? αν εχει ξανααναφερ8ει το προβλημα αυτο ζητω συγγνωμη. απλα επειδη με8αυριο γυριζω α8ηνα 8α η8ελα να ξερω αν πρεπει να ανησυχω για το κινητο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Καλά τώρα. Και εγώ ένα κάρο κινητούλια έχω, αλλά κατά 90% τα φορτίζω πάντα ανοιχτά. Άλλωστε, έχω και 5-6 car-kits που φορτίζουν το κινητό όταν το έχεις επάνω τους. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με μπαταρία, αλλά - θα μου πεις - αφού φορτίζονται συνεχώς, όπoυ και αν πάω (στο γραφείο έχω desktop chargers), πώς να δω πτώση στη διάρκεια ζωής; ;) Μερικές φορές όμως η συνεχής φόρτιση μπορεί να πετύχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα (τουλάχιστον από προσωπική μου εμπειρία). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Καλησπερα στο forum. 8α η8ελα να ρωτησω κατι για ενα προβλημα που εντοπισα στο v3. ειμαι στην ιταλια και δυστυχως δεν εχω την ευχερεια να διαβασω ολες τις προηγουμενες σελιδες. Αγορασα εχτες το κινητο απο ιταλικο καταστημα και στο δευτερο τηλεφωνημα που εκανα το ακουστικο μετα απο λιγα λεπτα εκανε εναν περιεργο 8ορυβο. ειναι προβλημα του κινητου για να το παω πισω η απλα μπορει να ηταν προβλημα του δικτυου? αν εχει ξανααναφερ8ει το προβλημα αυτο ζητω συγγνωμη. απλα επειδη με8αυριο γυριζω α8ηνα 8α η8ελα να ξερω αν πρεπει να ανησυχω για το κινητο ευχαριστω Exει αναφερθει μια παρομοια περιπτωση ξανα εγω που εχω 2 δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα αντιθετα ειμαι ευχαριστημενος πολυ απο το ακουστικο του Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Καλησπερα στο forum. 8α η8ελα να ρωτησω κατι για ενα προβλημα που εντοπισα στο v3. ειμαι στην ιταλια και δυστυχως δεν εχω την ευχερεια να διαβασω ολες τις προηγουμενες σελιδες. Αγορασα εχτες το κινητο απο ιταλικο καταστημα και στο δευτερο τηλεφωνημα που εκανα το ακουστικο μετα απο λιγα λεπτα εκανε εναν περιεργο 8ορυβο. ειναι προβλημα του κινητου για να το παω πισω η απλα μπορει να ηταν προβλημα του δικτυου? αν εχει ξανααναφερ8ει το προβλημα αυτο ζητω συγγνωμη. απλα επειδη με8αυριο γυριζω α8ηνα 8α η8ελα να ξερω αν πρεπει να ανησυχω για το κινητο ευχαριστω 1 σελιδα πισω εχω δωσει απαντηση επι του θεματος...... :) Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Καλά τώρα. Και εγώ ένα κάρο κινητούλια έχω, αλλά κατά 90% τα φορτίζω πάντα ανοιχτά. Άλλωστε, έχω και 5-6 car-kits που φορτίζουν το κινητό όταν το έχεις επάνω τους. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με μπαταρία, αλλά - θα μου πεις - αφού φορτίζονται συνεχώς, όπoυ και αν πάω (στο γραφείο έχω desktop chargers), πώς να δω πτώση στη διάρκεια ζωής; ;) ουτως η αλλως οι ιοντων-λιθιου δεν συμπαθουν την πληρη αποφορτιση.....τα παιζουν ;) :lol: μονο στο στις 3-4 πρωτες φορτισεις θελουν πληρη φορτιση-εκφορτιση :) Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosz13 Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 παιδιά...κάθε φορά που μπαίνω να γράψω μηνυμα,μου το βγάζει με μικρά γράμματα, και θα πρέπει να το βάζω χειροκίνητα στα κεφαλαια με το πλήκτρο 0. Πριν είχα και το V600, και δεν συνέβαινε αυτό..καμια ιδέα να είνaι μόνιμα τα γράμματα στα κεφαλάια?thanksss ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
string Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 paidia mporeite na exigisete pos mporo na metafero ton thlefoniko moy katalago sto pc?Euxaristo :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myronhinio Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 re paidia an gyriste sto 1215 mhnyma leei pws na kanw anavathmisei!loipon katafernw na syndesw to kinhto me to p2kman alla molis paw na fortwsw to prwto arxeio leei:FLASH FAILED! Cannot access Motorola Flash interface!kamoia voitheia tha to ektimousa poly giati thelw na valw video edw kai 2 mhnes alla tipota!h na mou ypodeksetai pou mporw na anatreksw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 paidia mporeite na exigisete pos mporo na metafero ton thlefoniko moy katalago sto pc?Euxaristo :X με το PHONE MANAGER με bluetooth η usb :) Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 re paidia an gyriste sto 1215 mhnyma leei pws na kanw anavathmisei!loipon katafernw na syndesw to kinhto me to p2kman alla molis paw na fortwsw to prwto arxeio leei:FLASH FAILED! Cannot access Motorola Flash interface!kamoia voitheia tha to ektimousa poly giati thelw na valw video edw kai 2 mhnes alla tipota!h na mou ypodeksetai pou mporw na anatreksw!Το τηλεφωνο αναγνωριζεται απο το εν λογω προγραμμα αν ναι πηγαινε στο 2Ο ΒΗΜΑ Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Με λύπη σας ανακοινώνω ότι σταματάει η ανάπτυξη του Site μου, οι λόγοι πολλοί για να αναπτυχθούνε σε ένα απλό Post. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν στην προσπάθειά μου αυτή να κάνω κάτι για την κοινότητα των χρηστών του RAZR. Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο, όσοι από έσας το επισκεφτήκατε τουλάχιστον :cry: . Τέλος ενημερώνω ότι εδώ τελειώνει και η συμμετοχή μου στην υπέροχη αυτή κοινότητα που με βοήθησε κι εμένα όπως πολλούς άλλους σε όποιο πρόβλημα και αν αντιμετώπισα. Να είστε καλά και να συνεχίσετε να αλληλοϋποστηρίζεστε. Bororo, Over And Out! :lock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Με λύπη σας ανακοινώνω ότι σταματάει η ανάπτυξη του Site μου, οι λόγοι πολλοί για να αναπτυχθούνε σε ένα απλό Post. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν στην προσπάθειά μου αυτή να κάνω κάτι για την κοινότητα των χρηστών του RAZR. Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο, όσοι από έσας το επισκεφτήκατε τουλάχιστον :cry: . Τέλος ενημερώνω ότι εδώ τελειώνει και η συμμετοχή μου στην υπέροχη αυτή κοινότητα που με βοήθησε κι εμένα όπως πολλούς άλλους σε όποιο πρόβλημα και αν αντιμετώπισα. Να είστε καλά και να συνεχίσετε να αλληλοϋποστηρίζεστε. Bororo, Over And Out! :lock: γιατι παιδακι μου, μυγα σε τσιμπησε? τι εγινε και φευγεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Με λύπη σας ανακοινώνω ότι σταματάει η ανάπτυξη του Site μου, οι λόγοι πολλοί για να αναπτυχθούνε σε ένα απλό Post. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν στην προσπάθειά μου αυτή να κάνω κάτι για την κοινότητα των χρηστών του RAZR. Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο, όσοι από έσας το επισκεφτήκατε τουλάχιστον :cry: . Τέλος ενημερώνω ότι εδώ τελειώνει και η συμμετοχή μου στην υπέροχη αυτή κοινότητα που με βοήθησε κι εμένα όπως πολλούς άλλους σε όποιο πρόβλημα και αν αντιμετώπισα. Να είστε καλά και να συνεχίσετε να αλληλοϋποστηρίζεστε. , Over And Out! :lock: τι εγινε ρε παιδια :!: φευγει αυτος που κραταγε το V3 <<ΜΑΓΑΖΙ>> :confused: :worry: Bororo τι εγινε κατι σοβαρο αν διαβαζεις κι αν θες απαντας..... :worry: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Με λύπη σας ανακοινώνω ότι σταματάει η ανάπτυξη του Site μου, οι λόγοι πολλοί για να αναπτυχθούνε σε ένα απλό Post. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν στην προσπάθειά μου αυτή να κάνω κάτι για την κοινότητα των χρηστών του RAZR. Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο, όσοι από έσας το επισκεφτήκατε τουλάχιστον :cry: . Τέλος ενημερώνω ότι εδώ τελειώνει και η συμμετοχή μου στην υπέροχη αυτή κοινότητα που με βοήθησε κι εμένα όπως πολλούς άλλους σε όποιο πρόβλημα και αν αντιμετώπισα. Να είστε καλά και να συνεχίσετε να αλληλοϋποστηρίζεστε. Bororo, Over And Out! :lock: Να εισαι καλα και σε ευχαριστω για αυτα που μας προσεφερες :luck: :luck: :luck: :luck: :luck: :luck: :luck: Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myronhinio Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 ksereis kaneis pws kanw na douleuoun ta arxeia funlight.pat?kai ti akrivws kanoun afta ta arxeia!aaa ta vrhka sthn http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=72 txs!!!tsiou! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 paidia mia asxeth erwthsh mporei kaneis na mou pei pws svhnoun ola ta onomata ston thl katalogo ths syskeyhs giati mexri stigmhs vlepw epilogh gia ena ena tnx Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 paidia mia asxeth erwthsh mporei kaneis na mou pei pws svhnoun ola ta onomata ston thl katalogo ths syskeyhs giati mexri stigmhs vlepw epilogh gia ena ena tnx Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να τα σβήσεις όλα μαζί με το Mobile Phone Tools από τον υπολογιστή σου. Εύκολα κι ανώδυνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να τα σβήσεις όλα μαζί με το Mobile Phone Tools από τον υπολογιστή σου. Εύκολα κι ανώδυνα... apo to mobile phone tools pws? mporeis na me diafwtiseis? Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts