Jump to content

Motorola RAZR V3

valtrex
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικά όντως θέλει φόρτιση κλειστό..

έστω που κι που.. :(

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οχι που και που ΠΑΝΤΑ :w00t: ρωτα και μενα που εχω :cry: για πολλα κινητουλια εχω :cry: ....... :lol:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

ώχ μάλλον για κει το βλέπω..

κλειστό πόση ώρα κάνει;..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

ώχ μάλλον για κει το βλέπω..

κλειστό πόση ώρα κάνει;..

1 και κατι :)

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

Πάντως εγώ το έχω φορτίσει από τη μέρα που το πήρα 7 φορές και οι τρεις (τελευταίες) ήταν με ενεργοποιημένη τη συσκευή. Η μπαταρία μου κρατάει χαλαρά 5 μέρες... :up:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

1 και κατι :)

καλό αυτό εμένα μου κανε κοντα 1 κια μισή οπότε ΟΚ.. :)

οχι που και που ΠΑΝΤΑ :w00t: ρωτα και μενα που εχω :cry: για πολλα κινητουλια εχω :cry: ....... :lol:

Καλά τώρα. Και εγώ ένα κάρο κινητούλια έχω, αλλά κατά 90% τα φορτίζω πάντα ανοιχτά. Άλλωστε, έχω και 5-6 car-kits που φορτίζουν το κινητό όταν το έχεις επάνω τους. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με μπαταρία, αλλά - θα μου πεις - αφού φορτίζονται συνεχώς, όπoυ και αν πάω (στο γραφείο έχω desktop chargers), πώς να δω πτώση στη διάρκεια ζωής; ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Καλησπερα στο forum. 8α η8ελα να ρωτησω κατι για ενα προβλημα που εντοπισα στο v3. ειμαι στην ιταλια και δυστυχως δεν εχω την ευχερεια να διαβασω ολες τις προηγουμενες σελιδες. Αγορασα εχτες το κινητο απο ιταλικο καταστημα και στο δευτερο τηλεφωνημα που εκανα το ακουστικο μετα απο λιγα λεπτα εκανε εναν περιεργο 8ορυβο. ειναι προβλημα του κινητου για να το παω πισω η απλα μπορει να ηταν προβλημα του δικτυου? αν εχει ξανααναφερ8ει το προβλημα αυτο ζητω συγγνωμη. απλα επειδη με8αυριο γυριζω α8ηνα 8α η8ελα να ξερω αν πρεπει να ανησυχω για το κινητο

ευχαριστω

Καλά τώρα. Και εγώ ένα κάρο κινητούλια έχω, αλλά κατά 90% τα φορτίζω πάντα ανοιχτά. Άλλωστε, έχω και 5-6 car-kits που φορτίζουν το κινητό όταν το έχεις επάνω τους. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με μπαταρία, αλλά - θα μου πεις - αφού φορτίζονται συνεχώς, όπoυ και αν πάω (στο γραφείο έχω desktop chargers), πώς να δω πτώση στη διάρκεια ζωής; ;)

Μερικές φορές όμως η συνεχής φόρτιση μπορεί να πετύχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα (τουλάχιστον από προσωπική μου εμπειρία).

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Καλησπερα στο forum. 8α η8ελα να ρωτησω κατι για ενα προβλημα που εντοπισα στο v3. ειμαι στην ιταλια και δυστυχως δεν εχω την ευχερεια να διαβασω ολες τις προηγουμενες σελιδες. Αγορασα εχτες το κινητο απο ιταλικο καταστημα και στο δευτερο τηλεφωνημα που εκανα το ακουστικο μετα απο λιγα λεπτα εκανε εναν περιεργο 8ορυβο. ειναι προβλημα του κινητου για να το παω πισω η απλα μπορει να ηταν προβλημα του δικτυου? αν εχει ξανααναφερ8ει το προβλημα αυτο ζητω συγγνωμη. απλα επειδη με8αυριο γυριζω α8ηνα 8α η8ελα να ξερω αν πρεπει να ανησυχω για το κινητο

ευχαριστω

Exει αναφερθει μια παρομοια περιπτωση ξανα εγω που εχω 2 δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα αντιθετα ειμαι ευχαριστημενος πολυ απο το ακουστικο του

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

ευχαριστω

1 σελιδα πισω εχω δωσει απαντηση επι του θεματος...... :)

ουτως η αλλως οι ιοντων-λιθιου δεν συμπαθουν την πληρη αποφορτιση.....τα παιζουν ;) :lol: μονο στο στις 3-4 πρωτες φορτισεις θελουν πληρη φορτιση-εκφορτιση :)

παιδιά...κάθε φορά που μπαίνω να γράψω μηνυμα,μου το βγάζει με μικρά γράμματα, και θα πρέπει να το βάζω χειροκίνητα στα κεφαλαια με το πλήκτρο 0.

Πριν είχα και το V600, και δεν συνέβαινε αυτό..καμια ιδέα να είνaι μόνιμα τα γράμματα στα κεφαλάια?thanksss ;)

re paidia an gyriste sto 1215 mhnyma leei pws na kanw anavathmisei!loipon katafernw na syndesw to kinhto me to p2kman alla molis paw na fortwsw to prwto arxeio leei:FLASH FAILED! Cannot access Motorola Flash interface!kamoia voitheia tha to ektimousa poly giati thelw na valw video edw kai 2 mhnes alla tipota!h na mou ypodeksetai pou mporw na anatreksw!

paidia mporeite na exigisete pos mporo na metafero ton thlefoniko moy katalago sto pc?Euxaristo :X

με το PHONE MANAGER με bluetooth η usb :)

re paidia an gyriste sto 1215 mhnyma leei pws na kanw anavathmisei!loipon katafernw na syndesw to kinhto me to p2kman alla molis paw na fortwsw to prwto arxeio leei:FLASH FAILED! Cannot access Motorola Flash interface!kamoia voitheia tha to ektimousa poly giati thelw na valw video edw kai 2 mhnes alla tipota!h na mou ypodeksetai pou mporw na anatreksw!
Το τηλεφωνο αναγνωριζεται απο το εν λογω προγραμμα αν ναι πηγαινε στο 2Ο ΒΗΜΑ
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Με λύπη σας ανακοινώνω ότι σταματάει η ανάπτυξη του Site μου, οι λόγοι πολλοί για να αναπτυχθούνε σε ένα απλό Post. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν στην προσπάθειά μου αυτή να κάνω κάτι για την κοινότητα των χρηστών του RAZR. Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο, όσοι από έσας το επισκεφτήκατε τουλάχιστον :cry: . Τέλος ενημερώνω ότι εδώ τελειώνει και η συμμετοχή μου στην υπέροχη αυτή κοινότητα που με βοήθησε κι εμένα όπως πολλούς άλλους σε όποιο πρόβλημα και αν αντιμετώπισα. Να είστε καλά και να συνεχίσετε να αλληλοϋποστηρίζεστε. Bororo, Over And Out! :lock:

Με λύπη σας ανακοινώνω ότι σταματάει η ανάπτυξη του Site μου, οι λόγοι πολλοί για να αναπτυχθούνε σε ένα απλό Post. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν στην προσπάθειά μου αυτή να κάνω κάτι για την κοινότητα των χρηστών του RAZR. Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο, όσοι από έσας το επισκεφτήκατε τουλάχιστον :cry: . Τέλος ενημερώνω ότι εδώ τελειώνει και η συμμετοχή μου στην υπέροχη αυτή κοινότητα που με βοήθησε κι εμένα όπως πολλούς άλλους σε όποιο πρόβλημα και αν αντιμετώπισα. Να είστε καλά και να συνεχίσετε να αλληλοϋποστηρίζεστε. Bororo, Over And Out! :lock:

γιατι παιδακι μου, μυγα σε τσιμπησε? τι εγινε και φευγεις?

Με λύπη σας ανακοινώνω ότι σταματάει η ανάπτυξη του Site μου, οι λόγοι πολλοί για να αναπτυχθούνε σε ένα απλό Post. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν στην προσπάθειά μου αυτή να κάνω κάτι για την κοινότητα των χρηστών του RAZR. Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο, όσοι από έσας το επισκεφτήκατε τουλάχιστον :cry: . Τέλος ενημερώνω ότι εδώ τελειώνει και η συμμετοχή μου στην υπέροχη αυτή κοινότητα που με βοήθησε κι εμένα όπως πολλούς άλλους σε όποιο πρόβλημα και αν αντιμετώπισα. Να είστε καλά και να συνεχίσετε να αλληλοϋποστηρίζεστε. , Over And Out! :lock:

τι εγινε ρε παιδια :!: φευγει αυτος που κραταγε το V3 <<ΜΑΓΑΖΙ>> :confused: :worry: Bororo τι εγινε κατι σοβαρο αν διαβαζεις κι αν θες απαντας..... :worry:

Να εισαι καλα και σε ευχαριστω για αυτα που μας προσεφερες :luck: :luck: :luck: :luck: :luck: :luck: :luck:

ksereis kaneis pws kanw na douleuoun ta arxeia funlight.pat?kai ti akrivws kanoun afta ta arxeia!aaa ta vrhka sthn http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=72

txs!!!tsiou!

paidia mia asxeth erwthsh mporei kaneis na mou pei pws svhnoun ola ta onomata ston thl katalogo ths syskeyhs giati mexri stigmhs vlepw epilogh gia ena ena

tnx

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να τα σβήσεις όλα μαζί με το Mobile Phone Tools από τον υπολογιστή σου. Εύκολα κι ανώδυνα...

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να τα σβήσεις όλα μαζί με το Mobile Phone Tools από τον υπολογιστή σου. Εύκολα κι ανώδυνα...

apo to mobile phone tools pws? mporeis na me diafwtiseis?

Bazinga!!!

• The title was changed to Motorola RAZR V3