kxanthop Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Εγώ (σε παρόμοιο δίλημμα) τελικά κατέληξα στο W200. Νομίζω ότι ο συνδυασμός 6589 και FHD δεν είναι ιδανικός. Βέβαια το W200 υστερεί εκτός από ανάλυση οθόνης και σε κάμερα. και ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Ευχαριστώ Σταύρο... Φαντάζομαι θα αναφέρεσαι στο W8-Beyond. Θα πρέπει να αξίζει αρκετά το W8 για να αγνοείς τη retina με το gorilla που διαθέτει το G4. Βέβαια το W8 έχει και 16άρα rom. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί να προτιμήσω ή ντουγρού στο MD; Στα 140€ βγαίνει το απλό w8.Το beyond έχει fhd με 1gb ram και δεν νομίζω να το προτείνει ο Σταύρος Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Εγώ (σε παρόμοιο δίλημμα) τελικά κατέληξα στο W200. Νομίζω ότι ο συνδυασμός 6589 και FHD δεν είναι ιδανικός. Βέβαια το W200 υστερεί εκτός από ανάλυση οθόνης και σε κάμερα. και ROM. Το W200 υστερεί και σε ποιότητα κατασκευης και μπαταρία, γενικά δεν αξίζει Ευχαριστώ Σταύρο... Φαντάζομαι θα αναφέρεσαι στο W8-Beyond. Θα πρέπει να αξίζει αρκετά το W8 για να αγνοείς τη retina με το gorilla που διαθέτει το G4. Βέβαια το W8 έχει και 16άρα rom. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί να προτιμήσω ή ντουγρού στο MD; Το απλό W8 ανέφερα, μιας και έψαχνες κάτι σαν το newman K1. Στα 189$ στο minideal απ τις καλύτερες τιμές. Το G4 ίδια ανάλυση οθόνης έχει, απλά είναι λιγο μικρότερη, το retina που λες δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει. Και gorilla glass δεν ξερω αν έχει ,αλλά και το W8 έχει tampered glass ανθεκτικό , έχω τεστάρει το δικό μου με λεπτό καρφί στην άκρη και δεν έκανε το παραμικρό σημάδι:p Επίσης το W8 δεν έχει τα θεματάκια του G4 με τα σήματα, στην χοντρή έκδοση Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Να θυμίσω ότι εδώ συζητάμε για το Κ1 και μόνο. Υπάρχουν άλλα θέματα για σύγκριση / επιλογή συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_metal Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Εμενα το προβλημα μου ειναι το εξης. Οταν παρελαβα το κινητο, κοιτουσα ποια προγραμματα δεν χρειαζομουν και τα εκανα απεγκατασταση. Ενα απο αυτα ητα και το supersu. Δεν ηξερα οτι ηταν αυτο το root! Τελικα παρολο που εκανα απεγκατασταση το προγραμμα αυτο δεν εβγαινε. Το θεμα τωρα ειναι οτι προσπαθησα να το κανω ροοτ. Δοκιμασα το μοτοτσοπερ, και μου εβγαλε αλλο ενα προγραμμα που λεγεται superuser. Το κινητο ομως δε μου λεει οτι ειναι rooted. Τι να κανω για να γινει σωστο το ροοτ? Αποτι καταλαβα πρεπει να βγαλω τα supersu και superuser και να χρησιμοποιησω ξανα το μοτοτσοπερ. Καποιος μπορει να μου γραψει τι να κανω για να πετυχει το ροοτ? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Δοκίμασε να κατεβάσεις από το play το supersu και δες αν δουλέψει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Το κινητο ομως δε μου λεει οτι ειναι rooted. Τι πρέπει να κάνει δηλαδή για να σου το πει; Δοκίμασε αυτό που σου προτείνεται ακριβώς από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_metal Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Παιδιά δε καταλάβατε. Το έχει μέσα. Όταν πάω στο πλέι λέει ότι είναι εγκαταστημενο. Όταν πατάω απεγκατασταση δε βγαίνει. Στο πρόγραμμα μου βγάζει για αναβάθμιση. Εγώ θέλω να το βγάλω αλά δε ξέρω πως. Και μετά ξανά ροοτ με το μοτοτσοπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Γιατί να το βγάλεις και να μην κάνεις απλά την αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Δεν κάνει αναβάθμιση, αναφέρει κάτι με τα binaries, έχω και εγω το ίδιο θέμα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Επαθα πριν μερικες ημερες περιπου το ιδιο, κατεβαστε και το Superus και το superuser κατεβαστε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=stericson.busybox&hl=el ή αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.busybox.installer&hl=el ή αν θελεται και τα δυο και καντε install Mετα καντε και μια επανεκκινηση στο τηλεφωνο Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Επαθα πριν μερικες ημερες περιπου το ιδιο, κατεβαστε και το Superus και το superuser κατεβαστε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=stericson.busybox&hl=el ή αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.busybox.installer&hl=el ή αν θελεται και τα δυο και καντε install Mετα καντε και μια επανεκκινηση στο τηλεφωνο εμένα κανένα από τα δυο δεν με αφήνει να τα κάνω εγκατάσταση, μου ζητάω να απεγκαταστήσω το SU το κάνω, πάω να κάνω install και μου βγάζει πάλι το ίδιο μηνυμα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 καπου εχει ''σκαλωσει'' το root. δοκιμασε να κανεις root με αυτα τα εργαλεια http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2247537 και με το eroot http://www.4shared.com/file/9fLmV0ty/eroot_v134.html https://www.google.gr/search?q=%CE%B5eroot&rlz=1C1CHHJ_elGR393&oq=%CE%B5eroot&aqs=chrome..69i57j0l5.3383j0j8&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8#es_sm=122&espv=210&newwindow=1&q=eroot&safe=off&spell=1 δες πως δουλευει http://www.youtube.com/watch?v=Aq_8qRmCNGc πατας μια φορα το κουμπι root και οταν γινουν πρασινα τα τεσσερα βελακια εισαι ετοιμος, μην ξαναπατησεις γιατι κανει unroot Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Τα δύο πρώτα τα έχω δοκιμάσει και η διαδικασία είχε ολοκληρωθεί κανονικά ,το eroot δεν το έχω δοκιμάσει, δες αν θες και τα screenshots που έχω ανεβάσει μια δυο σελίδες πριν Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 ρυθμισεις>εφαρμογες> βρες τα superus και superuser > εκαθαριση δεδομενων > απεγκατασταση Επανεκκινηση στο τηλεφωνο δοκιμασε το eroot κατεβασε busybox > install Δεν ξερω κατι αλλο να σου πω :( πιστευω καπου εχει ''σκαλωσει''. Μετα πας ξανα σε εγκατασταση της rom και root Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Δεν μου τα εγκαθιστά, δίνει δικαιώματα το ρουτ και στις δύο εφαρμογές που ανέφερες και μου λέει στο τέλος ότι δεν τις εγκατέστησε.Στο μεταξύ το ρουτ με το error ολοκληρώθηκε κανονικά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 τωρα εχεις root μονο με το eroot? αν η απαντηση ειναι ναι, πας στο play> ψαξε superus και μετα superuser οποια εφαρμογη σου δειχνει οτι ειναι εγκατεστημενη κανε την ενημερωση. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 τωρα εχεις root μονο με το eroot? αν η απαντηση ειναι ναι, πας στο play> ψαξε superus και μετα superuser οποια εφαρμογη σου δειχνει οτι ειναι εγκατεστημενη κανε την ενημερωση. το έκανα και μου βγάζει πάλι το μηνυμα ότι το su binary χρειαζεται να αναβαθμιστεί, πατάω συνεχεια και βγάζει error Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Αν δεν εχεις στησει το τηλεφωνο ξανα φλασαρε το τηλεφωνο και δοκιμασε απο την αρχη. λυπαμαι, δεν μπορω να πω κατι αλλο :dizzy: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_metal Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Παιδια σε μενα μαλλον εγινε θαυμα αλλιως δεν εξηγειται. Ενω οταν πηγαινα να το κανω αναβαθμιση μονος μου ειτε απο το google play ή απο την εφαρμογη, και δεν γινοταν τιποτα, χθες που εβγαλε απο μονο του ειδοποιηση το ανδροιντ οτι κανει την αναβαθμιση. Πηγα στο rootchecker πως λεγεται, και μου λεει οτι εχει γινει κανονικα το root με πρασινα γραμματα. Πως εγινε δεν γνωριζω για να βοηθησω και τα αλλα παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 (edited) Παιδια σε μενα μαλλον εγινε θαυμα αλλιως δεν εξηγειται. Ενω οταν πηγαινα να το κανω αναβαθμιση μονος μου ειτε απο το google play ή απο την εφαρμογη, και δεν γινοταν τιποτα, χθες που εβγαλε απο μονο του ειδοποιηση το ανδροιντ οτι κανει την αναβαθμιση. Πηγα στο rootchecker πως λεγεται, και μου λεει οτι εχει γινει κανονικα το root με πρασινα γραμματα. Πως εγινε δεν γνωριζω για να βοηθησω και τα αλλα παιδια. σου αναφέρει ότι είναι εγκατεστημένο το SU ? γιατί και εμένα με πράσινα μου λέει ότι είναι ρουτ αλλά ότι δεν εχει εγκατασταθεί το SU εάν πάω system/app και σβησω το superSU.apk ωστε να πάω πάλι να κάνω root με κάποιο ΄΄εργαλείο΄΄ θα καταφέρω τίποτα άραγε ή θα κάνω καμιά ζημιά σβηνοντάς το ? Edited October 28, 2013 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Έχεις δοκιμάσει να φλασαρεις το supersu.zip από το recovery; http://download.chainfire.eu/351/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v1.65.zip Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Έχεις δοκιμάσει να φλασαρεις το supersu.zip από το recovery; http://download.chainfire.eu/351/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v1.65.zip όχι δεν το έχω δοκιμάσει, θα το κάνω όμως και ελπίζω να μην μπρικάρει! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_metal Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Αντιμετωπιζει κανενας προβλημα με την φορτιση του κινητου? Προσπαθω απο χθες να το φορτισω αλλα δεν δουλευει. Στην αρχη νομιζα δεν πιανει καλα ο φορτιστης στην πριζα, αλλα ουτε στον υπολογιστη δουλευει με usb φορτιση. Τωρα το εβαλα στο λαπτοπ και μετα απο κοπο μου δειχνει το κοκκινο λαμπακι, αλλα δε νομιζω να κρατησει πολυ. Αν παρω νεο usb καλωδιο θα δω διαφορα? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Πριν πούμε οτιδήποτε θα πρέπει να δοκιμάσεις με άλλο καλώδιο / φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts