christou Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 διαβαζω τα σχολια σας για την συσκευη και αποφασισα να το τιμησω. εχω ομως μια ερωτηση επειδη για καποιο διαστημα βρισκομαι Γερμανία και δεν ξερω τι παιζει εδω με τελωνειο για αγορες απο Κινα. μηπως εχει καποιος εμπειρια να με διαφωτισει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotists Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Μόλις το έκανα παραγγελία και εγώ. Η πλάκα είναι ότι παρέλαβα το v970 μόλις μια εβδομάδα πριν:lol: αλλά η αλήθεια είναι ότι κατάλαβα πως με εξυπηρετεί καλύτερα μια μεγαλύτερη οθόνη. (πάω να βάλω αγγελιες.....:p:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Η καμερα και το φλας ειναι πολυ καλυτερα απο το v970; ναι.ειδικα το φλας του 967 ειναι πολυ καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 16 ευρω εχει η θηκη; την παραγγελια την πληρωσα με PAYPAL οποτε κ υπολογισε amount $160.98 USD (148$ το κινητο και 13$ η θηκη) Exchange rate: 1 EUR = 1.27835 USD €125.93 EUR Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasskoy Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Απο την κυριακη που το παρειγγειλα ακομα να ξεκινησει η αποστολη.χθες που ρωτησα τον τονυ που ειχε οτι θα το εστελναν χθες.αμαν...:O μπαινω τωρα στο site και δεν ειναι καποιος online να ρωτησω τι εγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 (edited) την παραγγελια την πληρωσα με PAYPAL οποτε κ υπολογισε amount (148$ το κινητο και 13$ η θηκη) Exchange rate: 1 EUR = €125.93 EUR εγω για 164 δολλαρια πληρωσα 123ευρω κινητο+μπαταρια το exchange rate γιατι το εκανες; αφησες το παυπαλ να κανει την μετατροπη; η μπαταρια εκανε 16δολλαρια Edited August 29, 2013 by aekfc212 Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 παντα ετσι γινετε...δεν μπορω να το απενεργοποιησω κ να κανει την μετατροπη η τραπεζα? σιγα χανω 2-3 ευρο Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Πας paypal--->profile--->my money--->my preapproved payments--->update--->set availiable founding sources--->conversion options--->bill me in the currency listed Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 (edited) 5 ευρω διαφορα ειναι κ ειναι κριμα να στα παιρνει το πειπαλ αυτα. αν κανεις κ ειδικα αρκετες αγορες μαζευονται. τεσπα δικα σου ειναι οτι θελεις τα κανεις. με το καλο να μας ερθουν τα κινητα αν κ βλεπω οτι τα ψιλοκαθυστερουν. πρεπει να εχει πεσει πολυ παραγγελια Edited August 29, 2013 by aekfc212 Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Απο την κυριακη που το παρειγγειλα ακομα να ξεκινησει η αποστολη.χθες που ρωτησα τον τονυ που ειχε οτι θα το εστελναν χθες.αμαν...:O μπαινω τωρα στο site και δεν ειναι καποιος online να ρωτησω τι εγινε. Πρωινες δικες μας ωρες θα βρεις ατομα ονλινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akoutsakas Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Παιδιά σήμερα μου ήρθε και εμένα η κινητούμπα. Με ενθουσίασε! Ήρθε με 1. 0. 3 από μινιδεαλ αλλά με μπλε θήκη ενώ είπα μαύρη. Λέτε να βάλω 1.0.5? Λειτουργεί άψογα πάντως. Και η κάμερα μια χαρά είναι. Η μπαταρία αργεί να φορτίσει αλλά το έχω λιώσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotists Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Πας paypal--->profile--->my money--->my preapproved payments--->update--->set availiable founding sources--->conversion options--->bill me in the currency listed :up::up: To έφτιαξα και γω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Μια βοηθεια,σε φιλο του σταματησαν τα κντ στι τελωνειο εδω και εφτα μερες...........καποια προταση βοηθειας? Σε εμενα που μου ειχαν σταματηση 1 εδωσα 45 ευρω και το ξρμπλοκαρα,αλλα εδω μιλαμε για 3 κντ...... Τι πρεπει να κανει γαι να το σωσει οσο πιο ανωδυνα γινεται?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Είναι παραγγελία για 3 κινητά ταυτόχρονα; Και είναι με DHL; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Είναι παραγγελία για 3 κινητά ταυτόχρονα; Και είναι με DHL; Tωρα ακριβως δεν ξερω φιλε μου.....αλλα το θεμα ειναι απο εδω και περα τι κανουμε....στο δικο μου παντως που ειχαν σταματηση ηταν με απλο ταχυδρομιο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ηταν σε ένα πακέτο και τα 3 μαζί? Υποθέτω ότι το μόνο που μπορεί να κάνει ειναι να επικοινωνήσει μαζί τους και να κάνει παζάρια. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Τι εννοείς τα σταμάτησαν...τα σταματάν σε βγαζουν το ποσο π πρεπει να πληρώσεις κ τελείωσε Συνήθως σε χτυπαν τηλ κ σε λενε ποσα θα πληρώσεις Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Τι εννοείς τα σταμάτησαν...τα σταματάν σε βγαζουν το ποσο π πρεπει να πληρώσεις κ τελείωσε Συνήθως σε χτυπαν τηλ κ σε λενε ποσα θα πληρώσειςΝαι φιλε την λυπητερη....το θεμα,και για αυτο ρωτησα,ειναι εαν υπαρχει καποια δυκλιδα ωστε να μην πληρωθη στο 45Χ3 ας πουμε. Αλλα μιας και ειμαι εκτος θεματος εαν ξερει καποιος φιλος κατι,ας στηλει ενα pm. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalman2013 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 δηλαδη με ταχυδρομια (sgpost) υπαρχει πιθανοτητα να σε πιασουν?αμα ειναι να αρχισω να φοβαμαι....:cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 (edited) Δυστυχώς! Μόνο δια της πλαγίας οδού, αν υπάρχει κάτι!!!:rolleyes: Στο δικό σου που είπες με απλό Ταχυδρομείο, με ποιο Ταχυδρομείο ήταν και πόσης αξίας το εμπόρευμα; δηλαδη με ταχυδρομια (sgpost) υπαρχει πιθανοτητα να σε πιασουν?αμα ειναι να αρχισω να φοβαμαι....:cry::cry::cry: Πάντα υπάρχει κάποια πιθανότητα. Με απλά ταχυδρομεία βέβαια οι πιθανότητες είναι ελάχιστες σε σύγκριση με DHL, όπου σχεδόν είναι βέβαιο ότι σε τσιμπάνε!!! Edited August 29, 2013 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorath Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Είχε κανείς θέμα με το minideal και το paypal? Προσπαθώ να αγοράσω το κινητό και μου βγαίνει μήνυμα οτι η συναλλαγή δεν έγινε δεκτή απο την τράπεζά μου (Εθνική Visa). Ενώ προχθές έκανα κανονικά αγορά απο άλλο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPYROS_39_PATRA Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 καλησπερα..........!!!δοκιμασα 2-3 handsfree και ο ηχος ειναι πολυ χαμηλοτερος απο τα αλλα κινητα.........!!!ξερει καποιος τον λογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPYROS_39_PATRA Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 επισης ειναι χαμηλος και ο ηχος οταν χρησιμοποιεις το ανοιχτο μεγαφωνο (ανοιχτη ακροαση) στις κλησεις............!!!!καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Πας paypal--->profile--->my money--->my preapproved payments--->update--->set availiable founding sources--->conversion options--->bill me in the currency listed okkk το εκανα και εγω, μηπως ξερει κανεις ποσες μερες κανει να ερθει πανω κατω? Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Δυστυχώς! Μόνο δια της πλαγίας οδού, αν υπάρχει κάτι!!!:rolleyes: Στο δικό σου που είπες με απλό Ταχυδρομείο, με ποιο Ταχυδρομείο ήταν και πόσης αξίας το εμπόρευμα; Πάντα υπάρχει κάποια πιθανότητα. Με απλά ταχυδρομεία βέβαια οι πιθανότητες είναι ελάχιστες σε σύγκριση με DHL, όπου σχεδόν είναι βέβαιο ότι σε τσιμπάνε!!! sgpost φιλε,μαλλον ημουν ο ατυχος. @SPYROS_39_PATRA Σε σχεση με ποιο αλλο μοντελο φιλε ειναι χαμηλος? Γενικα παντως θα ελεγα οτι ειναι στον μεσο ορο σε αυτο τον τομεα το κντ,βεβαια δεν σου δημιουργη καποιο σοβαρο θεμα στην εποικινωνια σου νομιζω.Τουλαχιστον αυτη ειναι η αποψη μου εχοντας δοκιμαση παρα πολλες συσκευες. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts