Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Haris_led εγώ στη θέση σου θα το ανοιγα με προσοχή να δω σε τι κατάσταση είναι με την υγρασία θα έκανα καλό καθαρισμό με σπρέι τσεκάρισμα οι καλώδιο ταινίες. Μπορεί να μην έχει τίποτα και να στρώσει

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

οκ παιδιά θα το πω στην φίλη μου να δούμε τι θα αποφασίσει! ευχαριστώ :)

λοιπον επειδη μου εχει τυχει να "κολυμπησει" το κινητο μου, εκανα τα εξης και δουλεψε κανονικοτατα και χωρις να μου βγαλει κανενα προβλημα. μιλαω σοβαρα τωρα, το ειχα δει καπου κ το εκανα. το βαζεις στον ηλιο να στεγνωσει και μετα σε μια σακουλα τροφιμων που κλεινει αεροστεγως βαζεις ρυζι και βαζεις κ το κινητο μεσα να το "σκεπασει". την σακουλα στον ηλιο για λιγες ωρες κ θα εξαφανιστει κ η υγρασια. δοκιμασε το δεν χανεις τιποτα. σε μενα δουλεψε.....:blink:

μεχρι ποτε θα δουλεψει ομως και αν αξιζει να δωσεις χρηματα για βρεγμενο κινητο...

(btw ο καφες που επεσε στο λαπτοπ μου πριν κατι χρονια δεν του αφησε κανενα κουσουρι)

εχει αρχισει να μου κανει νερα το autolocker pro... και το smart cover pro ... ενω ειναι ενεργοπιημενη η επιλογη να φορτωνει μονο του μετα απο καθε ανοιγμα... δεν φορτωνει κανενα απο τα 2 οταν κανω reboot ... εχετε καμια ιδεα...?

αν τα εχεις αποκλεισμενα στο greenify τοτε δεν νομιζω να "τρεξουν" ή αν τα μετακινησες σε αλλο αποθηκευτικο χωρο του κινητου. δεν ειμαι σιγουρος ομως, αν εχω λαθος καποιος να με διορθωσει

Χρειάζεται αλλαγή η προστασία οθόνης. Για πείτε καμια γνωμη...

Από eBay...

χωρις προστασια τοχω τοσο καιρο

τιποτα δεν εχει παθει

θα ηθελα κι εγω ωστοσο προτασεις για matte (αν υπαρχει) να κοψει τις αντανακλάσεις.

Απ την πρώτη μέση με προστασία και χρειαστηκε προχθές! Ευτυχώς φορούσε αλλιώς θα είχα 2 τέλειες γρατζουνιες...

Χμμμ... Ματ έ? Ενδιαφέρον...

Απο εδώ κατβάζουμε όποια να ναι η καποια συγκεκριμένη που μπαινει στο τηλ μας????

ΖΤΕ v967s

ONDA V975M rozak v 2.0.1

γεια σας παιδια μετα απο ερευνα για αγορα κινητου ( ακριβειααααα ) ειδα το φορουμ σας τυχαια και ετσι μπηκα. Ενδιαφερον το ZTE V967S αλλα αυτο που με τραβηξε ειναι το ZTE V5 Red Bull 3G ... Σαν γνωστες του θεματος πιο με συνβουλευεται για αγορα .. V967S η' V5 Red Bull 3G ...Σας ευχαριστω για την προσοχη σας

γεια σας παιδια μετα απο ερευνα για αγορα κινητου ( ακριβειααααα ) ειδα το φορουμ σας τυχαια και ετσι μπηκα. Ενδιαφερον το ZTE V967S αλλα αυτο που με τραβηξε ειναι το ZTE V5 Red Bull 3G ... Σαν γνωστες του θεματος πιο με συνβουλευεται για αγορα .. V967S η' V5 Red Bull 3G ...Σας ευχαριστω για την προσοχη σας

Αν και ρωτάς σε λάθος θέμα θα σου πω ότι τα δύο τηλέφωνα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους εννοείται θα παιρνα το δεύτερο

Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πεί αν γίνεται και πως μπορούμε να επαναφέρουμε τις αρχικές ρυθμίσεις ήχου.

Άλλαξα τις παραμέτρους για το ηχείο και τα ακουστικά με το mobileuncle tools και από τότε ο ήχος δεν αυξομειώνεται σταδιακά. Στις κλήσεις όμως δεν υπαρχει πρόβλημα αυξάνει και χαμηλώνει όσο θέλω.

Ευχαριστώ

Επειδή ενδιαφέρομαι να πουλήσω το V967, τι θα πρέπει να κάνω ώστε να σβήσω ότι έχω μέσα στο κινητό και να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση; Επειδή το τελευταίο διάστημα κατά καιρούς μου έσβηνε (υποψιάζομαι λόγο ασυμβατότητας με κάποια από τις εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει), θα χρειαστεί να του περάσω από την αρχή την ROM του Minideal; Δεν έχω αλλάξει ROM, απλά ρωτάω μήπως αυτή είναι η καλύτερη λύση για να επανέλθει το κινητό στην αρχική του κατάσταση.

Ευχαριστώ πολύ! Δεν χρειάζεται δηλαδή να σβήσω τίποτα άλλο (πέρα φυσικά από τα αρχεία που έχω). Το πρόβλημα με το να χαθεί η γλώσσα ήταν αν κάναμε update την συσκευή, σωστά; Με επαναφόρά ρυθμίσεων δε θα υπάρχει τέτοιο θέμα θέλω να πιστεύω.

Καλησπερα σε ολους, κατοχος ενος ZTE 967s και μετα απο 3 μηνες λειτουργιας εμφανησε ενα προβλημα , δεν λειτουργει το power button οταν το τηλεφωνο ειναι σε λειτουργια, οταν ειναι σε κατασταση με κλειδωμενη οθονη λειτουργει !!!

Δηλαδη λειτουργει κανονικα το κουμπι, κανει τα παντα αλλα μολις ξεκλειδωσω την οθονη το κουμπι ειναι νεκρο, δεν κανει τιποτα !!

καμια ιδεα ??

Αν συνδέσω το κινητό με την τηλεόραση υπάρχει περίπτωση να την δει σαν φλασκί? Η ακόμη και να φορτίζει? Δύσκολα ε?

Ναι και στα δύο. Εγώ απορώ πριν ρωτησεις δεν το δοκιμάσει πρώτα φιλικα πάντα