mol Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Ναι αυτο ειναι. Σημερα λεω να την φλασαρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSPAT Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Παιδια ξερει κανεις αν μπορουμε να βρουμε πουθενα καμια παρομοια εφαρμογη σαν το one key locker που ειχε η max flavour για κλειδωμα της οθονης ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Παιδια ξερει κανεις αν μπορουμε να βρουμε πουθενα καμια παρομοια εφαρμογη σαν το one key locker που ειχε η max flavour για κλειδωμα της οθονης ;;;; Lock now... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannerman Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Έβαλα και εγώ την AOSP 4.2 σήμερα και μέχρι στιγμής έχω μείνει εντυπωσιασμένος από την ταχύτητα! Πραγματικά σε σχέση με όλες τις MAX αυτή είναι μακράν πιο γρήγορη! Ενδεικτικά και για την κατανάλωση μπαταρίας. Από 95% μπαταρία που ξεκίνησα από MAX Smart να κάνω αλλαγή. - 10 ώρες stand by (Μόνιμα ανοιχτά WiFi, 3G Dataplan) - Screen 1 hour 37 minutes - Voice Calls 52 minutes - Viber calls περίπου 1 ώρα. - Λίγο facebook, λίγο facebook messenger, browsing για κανά 20λεπτο, e-mails διάβασμα - Με δύο Sim πάνω. Και για τις 10 ώρες με αυτά παραπάνω συν το flash, συν το titanium backup restore που έκανα έχω 68% ακόμα μπαταρία. Μόνο η Camera που έκανα δοκιμές έφαγε crash όταν πήγα στο homescreen. Δεν το θεωρώ σημαντικό. Η 4.4 πάντως η camera σαν ποιότητα έχει μακράν καλύτερη ποιότητα στα χρώματα... Ελπίζω να βοήθησα... Κανά modem.img για εμάς που έχουμε Cosmote έχει βρεθεί να μην κόβονται οι κλήσεις με το Bluetooth; Παράθεση Current: Xiaomi Mi A1 History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Έβαλα και εγώ την AOSP 4.2 σήμερα και μέχρι στιγμής έχω μείνει εντυπωσιασμένος από την ταχύτητα! Πραγματικά σε σχέση με όλες τις MAX αυτή είναι μακράν πιο γρήγορη! Ενδεικτικά και για την κατανάλωση μπαταρίας. Από 95% μπαταρία που ξεκίνησα από MAX Smart να κάνω αλλαγή. - 10 ώρες stand by (Μόνιμα ανοιχτά WiFi, 3G Dataplan) - Screen 1 hour 37 minutes - Voice Calls 52 minutes - Viber calls περίπου 1 ώρα. - Λίγο facebook, λίγο facebook messenger, browsing για κανά 20λεπτο, e-mails διάβασμα - Με δύο Sim πάνω. Και για τις 10 ώρες με αυτά παραπάνω συν το flash, συν το titanium backup restore που έκανα έχω 68% ακόμα μπαταρία. Μόνο η Camera που έκανα δοκιμές έφαγε crash όταν πήγα στο homescreen. Δεν το θεωρώ σημαντικό. Η 4.4 πάντως η camera σαν ποιότητα έχει μακράν καλύτερη ποιότητα στα χρώματα... Ελπίζω να βοήθησα... Κανά modem.img για εμάς που έχουμε Cosmote έχει βρεθεί να μην κόβονται οι κλήσεις με το Bluetooth; Καλώς ήλθες στο κλαμπ της καλύτερης rom για το κινητό μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 to ζιπ της καμερας το φλασαρουμε απο ρικοβερυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaoooo Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 to ζιπ της καμερας το φλασαρουμε απο ρικοβερυ? Ναι μέσα από recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) Σε μένα τρέχει μία χαρά!!! Μόλις εγκατέστησα και εγώ την AOSP και καπάκια έβαλα τον Xposed installer. Έκανα reboot και κολλάει στο animation της αρχικής οθόνης. Οπότε θα ξαναπεράσω την ρομ. Μήπως μπορείς να δώσεις κάποιο link με το Xposed που έχεις εσύ, μπας και έχουμε παλιά έκδοση; EDIT: Με το τελευταίο xposed, δουλεύει Edited February 5, 2014 by validus Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2605249&page=2 Bugs για την zte v967s 4.2.2 aosp "Rom is bugged for me generally, except for plenty of ram free i could not recommend it to anyone until alarm and gallery issues are fixed." Παιδια ισχυουν αυτα;;;; γιατι πιστευω οτι ειναι σημαντικα... Edited February 5, 2014 by bbtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2605249&page=2 Bugs για την zte v967s 4.2.2 aosp "Rom is bugged for me generally, except for plenty of ram free i could not recommend it to anyone until alarm and gallery issues are fixed." Παιδια ισχυουν αυτα;;;; γιατι πιστευω οτι ειναι σημαντικα... Για το alarm δεν γνωρίζω. Για το gallery δεν έχω διαπιστώσει κάτι. Γενικά αυτός που γράφει αυτή την κριτική είναι να το πω ευγενικά λίγο περίεργος. Μπορούν όμως να πουν καητνη άλλοι μήπως πράγματι έχει αυτά τα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Δοκιμασε το για το προβλημα με το alarm και πες μας... Για το alarm δεν γνωρίζω. Για το gallery δεν έχω διαπιστώσει κάτι. Γενικά αυτός που γράφει αυτή την κριτική είναι να το πω ευγενικά λίγο περίεργος. Μπορούν όμως να πουν καητνη άλλοι μήπως πράγματι έχει αυτά τα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Δοκιμασε το για το προβλημα με το alarm και πες μας... Με ανοικτό το κινητό πάντως το ξυπνητήρι παίζει κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Φίλε μου το πρόβλημα είναι με κλειστό το κινητό αν δουλεύει το ξυπνητήρι και αν ανοίγει το κινητό μετά!!! Δεν είναι δύσκολο να το δοκιμάσετε όσοι έχετε φορτώσει την έκδοση 4.2.2 aosp Με ανοικτό το κινητό πάντως το ξυπνητήρι παίζει κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Φίλε μου το πρόβλημα είναι με κλειστό το κινητό αν δουλεύει το ξυπνητήρι και αν ανοίγει το κινητό μετά!!! Δεν είναι δύσκολο να το δοκιμάσετε όσοι έχετε φορτώσει την έκδοση 4.2.2 aosp Έχω την γνώμη ότι κανένα κινητό android δεν χτυπάει το ξυπνητήρι με κλειστό κινητό. Γιαυτό το βάζεις σε airplane mode... Δηλαδή στην max όποια έχεις τώρα τχυπάει όταν το κλείνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Εχω την έκδοση 1.0.5 του minideal.... Το ξυπνητήρι χτυπάει κανονικά και με κλειστό το κινητό (power off οχι airplane mode)........ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρα στην έκδοση 4.2.2 aosp ΔΕΝ υποστηρίζεται αυτο !!!!!! Έχω την γνώμη ότι κανένα κινητό android δεν χτυπάει το ξυπνητήρι με κλειστό κινητό. Γιαυτό το βάζεις σε airplane mode... Δηλαδή στην max όποια έχεις τώρα τχυπάει όταν το κλείνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Εχω την έκδοση 1.0.5 του minideal.... Το ξυπνητήρι χτυπάει κανονικά και με κλειστό το κινητό (power off οχι airplane mode)........ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρα στην έκδοση 4.2.2 aosp ΔΕΝ υποστηρίζεται αυτο !!!!!! Όχι δεν υποστηρίζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzelen77 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Το πρόβλημα που είχα με τη μη εμφάνιση του ονόματος επαφής το έλυσα (με xposed και gravity box), παρόλο που έγραψαν κάποιοι φίλοι ότι δεν παίζει σε miui :p Μια άλλη ερώτηση: τόσο με τη rom όπως ήρθε το κινητό, όσο και με την miui, όταν ακούω μουσική από τα ακουστικά, η ένταση είναι πάρα πολύ χαμηλή. Δυστυχώς μου αρέσει να ακούω μουσική δυνατά, σε βαθμό διάτρησης τυμπάνων ( :p ) και αυτό είναι ένα σημείο που με έχει ενοχλήσει λίγο (δε γίνεται να ακούς μέταλλο με χαμηλή ένταση). Και ναι μεν μου αρέσει να παίζει δυνατά, αλλά πχ στο λεοφωρείο και τέρμα να το έχω, ο περιβάλλον ήχος θα είναι πιο δυνατός. Δε νομίζω ότι είναι θέμα ακουστικών, γιατί τα ίδια είχα και στο Neo V και όταν το έβαζα τέρμα ξύπναγε και...πεθαμένος :p Είναι όντως τόσο χαμηλή η ένταση, ή μου έχει ξεφύγει κάτι; Τελικά παιδιά για το παραπάνω δεν έχουμε κάποια ιδέα; Μιας και χρησιμοποιώ ΜΜΜ για μετακινήσεις, το θέμα της μουσικής (mp3s, radio) είναι αρκετά σημαντικό για εμένα :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Έχω ακόμα την 1.0.5 έκδοση του minideal.. Με ενδιαφέρει η [rom] zte v967s 4.2.2 aosp αλλά με προβληματίζει το πρόβλημα με το ξυπνητήρι,, Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας απο την android 4.4 camera ; Μπορώ να φλασάρω μόνο την 4.4 camera κατευθείαν στην 1.0.5; https://mega.co.nz/#!udkj3SiA!cX6i-EHDkHBZSS-M5NrIq0bf_T5v4uOiSBZ9hMFmioo Edited February 6, 2014 by bbtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Τελικά παιδιά για το παραπάνω δεν έχουμε κάποια ιδέα; Μιας και χρησιμοποιώ ΜΜΜ για μετακινήσεις, το θέμα της μουσικής (mp3s, radio) είναι αρκετά σημαντικό για εμένα :worry:Προσυπογράφω. Το θέμα με την στάθμη εξόδου είναι, πιστεύω, αρκετά σημαντικό για αρκετούς χρήστες. Καλώς ή κακώς, κάποιοι εξ ημών χρησιμοποιούμε τα smartphones για να ακούμε μουσική τακτικά (commuting γαρ) Η τρέχουσα ένταση ουσιαστικά ακυρώνει την όποια προσπάθεια ακρόασης μουσικής :cry: Κι αυτό τα ΑΘΛΙΟ (ακόμα και για τα $2,99 που κοστολογείται) headset (ο Θεός να το κάνει) του OBOstore δεν διευκολύνει καθόλου την κατάσταση. Δοκίμασα Samsung ακουστικά από smartphone του αδελφού μου και ήταν σαφώς καλύτερα, κυρίως στο φάσμα συχνοτήτων - η ένταση βελτιώθηκε, χωρίς όμως να φτάσει σε ικανοποιητικό βαθμό. Έχω ακόμα 2-3 ζευγάρια «ψείρες» διαφόρων εταιριών (όχι headset, απλά stereo) καθώς και mid-price Sennheiser «κλειστού τύπου». Μόνο με τα τελευταία είδα εμφανή διαφορά. Αλλά αφενός είναι *κουμούτσες* (κάθε άλλο παρά φορητά), αφετέρου δεν διαθέτουν μικρόφωνο για τις κλήσεις. Χρειαζόμαστε ένα μοντέλο που να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του 967S, δηλ. ευαισθησία (σε dB) μεγαλύτερη του *μέσου όρου*. Δοκιμασμένα. Έχετε να προτείνετε κάποιο μοντέλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzelen77 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Άρα δεν είναι ιδέα μου μόνο...εγώ πάντως, που έχω και ακουστικά στυλ Beats, πάλι η ενταση είναι πολύ χαμηλή - απλά με αυτά απομονώνονται περισσότερο οι εξωτερικοί ήχοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tromos Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Σχετικά με την ένταση του ήχου δοκιμάστε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 Το έκανα στο ραδιόφωνο και στον ήχο του συνομιλητή και είναι πολύ καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaoooo Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ανακεφαλαιώνω για την AOSP: 1. Μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας 2. Ελαφριά γιατί έχει τα απολύτως απαραίτητα για να λειτουργήσει. 3. Τελικά ο gravity box τρέχει. Ο λόγος που δεν έτρεχε ήταν γιατί το έκανα restore με το titanium backup ενώ απαιτείται για να λειτουργήσει καθαρή εγκατάσταση από apk και όχι restore (όπως και το xposed). 4. Το θέμα της έντασης των ακουστικών λύνεται με το gravity box εάν επιλέξουμε: βελτιώσεις media- επεκτάσιμο πεδίο έντασης ήχου και fully expandable volume panel όπου πλέον όταν πατήσουμε το volume μας βγάζει 3 μπάρες ρύθμισης ήχου για τηλέφωνο, ακουστικά και ξυπνητήρι και με μεγαλύτερο εύρος. 5. Δεν ξέρω εάν λειτουργεί το ξυπνητήρι με κλειστό το κινητό αλλά νομίζω ότι αυτό δεν είναι η μεγαλύτερη βαρύτητα στην επιλογή rom. 6. Έχω δοκιμάσει minideal 1.0.5, flavour, smart, miui και aosp. Η aosp είναι σαφώς καλύτερη με την flavour να ακολουθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman93 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 λοιπον για το θεμα με τα ακουστικα ενα παιδι ειχε πει παλιοτερα "επειδή πολλοί μπερδεύονται με τα handsfree ακουστικά,να πούμε ότι υπάρχουν δύο βασικά πρότυπα συνδεσμολογίας,το OMTP(παλαιότερο) και το CTIA(νεότερο).Το δικό μας θέλει OMTP,όσα ακουστικά έχουν αυτό,είναι συμβατά(κουμπιά κτλ)Η SONY(ericsson) για παράδειγμα πέρασε από OMTP σε CTIA όταν άρχισε να τα κυκλοφορεί σαν SONY. Ωστόσο,υπάρχουν στο ebay πολύ φθηνά ανταπτοράκια OMTP σε CTIA και το αντίστροφο." εγω το ελυσα το προβλημα με ενα ανταπτορακι που ειχαν δωρο κατι ακουστικα που αγορασα . αλλιως νομιζω το ebay ειναι μονοδρομος σε σχεση τιμης τωρα, τα τραγουδια-ραδιο-κλησεις ακουγονται οσο ομορφα (και δυνατα) μπορουν να προσφερουν τα ακουστικα οι ρυθμισεις στο engineer mode ειναι για extra αποτελεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kannivalos1972 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΝΑ ΠΑΡΩ 2 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΠΙΟ ΣΑΙΤ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΜΑΕΣΤΡΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited February 7, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kannivalos1972 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 καλησπερα στην παρεα ενδιαφερομε να παρω 2 θα ηθελα απο πιο σαιτ να τα παραγγειλω και αν μπορω να πληρωσω με μαεστρο καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts