Karthan7 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Η v2.2 περασμενη σε ενα 967 δεν μου εχει κανει καποιο παραπονο ο φιλος,για την v3 δυστηχως δεν εχω αποωη. μόλις έκανα υποβάθμιση από Max Smart v3.0 σε Max Flavour 3.4 δεν άντεξα άλλο τα bugs Οποτε ειναι μονοδρομος η Max Smart v2.2 για 3g σε οποια sim θελουμε. Ευχαριστω για της απαντησεις :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Θανάση 3g και στις 2 σιμ υποστηρίζουν και η max inception και λογικά η max blue που στηρίζεται στο thl w100 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Θανάση 3g και στις 2 σιμ υποστηρίζουν και η max inception και λογικά η max blue που στηρίζεται στο thl w100 Ωραιος, θα το ψαξω το σκ για να ετοιμαζομαι ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Δοκιμαστε ολοι σας παρακαλω εχω και τριτο κινητο στα χερια μου που κανει το ιδιο προβλημα οταν παιξεις με την φωτεινοτητα η οθονη κλεινει... αποκλειεται να ειναι μονο στα 3 που δοκιμασα εγω... με την 1.0.5 ειναι και τα τρια... δοκιμαστε και γραψτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 τελικα το κινητο μετα απο πεσιμο δεν δουλευει το μικροφωνο του.δουλευει τελικα το μπλουτουθ και το χαντσφρι στο να με ακουει ο αλλος. πρεπει ομως να παει για φτιξιμο μικροφωνου.ειναι κατι απλο ? το εχει ανοιξει κανεις?? να ασχοληθω μονος μου?? η αλλιως εχουμε καποιον πιο ειδικο να μου το φτιαξει?? δεν θελω να παει κινα και να γυρισει και να περιμενω δυο μηνες αναμενω τις συμβουλε σας. νικος . ε παιδια καμια βοηθεια καποιος??!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 τελικα το κινητο μετα απο πεσιμο δεν δουλευει το μικροφωνο του.δουλευει τελικα το μπλουτουθ και το χαντσφρι στο να με ακουει ο αλλος. πρεπει ομως να παει για φτιξιμο μικροφωνου.ειναι κατι απλο ? το εχει ανοιξει κανεις?? να ασχοληθω μονος μου?? η αλλιως εχουμε καποιον πιο ειδικο να μου το φτιαξει?? δεν θελω να παει κινα και να γυρισει και να περιμενω δυο μηνες αναμενω τις συμβουλε σας. νικος . ε παιδια καμια βοηθεια καποιος??!! Και σε εμένα χάλασε μετά από πέσιμο το μικρόφωνο, και αποφασισα να το επισκευάσω μόνος μου(είμαι ηλεκτρονικός) βρήκα ένα μικρόφωνο από κινητό Samsung που είναι ίδιο με το δικό μας και το αγόρασα από Αθήνα αλλά δεν το κόλλησα ακόμα γιατί θέλει κόλλιση με θερμό αέρα και δεν έχω ακόμα. Αλλά έκανα μια πατέντα με ένα απλό μικρόφωνο από ένα χαλασμένο bluetooth και δουλεύει για την ώρα. Λογικά φίλε Νίκο σε ένα ηλεκτρονικό που ξέρει την δουλειά του μπορεί να στο αλλάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ bbb και master-alarm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 καλησπέρα παιδια! δεν ειχα πολλες εφαρμογες αλλα η εσωτερική μνημη του τηλεφώνου ηταν σχεδόν γεματο με αποτέλεσμα χθες που το έσβησα και μετά απο λιγο το ξαναψα αργουσε να άνοιξη και σκεφτηκα κατι δεν παει καλα! τελικά άνοιξε αλλα με έβγαλε στην οθόνη να διαλέξω γλώσσα,gmail κ.τ.λ. σαν να πρώτο ανοιξα το κινητο και μου εσβησε σχεδόν ολες τις εφαρμογές! Το περιεργο ηταν οταν πήγα να της ξαναεγκαταστησω το google play μου εβγαζε σφαλμα 24 (δεν ξέρω τι σημαίνει) Ευτυχώς είχα κάνει Back up με το CWM και το ξαναπέρασα αμέσως! Έχω την 1.0.5 από minideal! Θα ήθελα να ρωτήσω αυτην η εφαρμογή:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD&hl=el δουλεύει στο κινητό μας; έχετε κάποια γνώμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Εκανες ενοποιηση χωρου? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 καλησπέρα παιδια! δεν ειχα πολλες εφαρμογες αλλα η εσωτερική μνημη του τηλεφώνου ηταν σχεδόν γεματο με αποτέλεσμα χθες που το έσβησα και μετά απο λιγο το ξαναψα αργουσε να άνοιξη και σκεφτηκα κατι δεν παει καλα! τελικά άνοιξε αλλα με έβγαλε στην οθόνη να διαλέξω γλώσσα,gmail κ.τ.λ. σαν να πρώτο ανοιξα το κινητο και μου εσβησε σχεδόν ολες τις εφαρμογές! Το περιεργο ηταν οταν πήγα να της ξαναεγκαταστησω το google play μου εβγαζε σφαλμα 24 (δεν ξέρω τι σημαίνει) Ευτυχώς είχα κάνει Back up με το CWM και το ξαναπέρασα αμέσως! Έχω την 1.0.5 από minideal! Θα ήθελα να ρωτήσω αυτην η εφαρμογή:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD&hl=el δουλεύει στο κινητό μας; έχετε κάποια γνώμη;Τις είχες περάσει στην κάρτα μνήμης, εάν ναι για αυτό δεν τις βρίσκεις. Κατέβασε την app SD maid πήγαινε στο corpse finder και διέγραψε τα αρχεία που θα βρει. Μετά θα μπορείς να τις εγκαταστήσεις........κάνε ότι λέει εδώ και θα είσαι μια χαρά….Και φυσικά οπωσδήποτε ενοποίηση χώρου ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- basoula perna afto......https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSPAT Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Παιδια απο χθες ο σενσορας διπλα απο την καμερα δεν ανταποκρινεται καλα οπως προηγουμενα μπορω να κανω κατι ;;; υπαρχει καποια εφαρμογη να ξυπναει το τηλεφωνο με χτυπημα στην οθονη η με τα κουμπια της εντασης ;;; ευχαριστω Καποιος βοηθεια ρε παιδια ... Edited January 18, 2014 by PANOSPAT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPYROS_39_PATRA Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 καλησπερα στη παρεα..........!!!θελω την βοηθεια σας που θα βρω αναλυτικα πως να ρουταρο την max flavor?eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 ........κάνε ότι λέει εδώ και θα είσαι μια χαρά….Και φυσικά οπωσδήποτε ενοποίηση χώρου ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- basoula perna afto......https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard&hl=el Καλησπερα και παλι! Οχι δεν εχω κανει ενοποίηση χώρου θα το δοκιμασω ομως καποια στιγμη!! Το εχω το clean master εγκατεστημενο! Σίγουρα κανει καλη δουλειά; Ευχαριστω για την άμεση ανταπόκριση σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 καλησπερα στη παρεα..........!!!θελω την βοηθεια σας που θα βρω αναλυτικα πως να ρουταρο την max flavor?eyxaristo Ειναι ηδη ρουταρισμενες οι ρομ. Δε χρειαζεται να κανεις κατι αλλο. Την φλασαρεις και εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
schiele Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με την συσκευή μου. Ξαφνικά δεν ανταποκρίνονται οι αισθητήρες φωτός και απόστασης. Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο λειτουργικό ή κάποια συναφής εφαρμογή που αντιμετωπίζει το πρόβλημα; Επίσης το λειτουργικό σύστημα δείχνει ότι ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος της συσκευής έχει διαθέσιμα μόλις 70 ΜΒ από το 1GB. Χρησιμοποιώ διάφορες εφαρμογές για διαχείρισή αποθηκευτικού χώρου όπως το Clean Master, χωρίς αποτέλεσμα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Κανε εννοποιηση χωρου για να εχεις απλετο! Οδηγιες θα βρεις στο τοπικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSPAT Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Παιδιά βοήθεια όποιος μπορεί . Το κιντό δεν διαβάζει την κάρτα microsd λέει οτι εντοπίζει σφάλμα , την έβαλα σε ένα card reader στο pc και την διαβάζει κανονικά , τι γίνεται ξέρει κανείς , επίσης μου ζήτησε και διαμόρφωση την έκανα αλλα τίποτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPYROS_39_PATRA Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 ναι φιλε Mol τον τροπο δεν ξερω..........!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τον τροπο δεν ξερω...........!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι ηδη ρουταρισμενες οι ρομ. Δε χρειαζεται να κανεις κατι αλλο. Την φλασαρεις και εισαι οκ ναι φιλε μου δεν ξερω τον τροπο και ηθελα βοηθεια............!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 παιδεια υπαρχει καποιο προγραμμα που να δειχνη online κινηση στους δρομους για αττικη.δοκιμασα το real traffic αλλα στην εκδοση 4,2 δεν δουλευη σωστα δεν ειναι λεη συμβατο. υπαρχει χαρτης gps που να εχει κισηση στους δρομους? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 παιδεια υπαρχει καποιο προγραμμα που να δειχνη online κινηση στους δρομους για αττικη.δοκιμασα το real traffic αλλα στην εκδοση 4,2 δεν δουλευη σωστα δεν ειναι λεη συμβατο. υπαρχει χαρτης gps που να εχει κισηση στους δρομους? ευχαριστω Off topic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Off topic... για το συγκεκριμενο τηλεφωνο ρωταω φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Παιδιά βοήθεια όποιος μπορεί . Το κιντό δεν διαβάζει την κάρτα microsd λέει οτι εντοπίζει σφάλμα , την έβαλα σε ένα card reader στο pc και την διαβάζει κανονικά , τι γίνεται ξέρει κανείς , επίσης μου ζήτησε και διαμόρφωση την έκανα αλλα τίποτα . Μπορει μα μην ειναι συμβατη η καρτα με το τηλεφωνο. Ποια ειναι? ναι φιλε Mol τον τροπο δεν ξερω..........!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τον τροπο δεν ξερω...........!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι φιλε μου δεν ξερω τον τροπο και ηθελα βοηθεια............!!!! Αν θυμαμαι καλα Υπαρχουν οδηγιες στο τοπικ. Και νομιζω στο πρωτο ποστ Αν οχι, μπαινεις σε καστομ ρικοβερι, κανεις wipe data, wipe cache, install zip from sd card, βρισκεις το zip της ρομ και το φλασαρεις. Το ιδιο(απ το install zip from sd card και μετα) κανεις και για τις gapps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSPAT Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Είναι αυτή που πρότειναν και τα παιδια εδώ απο το e-shop . Τις προηγούμενες μέρες την διάβαζε κανονικά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Αν οχι, μπαινεις σε καστομ ρικοβερι, κανεις wipe data, wipe cache, install zip from sd card, βρισκεις το zip της ρομ και το φλασαρεις. Το ιδιο(απ το install zip from sd card και μετα) κανεις και για τις gapps Φιλε mol οταν κάνεις wipe data καλό ειναι να κάνουμε και wipe cache για εργοστασιακή επαναφορά ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 screenshot πως παίρνουμε; Επείγομαι!! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts