karanti Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 κανεις που να εχει αποψη για την Miui; https://xiaomi-miui.gr/forums/downloads/index.php?page=Category&categoryID=205 Μiui και ξερο ψωμι. Λειτουργικοτητα λιγο περιεργη που θυμιζει iphone, αλλα διορθωνεται με αλλον launcher. Ενημερωσεις εβδομαδιαιες που εγκαθιστανται πανευκολα. Αποδοση αριστη δε σχεση με την αρχικη λειτουργια και (το σημαντικο) χωρις κολλήματα. Εγω παντως, την δοκιμασα και κόλλησα σ' αυτην... :lol: Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 ξαφνικά το κινητό ενώ δούλευε μια χαρά άρχισε η οθόνη να μου κάνει κάτι περίεργα έκανα screenshot από το κινητό και στο pc το δείχνει κανονικά αυτό που παρατηρώ είναι ότι όποτε αλλάζουν χρώματα σε ένα pixel είναι σαν να ακολουθούν το ίδιο χρώμα περίπου και τα υπόλοιπα pixel στην ίδια κάθετο καμία ιδέα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 https://xiaomi-miui.gr/forums/downloads/index.php?page=Category&categoryID=205 Μiui και ξερο ψωμι. Λειτουργικοτητα λιγο περιεργη που θυμιζει iphone, αλλα διορθωνεται με αλλον launcher. Ενημερωσεις εβδομαδιαιες που εγκαθιστανται πανευκολα. Αποδοση αριστη δε σχεση με την αρχικη λειτουργια και (το σημαντικο) χωρις κολλήματα. Εγω παντως, την δοκιμασα και κόλλησα σ' αυτην... :lol: ραδιοφωνο εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 ξαφνικά το κινητό ενώ δούλευε μια χαρά άρχισε η οθόνη να μου κάνει κάτι περίεργα έκανα screenshot από το κινητό και στο pc το δείχνει κανονικά αυτό που παρατηρώ είναι ότι όποτε αλλάζουν χρώματα σε ένα pixel είναι σαν να ακολουθούν το ίδιο χρώμα περίπου και τα υπόλοιπα pixel στην ίδια κάθετο καμία ιδέα??? θα κανεις οτι και εγω,δοκιμασε αλλες rom,και εαν δεν στρωση,πακετακι και πισω για επισκευη.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 θα κανεις οτι και εγω,δοκιμασε αλλες rom,και εαν δεν στρωση,πακετακι και πισω για επισκευη.....:) πως μπορώ να το στείλω αφού εγώ το αγόρασα μεταχειρισμένο εντός Ελλάδας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 πως μπορώ να το στείλω αφού εγώ το αγόρασα μεταχειρισμένο εντός Ελλάδας? Ρώτα αυτόν που το πήρες... δεν έχει λόγο να μην σε βοηθήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 ραδιοφωνο εχει; ασφαλως και εχει Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 ωραια! μενει να το παρω αποφαση για φλασαρισμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slammer Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Και εγω άλλο ένα + για miui... Δοκίμασα όλες του carliv και τελικά κόλλησα με τη miui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Παιδιά για κάποιο λόγο έχασα κάποιες εφαρμογές και δεν είχα κρατήσει back ap….και φυσικά δεν μπορώ να τις ξαναπεράσω γιατί μου βγάζει την περιβόητη μακακια πρόβλημα εγκατάστασης -24 κλπ κλπ….έχουμε βγάλει καμιά άκρη για αυτό;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulman Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 πάντως αν ενδιαφέρεστε να βλέπετε ψηφιακά κανάλια έχω αγοράσει το tivizen pico for android και παίζει άψογα στο zte.Πιάνει όλα τα κανάλια και παίζει ακόμη και σε κλειστούς χώρους (με ελάχιστα artifacts ανάλογα την μόνωση του δωματίου).Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ στο αμάξι όπου έχει full σήμα. Τελικα αυτο δεν αναγραφει αν απαιτει NEON... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Παιδιά για κάποιο λόγο έχασα κάποιες εφαρμογές και δεν είχα κρατήσει back ap….και φυσικά δεν μπορώ να τις ξαναπεράσω γιατί μου βγάζει την περιβόητη μακακια πρόβλημα εγκατάστασης -24 κλπ κλπ….έχουμε βγάλει καμιά άκρη για αυτό;;;; Τις είχες περάσει στην κάρτα μνήμης, εάν ναι για αυτό δεν τις βρίσκεις. Κατέβασε την app SD maid πήγαινε στο corpse finder και διέγραψε τα αρχεία που θα βρει. Μετά θα μπορείς να τις εγκαταστήσεις Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Τις είχες περάσει στην κάρτα μνήμης, εάν ναι για αυτό δεν τις βρίσκεις. Κατέβασε την app SD maid πήγαινε στο corpse finder και διέγραψε τα αρχεία που θα βρει. Μετά θα μπορείς να τις εγκαταστήσειςΝαι όντος εκεί τις είχα περάσει….. θα κάνω άμεσα αυτό που λες…. Σ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.. Είσαι αρχοντιά…. όντος τα έφτιαξα,,,,ευχαριστώ Edited January 3, 2014 by left69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSPAT Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Παιδια να ρωτησω κατι ποιος αλλος launcher περα απο τον miui δουλευει καλα στο κινητο μας ;;;;;;; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 nova κορυφη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 για την max smart τι λετε?? από σήμερα και γω με τη νέα max smart! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 τι διαφορες εχει η νεα απ την παλια; ετοιμαζομαι να φλασαρω μιουι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 τι διαφορες εχει η νεα απ την παλια; ετοιμαζομαι να φλασαρω μιουι Android 4.3!αυτό πιστεύω κάνει την διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 nai ok, μιλας για την τελευταια εκδοση που βγηκε εδω και καιρο. νομιζα βγηκε νεωτερη η μιουι ειναι πολυ μιουι για μενα, δε ξερω αν μπορω να την συνηθισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 ναι και format εκανα η αλλη καρτα που ειχα ηταν 1 gb και πηρα μια 28gb τι εννοεις?[/QUO κανενας καμια πληροφορια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Android 4.3!αυτό πιστεύω κάνει την διαφορά... το wifi μου κάνει κάτι προβλήματα και δεν συνδέεται αλλά κάνω υπομονή για την ώρα γιατί οπτικά είναι πολύ καλή! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 πως απενεργοποιουμε το 3g στην μιουι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magistros Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Γεια χαρά και καλή χρονιά!! Ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει βάλει το Swype ή κάτι αντίστοιχο ώστε να γράφει Ελληνικά;; Παράθεση Τσ Πάντα Ξει..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Γεια χαρά και καλή χρονιά!! Ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει βάλει το Swype ή κάτι αντίστοιχο ώστε να γράφει Ελληνικά;; εγω εχω swiftkey!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 και πολυ αντεξα με την μιουι. ξηλωμα αμεσως για να μην αφησω λανθασμενες εντυπωσεις, η ρομ ρολαρει μια χαρα! γρηγορη μεχρι εκει που δεν παει! απλα εμενα δε με ενθουσιαζει το στησιμο της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts