mol Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Ποια ρομ φορας? 3g εχει μονο η σιμ1. Σιγουρα δεν ειναι καμια ρυθμιση? Για πες τι εχεις επιλεξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisabt Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Ποια ρομ φορας? 3g εχει μονο η σιμ1. Σιγουρα δεν ειναι καμια ρυθμιση? Για πες τι εχεις επιλεξει Έχει την 1.05. Δεν το έχω πειράξει καθόλου. Η ρύθμιση είναι στο αυτόματο 3g ή 2g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSPAT Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το WiFi στο κινητο το οποιο χανει το σημα μερικες φορες . εχει κανεις ιδεα γιατι γινεται αυτο ; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Έχει την 1.05. Δεν το έχω πειράξει καθόλου. Η ρύθμιση είναι στο αυτόματο 3g ή 2g Βαλτο σε 2g μονο. Λειτουργει? Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το WiFi στο κινητο το οποιο χανει το σημα μερικες φορες . εχει κανεις ιδεα γιατι γινεται αυτο ; ευχαριστω Το χανει? Εισαι διπλα.στο ρουτερ και δε το βρισκει ας πουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSPAT Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Βαλτο σε 2g μονο. Λειτουργει? Το χανει? Εισαι διπλα.στο ρουτερ και δε το βρισκει ας πουμε? Δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο με το WiFi αλλα δεν φορτωνει τις σελιδες , εχω τον dolphin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisabt Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Βαλτο σε 2g μονο. Λειτουργει; Το δοκιμασα κι αυτό αλλά τίποτα. Όταν το βάζω μόνο στο 2g δεν έχει καθόλου σήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο με το WiFi αλλα δεν φορτωνει τις σελιδες , εχω τον dolphin αλλον browser δοκιμασες; Το δοκιμασα κι αυτό αλλά τίποτα. Όταν το βάζω μόνο στο 2g δεν έχει καθόλου σήμα μηπως να αλλαξεις ρομ ή να κανεις επαναφορα ρυθμισεων; η σιμ2 δε λειτουργει καθολου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSPAT Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Ποιος αλλος browser λείτουργει καλα στο κινητο μας για να δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 οπερα, ο στοκ, ο firefox, κλπ για δοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisabt Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 αλλον browser δοκιμασες; μηπως να αλλαξεις ρομ ή να κανεις επαναφορα ρυθμισεων; η σιμ2 δε λειτουργει καθολου; Έκανα επαναφορά αλλά τα ίδια. Η sim2 επειδή έχει μόνο 2g δεν λειτουργεί καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Περιεργα πραγματα. Προτεινω να αλλαξεις ρομ τοτε. Αν συνεχιστει στειλτο πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Περιεργα πραγματα. Προτεινω να αλλαξεις ρομ τοτε. Αν συνεχιστει στειλτο πισω Βάλε την Max smart... εκτός ότι είναι κορυφή ίσως σου λύσει και το πρόβλημα. Αλλιώς πακέτο και πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Έκανα επαναφορά αλλά τα ίδια. Η sim2 επειδή έχει μόνο 2g δεν λειτουργεί καθόλου. να υποθέσω ότι δοκίμασες με άλλη SIM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaoooo Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Είχα την minideal 1.05. Μετά από πολύ μελέτη σε foroum εγκατέστησα τελικά την Max flavour 4.1. Μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Δεν κατάλαβα βέβαια ποιά η διαφορά με τις max smart, inception και blue. Όποιος ξέρει ας μου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Είχα την minideal 1.05. Μετά από πολύ μελέτη σε foroum εγκατέστησα τελικά την Max flavour 4.1. Μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Δεν κατάλαβα βέβαια ποιά η διαφορά με τις max smart, inception και blue. Όποιος ξέρει ας μου πει. Η Max smart έχει Android 4.3 και υποστηρίζει 3g και στις δυο κάρτες. Εγώ την βρίσκω εξαιρετική και θα σου έλεγα να της ρίξεις μια ματιά... τουλάχιστον εγώ ακόμα δεν έχω βρει κάποιο μειονεκτήμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Επειδη εψαξα μεν, αλλα πιο πολυ μπερδευτηκα δε, μπορει καποιος να μου προτεινει καποια εφαρμογη για gps/navigation που 1. να ειναι δωρεαν 2. να δουλευει χωρις ιντερνετ 3. και να μπορεις να κατεβασεις τους χαρτες δωρεαν (το sygic ενω ειναι δωρεαν για δοκιμη και χρειαζεται να αγορασεις και τους χαρτες αν καταλαβα καλα) Επισης αν υπαρχουν καπου αναλυτικες οδηγιες για σεταρισμα, κατα προτιμηση με το συγκεκριμενο κινητο Εχω ηδη κατεβασει τα faster gps navfree navigator To faster gps το σεταρα ψιλο αυτοματα (με τα προτεινομενα δλδ) , αν αυτο θεωρειται σεταρισμα :lol: Επικειται ταξιδι στη Σερβια οδικως (απο θεσσαλονικη) και με ενδιαφερει να μην βγω καμια Ρουμανια :cry: :P Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Επειδη εψαξα μεν, αλλα πιο πολυ μπερδευτηκα δε, μπορει καποιος να μου προτεινει καποια εφαρμογη για gps/navigation που 1. να ειναι δωρεαν 2. να δουλευει χωρις ιντερνετ 3. και να μπορεις να κατεβασεις τους χαρτες δωρεαν (το sygic ενω ειναι δωρεαν για δοκιμη και χρειαζεται να αγορασεις και τους χαρτες αν καταλαβα καλα) Επισης αν υπαρχουν καπου αναλυτικες οδηγιες για σεταρισμα, κατα προτιμηση με το συγκεκριμενο κινητο Εχω ηδη κατεβασει τα faster gps navfree navigator To faster gps το σεταρα ψιλο αυτοματα (με τα προτεινομενα δλδ) , αν αυτο θεωρειται σεταρισμα :lol: Επικειται ταξιδι στη Σερβια οδικως (απο θεσσαλονικη) και με ενδιαφερει να μην βγω καμια Ρουμανια :cry: :P το sygic μπορεις να το βρεις και δωρεαν απο τον "θειο" νομιζω και οι χαρτες ειναι δωρεαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Εννοείς το mobile uncle? Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Projectoras Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Καλησπέρα σε όλους.Έχω εγκαταστήσει το gravitybox αλλά όταν πάω να το ανοίξω μου γράφει ότι δεν ανταποκρίνεται το gravitybox system framework και η εφαρμογή κλείνει.Ξέρει κάνείς τι φταίει; Το τηλ. φοράει την max flavour Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Το xposed framework το έβαλες πριν βάλεις το gravitybox; Και αν το έβαλες,πήγες xposed installer--->framework--->install/update--->reboot και μετά το reboot ξαναπάς --->xposed installer--->modules τσεκάρεις το gravitybox και ξανακάνεις reboot Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 το sygic μπορεις να το βρεις και δωρεαν απο τον "θειο" νομιζω και οι χαρτες ειναι δωρεαν...Στείλε μου σε παρακαλώ πμ για τον ‘’θειο’’ πώς να τον βρω και θα σου είμαι υπόχρεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Projectoras Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Το xposed framework το έβαλες πριν βάλεις το gravitybox; Και αν το έβαλες,πήγες xposed installer--->framework--->install/update--->reboot και μετά το reboot ξαναπάς --->xposed installer--->modules τσεκάρεις το gravitybox και ξανακάνεις reboot Φίλε μου σ'ευχαριστώ για τη βοήθειά σου.Όχι δεν έχω βάλει το framework.Το βρίσκω στο play store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Καλησπερα!!! 1.Τι πρεπει να κανω για να αλλαξω rom εχω την 1,0,5? δημιουργησα αντιγραφα ασφαλειας ολων των εφαρμογων του χρηστη + δεδομενων συστηματος ωστε να επαναφερω τη ρoμ 1.0.5 με titanium οπως ακριβως ειναι τωρα 2.Ποια rom να βαλω επειδη εχω προβλημα με την καρτα μνημης... ειναι το τελευταιο πραγμα που δεν εκανα για να δω αν δεν κρασαρει η καρτα μνημης Ευχαριστώ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 την καρτα την βλεπει απ το recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Φίλε μου σ'ευχαριστώ για τη βοήθειά σου.Όχι δεν έχω βάλει το framework.Το βρίσκω στο play store; δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 Καλησπερα!!! 1.Τι πρεπει να κανω για να αλλαξω rom εχω την 1,0,5? δημιουργησα αντιγραφα ασφαλειας ολων των εφαρμογων του χρηστη + δεδομενων συστηματος ωστε να επαναφερω τη ρoμ 1.0.5 με titanium οπως ακριβως ειναι τωρα 2.Ποια rom να βαλω επειδη εχω προβλημα με την καρτα μνημης... ειναι το τελευταιο πραγμα που δεν εκανα για να δω αν δεν κρασαρει η καρτα μνημης Ευχαριστώ..... η 1.0.5 δεν έχει κανένα θέμα με τις κάρτες,την έκανες format,δοκίμασες άλλη? Επίσης αν αλλάξεις ROM, δεν μπορείς να επαναφέρεις τις εφαρμογές συστήματος που πήρες με το titanium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts