Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν περασες την ρομ 1.0.5 του μινιντιλ έχει Ελληνικά μέσα. Από που πήρες το ζιπ?

Ποιες γλώσσες έχει μέσα αυτή που έχεις?

Αρχικά έχει Αγγλικά . Πήγαινε στις γλώσσες από τις ρυθμισεις και δες το από εκεί αν έχει Ελληνικά

δε θυμαμαι ακριβως απο που το πηρα.το ζιπ μεσα ειχε αγγλικα κινεζικα και ιαπωνικα

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

απενεργοποιησε την γρηγορη εκκινηση

για την οθονη στις κλησεις, κατα πασα πιθανοτητα φταιει η προστασια οθονης. κοψτε την στους αισθητηρες

Η γρήγορη εκκίνηση είναι απενεργοποιημένη. Η προστασία οθόνης έχεις ήδη τρεις τρύπες, στην κάμερα, στο led και μια αριστερά του led. Έπρεπε να έχει και αλλού;

Εχω την εντύπωση ότι το automaton, μετά τα τελευταία δυο update κάνει μερικές φορές τα δικά του... Άλλες φορές δεν ανοίγει και άλλες φορές γίνεται υπερευαίσθητο στο κλείσιμο...

Καλημερα σε ολους...Εχει κανεις παραγγελια σε εξελιξη?Υπαρχει καποιο θεμα με το sg post?Εχω παραγγειλει απο την παρασκευη(minideal) κι ακομα τπτ...Ξερω οτι τωρα γεμιζω κι εγω το post με ερωτησεις που εχουν χιλιοαπαντηθει (εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες) αλλα υπεκυψα στο αγχος μου...:X Διαβαζω κιολας τωρα τελευταια για τα προβληματα που εμφανιζονται και εχω προβληματιστει...Αντε να δουμε...:)

Status Description:Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

Αυτο μου εμφανιζει...

Edited by ManosMt

Καλημερα σε ολους...Εχει κανεις παραγγελια σε εξελιξη?Υπαρχει καποιο θεμα με το sg post?Εχω παραγγειλει απο την παρασκευη(minideal) κι ακομα τπτ...Ξερω οτι τωρα γεμιζω κι εγω το post με ερωτησεις που εχουν χιλιοαπαντηθει (εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες) αλλα υπεκυψα στο αγχος μου...:X Διαβαζω κιολας τωρα τελευταια για τα προβληματα που εμφανιζονται και εχω προβληματιστει...Αντε να δουμε...:)

Status Description:Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

Αυτο μου εμφανιζει...

Απο minideal περιμενω και εγω απο της 10-10 και εχει κολλησει στη σιγκαπουρη.

Δες στο 4px.com

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

στο pandawill μου βγηκε 100 ευρω τελικη τιμη (εχει κουπονι 8$).χωρις root kai αξεσουαρ

(7 ευρω βρηκα τι mofi kai 10 ευρω 16γgb καρτα απο eshop)

καλημερα,

το "λιβανιζω" εδω και μερες να το παραγγειλω απο το to2c και σημερα που αποφασισα, ακριβυνε λιγο και δεν δινει και το κουπονι δωρου.

συνολο δηλαδη περιπου... 5€ :rolleyes:

το minideal εχει λιγοτερα "δωρα";

δεν δινει πολλες πληροφοριες

http://www.minideal.net/zte-v967s-mtk6589-quad-core-1-2ghz-android-4-2-dual-sim-5-0-inch-qhd-smart-phone.html

http://www.to2c.com/zte-v967s.html

τι θα προτεινατε;

και οι δυο λενε οτι το στελνουν με την 1.0.5

ευχαριστω

Απο minideal περιμενω και εγω απο της 10-10 και εχει κολλησει στη σιγκαπουρη.

Δες στο 4px.com

Α καταλαβα...Χριστουγεννιατικο δωρο θα γινει τελικα...:p Ευχαριστω για την ενημερωση anyway...

@bebes

Κανε την παραγγελια γτ οπως βλεπεις θα καθυστερησει λιγο παραπανω μεχρι να σ ερθει...Απ οσα εχω διαβασει εδω μεσα και τα 2 site που αναφερεις ειναι μια χαρα...Οποτε η αποφαση δικη σου...:)

καλημερα,

το "λιβανιζω" εδω και μερες να το παραγγειλω απο το to2c και σημερα που αποφασισα, ακριβυνε λιγο και δεν δινει και το κουπονι δωρου.

συνολο δηλαδη περιπου... 5€ :rolleyes:

το minideal εχει λιγοτερα "δωρα";

δεν δινει πολλες πληροφοριες

http://www.minideal.net/zte-v967s-mtk6589-quad-core-1-2ghz-android-4-2-dual-sim-5-0-inch-qhd-smart-phone.html

http://www.to2c.com/zte-v967s.html

τι θα προτεινατε;

και οι δυο λενε οτι το στελνουν με την 1.0.5

ευχαριστω

το minideal δίνει δώρο μια θήκη σιλικόνης και ένα screen protector μόνο.

Κατα τα άλλα απο όπου και να το πάρεις το ίδιο είναι.

Xiaomi 12 Pro

Καλημέρα σε όλους!

Έχω πρόσφατα αποκτήσει κ εγώ το κινητάκι αυτό, όντας υπέρ-υπέρ ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς!

.. μόνο ένα θέμα ανακάλυψα πρόσφατα..

Έβαλα αυτό το handfree

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009808

και ο ήχος ακούγεται άθλια (ενώ χωρίς ακουστικά είναι πολύ καλός). Η ποιότητα κλήσης ...άστα (με το handfree). Υπάρχει κάποιο bug ή είναι κάποιο ελάττωμα?

υπαρχει καποιο λινκ για ροοτ της 1.0.3??

1 σελιδα βρε.....κατεβασε το pdf.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

ψήθηκα πάρα πολύ άσχημα τελικά να

αγοράσω το zte v967s διαβάζοντας σχεδόν όλα τα posts

απλά έχω κάποιες απορίες :)

1)το βρήκα εδώ: http://www.minideal.net/zte-v967s-mtk6589-quad-core-1-2ghz-android-4-2-dual-sim-5-0-inch-qhd-smart-phone.html

μπορεί κάποιος να μου πει μια σίγουρη γνώμη για το κατάστημα αυτό??

2)θα πληρώσω 147,99ε ή τα αντίστοιχα δολάρια απλά σε ευρώ??

3)πόσο καιρό κάνει η δωρεάν αποστολή??

4)η πληρωμή γίνεται με προπληρωμένη(πληρώνω με κάρτα και

μετά ξεκινάει η παραγγελία) ή αντικαταβολή??

5)υπάρχει περίπτωση να χαθεί στο δρόμο και να χάσω τα χρήματα??

σε περίπτωση που δεν τήρησα κάποιο κανόνα του forum sorry απλά

μόλις έκανα εγγραφή

ίσως είναι λίγο χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά είναι πρώτη φορά

που θα παραγγείλω με τέτοιο τρόπο και είμαι αρκετά ψαρωμένος :p

Παίδες έχω δύο θέματα με το κινητό.

Το κινητό μου είχε έρθει με την 1.0.3 και πέρασα την 1.0.5. Έκτοτε το gps μου είναι μακράν χειρότερο. Χρησιμοποιούσα την πλοήγηση από thn google και ενώ πριν είχα κάνει μια χαρά 1-2 διαδρομές πλέον το δοκίμασα σε 2 περιπτώσεις και ήταν απογοητευτικό. Με εντόπιζε μου έβγαζε διαδρομές αλλά με έχανε αμέσως γενικά μου έδινε την αίσθηση ότι το gps νόμιζε πως ήμουν 10 μέτρα δεξιά από ότι πραγματικά ήμουν και συνεχώς μπερδευόταν. Πχ μπορεί να ήμουν στο φανάρι για να στρίψω σε μια κύρια οδό,που σε αυτήν την κύρια με έδειχνε,και αφού έστριβα το gps χανόταν και δεν έλεγε να με βρει μετά.

Επίσης η μπαταρία μου καταναλώνεται εντός 1.5 ημέρας περίπου, αλλά πχ χτες το είχα αφήσει ενώ κοιμόμουν με ανοιχτο το wifi και έκανε 5 ενημερώσεις σε apps. Φτέει κάτι ή είναι φυσιολογικΌ?

@nikata

1) Είναι από τα αξιόπιστα καταστήματα.Υπάρχει και σε άλλα όπως το To2c.com, εγώ από αυτό το πήρα.

2)Τα αντίστοιχα ευρώ πληρώνεις.

3)Εμένα έκανε 28 ημέρες αλλά γενικά μου έτυχαν όλες οι πιθανές καθιστερήσεις νομίζω. Το νορμάλ είναι 15-20 μέρες περίπου.

4)μπορείς να πληρώσεις με paypal. Δίνεις τα στοιχεία της κάρτας σου σε αυτούς και αυτοί δεν τα αποκαλύπτουν και πληρώνουν το μαγαζί.Μπορείς να πληρώσεις και απευθείας το μαγαζί αλλά με paypal θεωρείται πιο ασφαλής η συναλλαγή. Πρέπει να κάνεις acc στο site τους.

5)Οι πιθανότητες να μην έρθει είναι απειροελάχιστες ( αν υπάρχουν ) όταν παίρνεις από σοβαρό μαγαζί.Αν δεν έρθει παρόλα αυτά κάνεις claim μεσω της paypal και σου επιστρέφονται τα χρήματα.

Edited by Slester

Έχω παραγγείλει το κινητό από το minideal από τις 6 Οκτωβρίου. Στο site http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px που μου έδωσε το minideal για tracking φαίνεται από τις 9 Οκτωβρίου στην Σιγκαπούρη. Αντίθετα σε παραγγελία από το to2c στις 30 Σεπτεμβρίου το έχω παραλάβει από χτες.

Να αρχίσω να ανησυχώ?

@slester

άρα εγώ θα πρέπει να βάλλω 150ε

στην κάρτα(σε περίπτωση που θέλω να

πληρώσω με visa πχ)??

150 δολάρια είναι 109 ευρώ περίπου,

αυτό θα πει το "αντίστοιχο σε ευρώ"

πριν ολοκληρωθεί η συναλαγή στο PAYPAL,βλέπεις ακριβώς πόσα ευρώ σε χρεώνει.

Αυτο μου εμφανιζει...

και μενα απο 12/10...

150 δολάρια είναι 109 ευρώ περίπου,

αυτό θα πει το "αντίστοιχο σε ευρώ"

πριν ολοκληρωθεί η συναλαγή στο PAYPAL,βλέπεις ακριβώς πόσα ευρώ σε χρεώνει.

110e δηλαδή για τέτοιο κινητό???

το έχω ήδη πάρει μου φαίνεται :p

μάλλον με paypal που είναι και πιο ασφαλές

οφφτοπικ αλλά μια απορία

τι χρειάζομαι για να κάνω paypal??

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ v967s

http://www.freewebs.com/arxeia/ZTE_v967s_TEXNIKA_THEMATA.pdf

Οδηγός αποστολών για αγορές από Κίνα (που είναι το πακέτο μου; )

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4945645

Αυτο μου εμφανιζει...

Τα ίδια κι εγώ από τις 10-10...

Μίλησα στον Online Chat (Minideal) και μου είπαν πως ΜΠΟΡΕΙ και να έχει φύγει Ή να είναι ακόμη Σιγκαπούρη...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απο minideal περιμενω και εγω απο της 10-10 και εχει κολλησει στη Σιγκαπουρη.

Δες στο 4px.com

Και σ' αυτό που μου ειχαν προτείνει να ψάξω από minideal το εμφανίζει ότι βρίσκεται ακόμα Σιγκαπούρη...

Σε 1-2 μήνες ΑΝ τα βρουν, θα τα εμφανίσει Dispached... :lol: Καλό μας κουράγιο

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ v967s

http://www.freewebs.com/arxeia/ZTE_v967s_TEXNIKA_THEMATA.pdf

Οδηγός αποστολών για αγορές από Κίνα (που είναι το πακέτο μου; )

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4945645

ευχαριστω..υπαρχει καποιο λινκ που να λεει για ροοτ της 1.0.5 οfficial?

Παιδια επαναλαμβανομαστε ασκοπα.......ας πουμε κατι για το κντ.

Φιλικα παντα.

Λοιπον το 1 εφυγε πριν απο λιγο για minideal,θα το δουν μου ειπαν και θα απαντησουν αμεσα......

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......