devill0 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Αν περασες την ρομ 1.0.5 του μινιντιλ έχει Ελληνικά μέσα. Από που πήρες το ζιπ? Ποιες γλώσσες έχει μέσα αυτή που έχεις? Αρχικά έχει Αγγλικά . Πήγαινε στις γλώσσες από τις ρυθμισεις και δες το από εκεί αν έχει Ελληνικά δε θυμαμαι ακριβως απο που το πηρα.το ζιπ μεσα ειχε αγγλικα κινεζικα και ιαπωνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seau Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 στο pandawill μου βγηκε 100 ευρω τελικη τιμη (εχει κουπονι 8$).χωρις root kai αξεσουαρ (7 ευρω βρηκα τι mofi kai 10 ευρω 16γgb καρτα απο eshop) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 απενεργοποιησε την γρηγορη εκκινηση για την οθονη στις κλησεις, κατα πασα πιθανοτητα φταιει η προστασια οθονης. κοψτε την στους αισθητηρες Η γρήγορη εκκίνηση είναι απενεργοποιημένη. Η προστασία οθόνης έχεις ήδη τρεις τρύπες, στην κάμερα, στο led και μια αριστερά του led. Έπρεπε να έχει και αλλού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slammer Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Εχω την εντύπωση ότι το automaton, μετά τα τελευταία δυο update κάνει μερικές φορές τα δικά του... Άλλες φορές δεν ανοίγει και άλλες φορές γίνεται υπερευαίσθητο στο κλείσιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosMt Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Καλημερα σε ολους...Εχει κανεις παραγγελια σε εξελιξη?Υπαρχει καποιο θεμα με το sg post?Εχω παραγγειλει απο την παρασκευη(minideal) κι ακομα τπτ...Ξερω οτι τωρα γεμιζω κι εγω το post με ερωτησεις που εχουν χιλιοαπαντηθει (εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες) αλλα υπεκυψα στο αγχος μου...:X Διαβαζω κιολας τωρα τελευταια για τα προβληματα που εμφανιζονται και εχω προβληματιστει...Αντε να δουμε...:) Status Description:Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Αυτο μου εμφανιζει... Edited October 24, 2013 by ManosMt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Καλημερα σε ολους...Εχει κανεις παραγγελια σε εξελιξη?Υπαρχει καποιο θεμα με το sg post?Εχω παραγγειλει απο την παρασκευη(minideal) κι ακομα τπτ...Ξερω οτι τωρα γεμιζω κι εγω το post με ερωτησεις που εχουν χιλιοαπαντηθει (εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες) αλλα υπεκυψα στο αγχος μου...:X Διαβαζω κιολας τωρα τελευταια για τα προβληματα που εμφανιζονται και εχω προβληματιστει...Αντε να δουμε...:) Status Description:Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Αυτο μου εμφανιζει... Απο minideal περιμενω και εγω απο της 10-10 και εχει κολλησει στη σιγκαπουρη. Δες στο 4px.com Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 στο pandawill μου βγηκε 100 ευρω τελικη τιμη (εχει κουπονι 8$).χωρις root kai αξεσουαρ (7 ευρω βρηκα τι mofi kai 10 ευρω 16γgb καρτα απο eshop) καλημερα, το "λιβανιζω" εδω και μερες να το παραγγειλω απο το to2c και σημερα που αποφασισα, ακριβυνε λιγο και δεν δινει και το κουπονι δωρου. συνολο δηλαδη περιπου... 5€ :rolleyes: το minideal εχει λιγοτερα "δωρα"; δεν δινει πολλες πληροφοριες http://www.minideal.net/zte-v967s-mtk6589-quad-core-1-2ghz-android-4-2-dual-sim-5-0-inch-qhd-smart-phone.html http://www.to2c.com/zte-v967s.html τι θα προτεινατε; και οι δυο λενε οτι το στελνουν με την 1.0.5 ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosMt Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Απο minideal περιμενω και εγω απο της 10-10 και εχει κολλησει στη σιγκαπουρη. Δες στο 4px.com Α καταλαβα...Χριστουγεννιατικο δωρο θα γινει τελικα...:p Ευχαριστω για την ενημερωση anyway... @bebes Κανε την παραγγελια γτ οπως βλεπεις θα καθυστερησει λιγο παραπανω μεχρι να σ ερθει...Απ οσα εχω διαβασει εδω μεσα και τα 2 site που αναφερεις ειναι μια χαρα...Οποτε η αποφαση δικη σου...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 καλημερα, το "λιβανιζω" εδω και μερες να το παραγγειλω απο το to2c και σημερα που αποφασισα, ακριβυνε λιγο και δεν δινει και το κουπονι δωρου. συνολο δηλαδη περιπου... 5€ :rolleyes: το minideal εχει λιγοτερα "δωρα"; δεν δινει πολλες πληροφοριες http://www.minideal.net/zte-v967s-mtk6589-quad-core-1-2ghz-android-4-2-dual-sim-5-0-inch-qhd-smart-phone.html http://www.to2c.com/zte-v967s.html τι θα προτεινατε; και οι δυο λενε οτι το στελνουν με την 1.0.5 ευχαριστω το minideal δίνει δώρο μια θήκη σιλικόνης και ένα screen protector μόνο. Κατα τα άλλα απο όπου και να το πάρεις το ίδιο είναι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokoul Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Καλημέρα σε όλους! Έχω πρόσφατα αποκτήσει κ εγώ το κινητάκι αυτό, όντας υπέρ-υπέρ ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς! .. μόνο ένα θέμα ανακάλυψα πρόσφατα.. Έβαλα αυτό το handfree http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009808 και ο ήχος ακούγεται άθλια (ενώ χωρίς ακουστικά είναι πολύ καλός). Η ποιότητα κλήσης ...άστα (με το handfree). Υπάρχει κάποιο bug ή είναι κάποιο ελάττωμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 υπαρχει καποιο λινκ για ροοτ της 1.0.3?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 υπαρχει καποιο λινκ για ροοτ της 1.0.3?? 1 σελιδα βρε.....κατεβασε το pdf. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 ψήθηκα πάρα πολύ άσχημα τελικά να αγοράσω το zte v967s διαβάζοντας σχεδόν όλα τα posts απλά έχω κάποιες απορίες :) 1)το βρήκα εδώ: http://www.minideal.net/zte-v967s-mtk6589-quad-core-1-2ghz-android-4-2-dual-sim-5-0-inch-qhd-smart-phone.html μπορεί κάποιος να μου πει μια σίγουρη γνώμη για το κατάστημα αυτό?? 2)θα πληρώσω 147,99ε ή τα αντίστοιχα δολάρια απλά σε ευρώ?? 3)πόσο καιρό κάνει η δωρεάν αποστολή?? 4)η πληρωμή γίνεται με προπληρωμένη(πληρώνω με κάρτα και μετά ξεκινάει η παραγγελία) ή αντικαταβολή?? 5)υπάρχει περίπτωση να χαθεί στο δρόμο και να χάσω τα χρήματα?? σε περίπτωση που δεν τήρησα κάποιο κανόνα του forum sorry απλά μόλις έκανα εγγραφή ίσως είναι λίγο χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά είναι πρώτη φορά που θα παραγγείλω με τέτοιο τρόπο και είμαι αρκετά ψαρωμένος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Παίδες έχω δύο θέματα με το κινητό. Το κινητό μου είχε έρθει με την 1.0.3 και πέρασα την 1.0.5. Έκτοτε το gps μου είναι μακράν χειρότερο. Χρησιμοποιούσα την πλοήγηση από thn google και ενώ πριν είχα κάνει μια χαρά 1-2 διαδρομές πλέον το δοκίμασα σε 2 περιπτώσεις και ήταν απογοητευτικό. Με εντόπιζε μου έβγαζε διαδρομές αλλά με έχανε αμέσως γενικά μου έδινε την αίσθηση ότι το gps νόμιζε πως ήμουν 10 μέτρα δεξιά από ότι πραγματικά ήμουν και συνεχώς μπερδευόταν. Πχ μπορεί να ήμουν στο φανάρι για να στρίψω σε μια κύρια οδό,που σε αυτήν την κύρια με έδειχνε,και αφού έστριβα το gps χανόταν και δεν έλεγε να με βρει μετά. Επίσης η μπαταρία μου καταναλώνεται εντός 1.5 ημέρας περίπου, αλλά πχ χτες το είχα αφήσει ενώ κοιμόμουν με ανοιχτο το wifi και έκανε 5 ενημερώσεις σε apps. Φτέει κάτι ή είναι φυσιολογικΌ? @nikata 1) Είναι από τα αξιόπιστα καταστήματα.Υπάρχει και σε άλλα όπως το To2c.com, εγώ από αυτό το πήρα. 2)Τα αντίστοιχα ευρώ πληρώνεις. 3)Εμένα έκανε 28 ημέρες αλλά γενικά μου έτυχαν όλες οι πιθανές καθιστερήσεις νομίζω. Το νορμάλ είναι 15-20 μέρες περίπου. 4)μπορείς να πληρώσεις με paypal. Δίνεις τα στοιχεία της κάρτας σου σε αυτούς και αυτοί δεν τα αποκαλύπτουν και πληρώνουν το μαγαζί.Μπορείς να πληρώσεις και απευθείας το μαγαζί αλλά με paypal θεωρείται πιο ασφαλής η συναλλαγή. Πρέπει να κάνεις acc στο site τους. 5)Οι πιθανότητες να μην έρθει είναι απειροελάχιστες ( αν υπάρχουν ) όταν παίρνεις από σοβαρό μαγαζί.Αν δεν έρθει παρόλα αυτά κάνεις claim μεσω της paypal και σου επιστρέφονται τα χρήματα. Edited October 24, 2013 by Slester Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Έχω παραγγείλει το κινητό από το minideal από τις 6 Οκτωβρίου. Στο site http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px που μου έδωσε το minideal για tracking φαίνεται από τις 9 Οκτωβρίου στην Σιγκαπούρη. Αντίθετα σε παραγγελία από το to2c στις 30 Σεπτεμβρίου το έχω παραλάβει από χτες. Να αρχίσω να ανησυχώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 @slester άρα εγώ θα πρέπει να βάλλω 150ε στην κάρτα(σε περίπτωση που θέλω να πληρώσω με visa πχ)?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ακριβώς έτσι είμαι κι εγώ από 8 /10 Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 @slester άρα εγώ θα πρέπει να βάλλω 150ε στην κάρτα(σε περίπτωση που θέλω να πληρώσω με visa πχ)?? 150 δολάρια είναι 109 ευρώ περίπου, αυτό θα πει το "αντίστοιχο σε ευρώ" πριν ολοκληρωθεί η συναλαγή στο PAYPAL,βλέπεις ακριβώς πόσα ευρώ σε χρεώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 1 σελιδα βρε.....κατεβασε το pdf. δε δουλευει το λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigeonaras Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Καλημερα σε ολους...Εχει κανεις παραγγελια σε εξελιξη?Υπαρχει καποιο θεμα με το sg post?Εχω παραγγειλει απο την παρασκευη(minideal) κι ακομα τπτ...Ξερω οτι τωρα γεμιζω κι εγω το post με ερωτησεις που εχουν χιλιοαπαντηθει (εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες) αλλα υπεκυψα στο αγχος μου...:X Διαβαζω κιολας τωρα τελευταια για τα προβληματα που εμφανιζονται και εχω προβληματιστει...Αντε να δουμε...:) Status Description:Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Αυτο μου εμφανιζει... και μενα απο 12/10... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 150 δολάρια είναι 109 ευρώ περίπου, αυτό θα πει το "αντίστοιχο σε ευρώ" πριν ολοκληρωθεί η συναλαγή στο PAYPAL,βλέπεις ακριβώς πόσα ευρώ σε χρεώνει. 110e δηλαδή για τέτοιο κινητό??? το έχω ήδη πάρει μου φαίνεται :p μάλλον με paypal που είναι και πιο ασφαλές οφφτοπικ αλλά μια απορία τι χρειάζομαι για να κάνω paypal?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ v967s http://www.freewebs.com/arxeia/ZTE_v967s_TEXNIKA_THEMATA.pdf Οδηγός αποστολών για αγορές από Κίνα (που είναι το πακέτο μου; ) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4945645 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jeepas Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Καλημερα σε ολους...Εχει κανεις παραγγελια σε εξελιξη?Υπαρχει καποιο θεμα με το sg post?Εχω παραγγειλει απο την παρασκευη(minideal) κι ακομα τπτ...Ξερω οτι τωρα γεμιζω κι εγω το post με ερωτησεις που εχουν χιλιοαπαντηθει (εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες) αλλα υπεκυψα στο αγχος μου...:X Διαβαζω κιολας τωρα τελευταια για τα προβληματα που εμφανιζονται και εχω προβληματιστει...Αντε να δουμε...:) Status Description:Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Αυτο μου εμφανιζει... Τα ίδια κι εγώ από τις 10-10... Μίλησα στον Online Chat (Minideal) και μου είπαν πως ΜΠΟΡΕΙ και να έχει φύγει Ή να είναι ακόμη Σιγκαπούρη... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Απο minideal περιμενω και εγω απο της 10-10 και εχει κολλησει στη Σιγκαπουρη. Δες στο 4px.com Και σ' αυτό που μου ειχαν προτείνει να ψάξω από minideal το εμφανίζει ότι βρίσκεται ακόμα Σιγκαπούρη... Σε 1-2 μήνες ΑΝ τα βρουν, θα τα εμφανίσει Dispached... :lol: Καλό μας κουράγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ v967s http://www.freewebs.com/arxeia/ZTE_v967s_TEXNIKA_THEMATA.pdf Οδηγός αποστολών για αγορές από Κίνα (που είναι το πακέτο μου; ) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4945645 ευχαριστω..υπαρχει καποιο λινκ που να λεει για ροοτ της 1.0.5 οfficial? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Παιδια επαναλαμβανομαστε ασκοπα.......ας πουμε κατι για το κντ. Φιλικα παντα. Λοιπον το 1 εφυγε πριν απο λιγο για minideal,θα το δουν μου ειπαν και θα απαντησουν αμεσα...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts