mol Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 ελπιζω :p το ξερω οτι δεν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Λεω να κανω Overclocking , τι προτεινετε να κανω? εχω στοκ ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 δε μπορεις να κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) Εδώ και μερικές μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με το wi fi. Ενώ αρχικά ανοίγει μετά από λίγο κολλάει και ακόμα και να κάνω επανεκκίνηση παραμένει ανενεργό η ακόμα καλύτερα σαν να προσπαθεί συνεχώς να το ανοίξει χωρίς αποτέλεσμα. Έκανα restore, επαναφορά εργοστασιακές ρυθμίσεις, άλλη Rom (pure vanilla) ξανά την Max flavour αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το μυαλό μου πηγαίνει στην υπερθέρμανση. Μήπως δηλαδή ζεστάνετε και κολλάει. Έχει κάνεις καμιά ιδέα? Με 3g μπαίνω κανονικά. Μου αρέσει πολύ σαν κινητό και το έχω κατά βολευτεί.. Edited August 30, 2015 by anikologr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 εχεις σημα απο router?Και εγω οταν το ανοιγω συνδεεται κανονικα αλλα αμα δεν εχει σημα στην περιοχη απο router η συνδεση στην οθονη εξαφανιζεται,αυτο ομως παραμενει ενεργο και οταν βρει σημα εμφανιζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 εχεις σημα απο router?Και εγω οταν το ανοιγω συνδεεται κανονικα αλλα αμα δεν εχει σημα στην περιοχη απο router η συνδεση στην οθονη εξαφανιζεται,αυτο ομως παραμενει ενεργο και οταν βρει σημα εμφανιζεται Ναι έχω σήμα κανονικά. Αφαίρεσα την κάρτα sd και δούλευε κανονικά. Την έβαλα και πάλι τα ίδια. Την ξαναβγάζω νομίζοντας πως βρήκα τον ένοχο πάλι τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 (edited) Η μπαταρια μου εδω και 1 μηνα φορτιζει παρα πολυ αργα και εχει πεσει πολυ η αποδοση της. Δοκιμασα και αλλο φορτιστη αλλα το ιδιο προβλημα. Υπαρχει περιπτωση με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ή με αλλαγη ROM να δω βελτιωση; Τελικα η pure vanilla αξιζει ή να φορτωσω την max flavour ? Με το xposed τι οφελη εχουμε; Edited September 1, 2015 by bbtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 μαλλον τα φτυσε η μπαταρια. δυσκολα να αλλαξει κατι με αλλαγη ρομ ή επαναφορα. αν εχεις χρονο και δεν βαριεσαι ομως, μπορεις να το τσεκαρεις! προσωπικα πιστευω οτι αξιζει η pure. βεβαια δεν εχει ελληνικα, αν σε ενδιαφερει η γλωσσα συστηματος. με το xposed μπορεις να επεμβεις σε διαφορες λειτουργιες της συσκευης. μπορεις να δεις παραδειγματα στο youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 μαλλον τα φτυσε η μπαταρια. δυσκολα να αλλαξει κατι με αλλαγη ρομ ή επαναφορα. αν εχεις χρονο και δεν βαριεσαι ομως, μπορεις να το τσεκαρεις! προσωπικα πιστευω οτι αξιζει η pure. βεβαια δεν εχει ελληνικα, αν σε ενδιαφερει η γλωσσα συστηματος. με το xposed μπορεις να επεμβεις σε διαφορες λειτουργιες της συσκευης. μπορεις να δεις παραδειγματα στο youtube pure? μηπως μπορεις να δωσεις ενα λινκ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 εδω θα την βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Καλημέρα, Αξίζει να αγοράσω φορτιστή με 2Α ή στο κινητό μας ο φορτιστής με 1Α είναι αρκετός και δεν θα δω διαφορά στον χρόνο της φόρτισης; Εκτός του χρόνου της φόρτισης μήπως είναι επικίνδυνο με τον φορτιστή των 2Α να πάρει περισσότερο ρεύμα και να προκαλέσει ζημιά στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Καλημέρα, Αξίζει να αγοράσω φορτιστή με 2Α ή στο κινητό μας ο φορτιστής με 1Α είναι αρκετός και δεν θα δω διαφορά στον χρόνο της φόρτισης; Εκτός του χρόνου της φόρτισης μήπως είναι επικίνδυνο με τον φορτιστή των 2Α να πάρει περισσότερο ρεύμα και να προκαλέσει ζημιά στο κινητό; Με 1A έχω την εντύπωση πως φορτίζει πιο σωστά. Δεν βρίσκω λόγο να αλλάξεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Σε ευχαριστώ φίλε, Απλά εχει χαλάσει ο original φορτιστής. Εχετε να μου προτείνεται κάποιο αξιόπιστο φορτιστή και απο ποιο μαγαζι; Με 1A έχω την εντύπωση πως φορτίζει πιο σωστά. Δεν βρίσκω λόγο να αλλάξεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 παρε οποιον βρεις και σε συμφερει. ειτε 1 ειτε 2. εχω την εντυπωση οτι χαλασε το ακουστικο μου. σα να τριζει λιγακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wannabearchitect Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Καλησπέρα, έχω ένα θεματάκι και εγώ με το εν λόγω κινήτο.Ξαφνικά μου έσβηνε κατα διαστήματα.Τώρα μου έσβησε τελείως και δεν ανοίγει. Μπορώ να του κάνω κάτι?.Μπορώ να το φλασάρω μέσω υπολογιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Συνδεσε το κινητο στον υπολογιστη και δες αν το βλεπει.Αν το δεις φυσικα και μπορεις να φλασαρεις μεσω spflash tools Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 ξαφνικα σου εσβηνε; εκανε επανεκκινηση; μηπως εχει θεμα η μπαταρια; οσο το εχεις συνδεμενο με τον φορτιστη, δοκιμασες να το ανοιξεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wannabearchitect Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Ξαφνικά έσβηνε χωρίς επανεκκινηση. Πιθανόν να έχει θέμα η μπαταρία.Βασίκα όταν το συνδέω στον φορτιστή δειχνει στην εικόνα την μπαταρία με λίγο κόκκινο στο κάτω μέρος.Σαν να μην φορτίζει καθόλου. Επιπλέον δεν ανοίγει ούτε όταν είναι στη φόρτιση. Κατέβασα drivers για το PC και το πρόγραμμα για το φλασάρισμα αλλά δεν φαίνεται να το αναγνωρίζει το κινητό το PC.Γενικός μια τρύπα στο νερό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Και εμενα αν δεις πιο πανω , εχει χαλασει , και τπτ ουτε ανοιγει ουτε τπτ. Δεν ξερω αν υπάρχει κανενας τροπος να ανοιξει μεσω της πλακετας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 τι παθαινουν δε μπορω να καταλαβω. σα να εχουν ημερομηνια ληξης! το δικο μου ακομη ζει και βασιλευει! του πηρα και τεμπερεντ γκλας τις προαλλες, εβαλα ξανα θηκη που κλεινει μπρος πισω(νιλκιν) και ειναι ετοιμοπολεμο για καιρο ακομη (εκτος αν βρω ευρω να παρω αλλο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Και μενα το δικο μου ζει. Του θειου μου ειναι αυτο που τα επαιξε. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι οταν ειχα τη minideal παθαινε κατι περιεργα ωρες ωρεε σαν δλδ να εκλεινε και μετα ανοιγε μεν αλλα δεν ειχε ωρα ειχαν χαθει οι ρυθμισεις οπως gmail και γενικα σαν να παθαινε αμνησια. Εχει κατι φορες δυσκολευοταν να ανοιξει. Τωρα εχω λιγο καιρο με τη max flavour δουλευει καλυτερα και δεν κανει τπτ περιεργα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Και το δικο μου κοντευει τα 2 χρονια κ παει σφαιρα. Φοραω την minideal . Παντως για τα λεφτα του παραμενει μια τιμια και καλη επιλογη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 τα χει βγαλει τα ευρω του, απ τον πρωτο χρονο κιολας! 2 χρονια το λειτουργω καθε μερα και δεν εκανε κιχ, ακομη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpat88 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 παιδια εγω περασα τα 2 χρονια και κανενα προβλημα μεχρι πριν κανα μην που εβαλα την max smart και το μετανοιωσα , τωρα θα γυρισω στην flavor , υπαρχει tempred glass ( αν το γραφω σωστα ) για το κιητο μας αν μπορει καποιος να στειλει ενα λινκ ..,... Παράθεση ΖΤΕ v967s ONDA V975M rozak v 2.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 δες στο ebay(ψαξε για v987) πιο μετα θα βαλω λινκ απο αυτο που πηρα εγω. πολυ καλο φαινεται!!! δοκιμασε και την pure vanilla! αξιζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts