Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Εδώ και μερικές μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με το wi fi. Ενώ αρχικά ανοίγει μετά από λίγο κολλάει και ακόμα και να κάνω επανεκκίνηση παραμένει ανενεργό η ακόμα καλύτερα σαν να προσπαθεί συνεχώς να το ανοίξει χωρίς αποτέλεσμα.

Έκανα restore, επαναφορά εργοστασιακές ρυθμίσεις, άλλη Rom (pure vanilla) ξανά την Max flavour αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το μυαλό μου πηγαίνει στην υπερθέρμανση. Μήπως δηλαδή ζεστάνετε και κολλάει.

Έχει κάνεις καμιά ιδέα? Με 3g μπαίνω κανονικά. Μου αρέσει πολύ σαν κινητό και το έχω κατά βολευτεί..

Edited by anikologr

εχεις σημα απο router?Και εγω οταν το ανοιγω συνδεεται κανονικα αλλα αμα δεν εχει σημα στην περιοχη απο router η συνδεση στην οθονη εξαφανιζεται,αυτο ομως παραμενει ενεργο και οταν βρει σημα εμφανιζεται

εχεις σημα απο router?Και εγω οταν το ανοιγω συνδεεται κανονικα αλλα αμα δεν εχει σημα στην περιοχη απο router η συνδεση στην οθονη εξαφανιζεται,αυτο ομως παραμενει ενεργο και οταν βρει σημα εμφανιζεται

Ναι έχω σήμα κανονικά. Αφαίρεσα την κάρτα sd και δούλευε κανονικά. Την έβαλα και πάλι τα ίδια. Την ξαναβγάζω νομίζοντας πως βρήκα τον ένοχο πάλι τίποτα...

Η μπαταρια μου εδω και 1 μηνα φορτιζει παρα πολυ αργα και εχει πεσει πολυ η αποδοση της. Δοκιμασα και αλλο φορτιστη αλλα το ιδιο προβλημα. Υπαρχει περιπτωση με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ή με αλλαγη ROM να δω βελτιωση;

Τελικα η pure vanilla αξιζει ή να φορτωσω την max flavour ?

Με το xposed τι οφελη εχουμε;

Edited by bbtp

μαλλον τα φτυσε η μπαταρια. δυσκολα να αλλαξει κατι με αλλαγη ρομ ή επαναφορα. αν εχεις χρονο και δεν βαριεσαι ομως, μπορεις να το τσεκαρεις!

προσωπικα πιστευω οτι αξιζει η pure. βεβαια δεν εχει ελληνικα, αν σε ενδιαφερει η γλωσσα συστηματος.

με το xposed μπορεις να επεμβεις σε διαφορες λειτουργιες της συσκευης. μπορεις να δεις παραδειγματα στο youtube

μαλλον τα φτυσε η μπαταρια. δυσκολα να αλλαξει κατι με αλλαγη ρομ ή επαναφορα. αν εχεις χρονο και δεν βαριεσαι ομως, μπορεις να το τσεκαρεις!

προσωπικα πιστευω οτι αξιζει η pure. βεβαια δεν εχει ελληνικα, αν σε ενδιαφερει η γλωσσα συστηματος.

με το xposed μπορεις να επεμβεις σε διαφορες λειτουργιες της συσκευης. μπορεις να δεις παραδειγματα στο youtube

pure?

μηπως μπορεις να δωσεις ενα λινκ? :D

Καλημέρα,

Αξίζει να αγοράσω φορτιστή με 2Α ή στο κινητό μας ο φορτιστής με 1Α είναι αρκετός

και δεν θα δω διαφορά στον χρόνο της φόρτισης;

Εκτός του χρόνου της φόρτισης μήπως είναι επικίνδυνο με τον φορτιστή των 2Α να πάρει περισσότερο ρεύμα

και να προκαλέσει ζημιά στο κινητό;

Καλημέρα,

Αξίζει να αγοράσω φορτιστή με 2Α ή στο κινητό μας ο φορτιστής με 1Α είναι αρκετός

και δεν θα δω διαφορά στον χρόνο της φόρτισης;

Εκτός του χρόνου της φόρτισης μήπως είναι επικίνδυνο με τον φορτιστή των 2Α να πάρει περισσότερο ρεύμα

και να προκαλέσει ζημιά στο κινητό;

Με 1A έχω την εντύπωση πως φορτίζει πιο σωστά.

Δεν βρίσκω λόγο να αλλάξεις..

Σε ευχαριστώ φίλε, Απλά εχει χαλάσει ο original φορτιστής.

Εχετε να μου προτείνεται κάποιο αξιόπιστο φορτιστή και απο ποιο μαγαζι;

Με 1A έχω την εντύπωση πως φορτίζει πιο σωστά.

Δεν βρίσκω λόγο να αλλάξεις..

παρε οποιον βρεις και σε συμφερει. ειτε 1 ειτε 2.

εχω την εντυπωση οτι χαλασε το ακουστικο μου. σα να τριζει λιγακι...

Καλησπέρα,

έχω ένα θεματάκι και εγώ με το εν λόγω κινήτο.Ξαφνικά μου έσβηνε κατα διαστήματα.Τώρα μου έσβησε τελείως και δεν ανοίγει.

Μπορώ να του κάνω κάτι?.Μπορώ να το φλασάρω μέσω υπολογιστή?

ξαφνικα σου εσβηνε; εκανε επανεκκινηση;

μηπως εχει θεμα η μπαταρια; οσο το εχεις συνδεμενο με τον φορτιστη, δοκιμασες να το ανοιξεις;

Ξαφνικά έσβηνε χωρίς επανεκκινηση.

Πιθανόν να έχει θέμα η μπαταρία.Βασίκα όταν το συνδέω στον φορτιστή δειχνει στην εικόνα την μπαταρία με λίγο κόκκινο στο κάτω μέρος.Σαν να μην φορτίζει καθόλου.

Επιπλέον δεν ανοίγει ούτε όταν είναι στη φόρτιση.

Κατέβασα drivers για το PC και το πρόγραμμα για το φλασάρισμα αλλά δεν φαίνεται να το αναγνωρίζει το κινητό το PC.Γενικός μια τρύπα στο νερό!!

Και εμενα αν δεις πιο πανω , εχει χαλασει , και τπτ ουτε ανοιγει ουτε τπτ.

Δεν ξερω αν υπάρχει κανενας τροπος να ανοιξει μεσω της πλακετας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι παθαινουν δε μπορω να καταλαβω.

σα να εχουν ημερομηνια ληξης!

το δικο μου ακομη ζει και βασιλευει! του πηρα και τεμπερεντ γκλας τις προαλλες, εβαλα ξανα θηκη που κλεινει μπρος πισω(νιλκιν) και ειναι ετοιμοπολεμο για καιρο ακομη (εκτος αν βρω ευρω να παρω αλλο)

Και μενα το δικο μου ζει. Του θειου μου ειναι αυτο που τα επαιξε. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι οταν ειχα τη minideal παθαινε κατι περιεργα ωρες ωρεε σαν δλδ να εκλεινε και μετα ανοιγε μεν αλλα δεν ειχε ωρα ειχαν χαθει οι ρυθμισεις οπως gmail και γενικα σαν να παθαινε αμνησια. Εχει κατι φορες δυσκολευοταν να ανοιξει. Τωρα εχω λιγο καιρο με τη max flavour δουλευει καλυτερα και δεν κανει τπτ περιεργα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και το δικο μου κοντευει τα 2 χρονια κ παει σφαιρα. Φοραω την minideal . Παντως για τα λεφτα του παραμενει μια τιμια και καλη επιλογη .

τα χει βγαλει τα ευρω του, απ τον πρωτο χρονο κιολας! 2 χρονια το λειτουργω καθε μερα και δεν εκανε κιχ, ακομη :p

παιδια εγω περασα τα 2 χρονια και κανενα προβλημα μεχρι πριν κανα μην που εβαλα την max smart και το μετανοιωσα , τωρα θα γυρισω στην flavor , υπαρχει tempred glass ( αν το γραφω σωστα ) για το κιητο μας αν μπορει καποιος να στειλει ενα λινκ ..,...

ΖΤΕ v967s

ONDA V975M rozak v 2.0.1

δες στο ebay(ψαξε για v987)

πιο μετα θα βαλω λινκ απο αυτο που πηρα εγω. πολυ καλο φαινεται!!!

δοκιμασε και την pure vanilla! αξιζει!