anikologr Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 παιδιά ανάμεσα σε max flavour v5 και a.o.s.p 4.2 ποια προτείνετε ? η max flavour έχει πλήρη μετάφραση τώρα ή είναι σαν τη v4 ? Max flavour.. Πλήρης μετάφραση, και το σημαντικότερο είναι πως έχει καλύτερη εφαρμογή κάμερας.. Μερικοί λένε και καλύτερη μπαταρία αλλά δεν το επιβεβαιώνω.. Πάντως η aosp προηγείται στην κατανάλωση μνήμης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Το κοιτάω αρκετά αυτό το κινητό εδώ και ώρα και διάβασα όσα posts μπόρεσα στην αρχή του θέματος. Επειδή δυστυχώς δεν έχω χρόνο για να διαβάσω περισσότερα, μπορεί κάποιος να κάνει ένα μικρό sum up με τα + και τα - του κινητού και αν αξίζει στα 105 ευρώ ή να με παραπέμψει σε κάποιο αντίστοιχο post στο thread? Ευχαριστώ!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Μονο η κάμερα είναι χάλια. όλα τα άλλα κομπλε. Πάρε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Προσωπικά αυτή τη στιγμή δεν θα το αγόραζα, το είχα αγοράσει τον Σεπτέμβριο. Νομίζω εχει σταματήσει η παραγωγή του και υπάρχει ρίσκο να έχουν επισκευασμενα από επιστροφές. Με 10 - 15 ευρώ παραπάνω ή και στα ίδια χρήματα μπορείς να βρεις "φρέσκα κουλούρια" επίσης αξιόπιστα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Προσωπικά αυτή τη στιγμή δεν θα το αγόραζα, το είχα αγοράσει τον Σεπτέμβριο. Νομίζω εχει σταματήσει η παραγωγή του και υπάρχει ρίσκο να έχουν επισκευασμενα από επιστροφές. Με 10 - 15 ευρώ παραπάνω ή και στα ίδια χρήματα μπορείς να βρεις "φρέσκα κουλούρια" επίσης αξιόπιστα. Επώνυμο, με καλή υποστήριξη και τέτοια μπαταρία δεν νομίζω ότι βρίσκεις. Για μένα ακόμα και τώρα είναι ευκαιρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Προσωπικά αυτή τη στιγμή δεν θα το αγόραζα, το είχα αγοράσει τον Σεπτέμβριο. Νομίζω εχει σταματήσει η παραγωγή του και υπάρχει ρίσκο να έχουν επισκευασμενα από επιστροφές. Με 10 - 15 ευρώ παραπάνω ή και στα ίδια χρήματα μπορείς να βρεις "φρέσκα κουλούρια" επίσης αξιόπιστα. ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το εργαλειο. Εκτος απο τη καμερα που ειναι μετρια, σε ολα τα αλλα πεταει. ομως θα συμφωνησω με το φιλο εδω. υπαρχουν νεοτερα μοντελα, επισης αξιοπιστα οπως διαβαζω απο εντυπωσεις αλλων φιλων. Μια προχειρη αναζητηση θα σε βοηθησει να επιλεξεις. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSPAT Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Παιδιά υπάρχει λινκ να κατεβάσουμε την max flavour 5 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Επώνυμο, με καλή υποστήριξη και τέτοια μπαταρία δεν νομίζω ότι βρίσκεις. Για μένα ακόμα και τώρα είναι ευκαιρία.. Υποστήριξη μάλλον εννοείς rom, ναι rom υπάρχουν πολλές για αυτό το τηλέφωνο. Για την μπαταρία υπάρχουν και άλλα επώνυμα που βγάζουν αυτή την αυτονομία και στα υπόλοιπα σημεία (κάμερα - οθόνη ) κερδίζουν έστω και με μικρή διαφορά το Zte. Ας κάνει την ερώτηση του ο φίλος εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911 Το Zte το είχα ποίο παλιά. Είμαι ""οπαδος"" των mtk, δεν κοιτάω το brand name. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Παιδιά υπάρχει λινκ να κατεβάσουμε την max flavour 5 ?? Στους xda δες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Καλησπερα ειχα το τηλ.στο φορτιστη του αυτοκινητιυ χτες και φορτιζε κανονικα.σημερα που το βαζω για φορτιση δεν φοριζει ουτε με του αυτοκιν.ουτε με του σπιτιου.επανεκιν.εγινε μπαταρια μπηκε βγηκε αλλα τιποτε.δεν φορτιζει με τιποτε.SOOOS καποια βοηθεια τι να κανω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 . Για την μπαταρία υπάρχουν και άλλα επώνυμα που βγάζουν αυτή την αυτονομία και στα υπόλοιπα σημεία (κάμερα - οθόνη ) κερδίζουν έστω και με μικρή διαφορά το Zte. Θα μπορουσες να μας πεις ποια ειναι αυτα; Αυτες τις μερες θα παραγγηλω το ZTE και το HUAWEI G610s. Οποτε θα με ενδιεφερε πολυ να δω καποιες εναλλακτικες στα 110€. Σ' ευχαριστω. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Παληκαρια δεν εχει τυχει σε κανεναν ξαφνικα να μην φορτιζει η συσκευη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Θα μπορουσες να μας πεις ποια ειναι αυτα; Αυτες τις μερες θα παραγγηλω το ZTE και το HUAWEI G610s. Οποτε θα με ενδιεφερε πολυ να δω καποιες εναλλακτικες στα 110€. Σ' ευχαριστω. Το G610s το έχει δει από κοντά? Το Zte πάλι, το έχει δει από κοντά? Το G610 είναι καλύτερο στα σημεία, το έχει ο γαμπρός μου και περιμένω ακόμα ένα για έναν φίλο μου. Ποιοι φθηνά το βρήκα στο fastcardtech.com , ψάξε να δεις και τα υπόλοιπα καταστήματα Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Καλησπέρα, Έχει δοκιμάσει κανείς dongles για miracast ή κάτι παρεμφερές με το κινητό αυτό που να είχε καλά αποτελέσματα; Ειδικά αν υπάρχουν οικονομικές προτάσεις που να βρίσκονται και προς Αγγλία μεριά(για γρήγορη αποστολή κυρίως, κι ας είναι λίγο πιο ακριβά από τις τιμές Κίνα). Δε με νοιάζει να υποστηρίζει συγκεκριμένες εφαρμογές ειδικά(πχ youtube χωρίς τα controls στην τηλεόραση), απλά να γίνεται mirror ότι βλέπω στην οθόνη του κινητού στην τηλεόραση. Ρωτάω γιατί πλέον έβαλα το NovaGo και ψήνομαι να μπορώ να έχω ματσάκια από NS1/2/3 σε σπίτια γνωστών και φίλων απλά μεταφέροντας το κινητό και το dongle, δεδομένου ότι έχουν σύνδεση internet εκεί(αν γίνεται αυτό πάντα). Αλλά και για χρήση του κινητού ως mediaplayer να μπορώ να βλέπω καμιά ταινία. Επίσης, αν και λίγο off topic, αν συνδέσεις το κινητό με ένα τέτοιο dongle συνδέεται απευθείας εκεί, ή γίνεται η δουλειά μέσω του τοπικού ασύρματου δικτύου; Γιατί αν το dongle λειτουργεί ως router τότε είναι λίγο άχρηστο στην περίπτωση του NovaGo καθώς θέλει σύνδεση με wifi για να παίζει το streaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Το Nova go είναι κλειδωμένο και δεν μπορείς να στείλεις την εικόνα με hdmi ή καλώδια (άσχετο πού δεν έχει το τηλέφωνο hdmi), οπότε δεν ξέρω αν θα σού δουλέψει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 H συσκευη μας δεν εχει NFC ετσι δεν ειναι; Δεν βρηκα καποιο σχετικο μενου στις ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Οχι δεν εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Παληκαρια δεν εχει τυχει σε κανεναν ξαφνικα να μην φορτιζει η συσκευη?? Σε μενα έτυχε. Βέβαια είχα κι άλλα επίσης σημαντικά issues. Διάβασε εδώ το post μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Καλησπέρα, Έχει δοκιμάσει κανείς dongles για miracast ή κάτι παρεμφερές με το κινητό αυτό που να είχε καλά αποτελέσματα; Ειδικά αν υπάρχουν οικονομικές προτάσεις που να βρίσκονται και προς Αγγλία μεριά(για γρήγορη αποστολή κυρίως, κι ας είναι λίγο πιο ακριβά από τις τιμές Κίνα). Δε με νοιάζει να υποστηρίζει συγκεκριμένες εφαρμογές ειδικά(πχ youtube χωρίς τα controls στην τηλεόραση), απλά να γίνεται mirror ότι βλέπω στην οθόνη του κινητού στην τηλεόραση. Ρωτάω γιατί πλέον έβαλα το NovaGo και ψήνομαι να μπορώ να έχω ματσάκια από NS1/2/3 σε σπίτια γνωστών και φίλων απλά μεταφέροντας το κινητό και το dongle, δεδομένου ότι έχουν σύνδεση internet εκεί(αν γίνεται αυτό πάντα). Αλλά και για χρήση του κινητού ως mediaplayer να μπορώ να βλέπω καμιά ταινία. Επίσης, αν και λίγο off topic, αν συνδέσεις το κινητό με ένα τέτοιο dongle συνδέεται απευθείας εκεί, ή γίνεται η δουλειά μέσω του τοπικού ασύρματου δικτύου; Γιατί αν το dongle λειτουργεί ως router τότε είναι λίγο άχρηστο στην περίπτωση του NovaGo καθώς θέλει σύνδεση με wifi για να παίζει το streaming. Αυτά τα dongle έχουν 2 modes.Ενα που ειναι το miracast και συνδέεται απευθείας με το κινητό και ότι βλέπεις στο κινητό,εμφανίζεται και στην tv και ένα ακόμη που είναι το dlna mode και συνδέεται στο ίδιο router που συνδέεις το κινητό.Αν είσαι κάπου κοντά στην Κοζάνη,στείλε μην να σου δανείσω το δικό μου dongle για να δοκιμάσεις μιας και προσωπικά δεν έχω nova go.Πάντως για μεταφορά απλού βίντεου απο την οθόνη,παίζει κανονικά με το v967s Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSPAT Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Ορίστε φίλε μου . http://i1325.photobucket.com/albums/u628/nebtios/th_Screenshot_2014-02-08-20-44-08_zps4a22ffde.png Και μετά απο 8:38 ειναι 89 %. Πρός το παρών καλά πάει ακόμα. http://i1325.photobucket.com/albums/u628/nebtios/th_Screenshot_2014-02-08-20-44-20_zps63577d9e.png Τώρα είδα οτι έχει αλλάξει μετα την αναβάθμιση το Sd maid . Κατσε να το δώ μία και ενημερώνω. Επανέρχομαι. Εφόσον έχει αναβάθμιση το Sd maid δεν βλέπω να έχουν βάλει επιλογή για διαγραφή στατιστικών μπαταρίας. Ενας άλλος τρόπος ειναι κάνοντας εγκατάσταση το Android Terminal Emulator https://play.google.com/store/apps/details?id=jackpal.androidterm&hl=el και πατώντας τα εξής : 1. su 2. Μετα μόλις μας βγάλει μια γραμμή απο κάτω γράφουμε : rm/data/system/batterystats.bin Οπότε έχουμε και λέμε : 1. Κάνουμε εγκατάσταση το Android Terminal Emulator https://play.google.com/store/apps/details?id=jackpal.androidterm&hl=el 2. Κάνουμε εγκατάσταση το πρόγραμμα Battery Calibration https://play.google.com/st...erycalibration 3. Φορτίζουμε κλειστό το κινητό μέχρι να πάει 100%. 4. Αφαιρούμε φορτιστή και ανοίγουμε το Android Terminal Emulator και πατάμε τα εξής : su και μόλις μας βγάλει μια γραμμή απο κάτω γράφουμε : rm/data/system/batterystats.bin . Οπότε διαγράψαμε τα στατιστικά μπαταρίας. 5. Κάνουμε επανεκκίνηση. Τοτε εμένα μου έδειξε απο 100% που είχα πριν 54 %. Τώρα το κλείνουμε το κινητό. 6. Το βάζουμε για φόρτιση μέχρι να πάει 100%. Λογικά με κλειστό το κινητό θα ήταν 95% - 96% ή κάπου εκεί. Το αφήνουμε να παει 100%. Μόλις παει αφαιρούμε το καλώδιο για 2 δευτερόλεπτα και το ξαναβάζουμε ενω το κινητό είναι ακόμα κλειστό. Το αφήνουμε 5 λεπτά. Το ξανακάνουμε αυτό αλλες 3 φορές. 7. Ανοίγουμε το κινητό με το φορτιστή πάνω του. Παμε στο πρόγραμμα Battery Calibration και το καλιμπράρουμε και βγάζουμε φορτιστή. Φίλε πήγε να κάνω και εγω αυτά που γράφεις αλλά στο Android Terminal Emulator όταν γράφω το su μου λέει permission denied και μετά ότι το άλλο αρχείο δεν το βρίσκει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Εισαι ροοτ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSPAT Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Εισαι ροοτ; Ναι είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigeonaras Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Λογικα δεν εισαι root :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSPAT Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Είμαι μάλιστα χθες βράδυ περασα απο την aosp σε max flavour .δεν ξέρω αν πρεπει να σβήσωτο android secure μμήπως γι αυτό δεν μου δίνει άδεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Καλησπερα παιδια! σημερα εβαλα την Max Flavor V5 στο κινητο! Εχω μια χαζη ερωτηση,πως βγαζουμε την μπαρα "αναζητηση google" να μην ειναι μπροστά δεν μπορω να το βρω πουθενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts