Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή χωρίς χρήση υπολογιστή, δεν παίζει να γίνει κάτι έ? (να βάλει πχ με card reader στη κάρτα την ROM ή και κάποια recovery και να τρέξει από κει ε?)

Αν μπορεσει να μπει σε recovery μπορεί να κάνει αυτό που λες ακόμα και μαμά recovery.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

zongkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Edited by kontz

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Ειπα οτι θα πρεπει να μπει στο recovery για να φλασάρει ?

Αν διαβάσεις τις τεχνικες οδηγίες στη πρώτη σελίδα γράφει πως γίνεται.

Μην λέμε πράγματα χωρίς να ξέρουμε και παραπληροφορούμε.

Με το SP flash tool μπορεί να το φλασάρει ξανα.

Οδηγίες παρακάτω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5191664#post5191664

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1982587

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405

Δεν παραπληροφόρησα φίλε μου... Τουλάχιστον η συγκεκριμένη λέξη που χρησιμοποίησες νομίζω είναι λίγο άστοχη, γιατί δεν είπα κάποια συμβουλή ή κάτι τελος πάντων που να παραπέμπει σε λάθος αποτέλεσμα. Ούτε είχα πρόθεση να σου την πω κάπως. Sorry κιόλας αν φάνηκε έτσι.

Για το SP Flash Tool ξέρω -κάποια έστω- κι εγώ, είχα κι εγώ θέματα με το κινητό. Απλά με το SP Flash Tool απ' όσα ξέρω δεν μπορεί να φλασάρει την 1.0.5 ROM που έχει πάνω το κινητό όπως έρχεται απ' το μαγαζί, μπορεί να φλασάρει την εργοστασιακή (ένα συμπιεσμένο με κατάληξη .7z αν θυμάμαι καλά, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι σ' αυτό). Τωρα αν έχω λάθος σε κάποιο από αυτά, πες μου.

Απλά προς ενημέρωση τώρα...

Αρχικά, όταν πρωτοπήρα το κινητό, μετα από την ενοποίηση του αποθηκευτικού χώρου που είχα κάνει, δεν έμπαινε καθόλου στο λειτουργικό, έμενε στο logo. Τότε επειδή δεν είχα ακόμα sd card, δε μπορούσα να φλασάρω από sd, παρά μόνο μέσω pc. Φλάσαρα λοιπόν με το SP Flash Tool και το αποτέλεσμα ήταν αυτό. Μετά κατάφερα να επαναφέρω το κινητό κάνοντας αυτό.

Στη συνέχεια, πείραζα το κινητό (ντακς σε σχετικά λογικά πλαίσια) γιατί ήθελα να μάθω το Android και μου έκανε κάτι νερά με κάποια restart στα καλά καθούμενα (αυτό άρχιζε να συμβαίνει μετά από 2-3 battery calibration που είχα κάνει) αλλά κατά τ' άλλα δούλευε φυσιολογικά. Ώσπου ένα πρωί έπαθα το ίδιο με τον φίλο @ALXGS. Έμενε στο logo κι ήταν συνέχεια σε κατάσταση boot loop.

και το video. Το κακό ήταν ότι δε έμπαινε στο recovery ώστε να ξαναφλασάρω την 1.0.5 (ή κάποια άλλη) ROM. Αλλά το επίσης περίεργο ήταν το γεγονός ότι πλέον δε φόρτιζε κιόλας. Έτσι, σκεπτόμενος την περίπτωση να υπάρχει hardware failure, προτίμησα να μιλήσω με το μαγαζί, να τους εξηγήσω αναλυτικά τι συνέβη τη μέρα που χάλασε (συν το παραπάνω video που τους έδειξα) και να τους στείλω πίσω το -3 μηνών- κινητό για RMA, κάπου πριν ένα μήνα. Κι αυτοί δηλαδή μόνοι τους μου το πρότειναν. Δε δοκίμασα με SP Flash Tool, για να μην κάνω κάτι και το δουν και μου πουν τίποτα του στυλ "φίλε μου το χάλασες μόνος σου, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς". Πριν 3-4 μέρες μου έστειλαν mail με tracking number και μου στέλνουν το κινητό. Edited by GiO_K

Δεν παραπληροφόρησα φίλε μου... Τουλάχιστον η συγκεκριμένη λέξη που χρησιμοποίησες νομίζω είναι λίγο άστοχη, γιατί δεν είπα κάποια συμβουλή ή κάτι τελος πάντων που να παραπέμπει σε λάθος αποτέλεσμα. Ούτε είχα πρόθεση να σου την πω κάπως. Sorry κιόλας αν φάνηκε έτσι.

:bow::bow::bow::bow::bow::bow:

Ας δοκιμάσει πρώτα το sp και αν δεν δει αποτέλεσμα καλύτερα να το στείλει πισω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

:bow::bow::bow::bow::bow::bow:

Ας δοκιμάσει πρώτα το sp και αν δεν δει αποτέλεσμα καλύτερα να το στείλει πισω.

No hard feelings mate. :)

Με το γραπτό λόγο καμιά φορά συμβαίνουν αυτά.

Anyway, εγώ όπως είπα στο προηγούμενο post μου, το φοβήθηκα λίγο το SP Flash Tool, μη το στείλω μετά και μου πουν τίποτα ότι φταίω αποκλειστικά εγώ κι όχι το κινητό. Δε ξέρω, αν τον ψήνει να το δοκιμάσει, ας το κάνει όπως λες κι εσύ.

Απλά σε περίπτωση που το στείλεις Κίνα και για όποιον ενδιαφέρεται δηλαδή, να ενημερώσω...

Πλήρωσα 9,κάτι ευρώ για συστημένο (το απλό ήταν περίπου 2,5 ευρώ λιγότερα). Το έστειλα 24/1 και θα ήταν στην Κίνα σε 6-7 μέρες απ' ό,τι μου είπε η κοπέλα στα ΕΛΤΑ. Από 'κει και πέρα αναλαμβάνει η SingPost και κάνει ένα σεβαστο αριθμό ημερων για να φτάσει στα χέρια του παραλήπτη, απλά εγώ έτυχα και πάνω στη γιορτή των Κινέζων (31/1 - 8/2) κι άργησαν παραπάνω να το παραλάβουν στο to2c (18/2 μου έβγαλε τελικά το tracking). Το Σαββατο 22/2 μου έστειλαν mail με tracking number και από σήμερα μου λειτουργεί το tracking σε 4px και singpost.com (το κλασσικό Information Recieved).

Edited by GiO_K

Αυτη που δινει το to2c ειναι πολυ πιο καλυτερη (οχι 100% ) αλλα απο του minideal σιγουρα. Το αγκαλιαζει πιο καλυτερα το κινητο .

Τελικά πόσο ανθεκτικό είναι το κινητό; Αν βγάλω τη θήκη θα μαζεύω τα κομματάκια από το πάτωμα να πέσει; Γιατί μια θήκη που δεν αγκαλιάζει το κινητό καλά, μάλλον κακό κάνει και δεν το προστατεύει όπως πρέπει. Όποτε έχει πέσει με τη θήκη απο το minideal που δεν πιάνει καλά όλες τις γωνίες σπάει στη γωνία που δεν είναι καλά τοποθετημένη.

Τελικά πόσο ανθεκτικό είναι το κινητό; Αν βγάλω τη θήκη θα μαζεύω τα κομματάκια από το πάτωμα να πέσει; Γιατί μια θήκη που δεν αγκαλιάζει το κινητό καλά, μάλλον κακό κάνει και δεν το προστατεύει όπως πρέπει. Όποτε έχει πέσει με τη θήκη απο το minideal που δεν πιάνει καλά όλες τις γωνίες σπάει στη γωνία που δεν είναι καλά τοποθετημένη.

θεωρω την ερωτηση σου καθαρα ρητορικη. Οποιοδηποτε κινητο και οχι μονο το δικο μας, αμα πεσει στο πατωμα, λογικα θα σπασει. Μπορει βεβαια να εισαι τυχερος, να πεσει με τετοιο τροπο και να μην παθει τιποτα. Αλλα για πιο λογο να βγαλεις τη θηκη του? Για να προκαλεις την τυχη σου? Αστηνε εκει!

Εγω το πηρα απο Το2c, και η θηκουλα που μου εστειλαν ειναι μια χαρα!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Μια διευθυνση για να κατεβασω την lenovo super camera?Eχει μεγαλη διαφορα με την κανονικη,γιατι το κινητο εκτος της καμερας ειναι super για τα λεφτα του.

θεωρω την ερωτηση σου καθαρα ρητορικη. Οποιοδηποτε κινητο και οχι μονο το δικο μας, αμα πεσει στο πατωμα, λογικα θα σπασει. Μπορει βεβαια να εισαι τυχερος, να πεσει με τετοιο τροπο και να μην παθει τιποτα. Αλλα για πιο λογο να βγαλεις τη θηκη του? Για να προκαλεις την τυχη σου? Αστηνε εκει!

Εγω το πηρα απο Το2c, και η θηκουλα που μου εστειλαν ειναι μια χαρα!

Ρητορική ήταν η ερώτηση όντως. Αλλά και με τη θήκη μην νομίζεις ότι γλυτωσα τα σπασιματα. Τα οποία φυσικά έγιναν μόνο στην πλευρά που δεν ήταν καλυμμένη από τη θήκη που δεν κάθεται καλά. Ποια είναι η θήκη από το to2c μπορείς να στειλεις λινκ? Να παραγγειλω να μου έρχεται σιγά σιγά.

Ρητορική ήταν η ερώτηση όντως. Αλλά και με τη θήκη μην νομίζεις ότι γλυτωσα τα σπασιματα. Τα οποία φυσικά έγιναν μόνο στην πλευρά που δεν ήταν καλυμμένη από τη θήκη που δεν κάθεται καλά. Ποια είναι η θήκη από το to2c μπορείς να στειλεις λινκ? Να παραγγειλω να μου έρχεται σιγά σιγά.

δεν αγοραστηκε ξεχωριστα. Ειναι η θηκη με το μεγαλο S στο πισω μερος που εστελνε δωρο Το Το2c.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

καλησπερα μια βοηθεια...........!!!!ξερει καποιος καποιο προγραμμα blacklist που να δουλευει στη συσκευη μας γιατι εχω δοκιμασει καποια και δεν δουλευουν..........!!!!καποιος που να το εχει ...........!!!!

Καλημερα μπορεις να την παραγγειλεις ξεχωριστα . Εγω ετσι την πηρα .Δεν εχει καποιο μεγαλο s που λεει ο φιλος πιο πανω αλλα ειναι οντως πιο καλη απο του minideal που το πηρα. http://www.to2c.com/zte-v967s-v987-protective-case.html

Καλημερα μπορεις να την παραγγειλεις ξεχωριστα . Εγω ετσι την πηρα .Δεν εχει καποιο μεγαλο s που λεει ο φιλος πιο πανω αλλα ειναι οντως πιο καλη απο του minideal που το πηρα. http://www.to2c.com/zte-v967s-v987-protective-case.html

Φίλε μου σε ευχαριστώ ωραία φαίνεται , την παρήγγειλα ήδη.

καλησπερα μια βοηθεια...........!!!!ξερει καποιος καποιο προγραμμα blacklist που να δουλευει στη συσκευη μας γιατι εχω δοκιμασει καποια και δεν δουλευουν..........!!!!καποιος που να το εχει ...........!!!!

Υπάρχει ενα που έχω πάνω του λέγεται blacklist .

https://play.google.com/store/apps/details?id=vc.software.blacklist&hl=el

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια διευθυνση για να κατεβασω την lenovo super camera?Eχει μεγαλη διαφορα με την κανονικη,γιατι το κινητο εκτος της καμερας ειναι super για τα λεφτα του.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2391694

Υπάρχει ενα που έχω πάνω του λέγεται blacklist .

https://play.google.com/store/apps/details?id=vc.software.blacklist&hl=el

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΕΝΑ BLACKLIST ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΧΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΛΛΗΜΕΝΟ

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by athanaso77

Εμενα κατευθειαν κατελειμενο το βγαζει. Εχει ρυθμισεις κοιτα το ξανα.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην χτυπάει στον άλλον έστω ΜΙΑ φορά πριν του το κλείσει αυτή η εφαρμογή.θέλει ρουτ και ΆΛΛΗ εφαρμογή , root call blocker,η κάπως έτσι για να βγάζει κατειλημμένο αμέσως.

εχει κανεις δοκιμασει καποιο mono headset bluetooth για να μας το προτεινει ωστε να ειναι συμβατο με την συσκευη μας? ευχαριστω.
Seconded...

παιδιά ανάμεσα σε max flavour v5 και a.o.s.p 4.2 ποια προτείνετε ? η max flavour έχει πλήρη μετάφραση τώρα ή είναι σαν τη v4 ?

Παιδια θελω να γραψω video και το flash light να ειναι συνεχεια ανοιχτο κατα την διαρκεια της εγγραφης. πως το πετυχαινουμαι αυτο;;;;;