Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ε κανε τον κοπο και διαβασε εδω και δες αν δουλευει

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2300622&page=11

αυτο φιλε μου αναφερεται σε zte 976 oxi 967

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αυτο φιλε μου αναφερεται σε zte 976 oxi 967

αν βλεπω καλα ειναι thread για το 967s αλλα αν το διαβασες παω πασο

αλλα υπαρχει 976 ζτε ??

τελικα δεν εχω παρει απαντηση σε ενα βασικο πραγμα. τι γινεται οταν ο εσωτερ.αποθ.χωρος του τηλ. γεμισει αφου τον εχουμε κανει μονο 273 μβ. Δεν μπορει να λειτουργησει πια το τηλ.? και απο τι στο καλο γεμιζει αυτος ο χωρος γιατι πριν που δουλευε το τηλ. προσπαθησα να σβησω κατι για να κανω χωρο αλλα τιποτε δεν μου φαινοτανε οτι μπορει να σβυσει χωρις να διμηουργησω προβλημα. μηπως θα επρεπε να δινουμε περισσοτερο χωρο σε αυτη την μνημη?

και αν εχει προηγηθει ενοποιηση αποθ, χωρου μετα μπορει καπως να διορθωθει ωστε να δωσουμε πιο πολυ χωρο στο σηγκεκριμενο σημειο??

τελικα δεν εχω παρει απαντηση σε ενα βασικο πραγμα. τι γινεται οταν ο εσωτερ.αποθ.χωρος του τηλ. γεμισει αφου τον εχουμε κανει μονο 273 μβ. Δεν μπορει να λειτουργησει πια το τηλ.? και απο τι στο καλο γεμιζει αυτος ο χωρος γιατι πριν που δουλευε το τηλ. προσπαθησα να σβησω κατι για να κανω χωρο αλλα τιποτε δεν μου φαινοτανε οτι μπορει να σβυσει χωρις να διμηουργησω προβλημα. μηπως θα επρεπε να δινουμε περισσοτερο χωρο σε αυτη την μνημη?

και αν εχει προηγηθει ενοποιηση αποθ, χωρου μετα μπορει καπως να διορθωθει ωστε να δωσουμε πιο πολυ χωρο στο σηγκεκριμενο σημειο??

Φιλε μου δεν νομίζω να σου έκανε το πρόβλημα αυτο η ενοποίηση χώρου.

Κάτι άλλο.

Ο χώρος και γεματος να ειναι απλα δεν θα μπορείς να βαλεις τπτ αλλο σε αυτό.

Τωρα κατι αλλο παιζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο χώρος αυτός που απομένει μετά την ενοποίηση θα γεμίσει και δε θα μπορεις να χρησιμοποιήσεις σωστά το κινητό κάτω απο τις εξης συνθήκες

1.Δεν έχεις βάλει στο κινητό κάρτα μνήμης

2.Εχεις βάλει κάρτα μνήμης αλλά δεν πήγες ρυθμίσεις--->αποθηκευτικός χώρος--->προεπιλεγμένος δίσκος εγγραφής--->κάρτα sd

Ο χώρος αυτός που απομένει μετά την ενοποίηση θα γεμίσει και δε θα μπορεις να χρησιμοποιήσεις σωστά το κινητό κάτω απο τις εξης συνθήκες

2.Εχεις βάλει κάρτα μνήμης αλλά δεν πήγες ρυθμίσεις--->αποθηκευτικός χώρος--->προεπιλεγμένος δίσκος εγγραφής--->κάρτα sd

Και λόγο χώρου θεωρείς οτι δεν ανοίγει καν το κινητό ??

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε πληροφορω οτι τα εχω κανει σωστα και τα δυο. ολη η δουλεια εγινε μετα την εγκατασταση του cerberus σαν system appl.δεν καταλαβαινω πως ομως.

αλλο τωρα."ακολουθείς τις οδηγίες που γράφει ο σταύρος και τσεκάρεις όλα πλην preloader και mbr"

εχω ξεζιπαρει τη rom που μου εστειλες με το 7zip. αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι απο ολα πρεπει να βαλω στο φλαστουλ στη θεση scatter kai αν και που πρεπει να βαλω ολα αυτα που ξεζιπαρισα στο flashtool. εχω γινει κομματια.υπαρχει περιπτωση βοηθειας σε αυτο το σημειο? τα εχω ολα ετοιμα μπροστα μου και δεν μπορω να τα τεριαξω

Στη θέση scatter βάζεις το αρχείο MT6589_Android_scatter_emmc.txt και θα σου βγάλει τσεκαρισμένα αυτά που πρέπει να φλασαριστούν.Πατας download,συνδέεις το κινητό χωρις μπαταρία,βάζεις μπαταρία και περιμένεις να τελειώσει η διαδικασία

Και λόγο χώρου θεωρείς οτι δεν ανοίγει καν το κινητό ??

οχι καμμία σχέση.Απλά θα υπολειτουργεί σε κάποια πράγματα.πχ δε θα μπορεις να βγάλεις φωτογραφίες και κάποια προγράμματα που χρειάζονται cache μνήμη για να λειτουργήσουν,δε θα έχουν χώρο για να το κάνουν

Edited by bbbb

φιλε bbb οπως παντα αψογος και μοναδικος.χιλια ευχαριστω.τελικα εβαλα μονο το recovery και το τηλ. ως δια μαγειας ανοιξε.χιλια ευχαριστω και παλι για ολααααα

ενα τελευταιο τωρα αν εχεις διαθεση. εξακολουθει ο εσωτ.αποθ.χωρος τα 273 μβ να ειναι full. τι να κανω για να διμηουργησω λιγο ελευθερο χωρο???

Μπορεις να πας ρυθμίσεις--->αποθηκευτικός χώρος--->Αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου--->Διαγραφή κάρτας και θα σβηστούν όλα όσα υπάρχουν εκει.Το θέμα ειναι ότι ισχύουν αυτά που έγραψα παραπάνω.Αν έχεις επιλέξει ως προεπιλεγμένο δίσκο εγγραφής την κάρτα sd δε θα έχεις κανένα θέμα με το χώρο.Τώρα αν το πρόγραμμα που έβαλες,έκανε τίποτε περίεργες αλλαγές μέσα στο /system partition το μόνο που θα τις επαναφέρει (εφόσον μια απλή απεγκατάσταση δε βοηθήσει) ειναι να ξαναεγκαταστήσεις τη ρομ.Γιατι και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να κάνεις,το /system δεν πειράζεται

"αποθηκευτικός χώρος--->Αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου--->Διαγραφή κάρτας και θα σβηστούν όλα όσα υπάρχουν εκει."

δυστυχως ουτε με αυτο απελευθερωνεται χωρος κανει τη δουλεια και ξαναγυρναει παλι στο full. δεν ξερω αν σβησω βλεποντας το μεσα απο το pc καποια αρχεια αλλα μαλλον φοβαμαι μηπως αυτα ειναι τιποτε του συστηματος κλπ.

Μπορεις να πας ρυθμίσεις--->αποθηκευτικός χώρος--->Αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου--->Διαγραφή κάρτας και θα σβηστούν όλα όσα υπάρχουν εκει.Το θέμα ειναι ότι ισχύουν αυτά που έγραψα παραπάνω.Αν έχεις επιλέξει ως προεπιλεγμένο δίσκο εγγραφής την κάρτα sd δε θα έχεις κανένα θέμα με το χώρο.Τώρα αν το πρόγραμμα που έβαλες,έκανε τίποτε περίεργες αλλαγές μέσα στο /system partition το μόνο που θα τις επαναφέρει (εφόσον μια απλή απεγκατάσταση δε βοηθήσει) ειναι να ξαναεγκαταστήσεις τη ρομ.Γιατι και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να κάνεις,το /system δεν πειράζεται

Φίλε δεν έχω άλλη λύση να προτείνω γιατι πολύ απλά δε μπορώ να ξέρω τι πήγε και πείραξε το πρόγραμμα που έβαλες

δεν υπαρχει δυνατοτητα οπως καναμε την ενοποιηση κατι αντιστοιχο να ξαναστειλω πισω στον εσωτ.αποθηκ.χωρο μερικα MB??? καποιος τροπος θα υπαρχει !!

Tο μικρότερο μέγεθος που δίνει το meteos http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996 ειναι 1,5gb οπότε θα έχεις περίπου 1gb σε αυτόν τον χώρο.Αν αποφασίσεις να το δοκιμάσεις,πάρε πρώτα backup και ακολούθησε ακριβώς την διαδικασία γιατί αν κάτι πάει στραβά,μετά θα επανέλθεις μόνο με πλήρες φλασάρισμα μέσω sp flash tools

Tο μικρότερο μέγεθος που δίνει το meteos http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996 ειναι 1,5gb οπότε θα έχεις περίπου 1gb σε αυτόν τον χώρο.Αν αποφασίσεις να το δοκιμάσεις,πάρε πρώτα backup και ακολούθησε ακριβώς την διαδικασία γιατί αν κάτι πάει στραβά,μετά θα επανέλθεις μόνο με πλήρες φλασάρισμα μέσω sp flash tools

καληνυχτα οκ θα δοκιμαστει και αυτο .ευχαριστω για ολα

Το πήρα απόφαση και πέρασα την AOSP 4.2.2. Εντυπώσεις? Εξαιτερικές. Γρήγορη, σταθερή με πολύ καλά χρώματα (καλύτερα από max flavour).

Το μόνο που θα ήθελα. Δεν λειτουργεί το link για την aosp_camera44.zip. Μήπως το έχει κάποιος να το μοιραστεί ?

Εγκατέστησα την AOSP η οποία πράγματι είναι πολύ ελαφριά, με τα απολύτως απαραίτητα και με οικονομία στην μπαταρία. Δεν μπορώ όμως με τίποτα να τρέξω gravity box. Μήπως ξέρει κανείς την λύση;

Εγκατέστησα την AOSP η οποία πράγματι είναι πολύ ελαφριά, με τα απολύτως απαραίτητα και με οικονομία στην μπαταρία. Δεν μπορώ όμως με τίποτα να τρέξω gravity box. Μήπως ξέρει κανείς την λύση;

Σε μένα τρέχει μία χαρά!!!

Το πήρα απόφαση και πέρασα την AOSP 4.2.2. Εντυπώσεις? Εξαιτερικές. Γρήγορη, σταθερή με πολύ καλά χρώματα (καλύτερα από max flavour).

Το μόνο που θα ήθελα. Δεν λειτουργεί το link για την aosp_camera44.zip. Μήπως το έχει κάποιος να το μοιραστεί ?

δοκιμασε αν κατεβαινει:

https://drive.google.com/file/d/0B1A6G7Nk1tmyNjZJX28xZ19rVmc/edit?usp=sharing

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

Σε ευχαριστώ. Τελικά σήμερα έπαιξε και το λινκ στο xda. Πάντως μέχρι τώρα εντυπώσεις από την AOSP οι καλύτερες. Γρήγορη, ελαφριά, πολύ καλή από θέμα κατανάλωσης μπαταρίας, έχω την εντύπωση πως έχει και βελτιωμένα χρώματα που κάνουν πιο ζωντανή την οθόνη.

Δεν βρίσκω κανένα λόγο να μένει κάποιος σε max flavour. όταν υπάρχει αυτή η εξαιρετική rom. Μόνο όταν την εγκατέστησα το titanium ήταν στα ισπανικά και έπρεπε να κάνω εκκαθάριση δεδομένων και προσωρινής μνήμης.