mol Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Η καρτα λειτουργει σε αλλο τηλεφωνο? Αλλη καρτα δοκιμασες στη συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george418 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Γεια σας γραφω πρωτη φορα στο νημα του v967s.Ειμαι κατοχος απο τον αυγουστο και χθες παρουστιαστηκε ενα προβλημα στο τηλεφωνο ολες οι εφαρμογες που ειναι περασμενες στην καρτα μνημης δεν εμφανιζονται μεσα στο μενου του τηλεφωνου εχεις κανεις καμια ιδεα πως μπορω να τις επαναφερω? Εντομεταξυ οταν παω να τις κατεβαζω -κανει την εγκατασταση και μου λεει λαθος 24. Παράθεση LENOVO A820,ZTE V967S,LENOVO A850,THL T200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 ναι εχει δοκιμαστη....δουλευει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 αρα ειναι θεμα συσκευης; αλλη ρομ δοκιμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 εγώ θα σου έλεγα: 1ον πάρε backup με το titanium τις επαφές σου,sms,αλλά και όσες εφαρμογές λειτουργούν κανονικά. 2ον από recovery κάνε όλα τα wipes(data+cache+dalvic cache)και reboot.Αν μετά είσαι ΟΚ,επανέφερε με το titanium. Αν είχες πάρει ένα συνολικό backup μέσω της recovery,τώρα απλώς θα το επανέφερες. Ακριβώς έτσι. Με ένα backup στο recovery θα είχε σωθεί ο φίλος.Για τις επαφές προτείνω να πας στην εφαρμογή των επαφών και μετά να επιλέξεις menu--->εξαγωγή στην κάρτα sd και στην κάρτα μνήμης θα δημιουργηθεί ένα αρχείο .vcf που περιέχει τις επαφές σου και μπορεις να το επαναφέρεις,μετά την καθαρή εγκατάσταση που αναγκαστικά πρέπει να κάνεις,εφόσον δεν υπάρχει backup Μια κουβέντα είναι αυτό. Οι καταχωρήσεις στο Titanium είναι πολλές και κάποιες εξ αυτών έχουν παραπλήσια ονόματα, βλ. screenshot. [ATTACH]38901[/ATTACH] Να κάνω back-up τα *πάντα* κι ό,τι δουλέψει; Κάτι άλλο που διαπιστώνω με μεγάλη απογοήτευση, είναι το πόσο δραματικά επηρεάστηκε η μπαταρία με όλες αυτές τις *****ίες. [ATTACH]38902[/ATTACH] Ακόμα κι αν υπολογίσουμε τα επιπλέον λεπτά που παραμένει ανοιχτό προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, είναι λιγότερο από 2 μέρες. Μέχρι πρότινος το φόρτιζα μία φορά ανά >6 μέρες! Το χειρότερο βεβαίως, είναι ότι ακόμα και τώρα δεν έχω προσδιορίσει το τι ακριβώς προκάλεσε το πρόβλημα. Και πολύ αμφιβάλω αν θα το μάθω ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 (edited) Γιαυτό και εγώ σου είπα για τις επαφές να πάρεις backup όχι απο το titanium αλλά απο την ίδια εφαρμογή των επαφων.Γνώμη μου είναι μετά την καθαρή εγκατάσταση απο το titanium να επαναφέρεις μονο τις εφαρμογές χρήστη Edited December 24, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 bbbb, το automaton σου δουλεύει κανονικά? έστω και σε άλλη συσκευή για το unlock μιλάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 καινουριο προβλημα Εδω και 2-3 μερες εκει που σερφαρω σταματαει να δειχνει η οθονη... ενω δειχνει να δουλευει κανονικα το τηλεφωνο και το κλεινω απο τον διακοπτη και το ξανα ανοιγω και δουλευει κανονικα μεχρι να το ξανακανει τι λετε να του κανω... φοραει την Minideal 1.0.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 bbbb, το automaton σου δουλεύει κανονικά? έστω και σε άλλη συσκευή για το unlock μιλάω. Ναι δουλεύει κανονικά όπως άλλωστε δούλευε και στο v967s Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Γιαυτό και εγώ σου είπα για τις επαφές να πάρεις backup όχι απο το titanium αλλά απο την ίδια εφαρμογή των επαφων.Γνώμη μου είναι μετά την καθαρή εγκατάσταση απο το titanium να επαναφέρεις μονο τις εφαρμογές χρήστηΠήρα και από την ίδια την εφαρμογή. Να επισημάνω σε αυτό το σημείο πως το Import/Export -όπως θα περίμενε κανείς- είναι παραπλανητικό και ΔΕΝ καταλήγει σε δημιουργία αρχείου τύπου vcf. Ή τουλάχιστον αν το κάνει, εγώ δεν το βρήκα πουθενά :confused: Το Share visible contacts αντιθέτως, (μέσω bluetooth) την έκανε μια χαρά την δουλειά. Διατηρώ κάποιες αμφιβολίες πάντως σχετικά με πως θα εμφανιστούν οι επαφές όταν κάνω το restore, αν δηλαδή θα είναι ταξινομημένες όπως τις είχα, με επιπλέον κατηγορίες (π.χ. «Οικογένεια», «Φίλοι» κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 καινουριο προβλημα Εδω και 2-3 μερες εκει που σερφαρω σταματαει να δειχνει η οθονη... ενω δειχνει να δουλευει κανονικα το τηλεφωνο και το κλεινω απο τον διακοπτη και το ξανα ανοιγω και δουλευει κανονικα μεχρι να το ξανακανει τι λετε να του κανω... φοραει την Minideal 1.0.5 δεν σας το κανει εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Πήρα και από την ίδια την εφαρμογή. Να επισημάνω σε αυτό το σημείο πως το Import/Export -όπως θα περίμενε κανείς- είναι παραπλανητικό και ΔΕΝ καταλήγει σε δημιουργία αρχείου τύπου vcf. Ή τουλάχιστον αν το κάνει, εγώ δεν το βρήκα πουθενά :confused: Το Share visible contacts αντιθέτως, (μέσω bluetooth) την έκανε μια χαρά την δουλειά. Διατηρώ κάποιες αμφιβολίες πάντως σχετικά με πως θα εμφανιστούν οι επαφές όταν κάνω το restore, αν δηλαδή θα είναι ταξινομημένες όπως τις είχα, με επιπλέον κατηγορίες (π.χ. «Οικογένεια», «Φίλοι» κλπ) Όταν δεν κάνεις κάτι σωστά,μην ψάχνεις αμέσως για παραπλάνηση! πας εφαρμογές/άτομα/μενου/εισαγωγή-εξαγωγή/phone/επόμενο/καρτα SD/επιλογή όλων/OK και έχεις το .vcf αρχείο στο root της SD. δεν σας το κανει εσας? δεν δίνεις και πολλές πληροφορίες,αν σου το κάνει μόνο με τον browser δοκίμασε να διαγράψεις τα data του,από ρυθμίσεις/εφαρμογές.Δοκίμασε και κάποιον άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλά Χριστούγεννα σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλα Χριστουγεννα στα φιλαρακια του myphone καλες γιορτες και καλη χρονια να εχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Δοκιμάστε την Max smart.. από αισθητικής άποψης είναι κορυφή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 καινουριο προβλημα Εδω και 2-3 μερες εκει που σερφαρω σταματαει να δειχνει η οθονη... ενω δειχνει να δουλευει κανονικα το τηλεφωνο και το κλεινω απο τον διακοπτη και το ξανα ανοιγω και δουλευει κανονικα μεχρι να το ξανακανει τι λετε να του κανω... φοραει την Minideal 1.0.5 δεν το κανει μονο στο serfarisma αλλα παντου,οτι και να κανω.... απλα καποια στιγμη πεταει μαυρη οθονη... ενω φαινεται να δουλευει απο μεσα και το καταλαβαινω οταν πατησω το ον/οff ακολουθει την εντολη και το automation δουλευει κανονικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom_V Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλά Χριστούγεννα και καλή χρνιά σε όλους !!! Παράθεση Έν οίδα , οτι ουδέν οίδα !:what: ZTE V967S - Android 4.2.1 - Kernel 3.4.5 CU-CN-9B18D-P188F07V1.0.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom_V Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους !!! Παράθεση Έν οίδα , οτι ουδέν οίδα !:what: ZTE V967S - Android 4.2.1 - Kernel 3.4.5 CU-CN-9B18D-P188F07V1.0.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 χρονια πολλα καλα χριστουγεννα σε ολους κ καλες γιορτες σε ολους. στα του κινητου τωρα. μςτα απο κανα δεκαημερο με την miui δεν την παλεψα εντελει θελει πολυ ψαξιμο κ βαρεθηκα αν κ εχει αρκετες ρυθμισεις.επισης ετρωγε πιο γρηγορα την μπαταρια.γυρισα παλι σε 1.05 σε ενα backup που ειχα παρει πριν βαλω xposed installer κ gravity box.κ τις 2 φορες το κινητο αρχισε τα bootloop.την πρωτη φορα μου κρατησω κ κανα 3ημερο πριν μου το κανει.ηταν κ ο λογος που δοκιμασα κ την miui.τι παιζει να φταιει;λογικα κατι κανω λαθος αλλα τι.κανω εγκατασταση το xposed μετα reboot.θελει κατι αλλο. μολις γυρισω απο τις διακοπες θα βαλω μαλλον κ την max smart. Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Κανε καθαρη εγκατασταση και δες πως θα τα παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) αν ειναι να κανω καθαρη εγκατασταση θα παω στην 4.3 πρωτα για δοκιμη με το που παω σπιτι; για την καμερα παιδια καμια βελτιωση με καποια ρομ υπαρχει;ωρες ωρες μου ερχετε να την ξηλωσω με τα χαλια της. Edited December 25, 2013 by aekfc212 Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Κανε καθαρη εγκατασταση και δες πως θα τα παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Οτι και να κανεις η καμερα δεν σωνεται, ειναι αχρηστη δυστυχως. Καλη συσκευη, αλλα στην καμερα παιρνει κοκκινη καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos38 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Μετά από περίπου ένα μήνα χρήσης μόνο καλά λόγια έχω να πώ για το κινητό. Είναι πραγματικά άψογο και το συστήνω ανεπιφύλακτα σ΄όσους σκέφτονται να το αγοράσουν. Μου έχει κάνει εντύπωση η μπαταρία του που πραγματικά κρατάει πολύ. Ισως παίζει ρόλο και το battery callibration που του έκανα. Μόνο 2 προβλήματα αντιμετωπίζω και όποιος γνωρίζει κάτι για να με βοηθήσει ας μου απαντήσει: 1. Χάνει την ρύθμιση για το swift keyboard κάθε φορά που επανεκκινώ το κινητό και μου βγάζει το android keyboard ως προεπιλογή μετά. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει; 2. Χρησιμοποιώντας το handsfree η οθόνη παραμένει ενεργή καθόλη την διάρκεια της κλήσης. Λογικά δεν θα έπρεπε να σβήνει όπως όταν μιλάς χωρίς handsfree; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Πανακριβο το ZTE V967S αφου με τα ιδια λεφτα αγοραζουμε το HUAWEI Honor 3C απο ali( και πολυ υποδιεστερο το 967S),η τιμη του θα επρεπε να ειναι κοντα στα 100-120$ μαξ. πια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts