Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας γραφω πρωτη φορα στο νημα του v967s.Ειμαι κατοχος απο τον αυγουστο και χθες παρουστιαστηκε ενα προβλημα στο τηλεφωνο ολες οι εφαρμογες που ειναι περασμενες στην καρτα μνημης δεν εμφανιζονται μεσα στο μενου του τηλεφωνου εχεις κανεις καμια ιδεα πως μπορω να τις επαναφερω? Εντομεταξυ οταν παω να τις κατεβαζω -κανει την εγκατασταση και μου λεει λαθος 24.
LENOVO A820,ZTE V967S,LENOVO A850,THL T200

εγώ θα σου έλεγα: 1ον πάρε backup με το titanium τις επαφές σου,sms,αλλά και όσες εφαρμογές λειτουργούν κανονικά. 2ον από recovery κάνε όλα τα wipes(data+cache+dalvic cache)και reboot.Αν μετά είσαι ΟΚ,επανέφερε με το titanium.

Αν είχες πάρει ένα συνολικό backup μέσω της recovery,τώρα απλώς θα το επανέφερες.

Ακριβώς έτσι. Με ένα backup στο recovery θα είχε σωθεί ο φίλος.Για τις επαφές προτείνω να πας στην εφαρμογή των επαφών και μετά να επιλέξεις menu--->εξαγωγή στην κάρτα sd και στην κάρτα μνήμης θα δημιουργηθεί ένα αρχείο .vcf που περιέχει τις επαφές σου και μπορεις να το επαναφέρεις,μετά την καθαρή εγκατάσταση που αναγκαστικά πρέπει να κάνεις,εφόσον δεν υπάρχει backup

Μια κουβέντα είναι αυτό. Οι καταχωρήσεις στο Titanium είναι πολλές και κάποιες εξ αυτών έχουν παραπλήσια ονόματα, βλ. screenshot.

[ATTACH]38901[/ATTACH]

Να κάνω back-up τα *πάντα* κι ό,τι δουλέψει;

Κάτι άλλο που διαπιστώνω με μεγάλη απογοήτευση, είναι το πόσο δραματικά επηρεάστηκε η μπαταρία με όλες αυτές τις *****ίες.

[ATTACH]38902[/ATTACH]

Ακόμα κι αν υπολογίσουμε τα επιπλέον λεπτά που παραμένει ανοιχτό προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, είναι λιγότερο από 2 μέρες.

Μέχρι πρότινος το φόρτιζα μία φορά ανά >6 μέρες!

Το χειρότερο βεβαίως, είναι ότι ακόμα και τώρα δεν έχω προσδιορίσει το τι ακριβώς προκάλεσε το πρόβλημα.

Και πολύ αμφιβάλω αν θα το μάθω ποτέ...

Γιαυτό και εγώ σου είπα για τις επαφές να πάρεις backup όχι απο το titanium αλλά απο την ίδια εφαρμογή των επαφων.Γνώμη μου είναι μετά την καθαρή εγκατάσταση απο το titanium να επαναφέρεις μονο τις εφαρμογές χρήστη Edited by bbbb

καινουριο προβλημα

Εδω και 2-3 μερες εκει που σερφαρω σταματαει να δειχνει η οθονη... ενω δειχνει να δουλευει κανονικα το τηλεφωνο και το κλεινω απο τον διακοπτη και το ξανα ανοιγω και δουλευει κανονικα μεχρι να το ξανακανει

τι λετε να του κανω... φοραει την Minideal 1.0.5

bbbb, το automaton σου δουλεύει κανονικά? έστω και σε άλλη συσκευή

για το unlock μιλάω.

Ναι δουλεύει κανονικά όπως άλλωστε δούλευε και στο v967s

Γιαυτό και εγώ σου είπα για τις επαφές να πάρεις backup όχι απο το titanium αλλά απο την ίδια εφαρμογή των επαφων.Γνώμη μου είναι μετά την καθαρή εγκατάσταση απο το titanium να επαναφέρεις μονο τις εφαρμογές χρήστη
Πήρα και από την ίδια την εφαρμογή.

Να επισημάνω σε αυτό το σημείο πως το Import/Export -όπως θα περίμενε κανείς- είναι παραπλανητικό και ΔΕΝ καταλήγει σε δημιουργία αρχείου τύπου vcf.

Ή τουλάχιστον αν το κάνει, εγώ δεν το βρήκα πουθενά :confused:

Το Share visible contacts αντιθέτως, (μέσω bluetooth) την έκανε μια χαρά την δουλειά.

Διατηρώ κάποιες αμφιβολίες πάντως σχετικά με πως θα εμφανιστούν οι επαφές όταν κάνω το restore, αν δηλαδή θα είναι ταξινομημένες όπως τις είχα, με επιπλέον κατηγορίες (π.χ. «Οικογένεια», «Φίλοι» κλπ)

καινουριο προβλημα

Εδω και 2-3 μερες εκει που σερφαρω σταματαει να δειχνει η οθονη... ενω δειχνει να δουλευει κανονικα το τηλεφωνο και το κλεινω απο τον διακοπτη και το ξανα ανοιγω και δουλευει κανονικα μεχρι να το ξανακανει

δεν σας το κανει εσας?

Πήρα και από την ίδια την εφαρμογή.

Να επισημάνω σε αυτό το σημείο πως το Import/Export -όπως θα περίμενε κανείς- είναι παραπλανητικό και ΔΕΝ καταλήγει σε δημιουργία αρχείου τύπου vcf.

Ή τουλάχιστον αν το κάνει, εγώ δεν το βρήκα πουθενά :confused:

Το Share visible contacts αντιθέτως, (μέσω bluetooth) την έκανε μια χαρά την δουλειά.

Διατηρώ κάποιες αμφιβολίες πάντως σχετικά με πως θα εμφανιστούν οι επαφές όταν κάνω το restore, αν δηλαδή θα είναι ταξινομημένες όπως τις είχα, με επιπλέον κατηγορίες (π.χ. «Οικογένεια», «Φίλοι» κλπ)

Όταν δεν κάνεις κάτι σωστά,μην ψάχνεις αμέσως για παραπλάνηση!

πας εφαρμογές/άτομα/μενου/εισαγωγή-εξαγωγή/phone/επόμενο/καρτα SD/επιλογή όλων/OK και έχεις το .vcf αρχείο στο root της SD.

δεν σας το κανει εσας?

δεν δίνεις και πολλές πληροφορίες,αν σου το κάνει μόνο με τον browser δοκίμασε να διαγράψεις τα data του,από ρυθμίσεις/εφαρμογές.Δοκίμασε και κάποιον άλλο.

Καλα Χριστουγεννα στα φιλαρακια του myphone καλες γιορτες και καλη χρονια να εχουμε

καινουριο προβλημα

δεν το κανει μονο στο serfarisma αλλα παντου,οτι και να κανω.... απλα καποια στιγμη πεταει μαυρη οθονη... ενω φαινεται να δουλευει απο μεσα και το καταλαβαινω οταν πατησω το ον/οff ακολουθει την εντολη και το automation δουλευει κανονικα....

χρονια πολλα καλα χριστουγεννα σε ολους κ καλες γιορτες σε ολους.

στα του κινητου τωρα.

μςτα απο κανα δεκαημερο με την miui

δεν την παλεψα εντελει θελει πολυ ψαξιμο κ βαρεθηκα

αν κ εχει αρκετες ρυθμισεις.επισης ετρωγε πιο γρηγορα την μπαταρια.γυρισα παλι σε 1.05 σε ενα backup που ειχα παρει πριν βαλω xposed installer κ gravity box.κ τις 2 φορες το κινητο αρχισε τα bootloop.την πρωτη φορα μου κρατησω κ κανα 3ημερο πριν μου το κανει.ηταν κ ο λογος που δοκιμασα κ την miui.τι παιζει να φταιει;λογικα κατι

κανω λαθος αλλα τι.κανω εγκατασταση το xposed μετα reboot.θελει κατι αλλο.

μολις γυρισω απο τις διακοπες θα βαλω μαλλον κ την max smart.

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

αν ειναι να κανω καθαρη εγκατασταση θα παω στην 4.3 πρωτα για δοκιμη με το που παω σπιτι;

για την καμερα παιδια καμια βελτιωση με καποια ρομ υπαρχει;ωρες ωρες μου ερχετε να την ξηλωσω με τα χαλια της.

Edited by aekfc212

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Μετά από περίπου ένα μήνα χρήσης μόνο καλά λόγια έχω να πώ για το κινητό. Είναι πραγματικά άψογο και το συστήνω ανεπιφύλακτα σ΄όσους σκέφτονται να το αγοράσουν. Μου έχει κάνει εντύπωση η μπαταρία του που πραγματικά κρατάει πολύ. Ισως παίζει ρόλο και το battery callibration που του έκανα.

Μόνο 2 προβλήματα αντιμετωπίζω και όποιος γνωρίζει κάτι για να με βοηθήσει ας μου απαντήσει:

1. Χάνει την ρύθμιση για το swift keyboard κάθε φορά που επανεκκινώ το κινητό και μου βγάζει το android keyboard ως προεπιλογή μετά. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει;

2. Χρησιμοποιώντας το handsfree η οθόνη παραμένει ενεργή καθόλη την διάρκεια της κλήσης. Λογικά δεν θα έπρεπε να σβήνει όπως όταν μιλάς χωρίς handsfree;

Πανακριβο το ZTE V967S αφου με τα ιδια λεφτα αγοραζουμε το HUAWEI Honor 3C απο ali( και πολυ υποδιεστερο το 967S),η τιμη του θα επρεπε να ειναι κοντα στα 100-120$ μαξ. πια!