Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

170 γραμμαρια?? :confused:

Στιβαρο.....:)

Μολις πηρα αλλο ενα για φιλο.Αλλα μην βγω αλλο εκτος θεματος.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

παιδια πειτε μου ενα λογο που δε φλασαρει απο το SP_Flash_Tool? εχω περασει κανονικα τους drivers και χρησιμοποιω win8 64. θελω να το ρουταρω κ δε μπορω..ιδεες??? :worry::worry::worry:

Δεν ειναι συμβατοί οι mtk drivers με win8.Bρες pc με win xp/vista/7 ή δοκίμασε να ρουτάρεις με framaroot που δε χρειάζεται pc http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276

Δεν ειναι συμβατοί οι mtk drivers με win8.Bρες pc με win xp/vista/7 ή δοκίμασε να ρουτάρεις με framaroot που δε χρειάζεται pc http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276

εκανα η διαδικασια με το framaroot και μου βγαζει : your device seems not vulnerable to exploit included in framaroot.μαλλον δεν ειναι συμβατη η συσκευη..

ποια ρομ έχεις πάνω; μέχρι την 1.05 που είχα βάλει στη συσκευή το framaroot δούλευε.Οπότε επόμενη λύση ειναι να βρεις pc που να λειτουργεί το sp flash tools ή εκτός απο το sp flash tools να δοκιμάσεις απο το pc αυτόν τον τρόπο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375197 ή με το πρόγραμμα eroot

Παιδια εχω μια απορια για το κινητο...

Υπαρχει τροπος να βγαλω τον ηχο οταν τραβαει φωτογραφια???

Δηλαδη να τραβαω μια φωτογραφια και να μην ακουγεται τιποτα???

Κι εγώ αυτό θέλω αλλά δεν το χω ψάξει καθόλου. Ίσως αν σβησουμε με κάποιο root explorer τα ogg αρχεία.

Κι εγώ αυτό θέλω αλλά δεν το χω ψάξει καθόλου. Ίσως αν σβησουμε με κάποιο root explorer τα ogg αρχεία.

Στο /system/media/audio/ui σβήστε ότι έχει σχέση με κάμερα , πχ shutter ο ήχος φωτογράφισης, focus ο ήχος εστίασης

Παιδιά έβαλα τη miui 3.11.22 και έχω το εξης πρόβλημα.έχω συγχρονισει τις επαφες με το gmail μου και οσες επαφες δεν είναι αποθηκευμένες με το +30 μπροστα ...όταν με καλούμε κ στα μηνύματα..δεν φαινετε το όνομα του καλούντα αλλά μονο ο αριθμός κινητού η σταθερού με το +30 μπροστά.κάποιος τροπος να συγχρονιστεί για να μη κάτσω να αλλάξω μια μια επαφη και να βάζω μπροστά το +30;

Παιδιά έβαλα τη miui 3.11.22 και έχω το εξης πρόβλημα.έχω συγχρονισει τις επαφες με το gmail μου και οσες επαφες δεν είναι αποθηκευμένες με το +30 μπροστα ...όταν με καλούμε κ στα μηνύματα..δεν φαινετε το όνομα του καλούντα αλλά μονο ο αριθμός κινητού η σταθερού με το +30 μπροστά.κάποιος τροπος να συγχρονιστεί για να μη κάτσω να αλλάξω μια μια επαφη και να βάζω μπροστά το +30;

Κι εδω το ιδιο.Δεν μπορω να βρω λυση. Αν καποιος μπορει να βοηθησει ...

λοιπον

θα πρεπει στο κινητο σας να εχετε το wsm tools

κατεβαζετε και το gravitybox

το εγκαθιστατε και το ενεργοποιειτε μεσα απο το wsm tools

reboot

και μετα πατε στο gravitybox->γενικες επιδιορθωσεις

και τικαρετε το επιδιορθωση αναγνωρισης καλουντος (και τα 2 το ενα ειναι για κλησεις το αλλο για τα sms)

reboot

και ειστε ετοιμοι

Καλησπερα παιδια.Αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το 3g της cosmote(what's up )..Δεν μπορω να μπω με τιποτα..Οι ρυθμισεις ειναι οκ..ανοιγω δεδομενα κινητης τηλ.. και περιαγωγη δεδομενων και δεν δουλευει.Φοραω Max flavour 4.1. Καμια ιδεα? :geek:

σχετικά με την φωτογραφική,προσωπικά,χρησιμοποιώ πάντα third party εφαρμογές,που έχουν φυσικά και ρύθμιση για απενεργοποίηση των ήχων.Πρόσφατα πρόσεξα ότι το αρχείο που παράγει η standard εφαρμογή -στην ανώτερη ποιότητα φυσικά-είναι λιγότερο απ'το μισό συγκριτικά με Snap Camera π.χ

Μιας και αυτό προφανώς έχει σχέση με την συνολική ποιότητα,θα σύστηνα να δοκιμάζατε και άλλες εφαρμογές.Εγώ πάντως δεν είμαι δυσαρεστημένος από την κάμερα.

Edited by xnikos

Εχω κατεβασει το CameraMx κι εχω μεινει ευχαριστημενος,αν και γενικα δεν με πολυενδιαφερει το θεμα φωτογραφικης...Παντως το συνιστω σε οποιον ψαχνει προγραμμα...Το μονο θεμα που εχω πλεον με το κινητο,απ οταν εγκατεστησα miui rom,ειναι οτι δεν μου ανοιγει το battery calibration προγραμμα που ειχα πριν...Μαυρη οθονη...Το εκανα απεγκατασταση/εγκατασταση ξανα,αλλα παλι τα ιδια...Το εχει δοκιμασει κανεις αλλος να μας πει τη γνωμη του?

Έχω αγοράσει ακουστικά zte τα οποία παίζουν κανονικά (και το κουμπί) μόνο που ο ήχος ακούγεται πολύ σιγά.. Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να κάνουμε boost την ένταση?

Έχω αγοράσει ακουστικά zte τα οποία παίζουν κανονικά (και το κουμπί) μόνο που ο ήχος ακούγεται πολύ σιγά.. Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να κάνουμε boost την ένταση?

Δες στο Post 3469

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Γνωριζει κανεις ποια διανομη Linux αναγνωριζει το κινητο ως USB removable drive ωστε να αντιγραφω αρχεια στην microSD απο το PC (μεσω καλωδιου USB);

Δοκιμασα με Puppy Linux αλλά το ΖΤΕ εμφανιζε μονο την επιλογη ως "CD installer" και δεν επετρεπε την επιλογη των υπολοιπων.

Γνωριζει κανεις ποια διανομη Linux αναγνωριζει το κινητο ως USB removable drive ωστε να αντιγραφω αρχεια στην microSD απο το PC (μεσω καλωδιου USB);

Δοκιμασα με Puppy Linux αλλά το ΖΤΕ εμφανιζε μονο την επιλογη ως "CD installer" και δεν επετρεπε την επιλογη των υπολοιπων.

Και σε Mint το ίδιο κάνει.

Φιλικά.Γιώργος.

Και σε Mint το ίδιο κάνει.

Είστε σίγουροι? Οποιαδήποτε διανομή διαβαζει και το CD installer, ΚΑΙ τις μνήμες. 10+ χρόνια χρήστης Linux, κι έχω δουλέψει και το zte

To ZTE δεν έχει συνδεθεί ποτέ στο linuxόπισό μου Σταύρο......
Φιλικά.Γιώργος.

To ZTE δεν έχει συνδεθεί ποτέ στο linuxόπισό μου Σταύρο......

κόβω το λαιμό μου πώς σε μένα συδνέονται, με τη ρομ του carliv, κανονικότατα

υπαρχει η ξερει καποιος απο που μπορουμε να παρουμε μια δευτερη μπαταρια για το κινητο μας?αυθεντικη ομως οχι oem και τετοια?εχει καποιος λινκ?
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

κόβω το λαιμό μου πώς σε μένα συδνέονται, με τη ρομ του carliv, κανονικότατα

Ισως με του Carliv να ισχυει αυτο που λες, αλλα με την 1.0.5 του Minideal που εχω, δεν λειτουργει. Παιζει να εχει βγει καμμια διανομη εξειδικευμενη για συνδεση με κινητα Android;

EDIT:

Δοκιμασα τη διανομη Mageia 3 KDE σε USB Live Boot και το ΖΤΕ λειτουργησε αψογα οταν το συνδεσα με USB καλωδιο. Eμφανισε στον Dolphin την MicroSD και την εσωτερικη μνημη.

Επιτελους μπορεσα να πιασω τις αναγραφομενες ταχυτητες read + write της Sandisk Ultra CL10 που εχω (20/10) οταν μετεφερα αρχεια στο κινητο γιατι με τα καταραμενα Windows 7 εκανε 5 λεπτα να μεταφερει πχ. ενα mp3 album (120MB) ενω τωρα εκανε δευτερολεπτα.

Κριμα που δεν πετυχε το αγαπημενο Puppy Linux που ειναι ταχιστο και παναλαφρο (φορτώνει & τρεχει στη RAM), αλλά και το Mageia θα την κανει τη δουλειά.

Από Δευτέρα θα δοκιμάσω 2-3 ακόμα διανομές/παραλλαγές του Puppy Linux και αν τυχον πετυχει, θα το ποστάρω.

Edited by Longmire

Είχα ακουστικά από Samsung Galaxy 3 αλλά δυστυχώς τα έχασα. Ήταν καταπληκτικά. Αγόρασα πάλι τα ίδια αλλά καμία σχέση με τα γνήσια η ποιότητα είναι μάπα.

Τελικά θα παραμείνω με αυτά του πλαίσιο αλλά θα προσπαθήσω το κόλπο με την ένταση.

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr