Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eχεις βάλει gravitybox; Πριν λίγο διάβασα στο xda ότι o τρόπος που λειτουργούν τα xposed modules δημιουργούν κάποιο πρόβλημα σε συγκεκριμένα παιχνίδια και πρέπει να πας xposed installer-->modules να ξε-τσεκάρεις τα όποια modules και μετά απο reboot,το παιχνίδι παίζει κανονικά και αφού τελειώσεις με το παιχνίδι,άμα θες πάλι το module το ενεργοποιείς και κάνεις reboot.

Για το παιχνίδι που λες,ποιο ειναι απο αυτα https://play.google.com/store/search?q=splinter+cell&c=apps

για το conviction

επισης το backstab hd k gt racing hd.

ενω τα παει σφαιρα μετα απο λιγο με πεταει εξω.

δεν εχω gravity box.

εχω τα rom manager,root toolbox pro αν παιζει καποιο ρολο αυτο.το κανειβσε καποιον αλλο αυτο

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οθόνη σε σχέση με την amoled του galaxy s σου πως σου φαίνεται;

Εντάξει,λίγο πιο φτωχή αλλά ικανοποιητική.Πιστεύω βασικά ότι είναι θέμα ανάλυσης και όχι μόνο απόδοσης χρωμάτων όπως λέτε.Σε γενικές γραμμές μου θυμίζει το galaxy όταν είχαν πρωτοβγεί οι πρώτες custom και δεν είχαν πολύ καλά χρώματα.

Μέχρι στιγμής:

-Ηχος καλός,με ακουστικά απο live with walkman χαμιλούτσικη ένταση.

-Οθόνη αρκετά καλή,γρήγορη με καλή απόκριση,θα ήθελα ένα κλικ καλύτερη απόδοση.

-καλό multitasking.

-Kαμερα καλή σε φωτό,με πειράγματα,το βίντεο είναι κλασσικό κινέζικο....:X

Η μπαταρία δε μπορώ να πω,αλλά απο το 45 που ήταν πήγε στο 33 σε νορμάλ προς γρήγορο ρυθμό,αφού άρχισα τα πειράματα.το έβαλα για φόρτιση γιατί θα το παραδώσω το απόγευμα.

Xiaomi 12 Pro

για το conviction

επισης το backstab hd k gt racing hd.

ενω τα παει σφαιρα μετα απο λιγο με πεταει εξω.

δεν εχω gravity box.

εχω τα rom manager,root toolbox pro αν παιζει καποιο ρολο αυτο.το κανειβσε καποιον αλλο αυτο

Τα έχεις βάλει εκτός play store; Γιατι κοιτάω τώρα και δε μου τα βγάζει συμβατά με καμμία mtk συσκευή που έχω περασμένη στο google λογαριασμό μου.Οπότε λογικά θέλει δυνατότερο κινητό για να παίξουν σωστά ή κλασσικά παίζει κάποια ασυμβατότητα σαν αυτή που υπάρχει με το real racing 3 που σε άλλους παίζει τέλεια και σε άλλους δε φορτώνει καν

Edited by bbbb

Τα έχεις βάλει εκτός play store; Γιατι κοιτάω τώρα και δε μου τα βγάζει συμβατά με καμμία mtk συσκευή που έχω περασμένη στο google λογαριασμό μου.Οπότε λογικά θέλει δυνατότερο κινητό για να παίξουν σωστά ή κλασσικά παίζει κάποια ασυμβατότητα σαν αυτή που υπάρχει με το real racing 3 που σε άλλους παίζει τέλεια και σε άλλους δε φορτώνει καν

Το real racing 3 εμενα δεν μου φορτωνε και μετα κατι του εκανα και φωρτωνε...

ναι εκτος.

στο λενοβο α820 τα επαιζε του φιλου κανονικα.

στο δικο μου αν κ τα παιζει πιο ομαλα κ τα φορτωνει πιο γρηγορα με πεταει.

αν θυμαμαι καλα κατι μου ειχε πει οτι ειχε αλλαξει το ονομα της συσκευης η κατι παρομοιο για να του τα παιζει

αλλα δεν ειμαι σιγουρος τι ειχε κανει κ δεν εχω επικοινωνια μαζι αυτην την περιοδο για να τον ρωτησω.

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Δεν νομίζω από όσο μπορώ να καταλάβω να σου μίλησα με αγένεια ή να σε πρόσβαλλα σε κάτι .'Οπως και να έχει πάντως , συμπάθα μας μιας και προφανώς παρεξηγήθηκες. Το να το παίζουμε θιγμένοι όλοι είναι προφανώς ευκολότερο από το να αφιερώσουμε χρονο για να διαβάσουμε προκειμένου να ενημερωθούμε. Στο ποστ 3397 σου δόθηκε λινκ που σίγουρα θα σου έλυνε όλες τις απορίες,αν φυσικά το μελετούσες όλο.

Οι διαχειριστές αυτό που λες το έχουν ήδη κάνει . Έχουν διαχωρίσει το που πρέπει να μιλάμε για το τηλέφωνο (το όποιο τηλέφωνο) και που για προβλήματα σχετικά με τις αποστολές των συσκευών από εξωτερικό (Κίνες κλπ). Αλλά και αυτό πρέπει να διαβάσεις για να το βρεις :)

Φιλικά πάντα και ελπίζω να μην το πάρεις στραβά πάλι :p:p

φιλε μου δεν υπαρχει καμια παρεξηγηση αλλα καμια φορα η ανυσηχια μας και η ανυπομονησια μας μας κανει πιο βιαστικους απο οτι θα επρεπε.Λοιπον για να μην απασχολουμε αλλο το site με τετοια σε ευχαριστω για την απαντηση και ευελπιστω για μια πιο δημιουργικη συζητηση στο μελλον.

ΝΙΚΟΣ

Δοκιμασα τα ακουστικα NOKIA WH-102 , ο ηχος ακουγεται και στα δυο ακουστικα [με λιγο βαθος(δεν ξερω πως να το περιγραψω)], το μικροφωνο δουλευει, το πληκρο δεν δουλευει.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Και πες μας αν όντως κράτησε την ενοποίηση χώρου .....

την κράτησε κανονικότατα!!!

Xiaomi 12 Pro

Δοκιμασα τα ακουστικα NOKIA WH-102 , ο ηχος ακουγεται και στα δυο ακουστικα [με λιγο βαθος(δεν ξερω πως να το περιγραψω)], το μικροφωνο δουλευει, το πληκρο δεν δουλευει.

Θανάση αν μπορείς δοκίμασε και τα ακουστικά απο το w7s.Θα δεις ότι έχουν αυτό το βάθος που λες.Προσωπικά τα μόνα ενσύρματα ακουστικά που βρήκα μέχρι στιγμής να έχουν κανονικό ήχο (χωρίς ωστόσο να παίζει το κουμπί) είναι αυτά τα κινέζικα μάρκας suoge που πήρα απο το πανηγύρι

Edited by bbbb

να ρωτησο εβαλα μια ταινια γυρω στα 350 mb σε αναλυση 720p να παιξει με hw+ και δεν το επαιξε επισης ποια η διαφορα sw και hw..ειχα διαβαση στα 1080 p παιζει θεμα..επισης το hw+ τι ειναι?
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

τα ακουστικά από το sony ericsson live with walkman δουλεύουν πολύ καλά,απλά δεν είναι και τόσο δυνατά.Μήπως τελικά απλά δεν είναι δυνατό με τα ακουστικά;και το blade μου έτσι ήταν!

να ρωτησο εβαλα μια ταινια γυρω στα 350 mb σε αναλυση 720p να παιξει με hw+ και δεν το επαιξε επισης ποια η διαφορα sw και hw..ειχα διαβαση στα 1080 p παιζει θεμα..επισης το hw+ τι ειναι?

δεν παίζει βίντεο σε 720p ανάλυση;εδώ παίζει το galaxy μου ρε παιδιά....

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Xiaomi 12 Pro

Παίζει 720p video.Bάλτε κωδικοποίηση hw στον mx και όχι hw+.Και mp4 1080 με sw κωδικοποίηση τα παίζει κανονικά.

τα ακουστικά από το sony ericsson live with walkman δουλεύουν πολύ καλά,απλά δεν είναι και τόσο δυνατά.Μήπως τελικά απλά δεν είναι δυνατό με τα ακουστικά;και το blade μου έτσι ήταν!

Εχεις επιλέξει απο ρυθμίσεις --->προφιλ ήχου την ενίσχυση ήχου στα ακουστικά; Δίνει μια διαφορά στην ένταση του ήχου.Επισης υπάρχει και αυτός ο οδηγός για ενίσχυση του ήχου στα mtk http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049

Με βάση τον παραπάνω οδηγό πήγαινε στο audio-->headset mode--->max vol. και βάλε 160 -->set και ο ήχος θα δυναμώσει πάρα πολύ

Edited by bbbb

Παιδιά από ότι βλέπω είστε αρκετοί οι κάτοχοι του ZTE V967S όντως πολύ καλό value for money αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω μετά από τόσο καιρό χρήσης το κινητό δε θα σας φαίνεται πολύ μεγάλο; δε σας ενοχλεί για καθημερινή χρήση το μεγάλο μέγεθός του;

Ευχαριστώ

Παιδιά σήμερα παρέλαβα αυτήν την θήκη και έχω να σας πω πως ενώ μου αρέσει πάρα πολύ σαν θήκη, είμαι άτυχος.. Περίμενα να ταιριάζει αλλά τελικά δεν κουμπώνει καλά το κινητό μας.. Να ξέρετε :)

Αυτή εδώ είναι: http://www.ebay.co.uk/itm/300960485785?var=600148342405&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

edit: και ας λέει ότι κάνει για v967s :/

http://www.photoin.gr | all about design!

Το κινητό πράγματι ειναι μεγάλο αλλά κατά την γνώμη μου όχι απαγορευτικό σε μέγεθος.Ειναι οριακά εκει που χρειάζεται για άνετη χρήση

Παίζει 720p video.Bάλτε κωδικοποίηση hw στον mx και όχι hw+.Και mp4 1080 με sw κωδικοποίηση τα παίζει κανονικά.

Εχεις επιλέξει απο ρυθμίσεις --->προφιλ ήχου την ενίσχυση ήχου στα ακουστικά; Δίνει μια διαφορά στην ένταση του ήχου.Επισης υπάρχει και αυτός ο οδηγός για ενίσχυση του ήχου στα mtk http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049

Με βάση τον παραπάνω οδηγό πήγαινε στο audio-->headset mode--->max vol. και βάλε 160 -->set και ο ήχος θα δυναμώσει πάρα πολύ

θα τα δοκιμάσω όλα,μόλις το ξαναπιάσω στα χέρια μου.Δεν πείραξα κάτι στον ήχο να σου πώ,πάντως ο ήχος σε αυτά τα ακουστικά είναι πεντακάθαρος.

Xiaomi 12 Pro

δεν παίζει βίντεο σε 720p ανάλυση;εδώ παίζει το galaxy μου ρε παιδιά....

Χρυσοστομε το ξερω πως δεν ειναι για σενα, αλλα θα θελα να σε ρωτησω αν πιστευεις πως αξιζει μεταβαση στο 967s απο το galaxy s.υπαρχει διαφορα σε αποκριση , ταχυτητα? Εχω nexus s γι αυτο ρωταω που ναι παρομοιο. Ευχαριστω!

Χρυσοστομε το ξερω πως δεν ειναι για σενα, αλλα θα θελα να σε ρωτησω αν πιστευεις πως αξιζει μεταβαση στο 967s απο το galaxy s.υπαρχει διαφορα σε αποκριση , ταχυτητα? Εχω nexus s γι αυτο ρωταω που ναι παρομοιο. Ευχαριστω!

με το χέρι στην καρδιά,πιστεύω αξίζει.Πιο μεγάλη οθόνη,πιο πολύ ραμ που είναι το σημείο που εμείς πονάμε.πιο πολύ σβελτάδα.Απο την άλλη,λίγο χειρότερα χρώματα,χειρότερη κάμερα.Αλλά για να είμαι ειλικρινής και πόσες φορές τράβηξα βίντεο με το κινητό;;;τες πα,Για μένα αξίζει με τα χίλια η μετάβαση,και θα το βάλω στο πρόγραμμα.

Xiaomi 12 Pro

Για φθηνα handsfree ,που δουλευουν άψογα( ακουστικά ,κουμπακι,μικροφωνο ) και ερχονται και σε μια εβδομαδα περίπου αυτά

http://www.ebay.co.uk/itm/310678054659?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Επίσης παιζουν και όλα από Sony Xperia Neo V ,Ray :)

Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

φιλε μου εγω εκανα μεταβαση απο nexus s σε v967s και μπορω να πω οτι αξιζει με χιλια ( απο θεμα ταχυτητας, αποκρισης, μπαταριας και οτι εχει αναφερθει εδω)

το μονο προσωπικο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν ειναι πειραγμενο το kernel για γρηγοροτερη φορτιση και για το προγραμμα που λεγεται "voodoo sound" το αποιο στο nexus s πηγαινε την ενταση του ηχου με ακουστικα σε αλλο επιπεδο

εδιτ*

μονο η καμερα μου "ελειψε" και ισως το γεγονος οτι ειχε περισσοτερη "προσοχη" απο διαφορους developers για οτι προεκυπτε με rom κλπ.

Μετά την πρώτη φόρτιση το screenshot για την μπαταρία είναι αυτό της φωτογραφίας. Είναι φυσιολογικό λέτε;

edit: δεν το "έκαψα" στην χρήση κιόλας...:/

ε εντάξει το vd sound είναι κάτι άλλο,ας μην είμαστε και πλεονέκτες....

@ gil_aok μιά χαρά είναι.Αν δε στρώσει η μπαταρία με 3-4 φορτίσεις μη περιμένεις θαύματα.Αυτό ισχύει για όλες τις μπαταρίες..

Xiaomi 12 Pro

ε εντάξει το vd sound είναι κάτι άλλο,ας μην είμαστε και πλεονέκτες....

@ gil_aok μιά χαρά είναι.Αν δε στρώσει η μπαταρία με 3-4 φορτίσεις μη περιμένεις θαύματα.Αυτό ισχύει για όλες τις μπαταρίες..

Κατάλαβα.. Δηλαδή θα δω την "πραγματική μπαταρία" μετά από 3-4 φορτίσεις ε;

(off topic --> παρέλαβες τελικα;:) )

Κατάλαβα.. Δηλαδή θα δω την "πραγματική μπαταρία" μετά από 3-4 φορτίσεις ε;

(off topic --> παρέλαβες τελικα;:) )

Ναι μη περιμένεις με τη μία.

Παρέλαβα-παρέδωσα.

Xiaomi 12 Pro

Ναι μη περιμένεις με τη μία.

Παρέλαβα-παρέδωσα.

Ωραία σ'ευχαριστώ.

Μια χαρά:)