chourdis Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 ειναι και ψιλά ακριβότερο αν δεν κάνω λάθος. παίζει για εκεί κάποιος κωδικός; μου διαφεύγει κάτι; τα δωρα που δινει Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 δεν μπορω να δω την παραγγελια που ΠΟΥΘΕΝΑ εκτος απο το espeedpost.com σταλθηκε απο μινιντιλ με sweden post λογω της δευτερης μπαταριας προφανως... το παραδοξο ειναι οτι στην ιδια παραγγελια ηταν και μια θηκη μοφι η οποια παρα την ελλειψη αποθμεατος απο μινιντιλ και παρα την απεργισ (μου ειχαν στειλει ιμαιλ οτι δεν εχουν αλλες και θα πρεπει να περιμενω) ειναι εδω και δυο μερες dispatched? τι σ***α γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitdiam Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 και εγώ 09/10 εκανα την παραγελλία και μου εμφανίζει το ιδιο, εάν σου αλλάξει το στατους κανε εναν κόπο και πες μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrg Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Αυτο που το ειδες φιλε μου? Από απάντηση της Joyce σε email αλλά και στο site τους σε ερωτήσεις-απαντήσεις στα reviews κάποιων κινητών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) δεν μπορω να δω την παραγγελια που ΠΟΥΘΕΝΑ εκτος απο το espeedpost.com σταλθηκε απο μινιντιλ με sweden post λογω της δευτερης μπαταριας προφανως... το παραδοξο ειναι οτι στην ιδια παραγγελια ηταν και μια θηκη μοφι η οποια παρα την ελλειψη αποθμεατος απο μινιντιλ και παρα την απεργισ (μου ειχαν στειλει ιμαιλ οτι δεν εχουν αλλες και θα πρεπει να περιμενω) ειναι εδω και δυο μερες dispatched? τι σ***α γινεται? και εγώ 09/10 εκανα την παραγελλία και μου εμφανίζει το ιδιο, εάν σου αλλάξει το στατους κανε εναν κόπο και πες μου :) δεν μιλαω για τοσο προσφατη παραγγελια!! μιλαω για 27-30 σεπτεμβριου που εκανα την παραγγελια εσενα λογικο ειναι να μην φαινεταια ακομα edit: μολις το εβγαλε dispatched στο directlink.com Edited October 10, 2013 by giannis808 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxitis Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 λοιπον παιδια ,εκανα παραγγελια 2 τηλεφωνα απο το to2c.com στις 16-09-2013 και μου ηρθε σημερα(10-10-2013) το ενα απ τα δυο και μαλιστα μου ηρθε αυτο που εφυγε κατα τα λεγομενα τους μια εβδομαδα πιο αργα!!!το αλλο ειναι ακομα -κλεισιμο απο ips-:(. το τηλεφωνο ειναι τελειο!!!!! εκανα ενα βιντεο με το unboxing πως μπορω να το ανεβασω εδω να το δειτε??:O ξερω οτι πρεπει να παω στο συνημενο και να το κανω επιλογη απο εκει αλλα ειναι 450 mb περιπου και δεν ξερω αμα ανεβει?? μηπως πρεπει να το κανω μετατροπη πρωτα ,και αν ναι σε τη μορφη??ευχαριστω!!!!!! (:( η παραγγελια απο το hotinbuy τη φαγαμε τη σφαιρα !!!:( ,θα κανω μαλον αυριο claim στο paypal!! ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 το μπουμπουνισα και εγώ από to2c τελικά. μακαρι ολα να πανε καλα και να παραλάβουμε όλοι γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) δεν μιλαω για τοσο προσφατη παραγγελια!! μιλαω για 27-30 σεπτεμβριου που εκανα την παραγγελια εσενα λογικο ειναι να μην φαινεταια ακομα edit: μολις το εβγαλε dispatched στο directlink.com Γιατί τα αναζητείτε σε διάφορα site; Μόνο μέσω singpost δεν έπρεπε να είναι ορατό; Edited October 10, 2013 by validus Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Γιατί τα αναζητείτε σε διάφορα site; Μόνο μέσω singpost δεν έπρεπε να είναι ορατό; Ylυπαρχουν κ αλλα σαιτ για τραξινγκ που καποιες φορες μπορει να φανουν κλτρ... Επισης το δικο μ δεν σταλθηκε μεσω sing post alla swedenpost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Από απάντηση της Joyce σε email αλλά και στο site τους σε ερωτήσεις-απαντήσεις στα reviews κάποιων κινητών Τωρα τι να σου πω,ασες φορες μιλησα μαζι τους παντα για 1 χρονο μου ελεγαν εγγυησηγγια το zte τουλαχιστον. Το εχεις το email απο αυτους?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitdiam Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 ξέρει κανεις καποια πληροφορια σχετικα με το sar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Επανέρχομαι για το θέμα της μπαταρίας που έγραψα χθές(νομίζω). Για να φρεσκάρω λίγο για όσους δεν θυμούνται, ήταν η πρώτη κανονική χρήση με smart rom και δεν είχα καθόλου καλά αποτελέσματα. Στη δεύτερη πλήρες φόρτιση πάνε όλα καλά, το ποιο πιθανό ήταν να είχε "σκαλώσει" κάποια εφαρμογή και να έτρωγε τη μπαταρία. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 ξέρει κανεις καποια πληροφορια σχετικα με το sar? Eίναι 0.76 το sar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitdiam Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) τοσο το βρηκα κι εγω ευχαριστω Edited October 10, 2013 by mitdiam διορθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jordan681971 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) παιδια σημερα παραλαβα απο http://www.etotalk.com . το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο και το site επισης.οτι παρηγγειλα απο extra ηρθαν κανονικα και η τιμη 119.99 δολαρια και με δωρακια.εχτες ειδα οτι το ανεβασαν 10 δολαρια και το πηγαν 129.99.εμεινα ευχαριστημενος απο την αγορα.πολυ καλο το κινητο..:) Edited October 10, 2013 by jordan681971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Επανέρχομαι για το θέμα της μπαταρίας που έγραψα χθές(νομίζω). Για να φρεσκάρω λίγο για όσους δεν θυμούνται, ήταν η πρώτη κανονική χρήση με smart rom και δεν είχα καθόλου καλά αποτελέσματα. Στη δεύτερη πλήρες φόρτιση πάνε όλα καλά, το ποιο πιθανό ήταν να είχε "σκαλώσει" κάποια εφαρμογή και να έτρωγε τη μπαταρία. Το real racing κολλαει στο δικο μου Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 παιδια σημερα παραλαβα απο http://www.etotalk.com . το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο και το site επισης.οτι παρηγγειλα απο extra ηρθαν κανονικα και η τιμη 119.99 δολαρια και με δωρακια.εχτες ειδα οτι το ανεβασαν 10 δολαρια και το πηγαν 129.99.εμεινα ευχαριστημενος απο την αγορα.πολυ καλο το κινητο..:) Αυτοί από ότι φαίνεται εκεί, χρεώνουν μέχρι και το ... κουτί που το στέλνουν !!! :p Ανέβασαν την τιμή, χρεώνουν τα πάντα και έκοψαν και τα δώρα!! Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trihordias Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Από αυτούς που παραγγείλατε από to2c με ποιόν τρόπο ζητήσατε να συμπεριλάβουν ελληνικά στην ρομ? Κατά την παραγγελία δεν βρήκα κάποιο σημείο που να αφήνεις σχόλια... Εφ'όσον έχεις κάνει την παραγγελεία, μπορείς να στείλεις σχόλια κ ερωτήσεις, είτε μέσα στην σελίδα του προϊόντος στο κάτω μέρος, είτε σε αυτήν την σελίδα: http://www.to2c.com/contacts/, είτε με email στο: to2c.com@gmail.com. Πάντως εγω δεν χρειάστηκε να ζητήσω να συμπεριλάβουν ελληνικά στην rom, γιατί στην σελίδα του, αναφέρει οτι θα έχει γίνει root, gapps και θα είναι πολύγλωσσο αναφέροντας και όλες τις γλώσσες.:happy: [ATTACH]36519[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Το real racing κολλαει στο δικο μου Τι εννοείς ότι κολλάει? Δεν παίζει καθόλου ή σου κάνει τίποτα περίεργα? Έχω την έκδοση 3 1.3.5 και μου την έκανε δώρο ο πλούσιος θείος μου. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitdiam Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 μια ερώτηση παιδιά: αν περάσει το 45 ήμερο που δίνει περιθώριο η PAYPAL για να κάνεις dispute και δεν το κάνω, μετά υπάρχει περίπτωση να πάρω επιστροφή χρημάτων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Για ποιο λόγο να αφήσεις να περάσει το διάστημα των 45 ημερών; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) θα μπορουσε καποιος να βοηθησει; Το κινητο δε μπορει να συνδεθει με τιποτα στο ιντερνετ μεσω της Q. Σε αλλα κινητα μου ερχοταν μηνυμα με τις ρυθμισεις μολις εβαζα την καρτα και ολα καλα. Τι φταιει και δε λεει να συνδεθει; :-( ΥΓ. Ευτυχως φαινεται να εβγαλα ακρη. Επρεπε να προσθεσω χειροκινητα νεο APN Edited October 10, 2013 by axel12p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxitis Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 ενα βιντεακι απο το πως ηρθε το κινητο απο to2c.com!!! ολα καλα και το τηλεφωνο για τα λεφτα του, απλα δεν υπαρχει!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sintalkas Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 ωραίο βιντεάκι φίλε μου και ωραία παρουσίαση,να σε ρωτήσω κάτι μια κοπέλα που γελάει ,είναι η κόρη σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ευχαριστούμε για το βίντεο. Μαύρο είναι? Μόνο μπλε το έχω βρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts