blade_ Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 επειδη στο ebay δε βρισκω θηκες,εκανα αναζητηση για το v987 και μου φαινονται πανομοιοτυπα.τι λετε?εκει εχει αρκετες επιλογες Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 πας στο My account κανε login και τσέκαρε τις παρραγγελίες σου κανονικά θέλει πληρωμή και κατόπιν place order για να καταχωρηθεί η παραγγελία... log in στο παυπαλ να υποθεσω η στο to2c.com? και δεν καταλαβα αν δεν εχω κανει παραγγελια πως θα πληρωσω anyway που να κανω place order μετα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 επειδη στο ebay δε βρισκω θηκες,εκανα αναζητηση για το v987 και μου φαινονται πανομοιοτυπα.τι λετε?εκει εχει αρκετες επιλογες http://www.ebay.com/itm/230954926594?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 http://www.ebay.com/itm/251312572232?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Τις παρήγγειλλα εχθές .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 log in στο παυπαλ να υποθεσω η στο to2c.com? και δεν καταλαβα αν δεν εχω κανει παραγγελια πως θα πληρωσω anyway που να κανω place order μετα ? Από ότι έχεις γράψει φαίνεται ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή σου (θα έπρεπε να φαίνεται και στο PayPal και στον λογαριασμό σου στο site). Iσως μπλόκαρε κάτι στην διαδικασία πληρωμής ή δεν σου ενέκρινε η κάρτα σου την χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 log in στο παυπαλ να υποθεσω η στο to2c.com? και δεν καταλαβα αν δεν εχω κανει παραγγελια πως θα πληρωσω anyway που να κανω place order μετα ? Ναι στο to2c.com υπάρχουν αναλυτικά οι παραγγελίες σου έως τώρα και η κατάσταση τους και γενικά όλες οι πληροφορίες. από το λογαριασμό στο Paypal θα δεις τι λεφτά έχεις στείλει που και πότε. Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Από ότι έχεις γράψει φαίνεται ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή σου (θα έπρεπε να φαίνεται και στο PayPal και στον λογαριασμό σου στο site). Iσως μπλόκαρε κάτι στην διαδικασία πληρωμής ή δεν σου ενέκρινε η κάρτα σου την χρέωση. δηλαδη εννοεις να ξανακανω παραγγελια ξαναπληρωσω ? μηπως βρεθω με δυο κινητα ? εντωμεταξυ αυτο το μαγαζι ειναι συνεχως απο το πρωι offline για να μιλησω μαζι τους μηπως εχουν καμια αργια εκει κανα τσουναμι!! και στην τραπεζα που πηρα τωρα μου ειπαν πως δεν εχω χρεωθει τιποτε ουτε εχουν δεσμευτει χρηματα μηπως πριν ξαναπαραγγειλω να ρωτησω πρωτα αυτους? αυτο το μαγαζι διαβασα σε προηγουμενα post ειναι αξιοπιστο λενε?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 δηλαδη εννοεις να ξανακανω παραγγελια ξαναπληρωσω ? μηπως βρεθω με δυο κινητα ? εντωμεταξυ αυτο το μαγαζι ειναι συνεχως απο το πρωι offline για να μιλησω μαζι τους μηπως εχουν καμια αργια εκει κανα τσουναμι!! και στην τραπεζα που πηρα τωρα μου ειπαν πως δεν εχω χρεωθει τιποτε ουτε εχουν δεσμευτει χρηματα μηπως πριν ξαναπαραγγειλω να ρωτησω πρωτα αυτους? αυτο το μαγαζι διαβασα σε προηγουμενα post ειναι αξιοπιστο λενε?! στα ξαναλέω στο to2c θα δεις τη κατάσταση: Recent Orders View All Order # Date Ship To Order Total Status 100002738 9/30/13 ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ $136.99 Processing View Order | Reorder 100001124 9/17/13 ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ $139.99 Complete View Order | Reorder στο paypal θα δεις τι έχεις πληρώσει: My recent activity - Last 7 days (Sep 23, 2013-Sep 30, 2013) Type Name/Email Payment status Details Order status/Actions Gross Select record 0 Sep 29, 2013 Payment To XXXXX Completed Details Payment To.... XXS2630XXXXX2625 -$136.99 USD Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 ευχαριστω αρα θα ξαναπαραγγειλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 http://www.ebay.com/itm/230954926594?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 http://www.ebay.com/itm/251312572232?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Τις παρήγγειλλα εχθές .... :) αυτες βρηκα και γω,αρα ειχα δικιο,μας κανουν!ωραιος,ευχαριστω! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 ευχαριστω απαντες ολοκληρωθηκε η παραγγελια με e-mail και απο μαγαζι και απο παυπαλ. τελος ελπιζω μονο να μην το πληρωσω δυο φορες με το μπερδεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 ευχαριστω απαντες ολοκληρωθηκε η παραγγελια με e-mail και απο μαγαζι και απο παυπαλ. τελος ελπιζω μονο να μην το πληρωσω δυο φορες με το μπερδεμα μπορεις να δεις μπαινοντας στις αγορες σου στο paypal τι συναλλαγες εχεις κανει τον τελευταιο καιρο,εξ αλλου αν ολοκληρωθει μια συναλλαγη σε ενημερωνει με μεηλ το paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_1986 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 ευχαριστω απαντες ολοκληρωθηκε η παραγγελια με e-mail και απο μαγαζι και απο παυπαλ. τελος ελπιζω μονο να μην το πληρωσω δυο φορες με το μπερδεμα Μάλλον μετά το PayPal σε ξανά πέταξε στο site για να επιλέξεις τον τρόπο με τον οποίο θα σου αποσταλεί...εκεί μάλλον κάπου έγινε το λάθος.εκανες αυτό το βήμα? Όπως και να έχει όμως όλα καλά. Με το καλό να σου ρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Το κινητό δείχνει value for money ειδικά επειδή είναι ZTE.. 2 ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ Η 2η σιμ δεν μου χρειάζεται. Επιβαρύνει? Επίσης έχουν ανακοινώσει αν θα πάρει το νέο Ανδροιδ? Μπαταρία θέλει 4 ώρες φόρτιση διάβασα??? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Το κινητό δείχνει value for money ειδικά επειδή είναι ZTE.. 2 ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ Η 2η σιμ δεν μου χρειάζεται. Επιβαρύνει? Επίσης έχουν ανακοινώσει αν θα πάρει το νέο Ανδροιδ? Μπαταρία θέλει 4 ώρες φόρτιση διάβασα??? :confused: Το κντ ειναι vfm φιλε μου επειδη κανει παπαδες με ελαχιστο κοστος.....εαν δεν την θες βγαινει εκτος........απο αδειο θελει καποιο χρονο να φουλαρει.......αλλα αμα φουλαρει αδειαζη εκνευριστικα αργα........φοραει κοστομιες,oποτε εαν θελει ο εκαστοτε dev φτιαχνει και με την ....πιο....νεα rom. Καλημερα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 ποσα παλικαρια ειναι απο εδω που το εχουν παραγγειλει απο hotinbuy? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 ποσα παλικαρια ειναι απο εδω που το εχουν παραγγειλει απο hotinbuy? Εγώ και μου είπαν ότι θα ταχυδρομηθεί στις 4/10 λόγω Εθνικής εορτής. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 ποσα παλικαρια ειναι απο εδω που το εχουν παραγγειλει απο hotinbuy? Me too, σε μένα έδωσαν tracking number πάντως... δεν ξέρω αν έφυγε η με πρόλαβε η εορτή :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 στο tracking δε φαινεται κατι?να περιμενω μεχρι τις 4 αραγε? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 φιλε ποτε παραγγειλες και σου εδωσαν tracking number? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panopticon Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 δηλαδη εννοεις να ξανακανω παραγγελια ξαναπληρωσω ? μηπως βρεθω με δυο κινητα ? εντωμεταξυ αυτο το μαγαζι ειναι συνεχως απο το πρωι offline για να μιλησω μαζι τους μηπως εχουν καμια αργια εκει κανα τσουναμι!! και στην τραπεζα που πηρα τωρα μου ειπαν πως δεν εχω χρεωθει τιποτε ουτε εχουν δεσμευτει χρηματα μηπως πριν ξαναπαραγγειλω να ρωτησω πρωτα αυτους? αυτο το μαγαζι διαβασα σε προηγουμενα post ειναι αξιοπιστο λενε?! Έχουν αργία! Μέχρι 4 του μήνα υπολειτουργούν όλα τα κινέζικα καταστήματα, αν δείς και στο ebay πολλοί κινέζοι πωλητές είναι away μέχρι 4/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 ποια ειναι τα values για ακουστικο και μεγαφωνο που πρεπει να βαλουμε για το v967s? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Εγώ τα έχω βάλει τέρμα 160 και 255 στο level 6 και για να είμαι ειλικρινής δε με ικανοποιεί πλήρως η ένταση του ήχου.Ειναι πιο χαμηλό το ηχείο απο το w7s μου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 για το ακουστικο τοσο πολυ?εγω απλα θελω να το ρυθμισο γιατι κατι φορες μπουκωνει η τριζει που το εχω στο 2 επιπεδο για το ακουστικο ποιο πολυ με νοιαζει..ο gerstauros για το v970 ειχε δωσει ποιο χαμηλα values.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Παιδια μετα τις 4/10 ξανα θα δουλεψουν οι κινεζοι και εγω εχω παραγγειλει απο Τ2c.com μου εδωσαν tracking στις 23/9 singpost και χθες μόλις φανηκε με destination code NL ( Nenderlands...) :lol: γενικα μην αγχωνεστε ,παντως εχουμε πεσει πανω στους κινεζους και παραγγελνουμε αραδα ,δεν καναμε ρε σεις ενα group buy να παρει ο διαλος ..:lol: Χρηστο (@bbbb) για sms τι χρησιμοποιεις ? ,γιατι αυτο που εχει επανω η 1.0.5 ειναι για τα μπαζα...:happy: Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 (edited) Καταρχήν δεν έχω την 1.05 αλλά την smart v1.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2429645 με την οποία ακόμη δεν κατάφερα να συνδέσω ως αφαιρούμενο δίσκο στο pc την κάρτα μνήμης αλλά δε με απασχολεί ιδιαίτερα και έτσι δεν αλλάζω την ρομ.Εφαρμογή μηνυμάτων έχω την default της ρομ και 160 χαρακτήρες με το gravitybox.Το ίδιο θα έκανα αν είχα την v1.05 για το ακουστικο τοσο πολυ?εγω απλα θελω να το ρυθμισο γιατι κατι φορες μπουκωνει η τριζει που το εχω στο 2 επιπεδο για το ακουστικο ποιο πολυ με νοιαζει..ο gerstauros για το v970 ειχε δωσει ποιο χαμηλα values.. To ακουστικό δε το πείραξα.Μόνο το μεγάφωνο πείραξα Edited October 1, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts