Jump to content

Panopticon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Panopticon

  1. Η σύγκριση είναι εξαρχής λάθος: Τα pixel όπως και τα nexus μπορεί να δουλεύουν άψογα και σαν consumer phones αλλά η βασική τους αποστολή είναι σαν development devices. Προφανώς ούτε οι ανάγκες είναι ίδιες ούτε ο σχεδιασμός έχει την ίδια λογική με αυτή που συναντάμε σε λίγο πολύ όλες τις άλλες συσκευές που απευθύνονται εξαρχής σε καταναλωτές.
  2. Αυτό το "είναι παμπάλαιο" δεν το καταλαβαίνω. Το 3,5άρι jack είναι τεχνικά όσο πιο "τέλειο" γίνεται για τη λειτουργία του: βγάζει τον καλύτερο ήχο που μπορεί ή θα μπορέσει να δώσει η συσκευή ever. Προφανώς αν το τηλέφωνο έχει χάλια DAC ή αν τα ακουστικά είναι της πλάκας η ποιότητα δεν θα είναι καλή, αλλά το jack δεν φταίει γι αυτό. Δεν είναι τυχαίο που χρησιμοποιείται κατα κόρον σε επαγγελματικά στούντιο.
  3. Καλό, αλλά δεν ακυρώνω την παραγγελία μου για το RN3 Pro Με χαλάει ο επεξεργαστής παρότι είχα πολύ καλές εμπειρίες απο Mediatek στο παρελθόν και εμφανισιακά δεν μου άρεσε το κάτω μέρος της συσκευής που βρίσκονται τα ηχεία (σε σχέση με το πίσω που το θεωρώ πιο όμορφο). Φαντάζομαι όμως πως με τα ηχεία κάτω θα ακούγεται καλύτερα πάνω στο τραπέζι.
  4. Πάντως τις διαφορετικες διαστάσεις τις γράφει το ίδιο το Geekbuying οπότε δεν έγινε απλά copy-paste η περιγραφή του RN3. Τέσπα, εγώ δεν το ρισκάρω πιο πολύ γιατί φοβάμαι τις ασυμβατότητες με τις ήδη υπάρχουσες ROM επειδή στο XDA λένε πως έχει άλλο partitioning scheme (εδώ και εδώ). Η θήκη κομμάτια να γίνει, δεν θα τρελαθώ για 7$.
  5. Ναι, το λέει και στη σελίδα του Geekbuying (το δίνει 152.5mm στο ύψος ενώ η κανονική έκδοση είναι 150mm) αλλά το λέει και στο site της Xiaomi Taiwan για την οποία προορίζεται η international edition
  6. Παιδιά προσοχή όσοι πάρετε την International Edition με την 800άρα Οι διαστάσεις ΔΕΝ είναι ίδιες, η International Edition της συσκευής είναι 2,5mm πιο μεγάλη στο ύψος. Μπορεί να έχετε θέμα με τις θήκες αν είναι κλειστού τύπου. Επίσης το partitioning δεν είναι ίδιο και υπάρχει πιθανότητα να μην είναι συμβατή με τις ROM που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα. Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως θα είναι έτσι αλλά εγώ δε ρίσκαρα και την ακύρωσα.
  7. Παιδιά, αν πάρω την International Edition θα παίζει με τις ROM που έχουν βγεί ως τώρα για τη συσκευή ή να πάω καλύτερα στο Dev Global του Vickmall? Με ενδιαφέρει ΠΟΛΥ το Root γιατί πάντα χρησιμοποιώ AdAway στις συσκευές μου
  8. Panopticon

    ZTE V967S

    Εφόσον έχεις τις επαφές σου στο Google, απλά χρησιμοποιείς το ίδιο account και συγχρονίζονται μόνες τους σε όλες τις συσκευές :D
  9. Panopticon

    ZTE V967S

    Έχουν αργία! Μέχρι 4 του μήνα υπολειτουργούν όλα τα κινέζικα καταστήματα, αν δείς και στο ebay πολλοί κινέζοι πωλητές είναι away μέχρι 4/10
  10. Panopticon

    ZTE V967S

    Στα widgets πρέπει να υπάρχει, κοίτα εκεί
  11. Panopticon

    ZTE V889S

    Μπορεί να το βρείς σαν Blade C ή v807. Είναι το ίδιο μοντέλο.
  12. Το σήμα στο σπίτι μου διαρκώς χειροτερεύει τον τελευταίο χρόνο με αποτέλεσμα να μην μπορώ πλέον να κάνω κλήσεις απο σχεδόν κανένα σημείο του σπιτιού. Αρχικά σκέφτηκα να αλλάξω δίκτυο αλλά το ίδιο χάλι επικρατεί και στα άλλα δίκτυα απο ότι βλέπω σε κινητά φίλων που έρχονται στο χώρο μου. Ενισχυτής σήματος επίσης δύσκολο να δουλέψει γιατί δεν υπάρχει κάποιο σημείο με αξιοπρεπές σήμα στο οποίο να μπορώ να βάλω τον δέκτη. Φαίνεται πως μόνη λύση για να μπορώ να έχω τηλέφωνο κανονικά είναι είτε να... μετακομίσω ή να βάλω το full σήμα της vodafone. 1) Ψάχνω την τιμή στην σελίδα της vodafone αλλά δεν βρίσκω πουθενά λεπτομέρειες για την τιμή, ξέρει κανείς απο που μπορώ να το ζητήσω και σε τι τιμή θα μου το δώσουν; 2) Δουλεύει κανονικά με καρτοκινητά CU στο δίκτυο της vodafone; 3) Απο ότι κατάλαβα πρέπει να ρυθμίσω τη συσκευή για συγκεκριμένα κινητά (δεν λειτουργεί δηλαδή γενικά για όλα τα κινητά που βρίσκονται στο χώρο). Έχει κάποιο interface για να το κάνω αυτό γρήγορα μόνος μου ή θα πρέπει να παίρνω τηλέφωνο στη vodafone κάθε φορά που έχω επισκέπτες; Ό,τι άλλες πληροφορίες/εμπειρίες/απόψεις υπάρχουν θα ήταν ευπρόσδεκτες :)
  13. Ακριβώς εκεί στηρίζω και εγώ την άποψή μου, στο γεγονός πως έχω δεί πολλά DOA και προβλήματικά smartphones & tablets απο Κίνα σε παραγγελίες δικές μου και φίλων, αν και πρέπει να παραδεχτώ πως όσο ανεβαίνει η τιμή τόσο πιο σπάνιο είναι. Σημειώνω ότι δεν διαφωνώ πως έξω θα βρείς στα ίδια ή και λιγότερα χρήματα κάτι καλύτερο απο τα turbo-x, το αντίθετο, απλά προσωπικά υπολογίζω και την εγγύηση στο κόστος.
  14. Φίλε μου το έχω δεί απο κοντά το τηλέφωνο και μπορώ να πω οτι η δοκιμή του μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αλλά δυστυχώς δεν είχα πολλή ώρα για να μπορέσω να πειραματιστώ :( Εμένα με ψήνει το μικρό του αδελφάκι που έχει καταπληκτικό value for money :secret: Όσο για την εγγύηση, που λένε τα παιδιά παραπάνω, προσωπικά διαφωνώ. Αν είναι να πληρώσεις τόσα χρήματα δεν αξίζει να τα αφήσεις σε έναν κινέζο ο οποίος στο after sales θα σε εξυπηρετήσει όταν και αν θελήσει (+οτι τα έξοδα επιστροφής σε περίπτωση ζημιάς συνήθως τα επιβαρύνεσαι εσύ). Τουλάχιστον η εγγύηση του Πλαισίου είναι αξιόπιστη και γρήγορη. Play Store μπορείς να βάλεις με sideload κατεβάζοντας το apk του play store απο αλλού.
×
×
  • Create New...