monaxitis Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Και σε ταχύτητα και σε αυτονομία.Ειδικά αν το s advance το έχεις ακόμη με gingerbread.Επισης η χρωματική μετάβαση απο super amoled οθόνη σε lcd ips μέτριας ποιότητας που έχει το v967s θα είναι εμφανέστατη παντως εγω σε αντιστοιχη οθονη με του 967ς (λενοβο) και σε συγκρυση με την αμολετ το σ3 δεν ειδα να ειναι και τοσο εμφανεστατη.ειδικα στον ηλιο νομιζω οτι το λενοβο ηταν σαφος καλυτερο πραγμα που παραδεχτηκε και ο κατοχος του σ3. οσο για τα χρωματα οντως εχουν μιια διαφορα αλλα σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογη τα 450 ευρω παραπανω που ζηταει το σ3.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Συγκριτικά με το Jiayu G3S http://www.minideal.net/jiayu-g3s-phone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-quad-core-gps-4-5-ips-gorilla-glass.html τι θα λέγατε. Αξίζει τα παραπάνω λεφτά; Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Σημερα παρελαβα και εγω απο minideal.Βαζοντας μια εφαρμογη για ρυθμιση δορυφορων που χρειαζεται πυξιδα μου λεει οτι το κινητο δεν διαθετει πυξιδα.Στο gsm arena λεει οτι εχει http://www.gsmarena.com/zte_grand_x_quad_v987-5376.php Τελικα εχει προβλημα το κινητο μου ή δεν εχει πυξιδα; Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 To v967s δεν έχει πυξίδα.Το gsmarena αναφέρεται στο v987 που έχει κανονικά πυξίδα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Συγνωμη εκανα λαθος topic εχω το 987 αλλα δεν δουλεύει η πυξιδα. Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sintalkas Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 παιδιά μόλις πήρα και εγώ από hotinbuy μαζί με το s4mini κλώνο ,να ναι καλά τα παιδιά που το ανέφεραν ,επίσης θα ενημερώσω άμεσα για την εξέλιξη της παραγγελίας και της παραλαβής ,καθώς και θα κάνω και εγώ ένα μικρό review ...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Μπορει καποιος φιλος που αγορασε απο hotinbuy,να μας πει τι γινεται με την εγγυηση?Ποσο δινουν τελικα?1 χρονο η 3 μηνες? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 (edited) Μπορει καποιος φιλος που αγορασε απο hotinbuy,να μας πει τι γινεται με την εγγυηση?Ποσο δινουν τελικα?1 χρονο η 3 μηνες? αγαπητε φιλε σε 3 μηνες θα εχεις αλλο τηλεφωνο και αυτο θα χαλασει η θα το πουλησεις(ειμαι μεντιουμ) εβαλα 1)νεο recovery γιατι ηταν στα κινεζικα κατεβασα απο τον carliv to recovery ειναι υπογραφη του και με το mtk tools εκανα update to recovery ! 2)εβαλα max flavour full 3)meteos 2.5gb 4)xposed installer ΠΡΩΤΑ και ΜΕΤΑ gravity BOX δουλευει αξιοπρεπως , εχει καθαρη συνομιλια στο φως ειναι δυσκολο να δεις ,το bluetooth καθαρο και δυνατο και wifi επισης σημα πολυ καλο (τηλεφωνιας) Edited September 26, 2013 by satiros Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 αγαπητε φιλε σε 3 μηνες θα εχεις αλλο τηλεφωνο και αυτο θα χαλασει η θα το πουλησεις(ειμαι μεντιουμ) εβαλα 1)νεο recovery γιατι ηταν στα κινεζικα κατεβασα απο τον carliv to recovery ειναι υπογραφη του και με το mtk tools εκανα update to recovery ! 2)εβαλα max flavour full 3)meteos 2.5gb 4)xposed installer ΠΡΩΤΑ και ΜΕΤΑ gravity BOX δουλευει αξιοπρεπως , εχει καθαρη συνομιλια στο φως ειναι δυσκολο να δεις ,το bluetooth καθαρο και δυνατο και wifi επισης σημα πολυ καλο (τηλεφωνιας) Kαλα βρε εσυ αυτο καταλαβες.......η ουσια ειναι εαν θα το αλλαξω εγω σε 3 μηνες.........? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Πως γίνεται να ρυθμίσουμε να κάνει τη μετατροπή η τράπεζα και όχι το PayPal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faethie Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Παρατήρηση: το ηχείο του κινητού όταν ακουμπά χωρίς την θήκη σε τραπέζι με την οθόνη προς τα πάνω, "μπουκώνει". Με τον ήχο κλήσης στο τέρμα, ο ήχος κλήσης ακούγεται στο 1/10 της έντασης απο ότι αν το κρατώ όρθιο... design problem αυτό και έχω χάσει μια δυο κλήσεις εξ αιτίας του. Λέω dsign problem, γιατί σε άλλα κινητά ο κατασκευαστής λαμβάνει πόψη το γεγονός οτι το ηχείο θα ακουμπά σε επιφάνεια (πχ τραπέζι) και φροντίζει η επιφάνεια να βρίσκεται σε τέτοια κλίση και απόσταση ώστα να δρα κιόλας σαν "ενισχυτής" του ηχείου. Εδώ απλά το μπουκώνει, σαν να χεις βάλει το χέρι σου πάνω. Ακούω τον ηχο κήσης σαν ψίθυρο, και μόλις σηκώνω το κινητό και πάυει το ηχείο να ακουμπά στο τραπέζι, ακούγεται 10 φορές δυνατότερα. Λέω χωρίς τη θήκη γιατι με τη θήκη που "ανεβάζει" το κινητό κάνα χιλιοστό, ίσως το ηχείο να μην "μπουκώνει". Την θήκη την έχω βγάλει, οπότε μπορεί κάποιος να συγκρίνει/επιβεβαιώσει το πρόβλημα αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_1986 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Ισχύει αυτό που λες . Δυστυχώς έχω χάσει και εγώ έτσι κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Kαλα βρε εσυ αυτο καταλαβες.......η ουσια ειναι εαν θα το αλλαξω εγω σε 3 μηνες.........? σε καμια περιπτωση δεν καταλαβα λαθος Μα σε παρακαλω τι νοημα το 3 μηνες 12 μηνες και εφ ορου ζωης εγω σου δινω εφ ορου ζωης και ποσο αυτο ? Με τους παπατζηδες λογαριασμο κανεις? Εδω η Sony Ελλαδα μας αμα εχει καποιο χτυπημα το βγαζει απο το service? Δεν εχει σημασια τι εχει αμα εχει ενα χτυπηματικι -μικρο σπασιμο στην ακρη εισαι εκτος ! Δεν εχει ευαισθησια το μιψροφωνο (ποσο κανει ?0,1 cent) δεν στο αλλαζουν!!!!!! Τωρα αυτα γινοννται εδω που του σπας και στο κεφαλι το κινητο στην Απω Ανατολη θα βγαλουμε ακρη ? Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 σε καμια περιπτωση δεν καταλαβα λαθος Μα σε παρακαλω τι νοημα το 3 μηνες 12 μηνες και εφ ορου ζωης εγω σου δινω εφ ορου ζωης και ποσο αυτο ? Με τους παπατζηδες λογαριασμο κανεις? Εδω η Sony Ελλαδα μας αμα εχει καποιο χτυπημα το βγαζει απο το service? Δεν εχει σημασια τι εχει αμα εχει ενα χτυπηματικι -μικρο σπασιμο στην ακρη εισαι εκτος ! Δεν εχει ευαισθησια το μιψροφωνο (ποσο κανει ?0,1 cent) δεν στο αλλαζουν!!!!!! Τωρα αυτα γινοννται εδω που του σπας και στο κεφαλι το κινητο στην Απω Ανατολη θα βγαλουμε ακρη ? Φιλε μου,καποιοι μπορουν να αλλαζουν κντ οπως λες ανα 3 μηνες,με τον ενα η τον αλλο τροπο,αλλα ειναι και παρα πολλοι που δεν εχουν,δεν θελουν,δεν μπορουν να το κανουν αυτο που αναφερεις εσυ.Για ολους αυτους λοιπον οι 12 αντι για 3 μηνες εγγυησεως λοιπον θα κανουν την διαφορα. Το πιο συμαντικο βεβαια ειναι να δουμε κατα ποσο ειναι αξιοποιστο ενα site,και κατα ποσο μπορει να σε καλυψη στο after sale. Εγω απο την αλλη θελω να ειμαι καλλυμενος σφαιρικα οταν παω να κανω μια αγορα,οποια και να ειναι αυτη,απο οπου και να ειναι αυτη.Για αυτο και οταν τους χρειαστικα αυτοι με καλυψαν,και μιλαω για Κινεζικο καταστημα.....οχι καποιο Ελληνικο που μου εβγαλαν την πιστη καποιες φορες...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 σε καμια περιπτωση δεν καταλαβα λαθος Μα σε παρακαλω τι νοημα το 3 μηνες 12 μηνες και εφ ορου ζωης εγω σου δινω εφ ορου ζωης και ποσο αυτο ? Με τους παπατζηδες λογαριασμο κανεις? Εδω η Sony Ελλαδα μας αμα εχει καποιο χτυπημα το βγαζει απο το service? Δεν εχει σημασια τι εχει αμα εχει ενα χτυπηματικι -μικρο σπασιμο στην ακρη εισαι εκτος ! Δεν εχει ευαισθησια το μιψροφωνο (ποσο κανει ?0,1 cent) δεν στο αλλαζουν!!!!!! Τωρα αυτα γινοννται εδω που του σπας και στο κεφαλι το κινητο στην Απω Ανατολη θα βγαλουμε ακρη ? Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε,στην Νοκια 5 απο τις 6 φορες που πηγα συσκευη εντος εγγυησης μου το εβγαλα εκτος γιατι εντοπιστηκε υγρασια σο ακουστικο η στο μικροφωνο κ.τ.λ,στην sony μια απο τα ιδια και στην τελικη οταν ζητησα τα ανταλακτικα μονο να αγορασω και να το φτιαξω μονος μου (καλα να'ναι το yutoube)αρνηθηκαν να μου τα πουλησουν! Για κινητο των 80 ευρω δεν αξιζει να το στειλεις πισω και να περιμενεις κανα 2μηνο(15-20 μερες το πανε και αλλες τοσσες το ελα)και δεν ξερεις και αμα σου ξαναγυρησει,το θεμα ειναι αν ξερει κανεις που μορουμε να βρουμε ανταλακτικα για το συγκεκριμενο τηλ. απ'οσο εψαξα δεν βρηκα πουθενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr2n Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Τλκα η καλυτερη εφαρμογη για να κλεινει το κινητο και να πεφτει σε deep sleep οταν κλεινουμε το καλυμα ειναι το automaton beta ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Ναι αυτή είναι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Tελικα μπορει και να μην απατη το hotinbuy και να παιζει ειτε ο τυπος λογο τεραστιας ποσοτητας να πετυχε καλη τιμη η η συσκευη που θα λαβουμε (http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.147.IlbEEG&id=25187020905,599 ουαν δηλ. 72 ευρω η συσκευη για αγορα 100 κομματια) ειτε δεν θα ειναι στην οριτζιναλ συσκευασια ειτε θα ειναι απο αγορα κινεζου σε συμβολαιο (αλλα καινουργια)δηλ. branded για κινεζικο δυκτιο(που με ροοτ και custom rom δεν ειμαι σιγουρος αλλα μαλον δεν μας πειραζει) γιαυτο και μαλλον η 3μηνη εγγυηση που δινει ο hotinbuy αντι της εγγυησης ενος χρονου που δινουν οι αλλοι! Μου εκανε εντυπωση πως γινετε να πουλαει πολυ πιο φθηνα απο τους αλλους και εψαξα στο taobao (κατι αντιστοιχο του amazon αλλα για Κινα)http://s.taobao.com/search?q=ZTE+V967S&app=detailproduct για να δω που κυμαινονται οι τιμες του ΖΤΕ V967S,αυτο που καταλαβα(απο google μεταφραση) ειναι οτι το τηλ. το βρισκεις buy it now ακομη και με λιγοτερα απο 500 ουαν δηλ. 60 ευρω http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.33.IlbEEG&id=21019831739(κρατηστε αυτη την σελιδα γιατι σε αυτην αναφερωμε πιο κατω),καθως ομως πατησα το χρωμα,το στανταρ πακετο που δινει στην μεταφραση μου λεει οτι περιεχει An original battery, a straight charger, data cable, warranty card, manual και η τιμη πηγε με αυτο το πακετο 680 ουαν δηλ. 82 ευρω,ωπα λεω που πηγε η τιμη 500 ουαν που εβγαζε πριν παταω λοιπον το τελευταιο διαθεσιμο πακετο δηλ. το τελευταιο τετραγωνακι απο τα 9 που εχει στο επανω μερος της σελιδας (απενατι απο την φωτογραφια του κινητου,και επανω απο το τετραγωνακι που λεει 4g)και μου βγαινει ξανα η τιμη 500 υοαν,ψαχνωντας παρακατω βλεπω οτι το φθηνοτερο πακετο που εχουν ειναι 680 και το ακριβοτερο 790 ουαν (95 ευρω)που περιεχει 2 original battery, a straight charger, data cable, warranty card, manual, 16G memory card gift: foil, card reader, protective cover, cradle, capacitive pen application software + game software,κατω απο ολες τις επιλογες πακετου υπαρχει και ενα τελευταιο (εκτος του πλαισιου που εχει τα υπολοιπα πακετα δηλ. και λεει 套餐八:合约机预存1699仅限汕头) Και η μεταφραση του λεει Package Eight: 1699 contract machine stored only in Shantou,οπου contract σημαινει συμβολαιο,κατι ανaλογο μου εβγαλε και απο αλλον πωλητη στο taobao! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Tελικα μπορει και να μην απατη το hotinbuy και να παιζει ειτε ο τυπος λογο τεραστιας ποσοτητας να πετυχε καλη τιμη η η συσκευη που θα λαβουμε (http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.147.IlbEEG&id=25187020905,599 ουαν δηλ. 72 ευρω η συσκευη για αγορα 100 κομματια) ειτε δεν θα ειναι στην οριτζιναλ συσκευασια ειτε θα ειναι απο αγορα κινεζου σε συμβολαιο (αλλα καινουργια)δηλ. branded για κινεζικο δυκτιο(που με ροοτ και custom rom δεν ειμαι σιγουρος αλλα μαλον δεν μας πειραζει) γιαυτο και μαλλον η 3μηνη εγγυηση που δινει ο hotinbuy αντι της εγγυησης ενος χρονου που δινουν οι αλλοι! Μου εκανε εντυπωση πως γινετε να πουλαει πολυ πιο φθηνα απο τους αλλους και εψαξα στο taobao (κατι αντιστοιχο του amazon αλλα για Κινα)http://s.taobao.com/search?q=ZTE+V967S&app=detailproduct για να δω που κυμαινονται οι τιμες του ΖΤΕ V967S,αυτο που καταλαβα(απο google μεταφραση) ειναι οτι το τηλ. το βρισκεις buy it now ακομη και με λιγοτερα απο 500 ουαν δηλ. 60 ευρω http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.33.IlbEEG&id=21019831739(κρατηστε αυτη την σελιδα γιατι σε αυτην αναφερωμε πιο κατω),καθως ομως πατησα το χρωμα,το στανταρ πακετο που δινει στην μεταφραση μου λεει οτι περιεχει An original battery, a straight charger, data cable, warranty card, manual και η τιμη πηγε με αυτο το πακετο 680 ουαν δηλ. 82 ευρω,ωπα λεω που πηγε η τιμη 500 ουαν που εβγαζε πριν παταω λοιπον το τελευταιο διαθεσιμο πακετο δηλ. το τελευταιο τετραγωνακι απο τα 9 που εχει στο επανω μερος της σελιδας (απενατι απο την φωτογραφια του κινητου,και επανω απο το τετραγωνακι που λεει 4g)και μου βγαινει ξανα η τιμη 500 υοαν,ψαχνωντας παρακατω βλεπω οτι το φθηνοτερο πακετο που εχουν ειναι 680 και το ακριβοτερο 790 ουαν (95 ευρω)που περιεχει 2 original battery, a straight charger, data cable, warranty card, manual, 16G memory card gift: foil, card reader, protective cover, cradle, capacitive pen application software + game software,κατω απο ολες τις επιλογες πακετου υπαρχει και ενα τελευταιο (εκτος του πλαισιου που εχει τα υπολοιπα πακετα δηλ. και λεει 套餐八:合约机预存1699仅限汕头) Και η μεταφραση του λεει Package Eight: 1699 contract machine stored only in Shantou,οπου contract σημαινει συμβολαιο,κατι ανaλογο μου εβγαλε και απο αλλον πωλητη στο taobao! Καλά όλ αυτά, αλλά το κόστος του ταχυδρομείου για αποστολή πακέτου μισού κιλού από την Κίνα στη Σιγκαπούρη κι από κει στην ευρώπη, πάει τουλάχιστον 25$. Οι τιμές του hotinbuy είναι κάτω του κόστους. Ολοφάνερα κάτι βρωμάει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpapad Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 (edited) Παίδες το τόλμησα κι εγώ και το αγόρασα μόλις! Γύρω στα 75 ευρώ βγαίνει και είπαν θα στείλουν δώρο case και screen protector. Θα δείξει... Πάντως σχετικά με την εγγύηση ρώτησα στο live chat και μου είπε ότι έχει 1 χρόνο το κινητό και 3 μήνες τα accesories. Επίσης ρώτησα ευθέως αν πρόκειται για refurbished και μου είπε είναι brand new. Μάλιστα τους ρώτησα αν μπορώ να στείλω το serial number του κινητού στην ZTE για επιβεβαίωση ότι είναι καινούριο (δεν έχω ιδέα αν γίνεται καν αυτό :P) και μου είπαν ότι μπορώ μόλις το παραλάβω. Έχω κρατήσει και τον διάλογο (όχι βέβαια ότι σημαίνει αυτό κάτι). Θα αναφέρω λεπτομέρειες και εντυπώσεις μόλις το παραλάβω. Καλή μας τύχη όσοι το παραγγείλαμε! edit: Για την ακρίβεια 72 ευρώ βγήκε με τη χρέωση της τράπεζας (75 έλεγε το paypal αν έκανε αυτό τη συνναλαγή). Edited September 26, 2013 by panpapad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapi Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Ειναι ευκολο να μαζεψει καποιος τα θετικα και αρνητικα για την συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 kαλησπερα μολις τωρα το ειδα στο ιδιο site στα 79 ευρω επισης δεν δλεπω πουθενα την εγγυηση που γραφει ποσο εχει? και τα δωρα τα ζητας στο live chat? δεν σου δινει καποιες επιλογες οπως στο to2c.com ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 (edited) Η αξιοπιστία του HotinBuy δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα. Ακόμα δεν μπορούν να εντοπιστούν τα tracking αυτών που αγόρασαν πρώτοι (πριν 4 μέρες). Υπομονή. Αν το κατάστημα είναι καλό θα είναι εκεί και σε 15-20 μέρες. Ειναι ευκολο να μαζεψει καποιος τα θετικα και αρνητικα για την συσκευη Post #2205# σελίδα 147 Edited September 26, 2013 by vasilk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr2n Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Ειναι ευκολο να μαζεψει καποιος τα θετικα και αρνητικα για την συσκευη http://www.freewebs.com/arxeia/ZTE_v967s_TEXNIKA_THEMATA.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapi Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Η αξιοπιστία του HotinBuy δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα. Ακόμα δεν μπορούν να εντοπιστούν τα tracking αυτών που αγόρασαν πρώτοι (πριν 4 μέρες). Υπομονή. Αν το κατάστημα είναι καλό θα είναι εκεί και σε 15-20 μέρες. Post #2205# σελίδα 147 Οκ, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts