aekfc212 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 παιζει να το απεγκαταστησεις;αν σου την σπαει δοκιμασε κανενα αλλο Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 παιζει να το απεγκαταστησεις;αν σου την σπαει δοκιμασε κανενα αλλο Ειναι κ αυτπ μια ιδεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Τώρα κατεβαίνει το swiftkey Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 ποναει κεφαλι κοβει κεφαλι. :lol::lol: Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 @iliadelo Αυτο στο κανει μετα την τουμπα που εφαγε φιλε??? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Δε ξερω τωρα το βραδυ το ειδα Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Κανα 2 φορες το παρατηρησα αυτο με το πληκτρολογιο που λετε, αλλα μονο στην εφαρμoγη του fb (στα μηνυματα/συνομιλια συγκεκριμενα). Φαινοταν πολυ αχνα. Χρησιμοποιω το smart keyboard με το black θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Να κανει ειδωλο.....αλλα μονο στο πληκτρολογιο.......δεν νομιζω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Κανα 2 φορες το παρατηρησα αυτο με το πληκτρολογιο που λετε, αλλα μονο στην εφαρμoγη του fb (στα μηνυματα/συνομιλια συγκεκριμενα). Φαινοταν πολυ αχνα. Χρησιμοποιω το smart keyboard με το black θεμα. Κυρίως στα πλάγια δε το δες? Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalman2013 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) παιδια πριν λιγο πιγα στο ταχυδρομειο και το παρελαβα!!!εκανε 16 μερες να ερθει.πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες.το μεγεθος του εμενα με φανικε αρκετα καλο.μπορω και το χρειριζομαι με το ενα χερι ευκολα(λιγο με την θηκη γινεται λιγο πιο μεγαλο αλλα κατα τα αλλα οκ).α αφου ανεφαρα θηκη,ειναι η γνωστη με το ς.την περιμενα πιο μαπα να ειναι.τωρα η οθονη ειναι αρκετα καλη για μενα.δεν πιξελιαζει και για αναγνωση ειναι οκ,αν σκεφτειτε οτι πριν ειχα ενα νοκια c2.το ρολαρισμα ειναι ωραιο και η καμερα για μενα ειναι καλη.δεν βγαζει επαγγελματικες αλλα ουτε και χαλια.βραδινες δεν εβγαλα.απο μπαταρια τα παει οκ μεχρι στιγμης.το wifi δεν μπορω να σας το συγκρινω αλλα ειναι αρκετα καλο. εχω ομως καποιες ερωτησεις. 1-με το που ανοιξα το τηλ μπηκε στο ιντερνετ και χρεωθηκα(Whatsup).πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτο?δλδ απ οτι καταλαβα το 3g 2-τι browser να χρησιμοποιησω? 3-adobe απο που να κατεβασω? 4-ποιες εφαρμογες θεωρειτε must? 5-προτεινετε μου καποιο ελληνικο πληκτρολογιο 6-σε ενα wifi που δοκιμασα να δεν μπορουσα.γτ?(ο κωδικος ηταν σωστος με 2 γραμμες σιμα) δεν πιστευω να ξεχασα τπτ,αλλα αν ξεχασα πειτε μου.γραφω βιαστικα γιατι θελω να το απολαυσω!!!!:lol::lol::p Edited September 12, 2013 by kalman2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 γεια σας παιδια.. μια ερωτηση θελω να κανω σε οσους κατεχουν αυτο το κινητο. Εβαλα μια εικονα, ενα τριανταφυλλο και ενω ειναι κατακοκκινο σε αλλες οθονες, στο zte ειναι προς το πορτοκαλι.. δηλαδη δεν εχει εντονο κοκκινο(γενικα, σε ολες τις εικονες με κοκκινο εντονο χρωμα). Ισχυει αυτο σε ολους ή μου ετυχε ακαλιμπραριστη συσκευη. Επισης μου ηρθε με την 1.0.3 αλλα καποιες φορες ειδικα σε παιχνιδια δεν πιανει καλα το touch στο γνωστο "κατω δεξια" σημειο.. δεν επρεπε να λειτουργει σωστα αφου με την 1.0.3 λυνεται αυτο το bug? προτεινετε να βαλω καποια αλλη δοκιμασμενη ρομ ? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) Παρέλαβα και εγώ πριν λίγο.15 ημέρες σύνολο αυτή τη φορά.Πρώτη εντύπωση θετική.Η θήκη που μου ήρθε ειναι η μαύρη με το S Edited September 12, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalman2013 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 χαχαχαχ ακουστε φαση.ηρθε η αδερφη μου,η οποια δεν ηξερα οτι παραγγειλα κινητο και μολις το ειδε ειπε αυτο ειναι κινητο 250-300 ευρω χαχαχαχαχαχαχαχα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) παιδια πριν λιγο πιγα στο ταχυδρομειο και το παρελαβα!!!εκανε 16 μερες να ερθει.πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες.το μεγεθος του εμενα με φανικε αρκετα καλο.μπορω και το χρειριζομαι με το ενα χερι ευκολα(λιγο με την θηκη γινεται λιγο πιο μεγαλο αλλα κατα τα αλλα οκ).α αφου ανεφαρα θηκη,ειναι η γνωστη με το ς.την περιμενα πιο μαπα να ειναι.τωρα η οθονη ειναι αρκετα καλη για μενα.δεν πιξελιαζει και για αναγνωση ειναι οκ,αν σκεφτειτε οτι πριν ειχα ενα νοκια c2.το ρολαρισμα ειναι ωραιο και η καμερα για μενα ειναι καλη.δεν βγαζει επαγγελματικες αλλα ουτε και χαλια.βραδινες δεν εβγαλα.απο μπαταρια τα παει οκ μεχρι στιγμης.το wifi δεν μπορω να σας το συγκρινω αλλα ειναι αρκετα καλο. εχω ομως καποιες ερωτησεις. 1-με το που ανοιξα το τηλ μπηκε στο ιντερνετ και χρεωθηκα(Whatsup).πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτο?δλδ απ οτι καταλαβα το 3g 2-τι browser να χρησιμοποιησω? 3-adobe απο που να κατεβασω? 4-ποιες εφαρμογες θεωρειτε must? 5-προτεινετε μου καποιο ελληνικο πληκτρολογιο 6-σε ενα wifi που δοκιμασα να δεν μπορουσα.γτ?(ο κωδικος ηταν σωστος με 2 γραμμες σιμα) δεν πιστευω να ξεχασα τπτ,αλλα αν ξεχασα πειτε μου.γραφω βιαστικα γιατι θελω να το απολαυσω!!!!:lol::lol::p Ε ναι το κινητό μοιάζει ακριβότερο. 1.Ρυθμίσεις --->διαχείριση σιμ--->συνδεση δεδομένων ή απευθείας απο την μπάρα ειδοποιήσεων απο το κουτάκι συνδ. δεδομ. 2.οποιον θες. εγώ χρησιμοποιώ dolphin,opera,firefox και διαλέγω κάθε φορά κάποιον 3.http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html 4.ανάλογα τι θες να κάνεις στο κινητό 5.προσωπικά χρησιμοποιώ τo swype παρόλο που ώρες-ώρες ειναι κάπως αργό 6.Εχω παρατηρήσει και στο w7s μου ότι σε κάποια wifi δίκτυα θέλει να βάλεις στατική ip Edited September 12, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalman2013 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 παιδια πριν λιγο πιγα στο ταχυδρομειο και το παρελαβα!!!εκανε 16 μερες να ερθει.πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες.το μεγεθος του εμενα με φανικε αρκετα καλο.μπορω και το χρειριζομαι με το ενα χερι ευκολα(λιγο με την θηκη γινεται λιγο πιο μεγαλο αλλα κατα τα αλλα οκ).α αφου ανεφαρα θηκη,ειναι η γνωστη με το ς.την περιμενα πιο μαπα να ειναι.τωρα η οθονη ειναι αρκετα καλη για μενα.δεν πιξελιαζει και για αναγνωση ειναι οκ,αν σκεφτειτε οτι πριν ειχα ενα νοκια c2.το ρολαρισμα ειναι ωραιο και η καμερα για μενα ειναι καλη.δεν βγαζει επαγγελματικες αλλα ουτε και χαλια.βραδινες δεν εβγαλα.απο μπαταρια τα παει οκ μεχρι στιγμης.το wifi δεν μπορω να σας το συγκρινω αλλα ειναι αρκετα καλο. εχω ομως καποιες ερωτησεις. 1-με το που ανοιξα το τηλ μπηκε στο ιντερνετ και χρεωθηκα(Whatsup).πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτο?δλδ απ οτι καταλαβα το 3g 2-τι browser να χρησιμοποιησω? 3-adobe απο που να κατεβασω? 4-ποιες εφαρμογες θεωρειτε must? 5-προτεινετε μου καποιο ελληνικο πληκτρολογιο 6-σε ενα wifi που δοκιμασα να δεν μπορουσα.γτ?(ο κωδικος ηταν σωστος με 2 γραμμες σιμα) δεν πιστευω να ξεχασα τπτ,αλλα αν ξεχασα πειτε μου.γραφω βιαστικα γιατι θελω να το απολαυσω!!!!:lol::lol::p παιδια για το 1,4,6 εχετε να προτεινετε κατι γρηγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Το κινητό το πήρα και εγώ για τον γιο μου και είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα. Από την λειτουργία του έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) παιδια για το 1,4,6 εχετε να προτεινετε κατι γρηγορα? 1 στο ειχα το ιδιο θεμα στελνεις ενα μηνυμα και μετα στο βγαζει διαφορετικα θα σου τρωει ενα ευρω τη μερα (ψαξε στο google γιατι εγω το ειχα παθει πριν κανενα χρονο) Edit: END DAY στο 1333 (αλλα μετα δεν μπορεις να μπεις στο 0.facebook που ειναι δωρεαν) 4. Greenify, Gravity Box (Edit: Greek WPA finder :p, βαλε αγγλικο recovery, Adway) 6. σιγουρα δεν εκανες λαθος και το σημα ηταν καλο? Edited September 12, 2013 by chourdis Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Συμπλήρωσα για το 6 και σου απάντησα στα υπόλοιπα. γεια σας παιδια.. μια ερωτηση θελω να κανω σε οσους κατεχουν αυτο το κινητο. Εβαλα μια εικονα, ενα τριανταφυλλο και ενω ειναι κατακοκκινο σε αλλες οθονες, στο zte ειναι προς το πορτοκαλι.. δηλαδη δεν εχει εντονο κοκκινο(γενικα, σε ολες τις εικονες με κοκκινο εντονο χρωμα). Ισχυει αυτο σε ολους ή μου ετυχε ακαλιμπραριστη συσκευη. Επισης μου ηρθε με την 1.0.3 αλλα καποιες φορες ειδικα σε παιχνιδια δεν πιανει καλα το touch στο γνωστο "κατω δεξια" σημειο.. δεν επρεπε να λειτουργει σωστα αφου με την 1.0.3 λυνεται αυτο το bug? προτεινετε να βαλω καποια αλλη δοκιμασμενη ρομ ? ευχαριστω εκ των προτερων Οτι το κόκκινο δεν ειναι τελείως κόκκινο στα επίπεδα της amoled δεν ειναι.Μπορείς να δειξεις μια τέτοια φωτό να δω πως φαίνεται στο δικό μου; Κάτω δεξιά που δοκιμάζω τώρα,πιάνει το ίδιο κανονικά όπως σε όλη την οθόνη.Στο κάνει σε κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 για το 6 λεω δοκιμασε κατι πολυ απλο που καμια φορα λειτουργει. απλα αλλαξε τον κωδικο. για must εφαργογες... τι να σου πω. whats app? viber? handcent?(ειναι για να στελνεις sms με 160 χαρακτηρες και με ομορφο ui). zedge(για wallpappers, ringtones κλπ. εχει πολυ πραμα). τωρα.. ο,τι αλλο γουσταρεις εσυ. Τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Συμπλήρωσα για το 6 και σου απάντησα στα υπόλοιπα. Οτι το κόκκινο δεν ειναι τελείως κόκκινο στα επίπεδα της amoled δεν ειναι.Μπορείς να δειξεις μια τέτοια φωτό να δω πως φαίνεται στο δικό μου; Κάτω δεξιά που δοκιμάζω τώρα,πιάνει το ίδιο κανονικά όπως σε όλη την οθόνη.Στο κάνει σε κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι? εννοειται δεν περιμενω να δω ποιοτητα amoled, απλα, το κοκκινο , ΔΕΝ ειναι κοκκινο με τιποτα. πορτοκαλιζει αρκετα. κανει μπαμ :p μια φωτο που φαινεται αυτο, ειναι απο το zedge αν ψαξεις λιγακι στα wallpappers θα το δεις. ενα κατακοκκινο τριανταφυλλο. αν θες, κανε τον κοπο κ πες μου αν στο δειχνει κοκκινο. σε αλλα κινητα και σε τιβι.. ειναι οντως ΚΟΚΚΙΝΟ. στο zte.. πορτοκαλι εντονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalman2013 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 ελυσα το προβλημα με το wifi...τωρα θα προσπαθησω να κανω και το προβλημα με την χρεωση.αν γινει και αυριο περνω τηλ οτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Καλοριζικο παιδια! Αντε και στα δικα μας! Ταξιδευει τωρα το πουλακι μου :D Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 εννοειται δεν περιμενω να δω ποιοτητα amoled, απλα, το κοκκινο , ΔΕΝ ειναι κοκκινο με τιποτα. πορτοκαλιζει αρκετα. κανει μπαμ :p μια φωτο που φαινεται αυτο, ειναι απο το zedge αν ψαξεις λιγακι στα wallpappers θα το δεις. ενα κατακοκκινο τριανταφυλλο. αν θες, κανε τον κοπο κ πες μου αν στο δειχνει κοκκινο. σε αλλα κινητα και σε τιβι.. ειναι οντως ΚΟΚΚΙΝΟ. στο zte.. πορτοκαλι εντονο Πράγματι.Φαίνεται περισσότερο σε τέρμα φωτεινότητα.Εντονο πορτοκαλί όπως ειναι το πορτοκάλι δε θα έλεγα αλλά πιο πολύ ως κόκκινο ξεβαμμένο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akoutsakas Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Εβαλε κανεις την 1.0.5 ; ξερετε διαφορες απο 1.0.3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalman2013 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Εβαλε κανεις την 1.0.5 ; ξερετε διαφορες απο 1.0.3; εμενα με 5 με ηρθε;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts