giannis808 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) Οτι παρέλαβα και εγώ.... Υποτίθετε είναι για την γυναίκα αλλα με βλέπω αν το κρατάω!!!Στην τελική με την καινούργια τιμή τσάμπα είναι!! Ήρθε με την 1.03, με την μπλέ θήκη(τουλάχιστον δεν θα φαίνετε στον πάτο της θάλασσας) και την μεμβράνη της οθόνης δώρο. Τα πρώτα σχόλια μου: Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.... Απο Blade (3.5") στο 967(5") η διαφορά είναι χαοτική. Όμορφη κατασκευή και δείχνει πολυ στιβαρή.Πολύ ωραίο το μεταλλικό πλαίσιο. Η οθόνη είναι κούκλα. Η κάμερα απλά νορμαλ.Τίποτα σπουδαίο.Υποψιάζομαι το βράδυ θα είναι τραγική. Περισσότερα οταν με το καλό βρώ χρόνο να του βγάλω τα μάτια!!! εμενα η κινεζα μου ειπε οτι πλεον ερχεται με την 1.0.5 και καποιες βελτιωσεις (??) τσοπανος τα δωρα μου αρκετα ειναι και το μινιντιλ αξιοπιστο αρκετα επισης... οποτε... maybe next time Edited September 5, 2013 by giannis808 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknat17 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 ρε παιδια απο ολα με φεναιτε πως εγω δεν τα ζητησα με τον σωστο τροπο :lol: .τι μαγικες λεξεις τους λετε?,ακαρι να το αγοραζα και εγω τωρα να ειχα τοσες προσφορες!!!:O κριμα που ειναι dispatched to overseas!!! και εγω εστειλα Mail για να τους ζητησω να ισοφαρισουν το to2c.com και μου εδωσε κουπονι 3 $... Klain Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 εμενα η κινεζα μου ειπε οτι πλεον ερχεται με την 1.0.5 και καποιες βελτιωσεις (??) τσοπανος τα δωρα μου αρκετα ειναι και το μινιντιλ αξιοπιστο αρκετα επισης... οποτε... maybe next time για γενικη ενημερωση το ανεβασα,οχι για σενα προσωπικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 εχει ανοιξει τοπικ στο myphone http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371679 και εγω εστειλα Mail για να τους ζητησω να ισοφαρισουν το to2c.com και μου εδωσε κουπονι 3 $... Klain 3 ή 2 τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknat17 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 3 ή 2 τελικα? οταν το εβαλα μου εβγαλε 3$ (η απαντηση της κιολας ...this is for 3$ discount,so the price is 133.99$,u can share the information on greek forums thanks ) πολυ μπροστα τα κινεζακια... λετε να ξερουν και ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) οταν το εβαλα μου εβγαλε 3$ (η απαντηση της κιολας ...this is for 3$ discount,so the price is 133.99$,u can share the information on greek forums thanks ) πολυ μπροστα τα κινεζακια... λετε να ξερουν και ελληνικα? να της πεις διαφημιση με 3 ευρω μαρη τζαμπατζου? Βαζουν translator. Edited September 5, 2013 by tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 να της πεις διαφημιση με 3 ευρω μαρη τζαμπατζου? Βαζουν translator. Λοιπον εχουμε ΔΩΡΕΑΝ το 967.....και εμεις πληρωνουμε τα μεταφορικα με sp...........axaxaxaxaxax!!!!!!! Μια χαρα το εχουμε το θεμα!!!!:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalman2013 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 εστειλα τωρα ενα μνμ τωρα στους κινεζους ειπηδη νευριασα :mad: οτι και καλα δεν εμεινα ευχαριστημενος που δεν μου εδωσαν earphones and coupon. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Κανεις που να λειτουργει αλλη ρομ(καστομ) απ του μινιντιλ υπαρχει? Να μας ριξει καμια προταση για φλασαρισμα βρε αδερφε :p Btw το θεμα εχει ξεφυγει με τα τελευταια ποστς. Και ποσα αλλα θα ειπωθουν ακομη :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Εγώ πάντως το παρήγγειλα σήμερα από minideal. 135 ευρώ και είπαν θα μου στείλουν δώρο θήκη σιλικόνης και φιλμ οθόνης. αυτο ειναι προσφορα για ολους που το αγοραζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosc61 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Παρέλαβα και εγώ πριν μερικές ώρες. 1) Το κουτί έλεγε απ'έξω 0.600 kg και το βάρος στο ταχυδρομείο έβγαινε 0.490 kg χωρίς όμως η συσκευασία να δείχνει παραβιασμένη. Να είναι καλά τα παιδιά...με άφησαν και το άνοιξα μπροστά τους πριν το παραλάβω. Ευτυχώς ήταν όλα μέσα. 2) Οθόνη καταπληκτική, χωρίς κανένα ίχνος πιξελιάσματος και κάποια κείμενα που ανέβασα διαβάζονται άνετα. 3) Αρκετά βαρύ στο χέρι (προηγούμενο κινητό 3.1 ίντσες). 4) Γρήγορο στο μενού. 5) Πολύ καλή ποιότητας σήμα (Vodafone) και πολύ καλό στην ομιλία από το τηλέφωνο. Ταχύτατο wifi. 6) Έβαλα Battery Monitor, AVG Antivirus αλλά στο τελευταίο μου βγάζει το SuperSU ότι είναι intrusive adware... ισχύει; 7) Επίσης δεν έχει adobe flash.....κάποια βοήθεια; 8) Ήρθε με Rom 1.03. Η πλαστική θήκη δώρο μαύρη με το S. 9) Φωτογραφική... μου φάνηκε απλά καλή....αλλά ήταν γρήγορες οι φώτο σε εσωτερικό χώρο. Θα ξαναπροσπαθήσω έξω. Θα επανέλθω μετά από 24ωρο χρήσης. Την μπαταρία δεν το φόρτισα. Ήταν μισή φορτισμένη. Θα περιμένω να αδείασει τελείως και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Βγαλε το avg. Δε το χρειαζεσαι Για φλας, γκουγκλαρε android 4.2 flash player και θα βρεις το apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalman2013 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Παρέλαβα και εγώ πριν μερικές ώρες. 1) Το κουτί έλεγε απ'έξω 0.600 kg και το βάρος στο ταχυδρομείο έβγαινε 0.490 kg χωρίς όμως η συσκευασία να δείχνει παραβιασμένη. Να είναι καλά τα παιδιά...με άφησαν και το άνοιξα μπροστά τους πριν το παραλάβω. Ευτυχώς ήταν όλα μέσα. 2) Οθόνη καταπληκτική, χωρίς κανένα ίχνος πιξελιάσματος και κάποια κείμενα που ανέβασα διαβάζονται άνετα. 3) Αρκετά βαρύ στο χέρι (προηγούμενο κινητό 3.1 ίντσες). 4) Γρήγορο στο μενού. 5) Πολύ καλή ποιότητας σήμα (Vodafone) και πολύ καλό στην ομιλία από το τηλέφωνο. Ταχύτατο wifi. 6) Έβαλα Battery Monitor, AVG Antivirus αλλά στο τελευταίο μου βγάζει το SuperSU ότι είναι intrusive adware... ισχύει; 7) Επίσης δεν έχει adobe flash.....κάποια βοήθεια; 8) Ήρθε με Rom 1.03. Η πλαστική θήκη δώρο μαύρη με το S. 9) Φωτογραφική... μου φάνηκε απλά καλή....αλλά ήταν γρήγορες οι φώτο σε εσωτερικό χώρο. Θα ξαναπροσπαθήσω έξω. Θα επανέλθω μετά από 24ωρο χρήσης. Την μπαταρία δεν το φόρτισα. Ήταν μισή φορτισμένη. Θα περιμένω να αδείασει τελείως και μετά. με γιες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Οι περισσότεροι από ότι βλέπω είναι ευχαριστημένοι απο την αγορά του κινητού.Να χαίρεστε το κινητό σας παιδιά,ειναι πράγματι μια πολύ καλή αγορά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Οι περισσότεροι από ότι βλέπω είναι ευχαριστημένοι απο την αγορά του κινητού.Να χαίρεστε το κινητό σας παιδιά,ειναι πράγματι μια πολύ καλή αγορά αντε αντε να μας το στειλουνε και εμας συντομα που παραγγειλαμε σημερα!!! :lol::D:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Εσύ έχεις ακόμη μέλλον. Για να σου φτιάξω το κέφι :p θα σου πω ότι το δεύτερο zte που παρήγγειλα με tracking απο 22-8 και despatched to overseas 24-8 σήμερα το απόγευμα έφυγε απο το κέντρο διανομής αεροδρομίου στην Αθήνα οπότε αν όχι αύριο,παραλαμβάνω από δευτέρα.Αλλες φορές στις 11-12 απο την ημέρα που έπαιρνα το email με το tracking,παραλάμβανα.Mακάρι να ήταν λόγω καλοκαιριού αυτή η καθυστέρηση και να επανέλθουμε στον παλιό χρόνο παραλαβής. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Αναφορα για την 1.05 απο minideal..... Eιναι καποιεσ μερες επανω στο κντ,μεχρι στιγμης κανενα απροβλεπτο-παραξενο-περιοργο.Ολα λειτουργουν οκ. Ο φιλος λεει οτι η μπαταρια με αυτην την rom κραταει παραπανω,βεβαια δεν μπορω να το επιβεβαιωσω αυτο,μιας και δεν το εχω στα χερια μου εγω. Αυτα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_1986 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Παρέλαβα κ εγώ σήμερα.Όντως η διαφορά μεγέθους σε σχέση με το blade είναι τεράστια. Μαύρη θήκη κ σε εμένα δεν εφαρμόζει τέλεια λόγω μεγαλύτερου πάχους από το 987 αλλά για αρχή καλή είναι. Έβαλα αγγλικό recovery κ αύξηση τα data σε 2.5gb όλα αυτα στην 1.03. Ερώτηση. Τελικά στην 1.05 ισχύει ότι δουλεύει συνέχεια σε 3g δίκτυο χωρίς να μπορείς να μεταβείς σε 2g?μόνο αυτό με κρατάει για να την φλάσαρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Εσύ έχεις ακόμη μέλλον. Για να σου φτιάξω το κέφι :p θα σου πω ότι το δεύτερο zte που παρήγγειλα με tracking απο 22-8 και despatched to overseas 24-8 σήμερα το απόγευμα έφυγε απο το κέντρο διανομής αεροδρομίου στην Αθήνα οπότε αν όχι αύριο,παραλαμβάνω από δευτέρα.Αλλες φορές στις 11-12 απο την ημέρα που έπαιρνα το email με το tracking,παραλάμβανα.Mακάρι να ήταν λόγω καλοκαιριού αυτή η καθυστέρηση και να επανέλθουμε στον παλιό χρόνο παραλαβής. μακαρι μακαρι!! :p :p :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 μολις το πηρα :) πως γινεται να κλεισω το 3g (1.03 ή 1.3 ενα απο τα 2 δεν θυμαμαι) Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ρυθμίσεις--->Περισσότερα--->Δικτυα κινητής--->Ρυθμίσεις Δικτύου κινητής τηλεφωνίας Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorath Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Βρε παίδες, γιατί το μοντέλο αυτό δεν αναφέρεται πουθενά στο επίσημο site της ZTE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Βρε παίδες, γιατί το μοντέλο αυτό δεν αναφέρεται πουθενά στο επίσημο site της ZTE;Υπάρχει εάν αλλάξεις την γλώσσα του site σε κινέζικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ρυθμίσεις--->Περισσότερα--->Δικτυα κινητής--->Ρυθμίσεις Δικτύου κινητής τηλεφωνίας μου εχει 3 επιλογες ποια να επιλεξω? Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Δεν έχει μόνο gsm; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts