Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οτι παρέλαβα και εγώ....

Υποτίθετε είναι για την γυναίκα αλλα με βλέπω αν το κρατάω!!!Στην τελική με την καινούργια τιμή τσάμπα είναι!!

Ήρθε με την 1.03, με την μπλέ θήκη(τουλάχιστον δεν θα φαίνετε στον πάτο της θάλασσας) και την μεμβράνη της οθόνης δώρο.

Τα πρώτα σχόλια μου:

Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.... Απο Blade (3.5") στο 967(5") η διαφορά είναι χαοτική.

Όμορφη κατασκευή και δείχνει πολυ στιβαρή.Πολύ ωραίο το μεταλλικό πλαίσιο.

Η οθόνη είναι κούκλα.

Η κάμερα απλά νορμαλ.Τίποτα σπουδαίο.Υποψιάζομαι το βράδυ θα είναι τραγική.

Περισσότερα οταν με το καλό βρώ χρόνο να του βγάλω τα μάτια!!!

εμενα η κινεζα μου ειπε οτι πλεον ερχεται με την 1.0.5 και καποιες βελτιωσεις (??)

τσοπανος τα δωρα μου αρκετα ειναι και το μινιντιλ αξιοπιστο αρκετα επισης... οποτε... maybe next time

Edited by giannis808

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδια απο ολα με φεναιτε πως εγω δεν τα ζητησα με τον σωστο τροπο :lol: .τι μαγικες λεξεις τους λετε?,ακαρι να το αγοραζα και εγω τωρα να ειχα τοσες προσφορες!!!:O κριμα που ειναι dispatched to overseas!!!

και εγω εστειλα Mail για να τους ζητησω να ισοφαρισουν το to2c.com και μου εδωσε κουπονι 3 $... Klain

εμενα η κινεζα μου ειπε οτι πλεον ερχεται με την 1.0.5 και καποιες βελτιωσεις (??)

τσοπανος τα δωρα μου αρκετα ειναι και το μινιντιλ αξιοπιστο αρκετα επισης... οποτε... maybe next time

για γενικη ενημερωση το ανεβασα,οχι για σενα προσωπικα

εχει ανοιξει τοπικ στο myphone

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371679

και εγω εστειλα Mail για να τους ζητησω να ισοφαρισουν το to2c.com και μου εδωσε κουπονι 3 $... Klain

3 ή 2 τελικα?

3 ή 2 τελικα?

οταν το εβαλα μου εβγαλε 3$ (η απαντηση της κιολας ...this is for 3$ discount,so the price is 133.99$,u can share the information on greek forums thanks )

πολυ μπροστα τα κινεζακια... λετε να ξερουν και ελληνικα?

οταν το εβαλα μου εβγαλε 3$ (η απαντηση της κιολας ...this is for 3$ discount,so the price is 133.99$,u can share the information on greek forums thanks )

πολυ μπροστα τα κινεζακια... λετε να ξερουν και ελληνικα?

να της πεις διαφημιση με 3 ευρω μαρη τζαμπατζου? Βαζουν translator.

Edited by tsopanos

να της πεις διαφημιση με 3 ευρω μαρη τζαμπατζου? Βαζουν translator.

Λοιπον εχουμε ΔΩΡΕΑΝ το 967.....και εμεις πληρωνουμε τα μεταφορικα με sp...........axaxaxaxaxax!!!!!!!

Μια χαρα το εχουμε το θεμα!!!!:lol:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

εστειλα τωρα ενα μνμ τωρα στους κινεζους ειπηδη νευριασα :mad: οτι και καλα δεν εμεινα ευχαριστημενος που δεν μου εδωσαν earphones and coupon. :lol:

Κανεις που να λειτουργει αλλη ρομ(καστομ) απ του μινιντιλ υπαρχει?

Να μας ριξει καμια προταση για φλασαρισμα βρε αδερφε :p

Btw το θεμα εχει ξεφυγει με τα τελευταια ποστς. Και ποσα αλλα θα ειπωθουν ακομη :lol:

Εγώ πάντως το παρήγγειλα σήμερα από minideal. 135 ευρώ και είπαν θα μου στείλουν δώρο θήκη σιλικόνης και φιλμ οθόνης.

αυτο ειναι προσφορα για ολους που το αγοραζουν.

Παρέλαβα και εγώ πριν μερικές ώρες.

1) Το κουτί έλεγε απ'έξω 0.600 kg και το βάρος στο ταχυδρομείο έβγαινε 0.490 kg χωρίς όμως η συσκευασία να δείχνει παραβιασμένη. Να είναι καλά τα παιδιά...με άφησαν και το άνοιξα μπροστά τους πριν το παραλάβω. Ευτυχώς ήταν όλα μέσα.

2) Οθόνη καταπληκτική, χωρίς κανένα ίχνος πιξελιάσματος και κάποια κείμενα που ανέβασα διαβάζονται άνετα.

3) Αρκετά βαρύ στο χέρι (προηγούμενο κινητό 3.1 ίντσες).

4) Γρήγορο στο μενού.

5) Πολύ καλή ποιότητας σήμα (Vodafone) και πολύ καλό στην ομιλία από το τηλέφωνο. Ταχύτατο wifi.

6) Έβαλα Battery Monitor, AVG Antivirus αλλά στο τελευταίο μου βγάζει το SuperSU ότι είναι intrusive adware... ισχύει;

7) Επίσης δεν έχει adobe flash.....κάποια βοήθεια;

8) Ήρθε με Rom 1.03. Η πλαστική θήκη δώρο μαύρη με το S.

9) Φωτογραφική... μου φάνηκε απλά καλή....αλλά ήταν γρήγορες οι φώτο σε εσωτερικό χώρο. Θα ξαναπροσπαθήσω έξω.

Θα επανέλθω μετά από 24ωρο χρήσης. Την μπαταρία δεν το φόρτισα. Ήταν μισή φορτισμένη. Θα περιμένω να αδείασει τελείως και μετά.

Παρέλαβα και εγώ πριν μερικές ώρες.

1) Το κουτί έλεγε απ'έξω 0.600 kg και το βάρος στο ταχυδρομείο έβγαινε 0.490 kg χωρίς όμως η συσκευασία να δείχνει παραβιασμένη. Να είναι καλά τα παιδιά...με άφησαν και το άνοιξα μπροστά τους πριν το παραλάβω. Ευτυχώς ήταν όλα μέσα.

2) Οθόνη καταπληκτική, χωρίς κανένα ίχνος πιξελιάσματος και κάποια κείμενα που ανέβασα διαβάζονται άνετα.

3) Αρκετά βαρύ στο χέρι (προηγούμενο κινητό 3.1 ίντσες).

4) Γρήγορο στο μενού.

5) Πολύ καλή ποιότητας σήμα (Vodafone) και πολύ καλό στην ομιλία από το τηλέφωνο. Ταχύτατο wifi.

6) Έβαλα Battery Monitor, AVG Antivirus αλλά στο τελευταίο μου βγάζει το SuperSU ότι είναι intrusive adware... ισχύει;

7) Επίσης δεν έχει adobe flash.....κάποια βοήθεια;

8) Ήρθε με Rom 1.03. Η πλαστική θήκη δώρο μαύρη με το S.

9) Φωτογραφική... μου φάνηκε απλά καλή....αλλά ήταν γρήγορες οι φώτο σε εσωτερικό χώρο. Θα ξαναπροσπαθήσω έξω.

Θα επανέλθω μετά από 24ωρο χρήσης. Την μπαταρία δεν το φόρτισα. Ήταν μισή φορτισμένη. Θα περιμένω να αδείασει τελείως και μετά.

με γιες!!!!

Οι περισσότεροι από ότι βλέπω είναι ευχαριστημένοι απο την αγορά του κινητού.Να χαίρεστε το κινητό σας παιδιά,ειναι πράγματι μια πολύ καλή αγορά

Οι περισσότεροι από ότι βλέπω είναι ευχαριστημένοι απο την αγορά του κινητού.Να χαίρεστε το κινητό σας παιδιά,ειναι πράγματι μια πολύ καλή αγορά

αντε αντε να μας το στειλουνε και εμας συντομα που παραγγειλαμε σημερα!!! :lol::D:cool:

Εσύ έχεις ακόμη μέλλον. Για να σου φτιάξω το κέφι :p θα σου πω ότι το δεύτερο zte που παρήγγειλα με tracking απο 22-8 και despatched to overseas 24-8 σήμερα το απόγευμα έφυγε απο το κέντρο διανομής αεροδρομίου στην Αθήνα οπότε αν όχι αύριο,παραλαμβάνω από δευτέρα.Αλλες φορές στις 11-12 απο την ημέρα που έπαιρνα το email με το tracking,παραλάμβανα.Mακάρι να ήταν λόγω καλοκαιριού αυτή η καθυστέρηση και να επανέλθουμε στον παλιό χρόνο παραλαβής.

Αναφορα για την 1.05 απο minideal.....

Eιναι καποιεσ μερες επανω στο κντ,μεχρι στιγμης κανενα απροβλεπτο-παραξενο-περιοργο.Ολα λειτουργουν οκ.

Ο φιλος λεει οτι η μπαταρια με αυτην την rom κραταει παραπανω,βεβαια δεν μπορω να το επιβεβαιωσω αυτο,μιας και δεν το εχω στα χερια μου εγω.

Αυτα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Παρέλαβα κ εγώ σήμερα.Όντως η διαφορά μεγέθους σε σχέση με το blade είναι τεράστια.

Μαύρη θήκη κ σε εμένα δεν εφαρμόζει τέλεια λόγω μεγαλύτερου πάχους από το 987 αλλά για αρχή καλή είναι.

Έβαλα αγγλικό recovery κ αύξηση τα data σε 2.5gb όλα αυτα στην 1.03.

Ερώτηση. Τελικά στην 1.05 ισχύει ότι δουλεύει συνέχεια σε 3g δίκτυο χωρίς να μπορείς να μεταβείς σε 2g?μόνο αυτό με κρατάει για να την φλάσαρω

Εσύ έχεις ακόμη μέλλον. Για να σου φτιάξω το κέφι :p θα σου πω ότι το δεύτερο zte που παρήγγειλα με tracking απο 22-8 και despatched to overseas 24-8 σήμερα το απόγευμα έφυγε απο το κέντρο διανομής αεροδρομίου στην Αθήνα οπότε αν όχι αύριο,παραλαμβάνω από δευτέρα.Αλλες φορές στις 11-12 απο την ημέρα που έπαιρνα το email με το tracking,παραλάμβανα.Mακάρι να ήταν λόγω καλοκαιριού αυτή η καθυστέρηση και να επανέλθουμε στον παλιό χρόνο παραλαβής.

μακαρι μακαρι!! :p :p :worry:

μολις το πηρα :) πως γινεται να κλεισω το 3g (1.03 ή 1.3 ενα απο τα 2 δεν θυμαμαι)

Ρυθμίσεις--->Περισσότερα--->Δικτυα κινητής--->Ρυθμίσεις Δικτύου κινητής τηλεφωνίας

Βρε παίδες, γιατί το μοντέλο αυτό δεν αναφέρεται πουθενά στο επίσημο site της ZTE;
Υπάρχει εάν αλλάξεις την γλώσσα του site σε κινέζικα

Ρυθμίσεις--->Περισσότερα--->Δικτυα κινητής--->Ρυθμίσεις Δικτύου κινητής τηλεφωνίας

μου εχει 3 επιλογες ποια να επιλεξω?