Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε σεις παιδια δεν εχω καταλαβει κατι... ναι μεν επιλεγουμε bill me in the currency listed αλλα λετε για τραπεζες... τα λεφτα αν καταλαβα καλα βρισκονται στν πειπαλ... τι δουλεια εχει η τραπεζα??

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε σεις παιδια δεν εχω καταλαβει κατι... ναι μεν επιλεγουμε bill me in the currency listed αλλα λετε για τραπεζες... τα λεφτα αν καταλαβα καλα βρισκονται στν πειπαλ... τι δουλεια εχει η τραπεζα??
Απο την τραπεζα σου βρε που εχεις τα λεφτα σου στην Ελλαδα δεν πληρωνεις.....:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

το paypal το συνδεεις με την/τις καρτες σου κ τραβαει αυτο τα λεφτα απο τις καρτες.

ουσιαστικα ασφαλιζει να γινει σωστα η συναλλαγη.

νομιζω υπαρχει ποσοστο προμηθειας για τους πωλητες

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Και μιας και μολις το ειδα.........τσεκαρετε τι πρεπει να κανετε.

ZTE V967S Instalacion ROM Max Flavour V3.........

καλημερα!!να ρωτησο κατι?στο amazon.com οι τιμες στα προιοντα ειναι τελικες η οπως ακουσα μπαινει και ο φπα της χωρας στο τελος?δηλαδη μια θηκη εχει 8 ευρω τελικη τιμη η 8 ευρω + φπα ελλαδος?

εγω στο amazon.co.uk εχω λογαριασμο για αυτο ρωταο

To amazon.com δεν έχει καμιά σχέση (όσο αφορά την αρχική σου ερώτηση) με το Amazon.co.uk.

Aπο το Αγγλικό αγοράζεις άφοβα, από το Αμερικάνικο........ το παίζεις

Συνολικα εστειλα 4 φορες το ιδιο κειμενο, και μονο στην τελευταια εγραψα να σταλει σε συσκευασια δωρου. Τεσπα, πιστευω οτι με τοσους Ελληνες που εχουν αγορασει θα κανουν την ιδια διαδικασια σε ολους.

Οταν ηταν να πληρωσω, διαλεξα να γινει η μετατροπη απο την τραπεζα μου (Πειραιως) και στη συνεχεια μπηκα στον λογαριασμο και ειδα οτι ειχαν δεσμευτει 111,10€ απο την προπληρωμενη καρτα (webuy).

Μεσημέρι απ ότι έχω δει στάνταρ έχει στο τσατ 2-3 άτομα

Απ ότι κατάλαβα gift και 15ευρω τα κάνουν μόνοι τους, έχουν αρκετή πελατεία απο Ελλάδα κι έχουν μάθει.

Root ζήτα και πες τους τι έκδοση θες να φοράει. Εγώ ζήτησα την 1.0.3 καθώς απ ότι κατάλαβα είναι απροβλημάτιστη.

Ελληνικά απ οτι μου ειπα δεν έχει νόημα να ζητήσεις καθώς στο στέλνουν multilanguage.

Ζήτα και μάυρη θήκη (εγώ το ξέχασα νομίζω, ας ελπίσουμε οτι θα μου ρθει η μαυρη)

@faethie

Δεν ανεφερα για το ρουτ ποια εκδοση θελω, αλλα δεν θα στειλω αλλα μαιλ. 4 εστειλα ως τωρα, θα με δειρουν στο τελος!

:chair:

Αν στειλουν κανα μαιλ και αυτοι να με ρωτησουν θα τους τα ξεκαθαρισω ολα.

Για τη θηκη τους εγραψα οτι θελω μαυρη. Τι άλλα χρωματα στελνουν δηλαδη;

@Longmire δεν έχω ιδέα, κάτι έλεγαν μέχρι και για ροζ θήκες αν δε κάνω λάθος σε πιο παλιά ποστ.

@Όλοι οι υπόλοιποι:

Επειδή σε λίγες μέρες παραλαμβάνω το νέο μου κινητό, έκανα μια ψαχτική για το τι κάρτα να αγοράσω. Κατέληξα στο οτι δεν είναι ιδιων επιδόσεων όλες οι Class 10 32gb MicroSD, μάλιστα ορισμένες φορές class 6 κάρτες αποδίδουν καλύτερα. Επίσης ορισμένες κάρτες "τούμπανα", όπως η Sandisk Ultra, μπορεί να μην είναι συμβατές με κάποιο κινητό. Βρήκα ορισμένες κάρτες class 10 όπως η Intenso του e-shop σε φθηνή τιμή, δεν θέλω όμως να κάνω λάθος αγορά και να ρίξω την συνολική επίδοση του κινητού με κάτι τόσο χαζό όπως η λάθος αγορά κάρτας. Για αυτό λοιπόν ζητώ τα φώτα σας:

Τι κάρτα φορατε στο ZTE σας, και ποιές οι εντυπώσεις σας? Γενικά ποιά κάρτα θα προτείνατε?

Σε 2 παραγγελιες, μαυρες εστειλαν. Η μια με το S απο πισω, η αλλη ιδια, χωρις το S :p

Αν δε κανω λαθος, καποιος ειπε μερικα ποστς πριν οτι του στειλαν μπλε

Εδιτ:

Φοραω την 8αρα που ειχε το desire z απ τη μανα του. Χωρις φορμαρισμα, κλπ. Οπως ηταν την εβαλα. Δεν αντιμετωπισα καποιο θεμα μεχρι στιγμης.

Edited by mol

@Longmire δεν έχω ιδέα, κάτι έλεγαν μέχρι και για ροζ θήκες αν δε κάνω λάθος σε πιο παλιά ποστ.

@Όλοι οι υπόλοιποι:

Επειδή σε λίγες μέρες παραλαμβάνω το νέο μου κινητό, έκανα μια ψαχτική για το τι κάρτα να αγοράσω. Κατέληξα στο οτι δεν είναι ιδιων επιδόσεων όλες οι Class 10 32gb MicroSD, μάλιστα ορισμένες φορές class 6 κάρτες αποδίδουν καλύτερα. Επίσης ορισμένες κάρτες "τούμπανα", όπως η Sandisk Ultra, μπορεί να μην είναι συμβατές με κάποιο κινητό. Βρήκα ορισμένες κάρτες class 10 όπως η Intenso του e-shop σε φθηνή τιμή, δεν θέλω όμως να κάνω λάθος αγορά και να ρίξω την συνολική επίδοση του κινητού με κάτι τόσο χαζό όπως η λάθος αγορά κάρτας. Για αυτό λοιπόν ζητώ τα φώτα σας:

Τι κάρτα φορατε στο ZTE σας, και ποιές οι εντυπώσεις σας? Γενικά ποιά κάρτα θα προτείνατε?

Φιλε εχω δοκιμαση 32-64gb καρτουλες,ολες δουλεψαν μια χαρα.Μιλαω παντα για class 10 καρτες .Μου εκανε εντυπωση οτι ελεγαν στο site οτι ετρεχε μεχρι 32αρα,αλλα και την 64αρα που εβαλα μια χαρα την διαβασε.Εγω θα ελεγα να πας σε class 10 32αρα,γυρω στα 25 ευρω εχουν.

Αυτα.

Edited by kostast1

Καλημέρα ... εγώ στο HD2 χρησιμοποιώ την SanDisk Micro SD SDHC Class 10 Ultra UHS-1 16GB και είναι μια χαρά. Παρήγγειλα την ίδια σε 32GB για το ZTE v967s από εδώ http://viewitem.eim.ebay.gr/SanDisk-Micro-SD-SDHC-32GB-32G-MicroSD-Memory-Card-Class-10-Mobile-Ultra-UHS1/111065176248/item περίπου στα 19 Ευρώ.

@Όλοι οι υπόλοιποι:

εγω εχω αυτη που μου προτεινε ενα μελος http://www.e-shop.gr/product?id=PER.331047

αν και εγω την πληρωσα 19,90 :mad::fool:

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Αυτό ήθελα να μάθω, αν επιβεβαιωμένα το κινητό αυτό διαβάζει UHS κάρτες, γιατί διάβασα οτι οι UHS δεν είναι συμβατές με όλες τις συσκευές. Κατά τα άλλα, η Sandisk που ανέφερε ο φίλος θεωρείται απο τις καλύτερες. Γενικά μπορεί να φαίνεται λεπτομέρεια, αλλά δεν είναι όλες οι class 10 κάρτες ίσες κι όμοιες. Ορισμένες πάσχουν στα 4kb reads, (κάτι που το κινητό κάνει συχνά) σε βαθμό που ορισμένες class 10 κάρτες μπορεί να είναι και 10 φορές πιο αργές απο class 4 κάρτες! Είναι κρίμα να έχεις κοτζάμ 4πύρινο κινητό με τέτοιες επιδόσεις, και να σου lagaρει στην τάδε εφαρμογή σαν να ναι κινητό 4ετίας, επειδή η κάρτα μήμης σέρνεται...

Μπορουμε να αλλαξουμε το χρωμα που εχουν οι γραμμες των δικτυων? Πχ η σιμ 1 ειναι πρασινο και η σιμ 2 μωβ.

Ελαβα ξημερωματα 3 μαιλ (τους ειχα πρηξει τους ανθρωπους) και μου ειπαν οτι θα βαλουν ελληνικα, μαυρη θηκη κλπ. Πριν λιγο πετυχα πωλητη και τον ρωτησα στο τσατ για το τελωνειο. Λεει οτι βαζουν αξια 15$ και το μαρκαρουν ως δωρο. Ρωτησα αν βαζουν χαρτι δωρων αλλα εκει δεν απαντησε, τεσπα.

α)Μιας που το φερε η συζητηση των ανωτερω μελών, ποσα ΜΒ διαθεσιμα θα εχω στο κινητο οταν το παραλαβω, για αποθηκευση mp3, video κλπ.;

β)Θα ηθελα καποια προταση για microSD καλης αποδοσης γιατι θα βλεπω πολλες ταινιες στο κινητο. Θα ηθελα προτασεις απο eshop, plaisio, public για να ψωνισω επιτοπου στο καταστημα, 8-16GB μεχρι 15€.

γ)Υπαρχει το ενδεχομενο να μη χρησιμοποιησω το 967 ως τηλεφωνο αλλά μονο ως μεσο ψυχαγωγιας, δηλ. ταινιες, μουσικη, ιντερνετ, σαν ενα minitablet πχ. Αν δεν του βαλω SIM θα μπορεσει να τα κανει ολα αυτα;

δ)Οσον αφορα τις ταινιες εχω καποιες αποριες:

δα)Αν παιζει υποτιτλους που θα ειναι ως αρχειο μαζι με την ταινια στον ιδιο φακελο.

δβ)Τα avi που θα κατεβαζω στο pc μου θα τα ριχνω κατευθειαν μεσα για προβολη ή θελουν καμμια μετατροπή; Συνηθως τα απλα avi εχουν αναλυση 640Χ350, μικροτερη του κινητου δηλ.

δγ)Με τις ταινιες σε 720 τι γινεται; θα τις παιξει το κινητό;

δδ)Παιζει το κινητο ταινιες σε mp4, απλές ή/και 720;

ε)Τι φορτιστή εχει το τηλεφωνο; Μας στελνουν απο μονοι τους καποιο ανταπτορα για τις δικες μας πριζες ή πρεπει να το ζητησουμε με μαιλ;

στ)Η οθονη του κινητου δεν εχει καποια προστασια για γρατσουνιες; Δε μιλαω για gorilla glass. Μαπα υλικο εχει δηλ. και βαλατε ολοι μεμβρανη; Γνωστος μου εχει 1 χρονο το blade 3 χωρις μεμβρανη και δεν επαθε τπτ η οθονη.

Edited by Longmire

Δοκίμασε Ρυθμίσεις-->Διαχείριση σιμ-->πληροφορίες SIM--> πατάς πάνω στη SIM και διαλέγεις χρώμα.

σωστος ο Χρηστος! υπάρχουν ομως 4 διαθέσιμα χρωματα. μπορουν να μπουν και άλλα; (πολλά ζηταω :p)

@Longmire

α)0.98γβ εχεις για εφαρμογες και 1.77gb για αρχεία. για περισσοτερο χωρο βαζεις καρτα Micro sd

β)παρε class10

γ)μπορεις και χωρις σιμ να το λειτουργεις

δ)παιζει τα παντα, με τον καταλληλο player

ε)στελνουν ανταπτορα

στ)βαλε να χεις το κεφαλι σου ησυχο ;)

ποιον θεωρειται τον καλυτερο video player που να παιζει ολων των ειδων τα αρχεια (avi, mp4, mkv etc) ;

σωστος ο Χρηστος! υπάρχουν ομως 4 διαθέσιμα χρωματα. μπορουν να μπουν και άλλα; (πολλά ζηταω :p)

@Longmire

α)0.98γβ εχεις για εφαρμογες και 1.77gb για αρχεία. για περισσοτερο χωρο βαζεις καρτα Micro sd

β)παρε class10

γ)μπορεις και χωρις σιμ να το λειτουργεις

δ)παιζει τα παντα, με τον καταλληλο player

ε)στελνουν ανταπτορα

στ)βαλε να χεις το κεφαλι σου ησυχο ;)

μια παρακληση παιδια για ολους μας...

μην αναλωνομαστε σε μηνυματα του στυλ ποτε ερχεται το κινητο , γιατι δεν εμφανιζει το tracking number, εμενα μου εστειλε ροζ ή μαυρη θηκη, το paypal κανει αυτη τη μετατροπη ή την αλλη κτλ

ολους μας, και χαιρομαι που γιναμε πολλοι, μας ενδιαφερει η ουσια π.χ. λειτουργια του κινητου, custom rom, θηκες που πηρε καποιος και ταιριαζουν στο κινητο κτλ

υπαρχουν πολλοι advanced χρηστες εδω που μπορουν να βοηθησουν ολους μας σε πολλα ουσιωδη πραγματα.. Ας τους κανουμε ερωτησεις και να βοηθηθουμε ο ενας με τον αλλον.

να ειστε ολοι καλα. Καλο μηνα

Edited by bbtp

ποιον θεωρειται τον καλυτερο video player που να παιζει ολων των ειδων τα αρχεια (avi, mp4, mkv etc) ;

vlc player και mx player

Φιλε εχω δοκιμαση 32-64gb καρτουλες,ολες δουλεψαν μια χαρα.Μιλαω παντα για class 10 καρτες .Μου εκανε εντυπωση οτι ελεγαν στο site οτι ετρεχε μεχρι 32αρα,αλλα και την 64αρα που εβαλα μια χαρα την διαβασε.Εγω θα ελεγα να πας σε class 10 32αρα,γυρω στα 25 ευρω εχουν.

Αυτα.

Εχω ετοιμη την 64αρα, ευχαριστω για την ενημερωση !

@Longmire

Δεν εχω το τηλεφωνο ακομα στα χερια μου, οποιος θελει μπορει να δοκιμασει τον οδηγο στην υπογραφη μου και να κανει τον εσωτερικο χωρο 2,46gb

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Mάλλον θέλει κινέζικα handsfree :p Δοκίμασα τα (άθλια) handsfree που έχω απο το thl w7s και έπαιξαν κανονικά