mol Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Τι ποσο εγραφε στο πακετο? Ηταν τσεκαρισμενο το gift? Και τα 45 ευρω πως τα ζητησαν? Αυθαιρετα βγαλαν το ποσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Τι ποσο εγραφε στο πακετο? Ηταν τσεκαρισμενο το gift? Και τα 45 ευρω πως τα ζητησαν? Αυθαιρετα βγαλαν το ποσο? Οχι δυστηχως δεν ειχα ζητηση gift η καποιο αλλο σχετικο,ηταν απο τι πρωτες αγορες που εκανα......μετα βεβαια εμαθα.....βεβαια η αγορα ειχε γινει εαν θυμαμαι καλα απο ebay........μαλλον εκει εγινε κατι λαθος. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPYROS_39_PATRA Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 φιλε kostas1 γενικα απ ολα τα κινητα ειναι πολυ χαμηλοτερος ο ηχος και απο τα handsfree και απο το ηχειο.........!!!δεν ξερω αν συμβαινει μονο σε εμενα.............!!!εχει καποιος αλλος το ιδιο θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ηχειο εχει αρκετα δυνατο! Με ακουστικα μετρια ενταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPYROS_39_PATRA Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 εχει στις ρυθμισεις του ηχου μια ενδειξη ΒeSAudEnh πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο?δυναμωνει τον ηχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 φιλε kostas1 γενικα απ ολα τα κινητα ειναι πολυ χαμηλοτερος ο ηχος και απο τα handsfree και απο το ηχειο.........!!!δεν ξερω αν συμβαινει μονο σε εμενα.............!!!εχει καποιος αλλος το ιδιο θεμα? Οκ και αυτα που περασαν απο τα χερια μου,ηταν σε γενικα πλαισια παντα ψιλοαδυναμα.......χωρις ομως να εχω θεμα με τιε κλισεις μου. Απο το ηχειο εχεις προβλημα φιλε?Ο ηχος κλησης δλδ ειναι οκ? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPYROS_39_PATRA Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 και απο το ηχειο μου φαινεται λιγος ο ηχος............!!!βασικα ειχα samsung πριν και ηταν καμπανα.........!!!θεμα με τις κλησεις δεν εχω μονο αυτο οτι νομιζω οτι εινα αρκετα χαμηλα............!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ηχειο εχει αρκετα δυνατο! Με ακουστικα μετρια ενταση εχει στις ρυθμισεις του ηχου μια ενδειξη ΒeSAudEnh πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο?δυναμωνει τον ηχο? Αν το τσεκάρεις αυτό ανεβαίνει η ένταση του ήχου στα ακουστικά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 και απο το ηχειο μου φαινεται λιγος ο ηχος............!!!βασικα ειχα samsung πριν και ηταν καμπανα.........!!!θεμα με τις κλησεις δεν εχω μονο αυτο οτι νομιζω οτι εινα αρκετα χαμηλα............!!!! Δεν νομιζω να εχει θεμα το κντ σου φιλε τοτε,εαν ηταν προβλημα hardware θα ειχε προβλημα και στις κλησεις. Παντως ειναι ενα απο τα καλυτερα κντ που εχω πιασει σε ποιοτητα κλισεων-ακουστικης-σηματος,και ειδικα σε αυτην την τιμη δεν παλευεται..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPYROS_39_PATRA Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 ναι το ξερω οτι ειναι απο τα καλυτερα τηλεφωνα σε αυτη την τιμη απλα αυτο διαπιστωσα και ηθενα να ρωτησω...........!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 ναι το ξερω οτι ειναι απο τα καλυτερα τηλεφωνα σε αυτη την τιμη απλα αυτο διαπιστωσα και ηθενα να ρωτησω...........!!!!! Ναι οκ φιλε,εδω ειμαστε για να βοηθα ο ενας τον αλλο!!!Δοκιμασες αυτο που ειπε ο φιλος παραπανω?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faethie Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 (edited) Καλησπέρα κι απο εμένα! Επειδή κι εγώ δεν έχω ξαναπάρει κινητό απο Κίνα, κι έκανα την παραγγελία χθες στο minideal, χρειάζεται να τους το πείς για να μαρκάρουν ως Gift το πακέτο; Ρωτώ γιατί εγώ απλά τους έγραψα οτι θέλω να έχει Ελληνικά, για gift δεν έγραψα τίποτα, υπέθεσα οτι ξέρουν μόνοι τους τι παίζει με τα τελωνεία κλπ. Αλλά τώρα διάβασα το ποστ του παιδιού που λέει οτι του σταμάτησαν το sg post πακέτο του στο τελωνείο επειδή δεν έγραφε gift πάνω! Ελπίζω να μην έκανα βλακεία, να τους στείλω mail άμα είναι να τους πω να γράφει gift; YΓ. Να πω κι ένα μπράβο για το φόρουμ, έχετε πολύ ενεργό και φιλικο community και η ανάγνωση εδώ με βοήθησε πολύ στο να εμπιστευθώ και να επιλέξω αυτό το κινητό, και την αγορά απο Κίνα γενικά, που μου άνοιξε τα μάτια! Edited August 29, 2013 by faethie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Καλησπέρα κι απο εμένα! Επειδή κι εγώ δεν έχω ξαναπάρει κινητό απο Κίνα, κι έκανα την παραγγελία χθες στο minideal, χρειάζεται να τους το πείς για να μαρκάρουν ως Gift το πακέτο; Ρωτώ γιατί εγώ απλά τους έγραψα οτι θέλω να έχει Ελληνικά, για gift δεν έγραψα τίποτα, υπέθεσα οτι ξέρουν μόνοι τους τι παίζει με τα τελωνεία κλπ. Αλλά τώρα διάβασα το ποστ του παιδιού που λέει οτι του σταμάτησαν το sg post πακέτο του στο τελωνείο επειδή δεν έγραφε gift πάνω! Ελπίζω να μην έκανα βλακεία, να τους στείλω mail άμα είναι να τους πω να γράφει gift; Οτι εχω παρει φιλε απο το miideal ειναι οκ,κανενα προβλημα ποτε............ειναι επαγγελματιες σε ολα τους!! Πρεπει να ζητησω ποσοστα απο εκει τελικα....χαχαχαχαχ!! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) okkk το εκανα και εγω, μηπως ξερει κανεις ποσες μερες κανει να ερθει πανω κατω? μπραβο παιδια μην τους χαριζεται λεφτα. ο φιλος με τα 3 κινητα να διευκρινισει με τι επιλογη ηρθαν τα κινητα sg post η dhl; ειναι κ 3 κινητα δεν ειναι κ ενα. edit κ εμενα ο τονυ μου ειπε οτι γραφουν δωρο κ 15$ σαν αξια. Edited August 30, 2013 by aekfc212 Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 ατυχιαα, η μαυρη η νιλκιν τελειωσε...τι χρωμα να παρω τωρα? Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorath Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Κατάφερα και το παράγγειλα κι εγώ τελικά. Σε chat που έκανα μαζί τους, μου είπαν πως έτσι κι αλλιώς το στέλνουν ως gift και με ταμπέλα Low price 15$. Την Κυριακή μου ειπαν οτι θα το στείλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalman2013 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 παιδια εγω δεν μπορω να μπω στο σιτε του μινιδεαλ....μου βγαζει αυτο There has been an error processing your request.σας το βγαζει και σε εσας η μονο σε εμενα?:cry::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalman2013 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 για την ακριβεια αυτο μου βγαζει.μηπως εχει προβλημα το σιτε η ο υπολογιστης η τιποτα αλλο που δεν 8ελει να πηγαινει το μυαλο μου:mad:? Magento Commerce There has been an error processing your request SQLSTATE[HY000] [2013] Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 Trace: #0 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(48699): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->_connect() #1 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(49110): Zend_Db_Adapter_Pdo_Mysql->_connect() #2 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(47386): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->_connect() #3 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(48442): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('SET NAMES utf8', Array) #4 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(49196): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->query('SET NAMES utf8', Array) #5 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(30962): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->query('SET NAMES utf8') #6 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(30698): Mage_Core_Model_Resource_Type_Db_Pdo_Mysql->getConnection(Object(Mage_Core_Model_Config_Element)) #7 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(10494): Mage_Core_Model_Resource->getConnection('core_read') #8 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(10509): Mage_Core_Model_Mysql4_Abstract->_getConnection('read') #9 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(10529): Mage_Core_Model_Mysql4_Abstract->_getReadAdapter() #10 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(29057): Mage_Core_Model_Mysql4_Abstract->getReadConnection() #11 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(21676): Mage_Core_Model_Mysql4_Collection_Abstract->__construct(Object(Mage_Core_Model_Mysql4_Website)) #12 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(21709): Mage_Core_Model_Config->getModelInstance('core_mysql4/web...', Object(Mage_Core_Model_Mysql4_Website)) #13 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/app/Mage.php(460): Mage_Core_Model_Config->getResourceModelInstance('core/website_co...', Object(Mage_Core_Model_Mysql4_Website)) #14 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(4974): Mage::getResourceModel('core/website_co...', Object(Mage_Core_Model_Mysql4_Website)) #15 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(4979): Mage_Core_Model_Abstract->getResourceCollection() #16 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(18711): Mage_Core_Model_Abstract->getCollection() #17 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(18569): Mage_Core_Model_App->_initStores() #18 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(18475): Mage_Core_Model_App->_initCurrentStore('', 'store') #19 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/app/Mage.php(627): Mage_Core_Model_App->run(Array) #20 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/index.php(80): Mage::run('', 'store') #21 {main} Error log record number: 458824037266 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 ναι μαλλον επεσε το site τους, ουτε εγω μπορω να μπω Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) τελεια μου το εστειλαν κ εμενα πηρα μειλ κ απο το paypal κ απο το minideal. μου εδωσαν για τρακ εναν νουμερο που ξεκιναει με RF. κ στο singpost που βαζω τον αριθμο μου βγαζει αυτο σαν αποτελεσμα Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) ολα κομπλε; μπορω να το τσεκαρω κ απο αλλου; πιο πριν ειχα μπει κανονικα σο σαιτ κ επεσε ξαφνικα δεν νομιζω να τρεχει κατι. edit μπηκα κανονικα τωρα Edited August 30, 2013 by aekfc212 Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Nαι στην αρχή έτσι γράφει.Μετά από 3-4 μέρες θα γράψει "despatched to overseas (country code:gr)" Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faethie Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 μίλησα με τον tony, και μου είπε 1. Θα βάλουν μαύρη θήκη 2. Θα το στείλουν με 1.0.3 πάνω 3. Βάζουν gift και 15 ευρω πάνω για το τελωνείο 4. Χθες έκανα τη παραγγελία και ισχυρίζεται οτι θα το στείλουν σε 2 μέρες, τη Κυριακή τώρα όσον αφορά τα 1 και 2 δεν ξέρω αν όντως τον πιστεύω ή απλά έλεγε οκ οκ σε ότι τον ρώταγα, ελπίζω να ισχύουν. Εξυπηρετικότατοι πάντως, προς το παρόν έχω καλό feeling με το minideal! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 κ εγω αυτο φοβαμαι ελεγε ναι σε ολα εκτος απο τα ακουστικα αλλα δε ξερω κατα ποσο θα ειναι αυτος πανω απο το κεφαλι αυτων που τα στελνουνε κ θα ελεγχει.τεσπα οτι εγινε εγινε. εγω τους ειπα να μου περασουν την 1.05 γιατι αποτι βλεπω σιγα σιγα ολοι την περνανε οποτε θα μαθω απευθειας αυτην την ρομ πιστευω οτι ειναι καλυτερα κ μετα βλεπουμε για καμια custom.αν κ δεν μου αρεσουν οι συχνες αλλαγες. Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 με την μαυρη θηκη με ενα S στο πισω μερος που μας εστειλαν μαζι με το κινητο απο τo minideal ολα καλα... εκτος απο την USB υποδοχη που δεν εφαρμοζει καλα το καλωδιο αφου ακουμπαει στο πλαστικο της θηκης με αποτελεσμα με την παραμικρη κινηση να βγαινει. εχει κανενας καμοια λυση; επισης με τον ηχο του κινητου δοκιμαστε το TruMedia. ενεργοποιηστε το να αυξησετε την ενταση καθως και το volume booster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasskoy Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Μονο εμενα που το παριγγειλα στις 25 και χθες μου το εστειλαν ετσι ειπαν.μιλησα σημερα μαζι τους στο τσατ για το τρακ ναμπερ και μου ειπαν θα το στειλουν σε λιγες μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts