Shinig Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 καλημερα!!εγω φιλε mol εχω κατα ευχαριστηθει την μπαταρια!ειδικα οταν βλεπω ταινιες,και ξερω οτι μετα θα εχω τηλεφωνο και δεν θα ειμαι με το ανχος τις μπριζας!!!αλλα αναρωτιεμαι γιατι εμεις να μην εχουμε μια miui rom οπως το 987?γιατι εμεις τι καναμε? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 καλημερα!!εγω φιλε mol εχω κατα ευχαριστηθει την μπαταρια!ειδικα οταν βλεπω ταινιες,και ξερω οτι μετα θα εχω τηλεφωνο και δεν θα ειμαι με το ανχος τις μπριζας!!!αλλα αναρωτιεμαι γιατι εμεις να μην εχουμε μια miui rom οπως το 987?γιατι εμεις τι καναμε? Εμείς φίλε Shinig είμαστε οι τυχεροί τις υπόθεσης. Ούτε προβλήματα με την rom έχουμε ούτε προβλήματα με το wifi+gps ούτε προβλήματα με τριξιματα. Σαν μερικούς άλλους που διαβάζω σε μερικά φόρουμ. Ίσως γι αυτό να μην έχουμε άλλες ρομ. Συνήθως οι καινούριες ρομ βγαίνουν να διορθώσουν προβλήματα. Φίλε mol μήπως έχεις καμιά εφαρμογή που σου πίνει την μπαταρια? Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 καλημερα!!εγω φιλε mol εχω κατα ευχαριστηθει την μπαταρια!ειδικα οταν βλεπω ταινιες,και ξερω οτι μετα θα εχω τηλεφωνο και δεν θα ειμαι με το ανχος τις μπριζας!!!αλλα αναρωτιεμαι γιατι εμεις να μην εχουμε μια miui rom οπως το 987?γιατι εμεις τι καναμε? Έχετε lewa (αντιγραφή της miui με διάφορες αλλαγές). Και στο V987 Lewa έχουν, miui δεν νομίζω http://www.needrom.com/mobile/zte-v967s/ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 ειναι καλη σταυρο?γιατι καπου ειχα διαβασει οτι εχει θεματα..νομιζω με της καρτες!αν ειναι stable θα την δοκιμασο Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 ειναι καλη σταυρο?γιατι καπου ειχα διαβασει οτι εχει θεματα..νομιζω με της καρτες!αν ειναι stable θα την δοκιμασο Δεν έχει πρόβλημα με τις κάρτες, ωστόσο θα χρειαστεί να βάλεις χειροκίνητα τα google login services, play store κλπ και να σβήσεις τις κινέζικες εφαρμογές Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Φίλε mol μήπως έχεις καμιά εφαρμογή που σου πίνει την μπαταρια? Ισα ισα εχω και το greenify να κοβω τις εφαρμογες. Οπως ειπα και πριν, η αποδοση της μπαταριας δεν αλλαξε καθολου. Οσον αφορα για τη miui που αναφερθηκε προηγουμενως... δεν εχω καλη εμπειρια απο αυτου του ειδους ρομ. Στο htc που την ειχα φλασαρει, ολο προβληματα αντιμετωπιζα. Και δε με ενθουσιαζει και σαν ui. Χωρια που με τη ρομ που φοραει το zte εχω βρει την υγεια μου! Ολα τρεχουν ρολοϊ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 καλησπερα!συγγνωμη αν βγαινο off topic αλλα εχω τον apex launcher και καπου διαβασα οτι αν εχω την επιλογη keep in memory δεν κρασαρι και τετοια(που εμενα δουλευει αψογα!)αλλα γενικα σε τι βοηθαει το keep in memory?μειον και συν δηλαδη? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 καλησπερα!συγγνωμη αν βγαινο off topic αλλα εχω τον apex launcher και καπου διαβασα οτι αν εχω την επιλογη keep in memory δεν κρασαρι και τετοια(που εμενα δουλευει αψογα!)αλλα γενικα σε τι βοηθαει το keep in memory?μειον και συν δηλαδη?Είναι για να μην κλείνει ο launcher. Αλλά με 1GB RAM δεν πρόκειται να κλήσει. Ούτε θα σου προκαλέσει πρόβλημα αν το ενεργοποιήσεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 απλα το βλεπω και σε αλλους launcher οτι το κανουν για αυτο π.χ στον buzz. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 απλα το βλεπω και σε αλλους launcher οτι το κανουν για αυτο π.χ στον buzz. Έχεις δοκιμάσει τον tsf? Γρήγορος και εφετζιδικος! Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirakos Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Για σας παιδιά και απο μένα δεν ξέρω την να πάρω το zte v967s to v987s ή το Lenovo P780. Η μπαταρία του 967 πόσο λεπτά πάει ομιλίας και αναμονής ξέρει κανείς ? έψαξα ολα τα site αλλά πουθενά δεν το γράφουν λες και είναι κάτι κρυφό, αν ξέρει κανείς θα θελα να μάθω, σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Για σας παιδιά και απο μένα δεν ξέρω την να πάρω το zte v967s to v987s ή το Lenovo P780. Η μπαταρία του 967 πόσο λεπτά πάει ομιλίας και αναμονής ξέρει κανείς ? έψαξα ολα τα site αλλά πουθενά δεν το γράφουν λες και είναι κάτι κρυφό, αν ξέρει κανείς θα θελα να μάθω, σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. 3 μέρες με ομιλία, ίντερνετ, μουσική. 5-6 ημέρες μόνο αναμονή. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
betterlin Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 ευχαριστώ για την απάντησή σας, να πάρω μια λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Για σας παιδιά και απο μένα δεν ξέρω την να πάρω το zte v967s to v987s ή το Lenovo P780. Η μπαταρία του 967 πόσο λεπτά πάει ομιλίας και αναμονής ξέρει κανείς ? έψαξα ολα τα site αλλά πουθενά δεν το γράφουν λες και είναι κάτι κρυφό, αν ξέρει κανείς θα θελα να μάθω, σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Όσο αφορά την αυτονομία, το Lenovo P780 είναι κορυφή, μαζί με το Amoi A860w. Μετά το V967s, το οποίο όμως έχει πολύ κατώτερα χαρακτηριστικά, και μετά το V987. Όλα αυτά πάντως έχουν εξαιρετική αυτονομία Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 παιδια θελω να μου προτεινεται καρτες sd 16gb για το τηλεφωνο!θα παραγγειλω αυριο οποτε θελω μια "γρηγορη" και να μην εχει θεματα το τηλεφωνο class 10 αν γινεται!η αγορα θα γινει απο ελλαδα(e-shop) Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 παιδια θελω να μου προτεινεται καρτες sd 16gb για το τηλεφωνο!θα παραγγειλω αυριο οποτε θελω μια "γρηγορη" και να μην εχει θεματα το τηλεφωνο class 10 αν γινεται!η αγορα θα γινει απο ελλαδα(e-shop) Εγώ φοράω αυτή χωρίς προβλήματα http://www.e-shop.gr/product?id=PER.551095 Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZaninaZte Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Παιδια σημερα παρελαβα και εγω! Φανταστικο κινητο.... Το πηρα απο το mini deal με ελληνικα αλλα το φανταστικο ειναι οτι μου ηρθε και με την 1.03 με ελληνικα μεσα! Γεια σου φιλε! μπορεις να κανεις backup τη ρομ και να ανεβασεις το file? Παράθεση [color="Purple" Αν θες να κάνεις root το MT6572 (αλλά και οποιοδήποτε άλλο) κατέβασε αυτό ---> http://www.4shared.com/file/j2tEWkUX/[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Γεια σου φιλε! μπορεις να κανεις backup τη ρομ και να ανεβασεις το file? Υπάρχει φίλε μου σε προηγούμενο ποστ :) Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZaninaZte Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Αυτή φοράω εγώ και είναι κορυφαία, έτσι μου ήρθε το κινητό από το minideal :) Γεια σου bull2oo4, θα σου ηταν ευκολο να μπεις στο recovery mode και να κανεις backup ολη τη data( δηλαδη ολη τη ρομ) και να την κανεις καπου upload? Ψαχνω να βρω με multi language αλλα ματαια.... η' οποιος αλλος εχει ελληνικα ας κανει τον κοπο :-) Παράθεση [color="Purple" Αν θες να κάνεις root το MT6572 (αλλά και οποιοδήποτε άλλο) κατέβασε αυτό ---> http://www.4shared.com/file/j2tEWkUX/[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZaninaZte Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Υπάρχει φίλε μου σε προηγούμενο ποστ :) Δεν μπορω να το βρω το ποστ σου φιλε μου! ζανίνα. Παράθεση [color="Purple" Αν θες να κάνεις root το MT6572 (αλλά και οποιοδήποτε άλλο) κατέβασε αυτό ---> http://www.4shared.com/file/j2tEWkUX/[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Παιδιά στο 967s έχει extended partition; δουλευει σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZaninaZte Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Υπάρχει φίλε μου σε προηγούμενο ποστ :) awwww ok τη βρηκα χεχεχε ;-) Παράθεση [color="Purple" Αν θες να κάνεις root το MT6572 (αλλά και οποιοδήποτε άλλο) κατέβασε αυτό ---> http://www.4shared.com/file/j2tEWkUX/[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Ειναι αρκετα δυνατος ο ηχος, στην χαμηλοτερη σκαλα, οταν παιζω games. Μπορει καπως να χαμηλωσει παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 bull ποιο παλια στο desire τον ειχα σπασμενο...με χαλαγε λιγο η λειτουργια του!εγω με apex ειμαι μια χαρα μεχρι στιγμης!! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 δεν ξέρω αν εχει απαντηθεί να ρωτησω αν το κινητο από το minideal ερχεται rooted , με ελληνική γλώσσα , νέο firmware 1.05 και google play store . αν όχι μπορώ να το κάνω με ασφάλεια μετά; ποια ειναι η γνώμη σας του V967S με το lenovo A830; γιατί η τιμή του V967S πέφτει ενώ η τιμη του Lenovo A830 ανεβαίνει... http://www.minideal.net/lenovo-a830-mtk6589-quad-core-android-4-2-1-2ghz-5-0-inch-qhd-3g-wcdma-8-0mp.html http://www.minideal.net/zte-v967s-mtk6589-quad-core-1-2ghz-android-4-2-dual-sim-5-0-inch-qhd-smart-phone.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts