Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας και πάλι παιδιά. Από χθες προσπαθώ να κάνω την αναβάθμιση του προγράμματος Samsung kies προκειμένου να έχω την ποιο πρόσφατη έκδοση και στην συνέχεια να περάσω με Odin την 4.4.2.υπαρχει πρόβλημα αν δεν υπάρχει η τελευταία έκδοση του kies στο υπολογιστή μου? Η δεν έχει καμία σχέση με το Odin? Από ότι ξέρω χρειάζονται οι λεγόμενοι driver's. Αναβαθμιζοντε και αυτοί με το kies. Δεν καταφέρνω να αναβαθμίσω τοkies και ααπό χθες προσπάθησα πολλές φορές. Με το που φτάνει στο 36% η ενημέρωση μου γράφει ότι υπάρχει πρόβλημα και να ελέγξω την κατάσταση δικτύου.

Αν εχεις τους drivers περασμένους δεν εχει σχέση η εκδοση του kies .Μπορείς αν θελεις να κανεις update μονάχα τους drivers και να προχωρήσεις με το odin .

Για το πρόβλημα με το kies ,κανε το απεγκατάσταση ,κατέβασε την τελευταία έκδοση και πέρνα την ,αλλιώς κλείσε firewall /antivirus και δοκίμασε .

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γειά σε όλους!

Πρόσφατα έβαλα από sammobile μέσω κιες μια αναβάθμιση, και παρατηρησα στην εφαρμογή phoneinfo πως μου έγραψε στον Knox 0x1.

Έχω χάσει την εγγύηση;

Η πλάκα είναι πως δεν έβαλα πότε πειραγμένη ρομ και πότε δεν το έκανα ροοτ.

Γειά σε όλους!

Πρόσφατα έβαλα από sammobile μέσω κιες μια αναβάθμιση, και παρατηρησα στην εφαρμογή phoneinfo πως μου έγραψε στον Knox 0x1.

Έχω χάσει την εγγύηση;

Η πλάκα είναι πως δεν έβαλα πότε πειραγμένη ρομ και πότε δεν το έκανα ροοτ.

Μπες σε download mode και δες αν όντως ισχύει .

Samsung galaxy s21+

Φιλε μηπως ετσι το αγορασες? Ο Κnox δε νομιζω να επεσε ετσι στα καλα καθουμενα....

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Το τηλέφωνο το αγόρασα με αποδείξεις και εγγύηση... το θέμα είναι ότι είχα κατεβάσει την 4.4 leaked ενώ είχα 4.3 έκανα εγκατάσταση δεν μου άρεσε η 4.4 με πολλά lag και γύρισα πίσω στην 4.3 μέσο Odin! ! Μήπως κάποιο bootloader? Με έκανε όλοι την δουλειά?

Το τηλέφωνο το αγόρασα με αποδείξεις και εγγύηση... το θέμα είναι ότι είχα κατεβάσει την 4.4 leaked ενώ είχα 4.3 έκανα εγκατάσταση δεν μου άρεσε η 4.4 με πολλά lag και γύρισα πίσω στην 4.3 μέσο Odin! ! Μήπως κάποιο bootloader? Με έκανε όλοι την δουλειά?

Ναι περνώντας τη leaked ως ανεπίσημη και μετά κάνοντας downgrade μέσω Odin πίσω σε 4.3 έπρεπε να το περιμένεις.

Ελπίζεις να μην χρειαστεί απλά και σε περίπτωση που χρειαστεί να στο δεχτούν..

δεν μου άρεσε η 4.4 με πολλά lag και γύρισα πίσω στην 4.3 μέσο Odin! !

Οκ..καταλαβα..

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Ναι περνώντας τη leaked ως ανεπίσημη και μετά κάνοντας downgrade μέσω Odin πίσω σε 4.3 έπρεπε να το περιμένεις.

Ελπίζεις να μην χρειαστεί απλά και σε περίπτωση που χρειαστεί να στο δεχτούν..

Μακάρι να μην πάει ποτέ για σέρβις, και αν ηξερα πως θα γινοταν αυτο δεν θα το εκανα καθολου!

μια τελευταία απορία που εχω , αλλά κινητά Android Sony- lg κλπ έχουν και αυτά Knox η κάτι παραπλήσιο που να φενεται όταν το πειράζεις με custom rom; ώστε να χάνεται η εγγύηση;

Μακάρι να μην πάει ποτέ για σέρβις, και αν ηξερα πως θα γινοταν αυτο δεν θα το εκανα καθολου!

μια τελευταία απορία που εχω , αλλά κινητά Android Sony- lg κλπ έχουν και αυτά Knox η κάτι παραπλήσιο που να φενεται όταν το πειράζεις με custom rom; ώστε να χάνεται η εγγύηση;

σταματα να αγχωνεσαι με αυτο το πραγμα το knox..κ επειδης επεσε.......κ εμενα εχει γραψει,δεν παθαινει τπτ κ στην τελικη αν χρειαστει να το πας δεν νομιζω οτι θα σου πουν κατι

I Want To Believe

Γνώμη μου είναι να μην βιαστεις! Ακούστηκαν κάποια προβληματάκια. Χαζομαρουλες παιδικές αλλά δεν υπάρχει λόγος να βιαστείς εάν δεν εχεις κάποιο σοβαρό λόγο. Θα δδίνουν τώρα συνέχεια. Και σίγουρα θα βγουν και διορθωτικές.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Μια αλλη ερωτηση , η MKF με την ΕΝΑ4 τι διαφορες εχουν ? εχω την MKF rooted , και επειδη θελω να το βγαλω το root (δεν με προσφερε τιποτα μεχρι τωρα) λεω να βαλω την ENA4

το root προσφερει παρα πολλα αν το διαχειριζεσαι σωστα...μπορεις να κανεις το κινητο οπως θελεις εσυ!!!Εσυ εισαι ο διαχειριστης!!! ENA4 ολο κ καποια διαφορα υπαρχει οταν βγαινει ενα καινουριο update!!

I Want To Believe

Καλησπέρα.

Αυτές τις μέρες έψαχνα να κάνω unroot το κινητό μου, αλλά βλέπω ότι αν το κάνω, χάνω κάποια ωραία πραγματάκια και σκέφτομαι απλά να πάω στην 4.3 (έχω 4.2.2) και στην συνέχεια να το κάνω πάλι root (Όλα αυτά χωρίς να χάσω την εγγύησή μου).

Οπότε πως μπορώ από την 4.2.2 να κάνω αναβάθμιση σε 4.3 χωρίς ΚΝΟΧ και χωρίς να χαθεί η εγγύησή μου?

ps Το μόνο που έχω κάνει στην προσπάθειά μου να κάνω unroot είναι να μηδενίσω τον flash counter με το triangle away.

Edited by broxopios

Καλησπέρα.

Αυτές τις μέρες έψαχνα να κάνω unroot το κινητό μου, αλλά βλέπω ότι αν το κάνω, χάνω κάποια ωραία πραγματάκια και σκέφτομαι απλά να πάω στην 4.3 (έχω 4.2.2) και στην συνέχεια να το κάνω πάλι root (Όλα αυτά χωρίς να χάσω την εγγύησή μου).

Οπότε πως μπορώ από την 4.2.2 να κάνω αναβάθμιση σε 4.3 χωρίς ΚΝΟΧ και χωρίς να χαθεί η εγγύησή μου?

ps Το μόνο που έχω κάνει στην προσπάθειά μου να κάνω unroot είναι να μηδενίσω τον flash counter με το triangle away.

Δεν υπάρχει 4.3 χωρίς knox. Άρα αν δεν θες να μπλέξεις ξέχασε το. Μιλάμε για στοκ πάντα και όχι customs.

Google Pixel 6 Pro

Δεν υπάρχει 4.3 χωρίς knox. Άρα αν δεν θες να μπλέξεις ξέχασε το. Μιλάμε για στοκ πάντα και όχι customs.

Α μάλιστα. Με custom όμως γίνεται ε? Πάμε σε άλλα μονοπάτια δύσκολα για μένα. Οι πιο γνωστές από Custom ποιες είναι?

Edited by broxopios

http://www.sammobile.com/firmwares/

στο search γραφεις i9505 και βλεπεις . ειναι πραγματικα ευκολο .

ΥΓ οχι δεν βγηκε ακομα για Γαλλικο

ευχαριστώ

το έχω δει άλλα επειδή ειπώθηκε πριν ότι έχει βγει για πολλές χώρες νόμιζα ότι μου έχει ξεφύγει κάτι. Περίεργο όμως γιατί συνήθως για γαλλικό βγαίνει από τα πρώτα

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

εσεις που τις βαλατε παιδια πως ειναι?ειναι ποιο smooth το κινητο με την 4.4???
I Want To Believe

Ρε παιδιά, όταν πληκτρολογώ το *#1234# μου βγάζει τα εξής: AP:I9505XXUEMKF, CP: I9505XXUEMKF και CSC:I9505OXXEMK3. Στο phone info λέει, PRODUCT CODE: GT-I9505ZKAXEF που πάει να πει πως είναι Γαλλικό. Τι να περιμένω; Tο Γαλλικό 4.4 η το Ελληνικό; Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά δεν κατέχω και πολλά. Ας μου πει κάποιος παρακαλώ.

Ρε παιδιά, όταν πληκτρολογώ το *#1234# μου βγάζει τα εξής: AP:I9505XXUEMKF, CP: I9505XXUEMKF και CSC:I9505OXXEMK3. Στο phone info λέει, PRODUCT CODE: GT-I9505ZKAXEF που πάει να πει πως είναι Γαλλικό. Τι να περιμένω; Tο Γαλλικό 4.4 η το Ελληνικό; Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά δεν κατέχω και πολλά. Ας μου πει κάποιος παρακαλώ.

Το *#1234# δεν εχει σχέση με την χώρα προέλευσης της συσκευης ( csc) .

Οτι σου δίνει το phone info και το kies είναι και το σωστό .

Samsung galaxy s21+

To phone info δεν σου λέει τι θα έπρεπε να είναι το κινητό βάσει IMEI/serial...

Εμένα το KIES είχε βγάλει "COS" όταν το πρωτοπήρα και είχα και το logo της cosmote κατά το ανοιγμα. Φυσικά είμαι από την πρώτη στιγμή με custom κλπ κλπ κλπ και τώρα στο phone info γράφει

Pruduct code: GT-I9505ZKANEE και sales code: ΝΕΕ καμία σχέση με το COS δηλαδή. Δεν αναφέρει σε καμία πληροφορία του τι θα έπρεπε να ήταν. Εκτός και αν κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ

Google Pixel 6 Pro

To phone info δεν σου λέει τι θα έπρεπε να είναι το κινητό βάσει IMEI/serial...

Εμένα το KIES είχε βγάλει "COS" όταν το πρωτοπήρα και είχα και το logo της cosmote κατά το ανοιγμα. Φυσικά είμαι από την πρώτη στιγμή με custom κλπ κλπ κλπ και τώρα στο phone info γράφει

Pruduct code: GT-I9505ZKANEE και sales code: ΝΕΕ καμία σχέση με το COS δηλαδή. Δεν αναφέρει σε καμία πληροφορία του τι θα έπρεπε να ήταν. Εκτός και αν κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ

Μα αφού εισαι με custom ,πως θα σου δείξει την official ??

Εχω γράψει ξανά οτι για μένα ο ποιο σιγουρος τρόπος να μάθει κάποιος χώρα προέλευσης είναι να επικοινωνήσει με την samsung

Samsung galaxy s21+

Εχω γράψει ξανά οτι για μένα ο ποιο σιγουρος τρόπος να μάθει κάποιος χώρα προέλευσης είναι να επικοινωνήσει με την samsung

Ο πιο γρήγορος πάντως είναι να κατεβάσεις από το playstore το phone info.

Ο πιο γρήγορος πάντως είναι να κατεβάσεις από το playstore το phone info.

Μιχάλη αυτό ακριβώς σου λέω! Ξέρω τι είμαι! Το ποστ σου λέει ξεκάθαρα όμως άλλο.

Οπότε και προς Ancient_Flame. Ο λόγος λοιπόν που σου πόσταρα είναι για να αποδείξω ότι το phone info δεν λέει κάτι! Ή μάλλον άμα θέλετε διαφορετικά λέει, αλλά μόνο αν δεν έχεις κάνει πειραγματάκια! Με άλλα λόγια θέλω να πω ότι το ποστ σου ίσως παραπλανήσει, παρερμηνευτεί από μερικούς που δεν γνωρίζουν διότι είναι γενικό τελείως ενώ θα έπρεπε να αναφέρεται συγκεκριμένα για τηλέφωνα που δεν τα έχει πειράξει κανείς. Και εδώ όμως θα μπει το θέμα με τα τηλέφωνα που έχουν την διπλή ταινία στο κουτί γιατί τα είχαν ανοίξει και τους έχουν περάσει άλλο στοκ firmware για να φαίνονται ελληνικά για παράδειγμα.

Με λίγο λόγια το phone info κάνει μια τρύπα στο νερό πάνω σε αυτό το θέμα! Αυτό ήθελα να εξηγήσω και να τονίσω

Google Pixel 6 Pro

• The topic was unpinned