bobo1704 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Για το S4 Mini Duos γνωρίζει κανείς πότε θα ξεκινήσει το rollάρισμα; Παράθεση ...everything can happen... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Για το S4 Mini Duos γνωρίζει κανείς πότε θα ξεκινήσει το rollάρισμα; Ρώτησε στο θέμα του S4 Mini Duos ,εκεί κατι θα γνωρίζουν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εδώ είναι η σωστή θέση. Μετά την κιτκατ για 3 πράγματα είχα θέμα: 1)εικονίδιο camera στην οθονη κλείδωματος με pin όπου τελικά δεν εμφανίζεται εκεί 2)είχε εξαφανιστεί η δυνατότητα οριζόντιου συρσιματος του πληκτρου space,η η εμφάνιση της γης,για την εναλλαγή γλωσσών,οπότε έβαλα το go keyboard και ησύχασα. 3)το smearing που δεν είχα στην 4.3. Ελπίζω με μελλοντικό update να τα λύσουν. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εδώ είναι η σωστή θέση. Μετά την κιτκατ για 3 πράγματα είχα θέμα: 1)εικονίδιο camera στην οθονη κλείδωματος με pin όπου τελικά δεν εμφανίζεται εκεί 2)είχε εξαφανιστεί η δυνατότητα οριζόντιου συρσιματος του πληκτρου space,η η εμφάνιση της γης,για την εναλλαγή γλωσσών,οπότε έβαλα το go keyboard και ησύχασα. 3)το smearing που δεν είχα στην 4.3. Ελπίζω με μελλοντικό update να τα λύσουν. Τα ίδια και σε εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εδώ είναι η σωστή θέση. Μετά την κιτκατ για 3 πράγματα είχα θέμα: 1)εικονίδιο camera στην οθονη κλείδωματος με pin όπου τελικά δεν εμφανίζεται εκεί 2)είχε εξαφανιστεί η δυνατότητα οριζόντιου συρσιματος του πληκτρου space,η η εμφάνιση της γης,για την εναλλαγή γλωσσών,οπότε έβαλα το go keyboard και ησύχασα. 3)το smearing που δεν είχα στην 4.3. Ελπίζω με μελλοντικό update να τα λύσουν. 1) Εμείς με τα γερμανικά δεν είχαμε και δεν έχουμε camera στην οθόνη κλειδώματος. 2) Αυτό το διάβασα για αρκετά άτομα, αλλά δεν το έκανε σε όλους. Σε μένα ολα good. 3) Μια χαρά και εδώ, δεν έχω το συγκεκριμένο φαινόμενο, σε άλλους έτυχε σε άλλους οχι. Μην ανησυχείτε ομως, το διορθωτικό update αυτά τα μικρά θεματάκια δε νομίζω να αργήσει. p.s Δεν έχει καμιά λογική να υπάρχει το οποιοδήποτε εικονίδιο στην οθόνη κλειδώματος απ την στιγμή που έχεις μοτίβο ή pin. Απολύτως λογικό μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Στο iPhone υπάρχει και είναι πολύ χρήσιμο. Κλειδωμένο τηλ με πιν και σερνεις την κάμερα και μπορείς να δεις μόνο οτι έχεις τραβήξει με κλειδωμένο τηλ. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εδώ είναι η σωστή θέση. Μετά την κιτκατ για 3 πράγματα είχα θέμα: 1)εικονίδιο camera στην οθονη κλείδωματος με pin όπου τελικά δεν εμφανίζεται εκεί 2)είχε εξαφανιστεί η δυνατότητα οριζόντιου συρσιματος του πληκτρου space,η η εμφάνιση της γης,για την εναλλαγή γλωσσών,οπότε έβαλα το go keyboard και ησύχασα. 3)το smearing που δεν είχα στην 4.3. Ελπίζω με μελλοντικό update να τα λύσουν. Τι εννοεις με το 2? Δηλαδη με την 4.4.2 δεν αλλαζε γλωσσα το πληκτρολογιο με συρσιμο του space bar? Αν οχι πως αλλαζε γλωσσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Όσοι με 4.4.2 έχετε πρόβλημα με το πληκτρολόγιο. Έχετε εγκατεστημένο το Greenify? Αν ναι, απεγκατάσταση και πείτε αν διορθώθηκε γιατί έχει αναφερθεί ότι φταίει η εφαρμογή αυτή. Αλλιώς φταίει άλλη εφαρμογή οπότε κάντε ένα factory reset. Γενικά καλό είναι τα προβλήματα να αναφέρονται πριν εγκαταστήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή. Μην ξεχνάτε ότι πλέον έχετε 4.4 και ακόμα πολλές εφαρμογές δεν παρέχουν τελείως απροβλημάτιστη λειτουργία σε 4.4 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Τι εννοεις με το 2? Δηλαδη με την 4.4.2 δεν αλλαζε γλωσσα το πληκτρολογιο με συρσιμο του space bar? Αν οχι πως αλλαζε γλωσσα? Με την 4.3 η υπήρχε η γη και άλλαζε η γλώσσα με πάτημα της,η με σύρσιμο της space bar. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ενημερώθηκαν τα links παλαιότερων επίσημων εκδόσεων λογισμικού στο δεύτερο post. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Με την 4.3 η υπήρχε η γη και άλλαζε η γλώσσα με πάτημα της,η με σύρσιμο της space bar. Κοίταξες αυτό είπα παραπάνω? Έκανες ένα factory reset? Ίσως κάποια εφαρμογή να φταίει όπως έχει αναφερθεί με το greenify Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Μόλις έκανα επαναφορά και στήσιμο από την αρχή. Όντως έφτιαξε αλλά βάζοντας τις εφαρμογές που χρειάζομαι πάλι εξαφανίστηκε. Δεν ασχολούμαι άλλο. Δεν μπορεί μια οποιοδήποτε εφαρμογή να κόβει μια λειτουργία,οπότε go keyboard και τέλος. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Καλησπερα παιδια εχω ενα s4 που το ειχα με custom rom 4.4.2 με oldbootloader (4.3) μπαινω sammobile και βλεπω οτι εχει βγει ελληνικο 4.4.2 και λεω να το βαλω.βαζω odin κανω ολη την γνωστη διαδικασια και ολα πηγαν τελεια.Το προβλημα ξεκινησε οταν το odin δεν περασε το modem του firmware.Ειχε μεινει το παλιο μου.Βρισκω το modem το flasharw και αυτο και τοτε το κινητο δουλεψε κανονικα ειχε wifi κτλ.Το θεμα το οποιο δεν μπορω να λυσω ειναι οτι οταν παω στο security lockscreen settins ολες οι επιλογες μου ειναι γκρι και μου πεταει ενα μήνυμα οτι ο admin εχει κλέιδωσει αυτες τις επιλογες.Πηγα στο device administrators τα εκλεισα ολα εκανα και clear credentials μετα αλλα παλι τιποτα.Εκανα root εβγαλα knoχ παλι τιποτα.Εχω την εντυπωση επειδη το κινητο ειναι γαλλικο και εβαλα ελληνικο firmware να σκαλωσε,παιζει να ειναι αυτο?Αν ειναι αυτο στην γαλλια εχουν ακομα 4.3 και απο οσο ξέρω δεν μπορω να κάνω downgrade.Μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω? PDA: I9505XXUFNB9 CSC: I9505EURFNB1 MODEM: I9505XXUFNB9 Added: 2014-03-04 Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ειπαμε καποια εφαρμογη το κανει , σε εμενα το greenfily , το εκανε , μολις το εβγαλα εστρωσε. τωρα ειμαι οκ , και εγω το εστησα απο την αρχη ολο ξανα και βαζοντας μια μια εφαρμογη παρακολουθουσα να δω ποια το κανει . ισως εκτος του greenfily να υπαρχει και αλλη . Το θέμα είναι οτι εχω τις απαραίτητες μόνο εφαρμογές. Τέλος πάντως θα δοκιμάσω μια μια να δώσει τι θα γίνει. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Καλησπερα παιδια εχω ενα s4 που το ειχα με custom rom 4.4.2 με oldbootloader (4.3) μπαινω sammobile και βλεπω οτι εχει βγει ελληνικο 4.4.2 και λεω να το βαλω.βαζω odin κανω ολη την γνωστη διαδικασια και ολα πηγαν τελεια.Το προβλημα ξεκινησε οταν το odin δεν περασε το modem του firmware.Ειχε μεινει το παλιο μου.Βρισκω το modem το flasharw και αυτο και τοτε το κινητο δουλεψε κανονικα ειχε wifi κτλ.Το θεμα το οποιο δεν μπορω να λυσω ειναι οτι οταν παω στο security lockscreen settins ολες οι επιλογες μου ειναι γκρι και μου πεταει ενα μήνυμα οτι ο admin εχει κλέιδωσει αυτες τις επιλογες.Πηγα στο device administrators τα εκλεισα ολα εκανα και clear credentials μετα αλλα παλι τιποτα.Εκανα root εβγαλα knoχ παλι τιποτα.Εχω την εντυπωση επειδη το κινητο ειναι γαλλικο και εβαλα ελληνικο firmware να σκαλωσε,παιζει να ειναι αυτο?Αν ειναι αυτο στην γαλλια εχουν ακομα 4.3 και απο οσο ξέρω δεν μπορω να κάνω downgrade.Μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω? PDA: I9505XXUFNB9 CSC: I9505EURFNB1 MODEM: I9505XXUFNB9 Added: 2014-03-04 Φίλε μου και γώ Γαλλικόα έχω και έβαλα απο sammobile την έκδοση για Ελλάδα και όλα δουλεύουν καλά οπότε κάατι άλλο παίζει, στην θέση σου θα το ξαναπερνούσα με odin. Δεν έχω κάνει root Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) Το θεμα το οποιο δεν μπορω να λυσω ειναι οτι οταν παω στο security lockscreen settins ολες οι επιλογες μου ειναι γκρι και μου πεταει ενα μήνυμα οτι ο admin εχει κλέιδωσει αυτες τις επιλογες.Πηγα στο device administrators τα εκλεισα ολα εκανα και clear credentials μετα αλλα παλι τιποτα.Εκανα root εβγαλα knoχ παλι τιποτα.Εχω την εντυπωση επειδη το κινητο ειναι γαλλικο και εβαλα ελληνικο firmware να σκαλωσε,παιζει να ειναι αυτο?Αν ειναι αυτο στην γαλλια εχουν ακομα 4.3 και απο οσο ξέρω δεν μπορω να κάνω downgrade.Μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω? Καλησπέρα και καλώς μας ήρθες ~ Την απάντηση σχετικά με τις ρυθμίσεις ασφαλείας στην Οθόνη Κλειδώματος (με παλιό bootloader) την έχει δώσει ο @djkostas20 σε αυτό του το post. Και μιας και πρόκειται για τροποποιημένη έκδοση λογισμικού περισσότερες απαντήσεις και βοήθεια θα βρεις στο ανάλογο θέμα ;) Edited March 8, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 εδω κοιτας... http://www.sammobile.com/ Ειδα οτι εχει βγει νομιζω για την χωρα που ζηταω(NEE NORDIC COUNTRIES) αλλα μεσω ota τιποτα ακομα...απο odin δεν σκαμπαζω πολλα γιαυτο περιμενω ota λετε να αργησει πολυ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Το θέμα είναι οτι εχω τις απαραίτητες μόνο εφαρμογές. Τέλος πάντως θα δοκιμάσω μια μια να δώσει τι θα γίνει. Προφανώς πάντως κάποια εφαρμογή έχει θέματα ακόμα συμβατότητας... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Τι στο καλο γινεται με αυτους τους Γαλλους? Εχει βγει η αναβαθμιση για τοσες και τοσες χωρες και αυτοι ακομα τπτ.... Ρε γμτ... Το ξερω πως εχει πολυ αναφερθει... αλλα αν βαλω γερμανικη θα εχω αργοτερα θεμα??? Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Τι στο καλο γινεται με αυτους τους Γαλλους? Εχει βγει η αναβαθμιση για τοσες και τοσες χωρες και αυτοι ακομα τπτ.... Ρε γμτ... Το ξερω πως εχει πολυ αναφερθει... αλλα αν βαλω γερμανικη θα εχω αργοτερα θεμα??? Κανε λίγο υπομονή και θα βγει. Δεν χρειάζεται να πας σε γερμανική. Και εγώ στο περίμενε είμαι.:) Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια, Προσπαθω να κανω install το καινουργιο ΕUR kitkat, μεσο ODIN. Βαζω το tar στο PDA πεδιο, αναγνωριζει, φτανει το σημειο "setupconnection" κολλαει και μετα λεει FAIL... τι κανω λαθος παιδια?!?!?! :O:O:mad::mad::!::!::cry::cry: Οποιος μπορει να βοηθησει, παρακαλωωω!!! PS. Ειναι μπλε το COM, ολα ειναι ΟΚ...απλα οταν φτανει στο σημειο αυτο, κολλαει... εκανα restart το τηλ. ΚΑΙ τον υπολογ. και τιποτα! Edited March 9, 2014 by ng76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Αλλαξε καλώδιο και θυρα usb Ευχαριστω για την απαντηση. Το δοκιμασα τωρα, αλλα και παλι τιποτα... μηπως θελει reset πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Τρέχεις το Odin ως Administrator; Επίσης σιγουρέψου πως δεν τρέχει το Kies στο background και κλείσε το antivirus αν έχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Τρέχεις το Odin ως Administrator; Επίσης σιγουρέψου πως δεν τρέχει το Kies στο background και κλείσε το antivirus αν έχεις. Μολις τα (ξανα) τσεκαρα αυτα που αναφερεις, και ειναι ολα οκ... ειμαι admin, antivirus ΚΛΕΙΣΤΟ, και το ΚΙΕΣ δεν τρεχει στο background Τι μπορει να ειναι παιδια?!?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Κάτι τελευταίο. Το αρχείο .tar το έχεις πάνω στην επιφάνεια εργασίας; Αν ναι τότε βάλε το μέσα σε έναν φάκελο και δοκίμασε πάλι. Επίσης κατέβασε το τελευταίο Odin. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts