evoula_ Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Κατεβασε το gps test απο Google play καντο εγκατάσταση ανοιξε το κ περιμενε μέχρι να κλειδωσει δορυφόρους. Γραψε μας αργότερα τα αποτελέσματά σου παρακολουθούσα το event και το λαιβ των παιδιών οπότε τώρα έκανα όλα αυτά... λοιπόν είμαι μέσα στο σπίτι οπότε όλα είναι σχετικά μάλλον.. 17 in view λεει 6 in use.. δεν ξέρω πως μπορώ να δω σε πόση ώρα κλειδώνει.. πάντως άνοιξα κ το sygic κ έκανε ακριβώς 3 δευτερόλεπτα για να βρει τη θέση μου αν αυτό λέει κάτι! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spalia Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλησπέρα, έβαλα την 4.4 μέσω kies και τώρα τα εικονίδια είναι άνω κάτω. Δηλαδή καμία σχέση με το πως τα είχα στην 4.3. Έγινε και σε εσάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Και εγω μια απο τα ιδια...22 in view 8 με 9 κλειδωνει γρήγορα και σε εσωτερικό χωρο αυτα. Θα σε παρακαλούσα οταν ξαναμπείς στο gps test να προσέξεις αν πιανεις δορυφόρους με νουμερα απο 65 και πανω και αν ναι ειναι χρωματιστες οι μπαρες τους η απλα γκρι. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Και εγω μια απο τα ιδια...22 in view 8 με 9 κλειδωνει γρήγορα και σε εσωτερικό χωρο αυτα. Θα σε παρακαλούσα οταν ξαναμπείς στο gps test να προσέξεις αν πιανεις δορυφόρους με νουμερα απο 65 και πανω και αν ναι ειναι χρωματιστες οι μπαρες τους η απλα γκρι. τωρα που το άνοιξα ξανά 18 in view, 9 in use και οι μπάρες παίζουν σε πορτοκαλί με κίτρινες κ 1 ανοιχτό λαχανί! πάνω από 65 καμία.. τώρα ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι σημαίνουν αυτά αν κ φαντάζομαι το ιδανικό θα ήταν το σκούρο λαχανί! ίσως σε εξωτερικό χώρο αυτά κ τώρα βρέχει για να βγω!!! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ψειρίζετε τη μαιμού :rolleyes: Το gps είναι πάρα πολύ καλό. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ψειρίζετε τη μαιμού :rolleyes: Το gps είναι πάρα πολύ καλό. :) δεν λέμε το αντίθετο! επειδή το παιδί έλεγε πως διακρίνει ένα θεματάκι που μάλλον έστρωσε; κάνουμε τους ελέγχους μας! εγώ βασικά δεν βλέπω καμία διαφορά μιας και δεν είχα ελέγξει το gps πριν την 4.4! αλλά ποτέ δεν είχα θέμα.. κάθε φορά που άνοιγα το sygic, έδειχνε τη θέση μου ακαριαία ακόμα και μέσα στο σπίτι! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 στα ελληνικά s4 πότε θα δοθεί η kit kat έχει ακούσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Εννοείται πως πρασινες μπαρες ισον πιο δυνατο σημα και 65 και πανω ειναι δορυφόροι του ρωσικού δικτύου τους οποίους απο οτι βλεπω ουτε εσυ τους κλειδωνεις! Ποτε δεν ειχα και γω προβλημα στο παρελθον με το gps του s4 και πάντοτε επιανε ακαριαία απλά παρατηρω μια διαφορετικη συμπεριφορά στη λειτουργία του απ ότι στη 4.3. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και προσπαθουμε να συμπερανουμε μηπως και πρόκειται για κάποιο bug μιας κ ο φιλος μας παραπανω διέκρινε μια καθυστέρηση στο κλειδωμα... Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ρε παιδια εχω προσπαθησει 2 φορες να βαλω μεσω ΚIES την αναβαθμιση και στις 2 φορες με το που μπαινει σε download mode το κινητο βγαζει PC Failed to recognise the mobile phone ... βγαλε την μπαταρια και παλι απο την αρχη... τωρα ειμαι στην 3η φορα και με βλεπω να το κοπαναω σε κανα τοιχο... εχει τυχει σε κανεναν αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ρε παιδια εχω προσπαθησει 2 φορες να βαλω μεσω ΚIES την αναβαθμιση και στις 2 φορες με το που μπαινει σε download mode το κινητο βγαζει PC Failed to recognise the mobile phone ... βγαλε την μπαταρια και παλι απο την αρχη... τωρα ειμαι στην 3η φορα και με βλεπω να το κοπαναω σε κανα τοιχο... εχει τυχει σε κανεναν αλλο; δοκίμασες κάποια άλλη θύρα; επίσης κάνε μια δοκιμή να περάσεις τους drivers μήπως και βοηθήσει! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ρε παιδια εχω προσπαθησει 2 φορες να βαλω μεσω ΚIES την αναβαθμιση και στις 2 φορες με το που μπαινει σε download mode το κινητο βγαζει PC Failed to recognise the mobile phone ... βγαλε την μπαταρια και παλι απο την αρχη... τωρα ειμαι στην 3η φορα και με βλεπω να το κοπαναω σε κανα τοιχο... εχει τυχει σε κανεναν αλλο; Aυτό που είπε η Ευούλα, και επίσης κλείσε antivirus και προγράμματα προστασίας. Αν δε δουλέψει κάνε μια επανεγκατάσταση το Kies. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Aλλη θυρα δεν δοκιμασα μιας και το κινητο το αναγνωριζει ξεκιναει κανονικα η διαδικασια κατεβαζει και μολις μπει σε download mode το κινητο μετα απο λιγο σκαει... Το antivirus το εκλεισα τωρα μπας και... να δουμε 3η και φαρμακερη αυριο μετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Aλλη θυρα δεν δοκιμασα μιας και το κινητο το αναγνωριζει ξεκιναει κανονικα η διαδικασια κατεβαζει και μολις μπει σε download mode το κινητο μετα απο λιγο σκαει... Το antivirus το εκλεισα τωρα μπας και... να δουμε 3η και φαρμακερη αυριο μετα! Αν προσπαθείς από τις εμπρός θύρες του pc ξέχνα το.Θα σου βγάλει και τρίτο fail. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλησπέρα, έβαλα την 4.4 μέσω kies και τώρα τα εικονίδια είναι άνω κάτω. Δηλαδή καμία σχέση με το πως τα είχα στην 4.3. Έγινε και σε εσάς? Τι εννοείς? Στον drawer? Έτσι είναι η προεπιλογή εμφάνισης του TW launcher. Ανοίγεις Drawer και εκεί πατάς Menu-> View options στα ελληνικά s4 πότε θα δοθεί η kit kat έχει ακούσει κάποιος? Ρε παιδιά ειλικρινά μην την κάνετε αυτή την ερώτηση. Είναι η πιο σπαστική που υπάρχει! Κανείς ΔΕΝ ξέρει και ούτε πρόκειται να μάθει!!! Τέλος. End of discussion. Όταν βγεί, βγήκε. Αν δεν θες να περιμένεις πέρνα άλλη. Απλά τα πράγματα Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Σε γαλλικό s4 έχει κατεβάσει κανείς? Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Σε γαλλικό s4 έχει κατεβάσει κανείς? Μόλις έκανα αναζήτηση αλλά ακόμη τίποτα Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Μόλις έκανα αναζήτηση αλλά ακόμη τίποτα thanks. και εγώ το έψαξα αλλά...δεν.... Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Αν προσπαθείς από τις εμπρός θύρες του pc ξέχνα το.Θα σου βγάλει και τρίτο fail. Στις πισω δοκιμασα 3 φορες σημερα δοκιμασα και στις μπροστα που ειναι οι 2 UBS 3.0 αλλα αργουσε παρα πολυ... θα το κατεβασω και θα το φλασαρω με Odin μου φαινεται απο την δουλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 (edited) παιδια καλησπερα. μπορω να σας ρωτησω η καινουτγια εκδοση που αρχισε απο την γερμανια τι παραπανω θα εχει ; ειχα το s2 και το εδωσα και πηρα το s4 . υπαρχει τροπος να κανω ρουτ η και να αλλαξω εκδοση ( παντα official εκδοση αλλα αλλης χωρας) χωρις να το καταλαβει η samsung μεσω του knox? Edited February 25, 2014 by tasosp1984 . Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Και επιτελους καταφερα απο το Kies να περασω την 4.4.2!!!! :wacko::wacko::shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Και επιτελους καταφερα απο το Kies να περασω την 4.4.2!!!! :wacko::wacko::shifty: απο ποια χωρα ειναι το τηλεφωνο σου; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 είμαι στο σωστό τοπικ για να ρωτάω περί του υλικολογισμικού στο s4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 ΟΤΑ με γερμανική συσκευή την έχει πάρει κανείς;;;Σορρυ αλλά με το kies δεν μπορώ να ασχοληθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 (edited) ΟΤΑ με γερμανική συσκευή την έχει πάρει κανείς;;;Σορρυ αλλά με το kies δεν μπορώ να ασχοληθώ. Οχι ακομα. Θα ελενξω στο KIES αν και δεν ψηνομαι να την κανω αν την βρω :p1 Η 4.4.2 μου ειναι διαθεσιμη στο ΚΙΕΣ, αλλα λεω να περιμενω για ΟΤΑ (γερμανικο εχω :D ) Ισως αυτο το site λυσει αποριες για το ποτε θα παρετε την 4.4.2 http://www.sammobile.com/firmwares/ Edited February 25, 2014 by dani89 Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 απο ποια χωρα ειναι το τηλεφωνο σου; Γερμανικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts