Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξεκινησε η διανομη της 4.4.2 μεσω samsung kies ή ota?

Όχι ακόμα για το 9505 αλλά μην περιμένεις αν έτσι, ειδικά αν έχεις ελληνικό, και ειδικά αν είναι branded(cosmote, vodafone) Για παράδειγμα η κοσμοτέ έχει μείνει στο MKF αν δεν κάνω λάθος.

Όταν βγει πέρνα με odin αν σε βιάζει τόσο πολύ.

Google Pixel 9 Pro XL

Απ' οτι ξερω παλια τα branded ελληνικα κινητα παιρνουν ποιο γρηγορα την οποια νεα εκδοση android.

Ειδικα απο τα ελληνικα unbranded.

Δεν ισχυει κατι τετοιο για το s4?

Απ' οτι ξερω παλια τα branded ελληνικα κινητα παιρνουν ποιο γρηγορα την οποια νεα εκδοση android.

Όχι. Έχει βγει ελληνική(EUR) ENA4 νομίζω. Αλλά η cosmote ελληνική(COS) έχει δώσει ως τελευταίο αν δεν κάνω λάθος το MKF

Google Pixel 9 Pro XL

Τι να πω δεν ξερω παντως σε παλιοτερα κινητα ισχυε αυτο που ειπα ποιο πανω οτι ολες οι unbranded ελληνικες συσκευες περνανε ποιο συντομα το τελευταιο android απ' οτι οι unbranded ελληνικες συσκευες.

Καλησπέρα παιδιά εγω που εχω ελληνική συσκευή δεν μου εχει ερθει αναβάθμιση ακμoμα ούτε με ΟΤΑ ουτε μέσω kies... Τι φταει? ακομα φοραει την I9505XXUEMKF

Καλησπέρα παιδιά εγω που εχω ελληνική συσκευή δεν μου εχει ερθει αναβάθμιση ακμoμα ούτε με ΟΤΑ ουτε μέσω kies... Τι φταει? ακομα φοραει την I9505XXUEMKF

Cosmote εισαι? Οχι δικτυο αλλά συσκευή εννοώ! Αν ναι τοτε mkf ειναι η τελευται και δοθηκε τον Δεκεμβριο. 2 ποστ πιο πανω το λεω. Διαβασε λιγο

Google Pixel 9 Pro XL

Όντως έτσι είναι. Παλιά θυμάμαι στο S2 οι unbranded ξεροσταλιάζαμε για να πάρουμε την 4.0.3 και Cosmote-Vodafone την είχαν δώσει μήνες πριν. Για το S3 δεν έχω εικόνα γιατί πιάνω μόνο τα S με ζυγό αριθμό στα χέρια μου λόγω συμβολαίου :D. Στο S4 αντιστράφηκε τελείως η εικόνα και οι unbranded παίρνουν πρώτες και με διαφορά τις νέες εκδόσεις.

Τι να πω δεν ξερω παντως σε παλιοτερα κινητα ισχυε αυτο που ειπα ποιο πανω οτι ολες οι unbranded ελληνικες συσκευες περνανε ποιο συντομα το τελευταιο android απ' οτι οι unbranded ελληνικες συσκευες.

Eίναι τελείως τυχαίο, δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις. Άλλες συσκευές δίνουν πρώτα αναβαθμίσεις στα unbranded, άλλες το ανάποδο, και μετά στην επόμενη αναβάθμιση έχει συμβεί να γίνει το αντίστροφο, κι αυτό συμβαίνει σε όλη τη σειρά Galaxy. Το σίγουρο είναι ότι συνήθως η Ελλάδα αργεί.

- Alex

Cosmote εισαι? Οχι δικτυο αλλά συσκευή εννοώ! Αν ναι τοτε mkf ειναι η τελευται και δοθηκε τον Δεκεμβριο. 2 ποστ πιο πανω το λεω. Διαβασε λιγο[/QU

Οχι συσκευή ελληνική ουτε cosmote ουτε vodafone

Cosmote εισαι? Οχι δικτυο αλλά συσκευή εννοώ! Αν ναι τοτε mkf ειναι η τελευται και δοθηκε τον Δεκεμβριο. 2 ποστ πιο πανω το λεω. Διαβασε λιγο

Οχι συσκευή ελληνική ουτε cosmote ουτε vodafone

Δηλαδη εχεις EUR? Εβαλες καμια στιγμη καμια αλλη ρομ με multi csc και πιθανον εισαι με διαφορετικο csc και ρομ που σημαινει οτι δεν μπορεις να κανεις update ota. Αλλα γιατι δεν παιρναε με odin το τελευταιο EUR firmware? Πολυ πιο απλο απο OTA και KIES

Google Pixel 9 Pro XL

παιδιά ξέρετε πότε θα είναι διαθέσιμη η 4.4 ?

Εν αναμονή. Αλλά για Ελλάδα βλέπω να αργεί σε σχέση με άλλα.

Google Pixel 9 Pro XL

Εν αναμονή. Αλλά για Ελλάδα βλέπω να αργεί σε σχέση με άλλα.

ευχαριστώ....ελπίζω να δούμε τουλάχιστον διαφορά προς το καλύτερο...

μετά από αλλαγή πλακέτας σε γαλλικό τηλ.έχει παραμείνει ο ίδιος imei το συνδέω στο kies και μου λέει

τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού PDA:NA4 / PHONE:NA4 /CSC:NA5 (EUR)

έγινε το τηλ ελληνικό?

σε επίσημο samsung το πήγα.και στην εγγύηση.

SAMSUNG NOTE 5

Έτσι φαίνεται... Καλορίζικο το καινούργιο Ελληνικό κινητό σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Δηλαδη εχεις EUR? Εβαλες καμια στιγμη καμια αλλη ρομ με multi csc και πιθανον εισαι με διαφορετικο csc και ρομ που σημαινει οτι δεν μπορεις να κανεις update ota. Αλλα γιατι δεν παιρναε με odin το τελευταιο EUR firmware? Πολυ πιο απλο απο OTA και KIES

Δεν εχω πειραξει ποτε τιποτα! Μεχρι στιγμης μονο τις επισημε της συσκευης μεσω ΟΤΑ.. Εν τω μεταξυ προσπαθω και μεσω kies να κανω τη διαδιακασια για να δω απο που προερχεται το κινητο μου και μου γραφει το "GALAXY S4 (GT-I9505) δεν υποστηριζει τη"

Δεν εχω πειραξει ποτε τιποτα! Μεχρι στιγμης μονο τις επισημε της συσκευης μεσω ΟΤΑ.. Εν τω μεταξυ προσπαθω και μεσω kies να κανω τη διαδιακασια για να δω απο που προερχεται το κινητο μου και μου γραφει το "GALAXY S4 (GT-I9505) δεν υποστηριζει τη"

στα περισσοτερα ρτσι γινεται..στειλε ενα email η παρε τους τηλ δωσε τους imei η serial number κ θα σου απαντησουν..μην μπλεκεις με kies..ετσι εκανα κ εγω..οτι σου ειπε κ ο Mιχαλης δηλ...

I Want To Believe

Βαλε τι phoneINFO(samsung) και θα βρεια ολες τις πληροφοριες

Βαλε τι phoneINFO(samsung) και θα βρεια ολες τις πληροφοριες

το phone info για ποιο λογο να το βαλει?

I Want To Believe

Ευχαριστα νεα!

Ξεκίνησε η 4.4.2 για i9505

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρωτη η Γερμανία

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Ευχαριστα νεα!

Ξεκίνησε η 4.4.2 για i9505

Πρωτη η Γερμανία

Είμαι με Γερμανικό (DBT) και με το που είδα το post σου μπήκα στο sammobile να το επιβεβαιώσω.Με το που θα γυρίσω το μεσημέρι από τη δουλειά θα το συνδέσω στο kies για να το ελέγξω. Άντε να πάρω και kitkat και να δουλέψω λίγο έναν συνάδελφο εδώ στη δουλειά που πήρε το Note 3 και έιναι ακόμα με Jellybean...

Πάντως τώρα που ξεκίνησε η Γερμανία πιστεύω να ακολουθήσουν γρήγορα και οι υπόλοιποι...

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Μεσω ΟΤΑ δεν το βγαζει ακομα. Αντε να παει 4μμ να παμε σπιτι....!!!!!!!!

• The topic was unpinned