physics Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Ξεκινησε η διανομη της 4.4.2 μεσω samsung kies ή ota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Ξεκινησε η διανομη της 4.4.2 μεσω samsung kies ή ota? Όχι ακόμα για το 9505 αλλά μην περιμένεις αν έτσι, ειδικά αν έχεις ελληνικό, και ειδικά αν είναι branded(cosmote, vodafone) Για παράδειγμα η κοσμοτέ έχει μείνει στο MKF αν δεν κάνω λάθος. Όταν βγει πέρνα με odin αν σε βιάζει τόσο πολύ. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Απ' οτι ξερω παλια τα branded ελληνικα κινητα παιρνουν ποιο γρηγορα την οποια νεα εκδοση android. Ειδικα απο τα ελληνικα unbranded. Δεν ισχυει κατι τετοιο για το s4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Απ' οτι ξερω παλια τα branded ελληνικα κινητα παιρνουν ποιο γρηγορα την οποια νεα εκδοση android. Ειδικα απο τα ελληνικα unbranded. Δεν ισχυει κατι τετοιο για το s4? Όχι. Έχει βγει ελληνική(EUR) ENA4 νομίζω. Αλλά η cosmote ελληνική(COS) έχει δώσει ως τελευταίο αν δεν κάνω λάθος το MKF Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Τι να πω δεν ξερω παντως σε παλιοτερα κινητα ισχυε αυτο που ειπα ποιο πανω οτι ολες οι unbranded ελληνικες συσκευες περνανε ποιο συντομα το τελευταιο android απ' οτι οι unbranded ελληνικες συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanax Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Καλησπέρα παιδιά εγω που εχω ελληνική συσκευή δεν μου εχει ερθει αναβάθμιση ακμoμα ούτε με ΟΤΑ ουτε μέσω kies... Τι φταει? ακομα φοραει την I9505XXUEMKF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Καλησπέρα παιδιά εγω που εχω ελληνική συσκευή δεν μου εχει ερθει αναβάθμιση ακμoμα ούτε με ΟΤΑ ουτε μέσω kies... Τι φταει? ακομα φοραει την I9505XXUEMKF Cosmote εισαι? Οχι δικτυο αλλά συσκευή εννοώ! Αν ναι τοτε mkf ειναι η τελευται και δοθηκε τον Δεκεμβριο. 2 ποστ πιο πανω το λεω. Διαβασε λιγο Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Απ' οτι ξερω παλια τα branded ελληνικα κινητα παιρνουν ποιο γρηγορα την οποια νεα εκδοση android. Ειδικα απο τα ελληνικα unbranded. Δεν ισχυει κατι τετοιο για το s4? Όντως έτσι είναι. Παλιά θυμάμαι στο S2 οι unbranded ξεροσταλιάζαμε για να πάρουμε την 4.0.3 και Cosmote-Vodafone την είχαν δώσει μήνες πριν. Για το S3 δεν έχω εικόνα γιατί πιάνω μόνο τα S με ζυγό αριθμό στα χέρια μου λόγω συμβολαίου :D. Στο S4 αντιστράφηκε τελείως η εικόνα και οι unbranded παίρνουν πρώτες και με διαφορά τις νέες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Τι να πω δεν ξερω παντως σε παλιοτερα κινητα ισχυε αυτο που ειπα ποιο πανω οτι ολες οι unbranded ελληνικες συσκευες περνανε ποιο συντομα το τελευταιο android απ' οτι οι unbranded ελληνικες συσκευες. Απ' οτι ξερω παλια τα branded ελληνικα κινητα παιρνουν ποιο γρηγορα την οποια νεα εκδοση android. Ειδικα απο τα ελληνικα unbranded. Δεν ισχυει κατι τετοιο για το s4? Eίναι τελείως τυχαίο, δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις. Άλλες συσκευές δίνουν πρώτα αναβαθμίσεις στα unbranded, άλλες το ανάποδο, και μετά στην επόμενη αναβάθμιση έχει συμβεί να γίνει το αντίστροφο, κι αυτό συμβαίνει σε όλη τη σειρά Galaxy. Το σίγουρο είναι ότι συνήθως η Ελλάδα αργεί. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanax Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Cosmote εισαι? Οχι δικτυο αλλά συσκευή εννοώ! Αν ναι τοτε mkf ειναι η τελευται και δοθηκε τον Δεκεμβριο. 2 ποστ πιο πανω το λεω. Διαβασε λιγο[/QU Οχι συσκευή ελληνική ουτε cosmote ουτε vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Cosmote εισαι? Οχι δικτυο αλλά συσκευή εννοώ! Αν ναι τοτε mkf ειναι η τελευται και δοθηκε τον Δεκεμβριο. 2 ποστ πιο πανω το λεω. Διαβασε λιγο Οχι συσκευή ελληνική ουτε cosmote ουτε vodafone Δηλαδη εχεις EUR? Εβαλες καμια στιγμη καμια αλλη ρομ με multi csc και πιθανον εισαι με διαφορετικο csc και ρομ που σημαινει οτι δεν μπορεις να κανεις update ota. Αλλα γιατι δεν παιρναε με odin το τελευταιο EUR firmware? Πολυ πιο απλο απο OTA και KIES Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 παιδιά ξέρετε πότε θα είναι διαθέσιμη η 4.4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 παιδιά ξέρετε πότε θα είναι διαθέσιμη η 4.4 ? Εν αναμονή. Αλλά για Ελλάδα βλέπω να αργεί σε σχέση με άλλα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Εν αναμονή. Αλλά για Ελλάδα βλέπω να αργεί σε σχέση με άλλα. ευχαριστώ....ελπίζω να δούμε τουλάχιστον διαφορά προς το καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 μετά από αλλαγή πλακέτας σε γαλλικό τηλ.έχει παραμείνει ο ίδιος imei το συνδέω στο kies και μου λέει τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού PDA:NA4 / PHONE:NA4 /CSC:NA5 (EUR) έγινε το τηλ ελληνικό? σε επίσημο samsung το πήγα.και στην εγγύηση. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Ναι, το EUR είναι Ελληνικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Ναι, το EUR είναι Ελληνικό. τι έκαναν?μου περάσανε ελληνική rom? Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Έτσι φαίνεται... Καλορίζικο το καινούργιο Ελληνικό κινητό σου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanax Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Δηλαδη εχεις EUR? Εβαλες καμια στιγμη καμια αλλη ρομ με multi csc και πιθανον εισαι με διαφορετικο csc και ρομ που σημαινει οτι δεν μπορεις να κανεις update ota. Αλλα γιατι δεν παιρναε με odin το τελευταιο EUR firmware? Πολυ πιο απλο απο OTA και KIES Δεν εχω πειραξει ποτε τιποτα! Μεχρι στιγμης μονο τις επισημε της συσκευης μεσω ΟΤΑ.. Εν τω μεταξυ προσπαθω και μεσω kies να κανω τη διαδιακασια για να δω απο που προερχεται το κινητο μου και μου γραφει το "GALAXY S4 (GT-I9505) δεν υποστηριζει τη" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Δεν εχω πειραξει ποτε τιποτα! Μεχρι στιγμης μονο τις επισημε της συσκευης μεσω ΟΤΑ.. Εν τω μεταξυ προσπαθω και μεσω kies να κανω τη διαδιακασια για να δω απο που προερχεται το κινητο μου και μου γραφει το "GALAXY S4 (GT-I9505) δεν υποστηριζει τη" στα περισσοτερα ρτσι γινεται..στειλε ενα email η παρε τους τηλ δωσε τους imei η serial number κ θα σου απαντησουν..μην μπλεκεις με kies..ετσι εκανα κ εγω..οτι σου ειπε κ ο Mιχαλης δηλ... Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Δεν εχω πειραξει ποτε τιποτα! Μεχρι στιγμης μονο τις επισημε της συσκευης μεσω ΟΤΑ.. Εν τω μεταξυ προσπαθω και μεσω kies να κανω τη διαδιακασια για να δω απο που προερχεται το κινητο μου και μου γραφει το "GALAXY S4 (GT-I9505) δεν υποστηριζει τη" Βαλε τι phoneINFO(samsung) και θα βρεια ολες τις πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Βαλε τι phoneINFO(samsung) και θα βρεια ολες τις πληροφοριες το phone info για ποιο λογο να το βαλει? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ευχαριστα νεα! Ξεκίνησε η 4.4.2 για i9505 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρωτη η Γερμανία Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ευχαριστα νεα! Ξεκίνησε η 4.4.2 για i9505 Πρωτη η Γερμανία Είμαι με Γερμανικό (DBT) και με το που είδα το post σου μπήκα στο sammobile να το επιβεβαιώσω.Με το που θα γυρίσω το μεσημέρι από τη δουλειά θα το συνδέσω στο kies για να το ελέγξω. Άντε να πάρω και kitkat και να δουλέψω λίγο έναν συνάδελφο εδώ στη δουλειά που πήρε το Note 3 και έιναι ακόμα με Jellybean... Πάντως τώρα που ξεκίνησε η Γερμανία πιστεύω να ακολουθήσουν γρήγορα και οι υπόλοιποι... Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μεσω ΟΤΑ δεν το βγαζει ακομα. Αντε να παει 4μμ να παμε σπιτι....!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts